Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2007. január 21. 11:25:55 am » |
|
Jól gondoltam én, ez a Bécsi út másik vége... Az Árpád híd-ról lejövő Vörösvári és Bécsi út kereszteződése után, ugye? No, most már megtalálnám szerintem.... Az lesz az!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2007. január 21. 11:26:29 am » |
|
Gim, ha az Árpád hídon átjössz, menj tovább egyenesen, elhagyod a Flóriánt jobb kézről, majd a vörösvári út beletorkollik a Bécsi útba, kanyarodj vele együtt jobbra és ott lesz a Shell kút
Köszöntem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2007. január 21. 11:27:42 am » |
|
Akkor du-án! Többiek?? Senki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2007. január 21. 11:29:41 am » |
|
Küldtem sms-t Himizolinak, Brothanak, Steffének, Stasist mindjárt hívom, ő kezdtettől benne volt a dologban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2007. január 21. 11:33:15 am » |
|
Küldtem sms-t Himizolinak, Brothanak, Steffének, Stasist mindjárt hívom, ő kezdtettől benne volt a dologban.
oks!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2007. január 21. 11:34:23 am » |
|
oks! Ok, én is jövök, megnézlek titeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2007. január 21. 11:52:11 am » |
|
Begi!!
Köszi az smst!! Nem bizti tudok menni,de majd még meglátom!!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2007. január 21. 12:24:41 pm » |
|
Akkor du-án! Többiek?? Senki?
Sziasztok! Szívesen mennék de javítás alatt van az autó!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
Begi
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2007. január 21. 12:25:53 pm » |
|
Szerintem lesz,akihez beülhetsz, simán gyere, akár off-al, és átszállsz valakihez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2007. január 21. 12:27:52 pm » |
|
Szerintem lesz,akihez beülhetsz, simán gyere, akár off-al, és átszállsz valakihez vagy átszállsz egy fél-offba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2007. január 21. 12:34:08 pm » |
|
Valaki, akik tuti jön, adhatna egy mobil számot, akár priv.-ben, hogy ha kell tudjunk egyeztetni. Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2007. január 21. 12:37:53 pm » |
|
Valaki, akik tuti jön, adhatna egy mobil számot, akár priv.-ben, hogy ha kell tudjunk egyeztetni. Előre is köszönöm!
Priv. ment. Hívj ha "elakadás" van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2007. január 21. 12:42:54 pm » |
|
Szerintem lesz,akihez beülhetsz, simán gyere, akár off-al, és átszállsz valakihez Az a helyzet hogy ma akarom a csomagtartót elkezdni rendberakni! De azért köszönöm!Majd legközelebb!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2007. január 21. 12:44:45 pm » |
|
Priv. ment. Hívj ha "elakadás" van! Köszi! Megvan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2007. január 21. 13:02:09 pm » |
|
Srácok, most ebédelek aztán indulok, de kicsit kések (15perc), pls, várjatok meg! kösz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brothaD
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2007. január 21. 13:06:02 pm » |
|
én is kések, de jövök!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2007. január 21. 13:16:57 pm » |
|
jóétvágyat, szerintem úgy is ott leszünk egy darabig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2007. január 21. 17:48:36 pm » |
|
http://www.capabmw.hu/2007szentendre.zipMost kezdem a feltöltést, még 20 perc. Videó holnap. Jó volt veletek találkozni módosítás: fent vannak a képek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. január 21. 23:29:30 pm írta stasis »
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2007. január 21. 18:25:07 pm » |
|
Szintén örvendtem! Jó volt végre személyesen találkozni. Mondjuk az időjárás nem volt velünk túl kedves, de ez mit sem von le e találka értékéből... Stasis: A linket javítsd már át, véletlenül Szen dendre-t írtál Szen tendre helyett! mod: a letöltésnél történhetett nálam valami, vagy a végén van egy pár rossz kép?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. január 21. 18:36:57 pm írta gim_e12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
brothaD
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2007. január 21. 18:45:18 pm » |
|
nagyon jó volt a tali!! jók a képek is.. a kocsijaitokról köszönöm mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2007. január 21. 19:00:24 pm » |
|
nagyon jó volt a tali!! jók a képek is.. a kocsijaitokról köszönöm mindenkinek! De a tied viszi a prímet! Már elnézést a többiektől, azok is nagyon szépek, de hát ugye valamely oknál fogva az E12-ő egy "kicsit" közelebb áll a szívemhez. Viszont Imik-e-28!: szépen bűvölted a vasadat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2007. január 21. 19:33:55 pm » |
|
WAZZE NEMTOM MEGNEZZNI A KEPEKET.....BRUHUHU..
|
|
|
Naplózva
|
azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
20-260-22-26
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2007. január 21. 19:45:12 pm » |
|
WAZZE NEMTOM MEGNEZZNI A KEPEKET.....BRUHUHU.. mi nem megy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2007. január 21. 19:54:13 pm » |
|
WAZZE NEMTOM MEGNEZZNI A KEPEKET.....BRUHUHU.. mi nem megy? rakkatintok,feljon a megnyito ablak es katt a megnyitasra es aztan se kep se hang...!!!,majd nagysokara nem mukodik az oldal felirat
|
|
|
Naplózva
|
20-260-22-26
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2007. január 21. 20:09:52 pm » |
|
WAZZE NEMTOM MEGNEZZNI A KEPEKET.....BRUHUHU.. mi nem megy? rakkatintok,feljon a megnyito ablak es katt a megnyitasra es aztan se kep se hang...!!!,majd nagysokara nem mukodik az oldal felirat Ha azt a linket próbálod amit ide tett be stasis, tehát erre kattintva nem megy, akkor az azért van, amit írtam is neki, hogy elrontotta a linket, mert szendendre van írva szentendre helyett, és így a link nem működik, mert a szerveren lévő fájl, helyesen 2007szentendre nevű. Tehát: Jelöld ki Stasis link-jét, nyiss egy új böngésző ablakot, a címsorba másold be a linket és javítsd át 2007szentendre-re, tehát d-helyett t-t írj. Vagy: berakta a linket a "szeretem mert cápa" topicba is, és ott jól van írva. Ha félreértettem a problémát, akkor bocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2007. január 21. 20:15:09 pm » |
|
WAZZE NEMTOM MEGNEZZNI A KEPEKET.....BRUHUHU.. mi nem megy? rakkatintok,feljon a megnyito ablak es katt a megnyitasra es aztan se kep se hang...!!!,majd nagysokara nem mukodik az oldal felirat Ha azt a linket próbálod amit ide tett be stasis, tehát erre kattintva nem megy, akkor az azért van, amit írtam is neki, hogy elrontotta a linket, mert szendendre van írva szentendre helyett, és így a link nem működik, mert a szerveren lévő fájl, helyesen 2007szentendre nevű. Tehát: Jelöld ki Stasis link-jét, nyiss egy új böngésző ablakot, a címsorba másold be a linket és javítsd át 2007szentendre-re, tehát d-helyett t-t írj. Vagy: berakta a linket a "szeretem mert cápa" topicba is, és ott jól van írva. Ha félreértettem a problémát, akkor bocsi. probaltam mindkettot,de nem mukodik..
|
|
|
Naplózva
|
20-260-22-26
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2007. január 21. 20:30:45 pm » |
|
WAZZE NEMTOM MEGNEZZNI A KEPEKET.....BRUHUHU.. mi nem megy? rakkatintok,feljon a megnyito ablak es katt a megnyitasra es aztan se kep se hang...!!!,majd nagysokara nem mukodik az oldal felirat Ha azt a linket próbálod amit ide tett be stasis, tehát erre kattintva nem megy, akkor az azért van, amit írtam is neki, hogy elrontotta a linket, mert szendendre van írva szentendre helyett, és így a link nem működik, mert a szerveren lévő fájl, helyesen 2007szentendre nevű. Tehát: Jelöld ki Stasis link-jét, nyiss egy új böngésző ablakot, a címsorba másold be a linket és javítsd át 2007szentendre-re, tehát d-helyett t-t írj. Vagy: berakta a linket a "szeretem mert cápa" topicba is, és ott jól van írva. Ha félreértettem a problémát, akkor bocsi. probaltam mindkettot,de nem mukodik.. Keresd már vissza esetleg a münchen-i képek linkjét és próbáld meg azt. Ha az sem működik, akkor lehet, hogy nálad lesz a gebasz.... én megint próbáltam úgy ,ahogy írtam és nekem előjön az ablak, hogy elmenthetem winyóra....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2007. január 21. 20:37:31 pm » |
|
WAZZE NEMTOM MEGNEZZNI A KEPEKET.....BRUHUHU.. mi nem megy? rakkatintok,feljon a megnyito ablak es katt a megnyitasra es aztan se kep se hang...!!!,majd nagysokara nem mukodik az oldal felirat Ha azt a linket próbálod amit ide tett be stasis, tehát erre kattintva nem megy, akkor az azért van, amit írtam is neki, hogy elrontotta a linket, mert szendendre van írva szentendre helyett, és így a link nem működik, mert a szerveren lévő fájl, helyesen 2007szentendre nevű. Tehát: Jelöld ki Stasis link-jét, nyiss egy új böngésző ablakot, a címsorba másold be a linket és javítsd át 2007szentendre-re, tehát d-helyett t-t írj. Vagy: berakta a linket a "szeretem mert cápa" topicba is, és ott jól van írva. Ha félreértettem a problémát, akkor bocsi. probaltam mindkettot,de nem mukodik.. Keresd már vissza esetleg a münchen-i képek linkjét és próbáld meg azt. Ha az sem működik, akkor lehet, hogy nálad lesz a gebasz.... én megint próbáltam úgy ,ahogy írtam és nekem előjön az ablak, hogy elmenthetem winyóra.... addig nekem is ment hogy elmenthetem,csak rogton nem akartam elmenteni,de most elmentettem es sikerult... kofike
|
|
|
Naplózva
|
20-260-22-26
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2007. január 21. 20:46:00 pm » |
|
addig nekem is ment hogy elmenthetem,csak rogton nem akartam elmenteni,de most elmentettem es sikerult... kofike Jah, akkor csak az volt a baj, hogy ezek egy fájl-ba vannak tömörítve, és így nem lehet őket megnézni, csak úgy, hogy előbb letöltöd, a gépeden kicsomagolod és utána... De ha már sikerült, akkor no problem. Nincs mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2007. január 21. 21:27:37 pm » |
|
Imike! Csak azt ne mondtad volna, hogy kettesből indultál!!! ((, teljesen összeomlottam!! ( amúgy hazafelé gyorsultam egy tuningolt Polo-val! Szerintem 1.9 TDi motor volt benne, mert kormolt borzalom mód, nyolcvannál ért utol, de ott úgy elment, hogy 100méteren 200at vert rám, odáig meg szerintem elpörgött a kereke, azért nem gyorsult... két ilyen élmény egy nap..., de a tali nagyon klassz volt! Brotha, gratula az autódhoz, meg Gim-nek is, a pon-ponos sztori óriási volt! Brotha: csörögj lécci, ha meglesz a tárcsa! köszi!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|