videospromega
Nem elérhető
Mostmár úszkálunk...
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2007. március 11. 07:24:32 am » |
|
Szia, Jók lettek A nagyfelbontásu eredeti képeket majd kérem szépen ide: stasis@capabmw.huKi kikocsda a képeken ? a DXT-589 az én cápim, az utolsó képen (269 végű) pedig személyesen állok mellette ) Promega
|
|
|
Naplózva
|
Promega
BMW 315 1982, alpinweiB (O==[][]==O)
Lassanként megjobbítom... nagyonlassanként
|
|
|
Mitya
Mitya
Nem elérhető
Műanyagos
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2007. március 11. 07:36:15 am » |
|
Szia, Jók lettek A nagyfelbontásu eredeti képeket majd kérem szépen ide: stasis@capabmw.huKi kikocsda a képeken ? a DXT-589 az én cápim, az utolsó képen (269 végű) pedig személyesen állok mellette ) Promega Az a jóképű gyerek meg én vagyok ott a fényképező mögött!!:))
|
|
|
Naplózva
|
tel.sz.:06209163620
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2007. március 13. 14:41:59 pm » |
|
stasisnak elküldtem 3dbonkét biztos fog örülni nekije.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2007. március 13. 15:56:34 pm » |
|
stasisnak elküldtem 3dbonkét biztos fog örülni nekije.
Szia Brian, Megjött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mitya
Mitya
Nem elérhető
Műanyagos
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2007. március 14. 07:59:08 am » |
|
Én nem tudom elküldeni, mert túl nagy!! Küljd priviben címet és elpostázom cd, ha megtelik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2007. március 14. 09:16:29 am » |
|
Én nem tudom elküldeni, mert túl nagy!! Küljd priviben címet és elpostázom cd, ha megtelik!
oké ! ment a privi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2007. március 14. 09:46:33 am » |
|
Szóval... leszedtem a telefonomból az első Kecskeméti minitaliról... összesen 2 kép de sajna mivel nem vakus a tecsim és elég sötét volt sokmindenre nem használhatóak...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2007. március 14. 10:17:38 am » |
|
Szóval... leszedtem a telefonomból az első Kecskeméti minitaliról... összesen 2 kép de sajna mivel nem vakus a tecsim és elég sötét volt sokmindenre nem használhatóak... Nem baj! azért kellenek, majd megpróbálom photoshoppal feljavítani. Kérem szépen az a 2 képet ide: stasis@capabmw.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2007. március 14. 21:34:24 pm » |
|
Szóval... leszedtem a telefonomból az első Kecskeméti minitaliról... összesen 2 kép de sajna mivel nem vakus a tecsim és elég sötét volt sokmindenre nem használhatóak... Nem baj! azért kellenek, majd megpróbálom photoshoppal feljavítani. Kérem szépen az a 2 képet ide: stasis@capabmw.huMegnéztem sajna még a felbontás is lejjebb volt véve de azért elküldöm...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2007. március 17. 22:06:49 pm » |
|
Én csak a nagy, csúnya, kopasz embert ismerem:)))))) Legközelebb kérünk egy csoportképet is, az azonosíthatóság miatt. Jó volt látni néhány számomra ismeretlen cápit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2007. március 18. 08:28:08 am » |
|
Én csak a nagy, csúnya, kopasz embert ismerem:)))))) Legközelebb kérünk egy csoportképet is, az azonosíthatóság miatt. Jó volt látni néhány számomra ismeretlen cápit.
Én pedig a négyből kettőt..Ráadásul mindkettőbe benne volt a kezem valamilyen szinten, és a gazdájukat is ismerem még a Trabis korszakukból. Illetve ők továbbra se adták fel a Trabikat.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2007. március 19. 19:22:46 pm » |
|
Én pedig a négyből kettőt..Ráadásul mindkettőbe benne volt a kezem valamilyen szinten, és a gazdájukat is ismerem még a Trabis korszakukból. Illetve ők továbbra se adták fel a Trabikat.. ) Hát ma éppen ma is Trabival voltam melózni mert Cápeti szivatott... Már csak azért is érdemes volt megtartanom a trabit, ha esetleg gáz van a Bömcivel akkor van mivel melóba vagy bárhova menni...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2007. március 19. 19:26:24 pm » |
|
Ma több okból beszéltem 2 környékbeli Cápással (Brain, Mitya) is és úgy volt hogy ehéten elmarad a szokásos fél 5-5 óra körüli kéthtente péntekenként megrendezett tali de én ott leszek és remélem Promega is. Mitya és Brain jelezte hogy nem tud jönni, de lehet hogy lesz egy új emberke is akit Mitya remélhetőleg sikeresen beszervezett. Kissalával még nem egyeztettem. Esetleg lejöhettek ám a NAgy Faluból is
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2007. március 19. 20:31:38 pm » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2007. március 19. 20:36:11 pm » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem Vazze most akkor fönök vagy vagy nem mer akkor lépjé le!!!
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2007. március 20. 16:42:35 pm » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem Vazze most akkor fönök vagy vagy nem mer akkor lépjé le!!! az, csak kicsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2007. március 20. 19:16:02 pm » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem üti? rend@r vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2007. március 20. 19:29:18 pm » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem üti? rend@r vagy? most beszartál mi? nem délutálatos műszakos termeléses
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2007. március 20. 19:39:08 pm » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem üti? rend@r vagy? most beszartál mi? nem délutálatos műszakos termeléses Jah, aszittem azért üti, mert Ügyeletes tiszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2007. március 20. 19:46:00 pm » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem üti? rend@r vagy? most beszartál mi? nem délutálatos műszakos termeléses Jah, aszittem azért üti, mert Ügyeletes tiszt. megy mél, van egy intim kérdésem priviben.remélem a kép is átmegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2007. március 24. 07:36:30 am » |
|
van csoportkép csak nem merem feltenni mert azóta sokat szépültem ha mindenki benne van stasis felteszi, bár trabence mintha azt mondta volna hogy nem akar nyilvánosan tetszelegni. HEHE más: sajna a tali ehéten nem jön be mert du. üti vagyok, és nincs oljan aki prénteken cserélne velem üti? rend@r vagy? most beszartál mi? nem délutálatos műszakos termeléses Jah, aszittem azért üti, mert Ügyeletes tiszt. megy mél, van egy intim kérdésem priviben.remélem a kép is átmegy Szóval sajnos úgy jött ki a dolog hogy az eheti tali elmaradt... Ott voltam a szokásos időben de nem jött senki és Kissala sem tudta mikor jön. Vártam kicsit majd felhívtam Salát hogy eheti törölve... Van egy Új srác épphogy 18 lehet ránézésre akit talán befűztünk a talira. Mitya szólt neki multkor de én is elkaptam... Tegnap is találkoztunk épp mikor indultam haza úgyhogy szegény nem szívtam meg hogy ilyen nagy hévvel meghívtuk aztán meh mikor jött volna nincs ott senki... Remélem legközelebb többen leszek Meg kéne beszélni hogy akkor jövő héten vagy azután lesz a következő...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Mitya
Mitya
Nem elérhető
Műanyagos
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2007. március 24. 10:33:54 am » |
|
Nekem a 2két múlva lenne jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2007. március 24. 12:57:09 pm » |
|
Nekem mindegy... Srácnak elkértem a számát... Én vállalom hogy a cégtől minden tali előtti csütörtökön körbetelcsizem a környékbeli akváriumokat
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Mitya
Mitya
Nem elérhető
Műanyagos
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2007. március 25. 07:36:22 am » |
|
Akkor legyen zwei woche! Az utalást megkaptad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2007. március 25. 07:43:44 am » |
|
Akkor legyen zwei woche! Az utalást megkaptad?
Meg... El is küldtem a csákónak hogy a $ elment és 1-2 napon belül ott lesz... Ja és szóltam a kamionos havernak hogy menni fog egy nagyobb csomag is
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2007. március 27. 13:38:43 pm » |
|
04-06 -át tartanám megfelelőnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2007. április 04. 14:46:40 pm » |
|
04-06 -át tartanám megfelelőnek Ha most pénteken lesz a tali nem biztos hogy tok menni... Viktorral lebeszéltem a hétfőt hogy megyünk fel hozzá de ha neki jó akkor lehet pénteken megyünk Promegával...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Mitya
Mitya
Nem elérhető
Műanyagos
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2007. április 05. 06:35:58 am » |
|
Én ott leszek, aztán "aki jön aki nem..."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2007. április 05. 07:36:40 am » |
|
Én ott leszek, aztán "aki jön aki nem..."
Én is, 5-6 között mert előtte ügyvédezek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
videospromega
Nem elérhető
Mostmár úszkálunk...
|