Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #570 Dátum: 2007. november 11. 17:29:57 pm » |
|
Üdv mindenkinek! Szervezetten vagy szervezettlenül? szoval szerintem ez mostmar tök mindeggy! De hogy igazan nagyszerü kis "tali " volt az biztos! Köszönet a kis es nagy szervezöknek,es termeszetessen a kis es nagy resztvevökn! Picur ;Gisti;Capa730 szivessen! Sikiressen haza erkeztünk! Igaz becs-töl 150km-en keresztül hoooooovihar! Üdv bob.
Hát szurkoltam is rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #571 Dátum: 2007. november 11. 17:46:40 pm » |
|
Most mit beszéltek ennyit erről? Mindig is volt olyan, hogy egy spontán buli nagyobb hangulatot hozott mint egy bál. De azért a bálokra szükség és igény van.... Ha valaki akarja akkor megszervezi -és nem muszály egyedül mert segítséget mindik lehet és kell kérni-ha nem nem de uncsi már ezt olvasni.
A másik: Lütyő-vel én most találkoztam először és nekem pozitív volt az első benyomásom róla. Pont úgy minr Börnie-ről is.... mindenki vonjon le amit akar. Én nem is olyan régen azért reggeltem itt mert jónak tünt a csapat( és nagy többségében jó is) akit meg nem szívlelek vagy nem szimpatikus azt elkerülöm. De ezen ennyit vitázni az már röhejes.
Máér tudom miért kerülsz annyira! Nemes egyszerüséggel: MARHA Ha becézgetsz mégjobban foglak kerülni, mert elbizonytalanodok az identitásod felől!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #572 Dátum: 2007. november 11. 17:49:06 pm » |
|
Puszikát szeretnél?
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #573 Dátum: 2007. november 11. 18:01:04 pm » |
|
Puszikát szeretnél? Nem édes, csak le ne hajolj a szappanért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #574 Dátum: 2007. november 11. 18:02:38 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #575 Dátum: 2007. november 11. 18:03:46 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #576 Dátum: 2007. november 11. 18:13:16 pm » |
|
Üdv mindenkinek! Szervezetten vagy szervezettlenül? szoval szerintem ez mostmar tök mindeggy! De hogy igazan nagyszerü kis "tali " volt az biztos! Köszönet a kis es nagy szervezöknek,es termeszetessen a kis es nagy resztvevökn! Picur ;Gisti;Capa730 szivessen! Sikiressen haza erkeztünk! Igaz becs-töl 150km-en keresztül hoooooovihar! Üdv bob.
Szeva Bob! Örülök, hogy rendben hazaértetek. Egész komoly havazás volt itt is, de elolvadt. Azért előtte kimentünk egy kicsit csúszkálni az offal A nagy tali kontra kis tali témára annyi a kommentem, hogy bontottam egy ropit, és végigolvastam. Nagyjából, mert csak annak láttam értelmét. Amikor írni akartam, inkább ropiért nyúltam. Azt hiszem, így mindenkinek jobb lett... Viktor neked meg sok lesz a telefonszámlád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #577 Dátum: 2007. november 11. 18:30:37 pm » |
|
Szeva Bob! Örülök, hogy rendben hazaértetek. Egész komoly havazás volt itt is, de elolvadt. Azért előtte kimentünk egy kicsit csúszkálni az offal A nagy tali kontra kis tali témára annyi a kommentem, hogy bontottam egy ropit, és végigolvastam. Nagyjából, mert csak annak láttam értelmét. Amikor írni akartam, inkább ropiért nyúltam. Azt hiszem, így mindenkinek jobb lett... Viktor neked meg sok lesz a telefonszámlád. Azt gondolod én voltam a hívó fél? Rosszul teszed!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #578 Dátum: 2007. november 11. 19:39:17 pm » |
|
Hát szurkoltam is rendesen. Nekem vagy a honak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #579 Dátum: 2007. november 11. 19:41:11 pm » |
|
Szeva Bob! Örülök, hogy rendben hazaértetek. Egész komoly havazás volt itt is, de elolvadt. Azért előtte kimentünk egy kicsit csúszkálni az offal A nagy tali kontra kis tali témára annyi a kommentem, hogy bontottam egy ropit, és végigolvastam. Nagyjából, mert csak annak láttam értelmét. Amikor írni akartam, inkább ropiért nyúltam. Azt hiszem, így mindenkinek jobb lett... Viktor neked meg sok lesz a telefonszámlád. A palyan is voltak akik csuszkaltak, de szerintem nekik kevesbe tetszett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #580 Dátum: 2007. november 11. 20:20:10 pm » |
|
Hát szurkoltam is rendesen. Nekem vagy a honak? Szerintem Neked Bob hogy jó legyél a hóban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #581 Dátum: 2007. november 11. 20:29:12 pm » |
|
Hát szurkoltam is rendesen. Nekem vagy a honak? Szerintem Neked Bob hogy jó legyél a hóban. hoho!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #582 Dátum: 2007. november 11. 21:03:23 pm » |
|
Nekem vagy a honak? [/quote] Szerinted? (a cápának, hogy épen hazaérjen)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #583 Dátum: 2007. november 11. 21:04:41 pm » |
|
Nekem vagy a honak?
Szerinted? (a cápának, hogy épen hazaérjen) [/quote] Redicsek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #584 Dátum: 2007. november 11. 21:50:24 pm » |
|
Hát szurkoltam is rendesen. Nekem vagy a honak? Szerintem Neked Bob hogy jó legyél a hóban. hoho!! Irigyellek Bob. Meg mindenkit aki idén már látott egyáltalán havat. Én itt korhadok a szobaablakban és félóránként hóvihartáncot lejtek az isteneknek,de ahogy nézem,szerintem csak jót röhögnek. Ha egyszer leesik...............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #585 Dátum: 2007. november 12. 10:11:35 am » |
|
... amit 4 ember 2 hónapnyi munkával, és saját zsebből fizetett pénzből szervezett ? Nem vagyok féltékeny, csupán jeleztem, hogy ez az tali az összes nagy tali szervezőnek komoly tanulságul szolgált. Feri! Én megértem hogy nem esett jól a dolog, elképzelhető különben, hogy én is hasonlóan reagáltam volna... most ezt komolyan mondom, bár ahogy ismerem magam, lehet hogy beleszartam volna az egészbe... Szerintem zárd be a picsába az egész fórumot... én ezt már peczegettem neki ..csak v.hogy eltünt a beírásom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #586 Dátum: 2007. november 12. 10:22:43 am » |
|
... amit 4 ember 2 hónapnyi munkával, és saját zsebből fizetett pénzből szervezett ? Nem vagyok féltékeny, csupán jeleztem, hogy ez az tali az összes nagy tali szervezőnek komoly tanulságul szolgált. Feri! Én megértem hogy nem esett jól a dolog, elképzelhető különben, hogy én is hasonlóan reagáltam volna... most ezt komolyan mondom, bár ahogy ismerem magam, lehet hogy beleszartam volna az egészbe... Szerintem zárd be a picsába az egész fórumot... én ezt már peczegettem neki ..csak v.hogy eltünt a beírásom Mars a vita topicba mert szólok az öregnek és kimoderáltatlak benneteket! Aláírás: A Fiatal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #587 Dátum: 2007. november 12. 11:13:38 am » |
|
Indy az a vezetéstechnikai tréning nem lenne rossz egy talin pl. Ezért feszegettem a témát én is. Gisti! Ugye a doboz tetején az a cikkszáma volt és nem az ára! Meg vagy őrülve? Mégegyszer köszi, de tudod, magyar ember nem felejt!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #588 Dátum: 2007. november 12. 11:33:31 am » |
|
Sziasztok! A képek láttán nagyon jó kis tali lehetett! Sajnálom hogy nem lehettem ott,de a következőre megyek még ha offal is,mert még elég sok idő míg a cápi elkészül!
Nálam elfértél volna, de tudod néma gyereknek az annya veri a f.... Nem is értem rá,mert melózam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #589 Dátum: 2007. november 12. 13:28:11 pm » |
|
Indy az a vezetéstechnikai tréning nem lenne rossz egy talin pl. Ezért feszegettem a témát én is. Gisti! Ugye a doboz tetején az a cikkszáma volt és nem az ára! Meg vagy őrülve? Mégegyszer köszi, de tudod, magyar ember nem felejt!!!! Én márciusig szabin vagyok és ,mint mondtam 20-21 .-én van valami buli az autóklubban /akkor bekell mennem nekem is/..akkor mindenre rákérdezek nektek ..nem felejtettem el.. csak türelem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 12. 18:34:50 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #590 Dátum: 2007. november 12. 17:34:34 pm » |
|
Ugye a doboz tetején az a cikkszáma volt és nem az ára! Meg vagy őrülve? Mégegyszer köszi, de tudod, magyar ember nem felejt!!!! [/quote] Nem mindegy mi volt rajta? Használd és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #591 Dátum: 2007. november 12. 17:46:40 pm » |
|
Ugye a doboz tetején az a cikkszáma volt és nem az ára! Meg vagy őrülve? Mégegyszer köszi, de tudod, magyar ember nem felejt!!!! Nem mindegy mi volt rajta? Használd és kész. [/quote] Akkor legalább Vatikáni valutában had fizessem ki. Tudom azzal meg tele a padlás. Tehát köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #592 Dátum: 2007. november 13. 21:58:46 pm » |
|
Mars a vita topicba mert szólok az öregnek és kimoderáltatlak benneteket! Aláírás: A Fiatal! [/quote]
Kimoderálsz egy FIAT-tal? [/quote] ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....... ez fájt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #593 Dátum: 2007. november 14. 06:01:00 am » |
|
Mars a vita topicba mert szólok az öregnek és kimoderáltatlak benneteket! Aláírás: A Fiatal!
Kimoderálsz egy FIAT-tal? [/quote] ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....... ez fájt. [/quote] Nekem is csak nem akartam első lenni! Így már könnyebb, hogy egy öreg már elöttem véleményezte a hozzászólást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #594 Dátum: 2007. november 14. 20:17:33 pm » |
|
Tudom hogy ez egy eléggé off hozzászólás. De mivel nem találtam meg a neten ezért meg kell kérdeznem Viktor, hogy az a P..ádat bofogod zene ami a kocsidbe ment annak mi a címe? Meg hogy tudnál-e pár képet küldeni arról, hogy milyen 15 colos alufelnieid vannak?
Egyébként hol tervezitek a december 16-ai találkát? Megint a Camponba parkolójában?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 14. 20:20:42 pm írta Graf Spee »
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #595 Dátum: 2007. november 14. 20:23:10 pm » |
|
Tudom hogy ez egy eléggé off hozzászólás. De mivel nem találtam meg a neten ezért meg kell kérdeznem Viktor, hogy az a P..ádat bofogod zene ami a kocsidbe ment annak mi a címe? Meg hogy tudnál-e pár képet küldeni arról, hogy milyen 15 colos alufelnieid vannak?
Egyébként hol tervezitek a december 16-ai találkát? Megint a Camponba parkolójában?
sztem erről még korai lenne beszélni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #596 Dátum: 2007. november 14. 20:28:55 pm » |
|
sztem erről még korai lenne beszélni... Majd hívjatok Telefonon. -Mikor? -Hol? -Mennyiért? -Miből? -Meddig? -Honnan? -Mivel? -Hányan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #597 Dátum: 2007. november 14. 20:29:31 pm » |
|
sztem erről még korai lenne beszélni... Igaz, csak valami ötletre voltam kíváncsi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #598 Dátum: 2007. november 14. 20:30:49 pm » |
|
sztem erről még korai lenne beszélni... Majd hívjatok Telefonon. -Mikor? -Hol? -Mennyiért? -Miből? -Meddig? -Honnan? -Mivel? -Hányan? majd igyekszünk....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #599 Dátum: 2007. november 14. 20:59:30 pm » |
|
sztem erről még korai lenne beszélni... Majd hívjatok Telefonon. -Mikor? -Hol? -Mennyiért? -Miből? -Meddig? -Honnan? -Mivel? -Hányan? majd igyekszünk.... Elég ha a hangod hallom. Ennyi infó amúgy sem kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|