Sajnos mondjuk ki szervezésbeli prblémák léptek fel. Azért a legelső "tetves, benzinspórolós, alkatrészbizniszelős
" talin, hányan is voltunk? Legalább 30 cápi és más egyéb nyalánkság adott randevút egymásnak + voltak a gazdák egymásra kíváncsiak.
Az elején nagyobb hangsúly kellett volna ,arra fektetni, ha szar idő van > B terv. Volt róla szó, csak elvetve
Remélem nem ment senki a felvontérre. Ok 02-t kivéve..
Egy két dolgot tisztázzunk! Nem vagyok szervező, nem vagyok stasis, se nem félisten. Ez egy forum.. közös érvekkel , ötletekkel.
Miért mondom? Mert nem szeretem, mikor én kapom a savat, hogy ez ilyen - ez olyan. Csak mikor mindenki kérdőn írogat, hogy most akkor mi van.. s senki nem mond semmi konkrétat ,megunom. Mivel szar lett az idő - ezért dobtam be a Camponát (én ,min egy forumozó) !
Kinek ez bosszús perceket okozott magam és mások nevében ELNÉZÉST KÉREK!
Ezúton szeretném akkor megerősíteni, hogy ha standard tali esetén (hogyha nyílt placcra volt megbeszélve) elromlik az idő. Akkor a B terv legyen mindíg a Campona. - de ez csak egy ötlet. Nem muszály ezt követni!
Én is amúgy úgy voltam vele, hogy áhh hagyjuk mert úgy sem jön senki. Nem is akartam menni, mert a körülöttem lévők ,szinte mind befalsúltak. Csak aztán jöttek a hívások: Steffe, közli ő felvonatozik. Mike, Csirke ..stb. Máris színesebben láttam a világot! Valjuk be nem volt egy nagy durr a tali, de ki ott volt annak totális respect és örülök, hogy láttam a hülye fejeteket! Nem mentem a 9 órás ricse koncertre sem, hisz úgy terveztem csak megmutatom magam..de nem bántam meg, hogy ott ragadtunk este 10-ig
..s nem abba a + 5 liter benzinbe halltam bele.
Az új tagoknak pedig különösképp örülök + hogy kihozták a vasaikat! Reméljük jöttök máskor is, s jobban megtudjátok ismerni a csapatot, s nem csak egy kis szűk keménymagot!