fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #300 Dátum: 2007. november 04. 22:52:46 pm » |
|
gokartozásos betétprogram? lenne valakinek kedve hozzá? ott van a közelben a CamponaRing Igenigenigenigen!!! ezazezazezaz ... mégmégmég! hát? Rendezzük le Fblacika játszuk le vazze ... véren fogok gumit égetni ... nem, nem az enyémen akkor kién? hee? ..egy 4 loerós gokartal? ..de nem akarom elvenni a kedved hatésfél, de van, hogy nyolc amúgy meg ja ... ezekkel csak úgy lehet gumit égteni, ha felgyújtod, majd rádobod a gumikat ettől függetlenül jó móka, mind a közelharc, mind pedig időre menni ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #301 Dátum: 2007. november 05. 11:21:11 am » |
|
gokart
... nem emlékszem már, hány perc volt egy menet, de kb. 10 vagy 11 kört tudtunk menni, ha jól emlékszem ... három menetet vettünk és talán 4 ezres volt vagy valami ilyesmi ... persze lehet kevesebbet is venni. három menet, azért eléggé le tud építeni fizikailag ... persze ez attól is függ, hogy mennyi szünetet tartasz az egyes menetek közt ... meg persze, hogy mennyire vagy edzésben.
minél többen vagyunk, annál érdekesebb ... és akkor lehet, hogy gazdaságosabb az egész pályát kibérelni egy órára X számú géppel ...
persze minden az igényektől függ ...
Ha olcsón akartok Gokartozni akkor gyertek Nyársapátra... Apám haverjának vagy aegy tuti pályaívű igaz szabadtéri gokartpályája... 5 perc nyáron még 900Ft volt Engem érdekelne. Küldesz egy elérhetőséget? Sajna telszámot nem tok de ha jössz ki Ceglédről akkor pár km után jobbara van egy Ypszilon elágazás jobbra onnantól ki van táblázva... Leharcolt kinti gépekkel nyomul de elég élvezetes a dolog....
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #302 Dátum: 2007. november 05. 21:45:30 pm » |
|
Halló, halló figyelem!
Kicsit élnék moderátori feladatommal, mondom élnék, de nem élek...csak legközelebb. Először is eddig a legtöbb tali előtt találkoztam olyan új emberrel, aki még nem járt közöttünk. a Bicskei előtt is beszéltem egy hirdetésből kifolyólag egy ex 02-es taggal, aki most E-28-azik, kértem, hogy nézzen be az oldalra és jöjjön el. Namostmár, ha ismét lesz ilyen ember, akit invitálunk a most következő talira, akkor annak 10-11 oldalt kell átnyálaznia, mire a topic végére ér...és még nem is volt tali, csak írogatunk róla. Illetve nem pont róla. Tele van az egész offal, kb 8 oldal. Jópofa beszélgetés, ezért nincs szívem kitörölni, de légyszi gondoljatok azokra, akik nem szánnak napi X órát netre és nem is gyakran vannak itt, szóval nem biztos hogy ezt végig olvassák és hát a vége felé is van komoly infó tartalma az írásoknak, tehát nem hiábavaló. Mégegyszer mondom, nem nyúlok hozzá, nem akarom szétszabdalni, de legközelebb ne írjuk már oldalakon át minden féle dologról. Mégegyszer mondom, 11 oldalnál tartunk és kb 5 hsz-be is beleférne a lényeg: mikor, hol, hánykor, kik vesznek részt, milyen programok várhatóak....Na ezt most alig lehet kihalászni. A legközelebbi talis topicban nem fogom hagyni, hogy átláthatatlan dzsungellé változzon az íromány. A tali után lehet csámcsogni bőven, azért a topic, de könyörgöm van még 46 másik topic, inkább ott diskuráljuk meg az általános dolgokat. Remélem ezzel mindenki egyetért, ha nem, várom az egyéb ötleteket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 05. 21:49:41 pm írta Boge »
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #303 Dátum: 2007. november 05. 22:11:14 pm » |
|
Halló, halló figyelem!
Kicsit élnék moderátori feladatommal, mondom élnék, de nem élek...csak legközelebb.
A Legliberálisabb moderátori hozzászólások egyike. Le a kalappal Boge.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #304 Dátum: 2007. november 05. 23:34:12 pm » |
|
Halló, halló figyelem!
Kicsit élnék moderátori feladatommal, mondom élnék, de nem élek...csak legközelebb. Először is eddig a legtöbb tali előtt találkoztam olyan új emberrel, aki még nem járt közöttünk. a Bicskei előtt is beszéltem egy hirdetésből kifolyólag egy ex 02-es taggal, aki most E-28-azik, kértem, hogy nézzen be az oldalra és jöjjön el. Namostmár, ha ismét lesz ilyen ember, akit invitálunk a most következő talira, akkor annak 10-11 oldalt kell átnyálaznia, mire a topic végére ér...és még nem is volt tali, csak írogatunk róla. Illetve nem pont róla. Tele van az egész offal, kb 8 oldal. Jópofa beszélgetés, ezért nincs szívem kitörölni, de légyszi gondoljatok azokra, akik nem szánnak napi X órát netre és nem is gyakran vannak itt, szóval nem biztos hogy ezt végig olvassák és hát a vége felé is van komoly infó tartalma az írásoknak, tehát nem hiábavaló. Mégegyszer mondom, nem nyúlok hozzá, nem akarom szétszabdalni, de legközelebb ne írjuk már oldalakon át minden féle dologról. Mégegyszer mondom, 11 oldalnál tartunk és kb 5 hsz-be is beleférne a lényeg: mikor, hol, hánykor, kik vesznek részt, milyen programok várhatóak....Na ezt most alig lehet kihalászni. A legközelebbi talis topicban nem fogom hagyni, hogy átláthatatlan dzsungellé változzon az íromány. A tali után lehet csámcsogni bőven, azért a topic, de könyörgöm van még 46 másik topic, inkább ott diskuráljuk meg az általános dolgokat. Remélem ezzel mindenki egyetért, ha nem, várom az egyéb ötleteket.
Egy másik vélemény: Benne van a címében, hogy mikor lesz ..sajnos az nincs kiírva, hogy hol + egy telefonszámot is kilehetne biggyeszteni /mondjuk aki kitalálta a talit/ és meg van olldva a dolog. Azé fórum, hogy dumáljunk ..de ez egy vélemény, természetesen tökéletesen értem a te problémád is boge. és egy nem ide vágó téma: kipu? küldesz képeket? modacus@axelero.hu ..mert érdekelne a leömlő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #305 Dátum: 2007. november 06. 16:22:03 pm » |
|
Agyas! Még nekem sem tutira 100% hogy ott leszek,de ha megyek és remélem ez a valószínűbb akkor találkozhatnánk valahol.
Es esetleg ha lehetne 3.-nak csatlakoznek feluton? Bob! Mikor akartok indulni a talira? Még én nem tudom éppen melyik munkahelyemen leszek Pénteken, de megpróbálom úgy intézni, hogy úgy délután négy körül menetkészek legyünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #306 Dátum: 2007. november 06. 18:21:15 pm » |
|
Agyas! Még nekem sem tutira 100% hogy ott leszek,de ha megyek és remélem ez a valószínűbb akkor találkozhatnánk valahol.
Es esetleg ha lehetne 3.-nak csatlakoznek feluton? Bob! Mikor akartok indulni a talira? Még én nem tudom éppen melyik munkahelyemen leszek Pénteken, de megpróbálom úgy intézni, hogy úgy délután négy körül menetkészek legyünk. Igen az joooo en is igy gondoltam, na de 4-kor Irsarol? Munkabol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #307 Dátum: 2007. november 06. 18:33:48 pm » |
|
Es esetleg ha lehetne 3.-nak csatlakoznek feluton? Bob! Mikor akartok indulni a talira? Még én nem tudom éppen melyik munkahelyemen leszek Pénteken, de megpróbálom úgy intézni, hogy úgy délután négy körül menetkészek legyünk. Igen az joooo en is igy gondoltam, na de 4-kor Irsarol? Munkabol? Ha minden jól megy 4-re már Monorierdőn leszek ha úgy jó nektek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #308 Dátum: 2007. november 06. 18:45:08 pm » |
|
Es esetleg ha lehetne 3.-nak csatlakoznek feluton? Bob! Mikor akartok indulni a talira? Még én nem tudom éppen melyik munkahelyemen leszek Pénteken, de megpróbálom úgy intézni, hogy úgy délután négy körül menetkészek legyünk. Igen az joooo en is igy gondoltam, na de 4-kor Irsarol? Munkabol? Ha minden jól megy 4-re már Monorierdőn leszek ha úgy jó nektek? Az szupi,es irany a tali!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #309 Dátum: 2007. november 06. 18:52:05 pm » |
|
Es esetleg ha lehetne 3.-nak csatlakoznek feluton? Bob! Mikor akartok indulni a talira? Még én nem tudom éppen melyik munkahelyemen leszek Pénteken, de megpróbálom úgy intézni, hogy úgy délután négy körül menetkészek legyünk. Igen az joooo en is igy gondoltam, na de 4-kor Irsarol? Munkabol? Ha minden jól megy 4-re már Monorierdőn leszek ha úgy jó nektek? Az szupi,es irany a tali! Aha. Majd a tel. számodat küldd el légyszi priviben, hogy rád tudjak csörögni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #310 Dátum: 2007. november 06. 20:00:37 pm » |
|
Halló, halló figyelem!
Egy másik vélemény: Benne van a címében, hogy mikor lesz ..sajnos az nincs kiírva, hogy hol + egy telefonszámot is kilehetne biggyeszteni /mondjuk aki kitalálta a talit/ és meg van olldva a dolog. Azé fórum, hogy dumáljunk ..de ez egy vélemény, természetesen tökéletesen értem a te problémád is boge. és egy nem ide vágó téma: kipu? küldesz képeket? modacus@axelero.hu ..mert érdekelne a leömlő Semmi gond azzal, ha megbeszéltek bármit, ami a talival kapcsolatos, lehet az 170 oldal is, csak ha lehet meradjunk a témánál. Bocs a kipu miatt, káosz volt a cégnél, holnap fotózok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #311 Dátum: 2007. november 07. 20:16:29 pm » |
|
már csak kettőt kell aludni
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #312 Dátum: 2007. november 07. 21:32:24 pm » |
|
De durva, hogy valaki olyan messziről is el fog jönni! Tiszteletem Nekik! Sötétben, havazásban M0-nak még csak a közelébe is menni, nem semmi!
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #313 Dátum: 2007. november 07. 21:37:26 pm » |
|
De durva, hogy valaki olyan messziről is el fog jönni! Tiszteletem Nekik! Sötétben, havazásban M0-nak még csak a közelébe is menni, nem semmi!
reméljük minden rendben lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #314 Dátum: 2007. november 07. 21:41:26 pm » |
|
reméljük minden rendben lesz odafele szerintem mi is arra megyünk végül, visszafelemeg majd kikerülöm valahogy..
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #315 Dátum: 2007. november 07. 21:45:55 pm » |
|
Á, pont Neked semmiképpen nem éri meg másfelé menni, örülj hogy arra mehetsz. Budán mindenki biztonságban van, ott nem kell aggódni Én a duna túlfeléről érkezőket sajnálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #316 Dátum: 2007. november 07. 21:49:28 pm » |
|
Á, pont Neked semmiképpen nem éri meg másfelé menni, örülj hogy arra mehetsz. Budán mindenki biztonságban van, ott nem kell aggódni Én a duna túlfeléről érkezőket sajnálom. a gond az, hogy a váci útról megyek de megpróbálok max négyig átjönni budára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #317 Dátum: 2007. november 08. 05:19:23 am » |
|
Á, pont Neked semmiképpen nem éri meg másfelé menni, örülj hogy arra mehetsz. Budán mindenki biztonságban van, ott nem kell aggódni Én a duna túlfeléről érkezőket sajnálom. a gond az, hogy a váci útról megyek de megpróbálok max négyig átjönni budára... Én nem is tudom mikor induljak?
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 2007. november 08. 07:39:17 am » |
|
Én nem is tudom mikor induljak? [/quote]
Szerintem, legalább fél hatkor, hogy fél hatra odaérj!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 08. 15:22:01 pm írta Zottya »
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #319 Dátum: 2007. november 08. 12:49:59 pm » |
|
Á, pont Neked semmiképpen nem éri meg másfelé menni, örülj hogy arra mehetsz. Budán mindenki biztonságban van, ott nem kell aggódni Én a duna túlfeléről érkezőket sajnálom. a gond az, hogy a váci útról megyek de megpróbálok max négyig átjönni budára... Én nem is tudom mikor induljak? Azt tudtad Viktor, hogy kettőnk között pont félúton van a Campona? Azér szoktam olyan hamar odaérni hozzád!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #320 Dátum: 2007. november 08. 14:51:12 pm » |
|
Á, pont Neked semmiképpen nem éri meg másfelé menni, örülj hogy arra mehetsz. Budán mindenki biztonságban van, ott nem kell aggódni Én a duna túlfeléről érkezőket sajnálom. a gond az, hogy a váci útról megyek de megpróbálok max négyig átjönni budára... Én nem is tudom mikor induljak? Azt tudtad Viktor, hogy kettőnk között pont félúton van a Campona? Azér szoktam olyan hamar odaérni hozzád! Az nagyon jó akkor nem kell sokat jönnöd a cuccaidért! Viszont marha hamar!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 2007. november 08. 14:59:30 pm » |
|
reméljük minden rendben lesz odafele szerintem mi is arra megyünk végül, visszafelemeg majd kikerülöm valahogy.. én nem m1ek Veled arra az biztos!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #322 Dátum: 2007. november 08. 15:06:21 pm » |
|
megpróbálok kinézni én is holnap, de valszeg korán el kell mennem.. mikor és hol lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 2007. november 08. 15:07:12 pm » |
|
megpróbálok kinézni én is holnap, de valszeg korán el kell mennem.. mikor és hol lesz?
a Camponában (hátsóparkoló) fél 6!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 2007. november 08. 15:08:53 pm » |
|
a Camponában (hátsóparkoló) fél 6!!! na azt meg kell néznem térképen, hol is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #325 Dátum: 2007. november 08. 15:13:28 pm » |
|
a Camponában (hátsóparkoló) fél 6!!! na azt meg kell néznem térképen, hol is van Nagytétényben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #326 Dátum: 2007. november 08. 15:15:19 pm » |
|
a Camponában (hátsóparkoló) fél 6!!! na azt meg kell néznem térképen, hol is van Nagytétényben megnéztem.. hűűűű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető