Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 2007. június 25. 19:35:59 pm » |
|
Td! Ez jól esett biztos meleged van és már nem tudod mit írsz Bob! ez az a cucc amit mondtam a bőrhöz. ( Csak a tisztítót fotóztam le a balzsam is ilyen csak a doboza kisebb.) köszi az infot 3 het mulva megyek megint haza elötte priviben megadod a szamlaszamod es elküldöm a let adig is köszi !bob. Figyu ennek a származási helye az EU. itthon csak forgalmazója van ha ráérsz körülnézhetsz kinnt is de ha úgy egyszerűbb akkor postázom neked.
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #391 Dátum: 2007. június 25. 19:41:02 pm » |
|
Td! Ez jól esett biztos meleged van és már nem tudod mit írsz Bob! ez az a cucc amit mondtam a bőrhöz. ( Csak a tisztítót fotóztam le a balzsam is ilyen csak a doboza kisebb.) köszi az infot 3 het mulva megyek megint haza elötte priviben megadod a szamlaszamod es elküldöm a let adig is köszi !bob. Figyu ennek a származási helye az EU. itthon csak forgalmazója van ha ráérsz körülnézhetsz kinnt is de ha úgy egyszerűbb akkor postázom neked. aha persze hogy elöbb körülnezek es ha nemtalalok jelentkezem, adig is köszi!!! bob
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #392 Dátum: 2007. június 25. 19:42:30 pm » |
|
OK!
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #393 Dátum: 2007. június 25. 20:07:19 pm » |
|
OK! Gisti! Ezt a bőrtisztító ismerem, de egyébként jó szívvel ajánlom az Original BMW bőrtisztítót, és bőrápolót. ezt amúgy hol szoktad venni? (én eddig csk hallottam róla h áldják ) collins
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #394 Dátum: 2007. június 25. 20:15:33 pm » |
|
OK! Gisti! Ezt a bőrtisztító ismerem, de egyébként jó szívvel ajánlom az Original BMW bőrtisztítót, és bőrápolót. ezt amúgy hol szoktad venni? (én eddig csk hallottam róla h áldják ) collins Szia! Ezt itt Pécsett az egyik bőrboltban lehet venni. Nekem a kárpitos cimbora ajánlotta amikor a szőnyegeimet varta. Kb 3 árnyalattal lett világosabb az általam "karbantartott és tiszta" ülés. Utána leápolta a balzsammal és másnapig hagytuk beszívódni. Pamutrongyal áttörölve szép lett és igen erősen puhul vissza a bőr. (Ja origi BMW bőrtisztitóval volt kezelve....)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #395 Dátum: 2007. június 25. 20:18:24 pm » |
|
Bob
Ha kell bőrtisztító, nekem is van valami remek fajta, mé nem mondtad, megmutattam volna, Kovács Attilánál lehet is kapni itthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #396 Dátum: 2007. június 25. 20:19:12 pm » |
|
Td! Ez jól esett biztos meleged van és már nem tudod mit írsz Mi volt ennyire üdítő? Beszótam? "Én régen is szerettem a CÁPAHETEST. Ez a kettő meg fajtája éke" Értem. De nem azért írtam,mert ezt szeretnétek hallani,hanem mert ez az igazság. Egyetértek tutik a 7esek én mikor odaértem körbenyaltam Bobét.. azt hittem nem talis kocsi mert megtévesztett az osztrák rendszám... Ja és persze még tökjó hogy egyre több arcot tudok nicknévhez kötni
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #397 Dátum: 2007. június 25. 20:23:34 pm » |
|
Bob
Ha kell bőrtisztító, nekem is van valami remek fajta, mé nem mondtad, megmutattam volna, Kovács Attilánál lehet is kapni itthon.
3 het mulva megyek megint haza es ha lehet rola szo atnezek,vagy at jössz te?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #398 Dátum: 2007. június 25. 20:27:37 pm » |
|
Bob
3 het mulva megyek megint haza es ha lehet rola szo atnezek,vagy at jössz te? Megbeszéljük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #399 Dátum: 2007. június 25. 21:55:31 pm » |
|
OK! Gisti! Ezt a bőrtisztító ismerem, de egyébként jó szívvel ajánlom az Original BMW bőrtisztítót, és bőrápolót. ezt amúgy hol szoktad venni? (én eddig csk hallottam róla h áldják ) collins Szia! Ezt itt Pécsett az egyik bőrboltban lehet venni. Nekem a kárpitos cimbora ajánlotta amikor a szőnyegeimet varta. Kb 3 árnyalattal lett világosabb az általam "karbantartott és tiszta" ülés. Utána leápolta a balzsammal és másnapig hagytuk beszívódni. Pamutrongyal áttörölve szép lett és igen erősen puhul vissza a bőr. (Ja origi BMW bőrtisztitóval volt kezelve....) Szia! OK, köszi a választ! Majd kipróbálom egyelőre kárpitos még odébb van üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #400 Dátum: 2007. július 02. 08:17:35 am » |
|
Haller!
Akkor pénteken TALI!!!! 17:00 Domus paroló...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #401 Dátum: 2007. július 02. 16:05:54 pm » |
|
Haller!
Talán, bb fényképeket csináltam az ablakról majd tolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BB
Nem elérhető
|
|
« Válasz #402 Dátum: 2007. július 02. 21:45:44 pm » |
|
Haller!
Talán, bb fényképeket csináltam az ablakról majd tolom Most péntek nekem sajna tuti nem jó Köszi a képeket előre is, ígértél ülésről is (ha jól emlékszem...)
|
|
|
Naplózva
|
E21 320/6 1982; F650ST 1997; E39 530d 2002; K1200R 2006
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #403 Dátum: 2007. július 03. 09:55:22 am » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #404 Dátum: 2007. július 03. 10:04:03 am » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Csatlakozom:-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #405 Dátum: 2007. július 03. 13:16:37 pm » |
|
Haller!
Talán, bb fényképeket csináltam az ablakról majd tolom Most péntek nekem sajna tuti nem jó Köszi a képeket előre is, ígértél ülésről is (ha jól emlékszem...) Az is megvan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #406 Dátum: 2007. július 03. 13:19:34 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Csatlakozom:-) ha kéthavonta egyszer az is jó. egyébként Mitya költözik , tehát 1 hónapban 1talinapot szombatra is tehetnénk, amit hőn szeretett Mitya bárátunk jelöl ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #407 Dátum: 2007. július 03. 13:23:42 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Csatlakozom:-) ha kéthavonta egyszer az is jó. egyébként Mitya költözik , tehát 1 hónapban 1talinapot szombatra is tehetnénk, amit hőn szeretett Mitya bárátunk jelöl ki. Költözik? De ugye nem....... Csak egy másikba együtt ami nagyobb. A Szombat sem lenne rosz,akkor esetleg lehetnekoradélutántólkésőestig.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #408 Dátum: 2007. július 03. 15:19:02 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #409 Dátum: 2007. július 03. 15:29:57 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #410 Dátum: 2007. július 03. 16:13:54 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 2007. július 03. 21:25:33 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni Akkor meg sátor kell a dologhoz mert hely és bogrács van....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #412 Dátum: 2007. július 03. 22:15:28 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni Akkor meg sátor kell a dologhoz mert hely és bogrács van.... Úszógumi van mert akkor én is megyek! Gisti az egész sziget a tied?
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 2007. július 04. 07:26:07 am » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni Akkor meg sátor kell a dologhoz mert hely és bogrács van.... Úszógumi van mert akkor én is megyek! Gisti az egész sziget a tied? 1. Autóbelsó 2. Nem csak 8000m2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #414 Dátum: 2007. július 04. 07:50:45 am » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni Akkor meg sátor kell a dologhoz mert hely és bogrács van.... Úszógumi van mert akkor én is megyek! Gisti az egész sziget a tied? 1. Autóbelsó 2. Nem csak 8000m2 Aszongya nyócezer négyzetméter. Belsőt vihetek Én is. -20.8X42-es jó lesz??? Azon elférne az egész Tím.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #415 Dátum: 2007. július 04. 08:07:38 am » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni Akkor meg sátor kell a dologhoz mert hely és bogrács van.... Úszógumi van mert akkor én is megyek! Gisti az egész sziget a tied? 1. Autóbelsó 2. Nem csak 8000m2 Aszongya nyócezer négyzetméter. Belsőt vihetek Én is. -20.8X42-es jó lesz??? Azon elférne az egész Tím. És beleférne a kövér belem is. Egy ilyen rendel!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #416 Dátum: 2007. július 04. 10:12:11 am » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni Akkor meg sátor kell a dologhoz mert hely és bogrács van.... Úszógumi van mert akkor én is megyek! Gisti az egész sziget a tied? 1. Autóbelsó 2. Nem csak 8000m2 Aszongya nyócezer négyzetméter. Belsőt vihetek Én is. -20.8X42-es jó lesz??? Azon elférne az egész Tím. És beleférne a kövér belem is. Egy ilyen rendel! Kövér beled...... Nah,Én megyek ......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 2007. július 04. 12:10:32 pm » |
|
Hát igen. Én sem fogok most oda érni,az tuti. Az a baj hogy sajnos 100/100 Km-ről nehéz rendszert csinálni. De nem az volt az utolsó,az tuti. Én arra is gondoltam hogy esetleg csinálhatunk valamikor nálatok is egy talit... A Kecskeméti Talit letehetjük Bajára is csak ez nagyobb szervezést igényel főleg hogy Mitya költözik, meg mi azért 3-4-5 emberkével nehezebben szervezzük össze az időpontot Na mi van haza értél? Természetesen jó lenne ám itt is egy kis összejövetel,csak abba gondolj/gondoljatok bele Bence hogy itt egyenlőre hozzátok kell alkalmazkodni,mivel Nektek vannak Kis csemetéitek. Így sokkal nehezebb bárhova is el menni,mert hát azért valljuk be,dolog van velük rendesen. Nem azt mondtam hogy gond meg nyűg. Fürdetés,szállás,satöbbi..... Ha meg eljöttök ide,akkor hiába tudtok 5-re ide érni például,ha meg 7-8 kor már indulni kell haza mert a gyerkőcöket le kell tenni pihenni. Vagy gyerekek meg asszony nélküli boolee? Van egy elképzelésem,de ezt majd csak akkor ha tudok érdemi lépést tenni. NEm gyerekekkel gondoltam menni Akkor meg sátor kell a dologhoz mert hely és bogrács van.... Úszógumi van mert akkor én is megyek! Gisti az egész sziget a tied? 1. Autóbelsó 2. Nem csak 8000m2 Aszongya nyócezer négyzetméter. Belsőt vihetek Én is. -20.8X42-es jó lesz??? Azon elférne az egész Tím. És beleférne a kövér belem is. Egy ilyen rendel! Kövér beled...... Nah,Én megyek ...... Td ! Viktornak nefeledd nayg belső kell! Most mi bajod nem tehetek róla ha nyócezer akkor nyócezer. Csak a felét fizettem az öcsémnek a másikfele örökség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #418 Dátum: 2007. július 04. 14:01:38 pm » |
|
És beleférne a kövér belem is. Egy ilyen rendel!
Kövér beled...... Nah,Én megyek ...... Td ! Viktornak nefeledd nayg belső kell! Most mi bajod nem tehetek róla ha nyócezer akkor nyócezer. Csak a felét fizettem az öcsémnek a másikfele örökség Hát igen. Ja,hogy örökség. Én is szeretnék ekkorát örökölni. Meg volt kifizetni is. Csak a pompa meg a ragyogás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|