02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2910 Dátum: 2008. július 25. 13:39:58 pm » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Pl. hogy Oroszországban ezek szerint nincs KPM?? Biztos hogy van, csak ezek szarnak az egészre nagy ívben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #2911 Dátum: 2008. július 25. 14:02:55 pm » |
|
REN-DÖR-ÁL-LAM! REN-DÖR-ÁL-LAM! REN-DÖR-ÁL-LAM! REN-DÖR-ÁL-LAM!
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2912 Dátum: 2008. július 25. 17:07:17 pm » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 25. 17:16:35 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #2913 Dátum: 2008. július 25. 17:10:47 pm » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. kicsit túlreagáljátok ezt... szerintem nagyon vicces!
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2914 Dátum: 2008. július 25. 19:30:05 pm » |
|
BMW szervíz...
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2915 Dátum: 2008. július 25. 19:31:06 pm » |
|
"Dizájnos" üvegasztal...
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2916 Dátum: 2008. július 25. 19:32:26 pm » |
|
Téli csendélet
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2917 Dátum: 2008. július 26. 07:30:53 am » |
|
Jó lesz vigyázni, ha a szomszédban jártok…! A szlovák rend@rség új radaros autója is, (Subaru Justy), ami az előzéskor elhaladó autók sebességét méri. A helyszíni bírság jellemzően 2000 korona (kb. 16e forint) de durva esetekben 40 000 koronás (kb. 320 e forintos) csekket is hozzánk dobhatnak.
Nem elég, hogy ritka köcsög megoldás, ráadásul még téli gumival járnak..Kapásból levetetném a rendszámát..
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2918 Dátum: 2008. július 26. 07:35:13 am » |
|
Pedig épp ellenkezőleg, az idén eddig többet tankoltunk, mint tavaly eddig, valami 4%-al..Attól még hogy drágább a nafta, nem tankolnak kevesebbet, legfeljebb minden drágább lesz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2919 Dátum: 2008. július 26. 07:37:35 am » |
|
Ma lőttem Ráckevén:
Miért pont szembe?? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2920 Dátum: 2008. július 26. 07:39:39 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2921 Dátum: 2008. július 26. 10:28:28 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. Rázhatott is eléggé. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 26. 10:32:40 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #2922 Dátum: 2008. július 26. 10:30:28 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából. Zsiguliról beszélünk, nem autóról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2923 Dátum: 2008. július 26. 10:37:50 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából. Zsiguliról beszélünk, nem autóról. Nekem speciel csak jó élményeim vannak az 1200-as Zsigulinkról. Kellemes megbízható autó volt. Nagyon sokat autóztunk vele. Apumék újonan vették a MERKUR-tól. Részemről csak jót tudok mondani róla. De ez nem az az oldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2924 Dátum: 2008. július 26. 11:05:46 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából. Zsiguliról beszélünk, nem autóról. Neked volt már olyan?
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #2925 Dátum: 2008. július 26. 12:18:24 pm » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából. Zsiguliról beszélünk, nem autóról. Neked volt már olyan? Szerencsére nem, de közlekedtem Ladával és javítottam is eleget. Egy szemét, leszarom ki mit mond. Persze, akkoriban a keleti ember Ford Mustangja, a Chevro Impalája vót, mivel nem volt más. De normális autókhoz képest egy szar szemét hulladék. Így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2926 Dátum: 2008. július 27. 02:18:33 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából. Zsiguliról beszélünk, nem autóról. Neked volt már olyan? Szerencsére nem, de közlekedtem Ladával és javítottam is eleget. Egy szemét, leszarom ki mit mond. Persze, akkoriban a keleti ember Ford Mustangja, a Chevro Impalája vót, mivel nem volt más. De normális autókhoz képest egy szar szemét hulladék. Így. Mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét. Amellett,hogy továbbra is fenntartom a sajátomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2927 Dátum: 2008. július 27. 07:37:45 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából. Zsiguliról beszélünk, nem autóról. Neked volt már olyan? Szerencsére nem, de közlekedtem Ladával és javítottam is eleget. Egy szemét, leszarom ki mit mond. Persze, akkoriban a keleti ember Ford Mustangja, a Chevro Impalája vót, mivel nem volt más. De normális autókhoz képest egy szar szemét hulladék. Így. Mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét. Amellett,hogy továbbra is fenntartom a sajátomat. Én személy szerint utálom, sokat jártam vele, tehát nem a szomszédtól hallottam róla..Bár van jópár kocsi, amit nem szeretek, mégis sokan megőrülnek érte, tehát minden relatív...Lényeg a lényeg: meglepően kulturált bigulikat is láttunk már a kardán miatt kettészakadva, és mivel lakatos vagyok a saját szememmel láttam, nem mesélték..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #2928 Dátum: 2008. július 27. 12:37:50 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
qvik01
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2929 Dátum: 2008. július 27. 16:30:13 pm » |
|
tök jó !!! De van egy a "origon "is !!!! Voyager agyon jó motor én egyser ültem rajta!!!!! nagyon jo volt !!!!
|
|
|
Naplózva
|
Qvik csak egy van !! Madár ... de jó madár
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2930 Dátum: 2008. július 28. 08:45:37 am » |
|
Jajj b..meg, ne kárörvenggyé meg irigykeggyyé má... lásd meg benne a jót is... Például azt,hogy nekem nem kell beleülnöm. Ha nincs megerősítve az alja,vagy-és beheggesztve az ajtók, akkor bizony elég merész dolog autózni vele. Bármikor összecsukódhat,akár a colostok. Megnyugtatlak:egy teljesen egybe levő is kettészakad, ha a kardánja szerencsétlenül szakad le.... Azért akinek menet közben leszakad a kardán egy autóról,annak nagy mértékben a gazdája a felelőse. Még ha csak 4 csavar tartja is esetleg,annak azért vannak előjelei, hogy alul valami nincs rendben. Ha valaki nem veszi észre,hogy rázkódik autó alatta,azzal nem lehet mit tenni. Országúton láttam már felnin autózni embert. Letekert ablakon könyökölt kifelé a pali és a bal hátsó gumi maradványának a hangja mellette is hallatszott. De őt semmi sem zavarta. Ja meg a BMW kardán nem tud leszakadni,leesni akkor sem ha mind a 6 önzáró anyás csavar kiesne is a Hardy tárcsából. Zsiguliról beszélünk, nem autóról. Neked volt már olyan? Szerencsére nem, de közlekedtem Ladával és javítottam is eleget. Egy szemét, leszarom ki mit mond. Persze, akkoriban a keleti ember Ford Mustangja, a Chevro Impalája vót, mivel nem volt más. De normális autókhoz képest egy szar szemét hulladék. Így. Mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét. Amellett,hogy továbbra is fenntartom a sajátomat. Én személy szerint utálom, sokat jártam vele, tehát nem a szomszédtól hallottam róla..Bár van jópár kocsi, amit nem szeretek, mégis sokan megőrülnek érte, tehát minden relatív...Lényeg a lényeg: meglepően kulturált bigulikat is láttunk már a kardán miatt kettészakadva, és mivel lakatos vagyok a saját szememmel láttam, nem mesélték.. Mi az hogy lakatos??? Pápai László vagy nem? Hülye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2931 Dátum: 2008. július 28. 23:35:50 pm » |
|
tök jó !!! De van egy a "origon "is !!!! Voyager agyon jó motor én egyser ültem rajta!!!!! nagyon jo volt !!!! Na most azonnal fejezzétek be a ferdeszeműek által gyártott járművek dícséretét ! A jó motor az így néz ki. 1984. BMW K100 RS sor 4 vízsintesre fektetve hosszában,90 paci. Nagyon jóindulatú kis túra motor. Szeretem. Nehéz lesz visszaadnom a gazdájának. Ha valaki vágyik rá,ELADÓ !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 28. 23:37:36 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #2932 Dátum: 2008. július 29. 06:19:33 am » |
|
tök jó !!! De van egy a "origon "is !!!! Voyager agyon jó motor én egyser ültem rajta!!!!! nagyon jo volt !!!! Na most azonnal fejezzétek be a ferdeszeműek által gyártott járművek dícséretét ! A jó motor az így néz ki. 1984. BMW K100 RS sor 4 vízsintesre fektetve hosszában,90 paci. Nagyon jóindulatú kis túra motor. Szeretem. Nehéz lesz visszaadnom a gazdájának. Ha valaki vágyik rá,ELADÓ ! Én vágyom rá, de sajnos a vágyaimnak csak cirka 1%-át tudom kielégíteni, anyagi okokból! (Ez most a 99%-ba tartozik. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2933 Dátum: 2008. július 29. 11:42:43 am » |
|
tök jó !!! De van egy a "origon "is !!!! Voyager agyon jó motor én egyser ültem rajta!!!!! nagyon jo volt !!!! Na most azonnal fejezzétek be a ferdeszeműek által gyártott járművek dícséretét ! A jó motor az így néz ki. 1984. BMW K100 RS sor 4 vízsintesre fektetve hosszában,90 paci. Nagyon jóindulatú kis túra motor. Szeretem. Nehéz lesz visszaadnom a gazdájának. Ha valaki vágyik rá,ELADÓ ! Én vágyom rá, de sajnos a vágyaimnak csak cirka 1%-át tudom kielégíteni, anyagi okokból! (Ez most a 99%-ba tartozik. ) Én is vágyom rá, viszont nekem már 50%-os az arány. Én már akarom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2934 Dátum: 2008. július 29. 12:02:29 pm » |
|
tök jó !!! De van egy a "origon "is !!!! Voyager agyon jó motor én egyser ültem rajta!!!!! nagyon jo volt !!!! Na most azonnal fejezzétek be a ferdeszeműek által gyártott járművek dícséretét ! A jó motor az így néz ki. 1984. BMW K100 RS sor 4 vízsintesre fektetve hosszában,90 paci. Nagyon jóindulatú kis túra motor. Szeretem. Nehéz lesz visszaadnom a gazdájának. Ha valaki vágyik rá,ELADÓ ! Én vágyom rá, de sajnos a vágyaimnak csak cirka 1%-át tudom kielégíteni, anyagi okokból! (Ez most a 99%-ba tartozik. ) Én is vágyom rá, viszont nekem már 50%-os az arány. Én már akarom. Akarni azt máshol kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2935 Dátum: 2008. július 29. 12:02:41 pm » |
|
tök jó !!! De van egy a "origon "is !!!! Voyager agyon jó motor én egyser ültem rajta!!!!! nagyon jo volt !!!! Na most azonnal fejezzétek be a ferdeszeműek által gyártott járművek dícséretét ! A jó motor az így néz ki. 1984. BMW K100 RS sor 4 vízsintesre fektetve hosszában,90 paci. Nagyon jóindulatú kis túra motor. Szeretem. Nehéz lesz visszaadnom a gazdájának. Ha valaki vágyik rá,ELADÓ ! Én vágyom rá, de sajnos a vágyaimnak csak cirka 1%-át tudom kielégíteni, anyagi okokból! (Ez most a 99%-ba tartozik. ) Én is vágyom rá, viszont nekem már 50%-os az arány. Én már akarom. Ha valakiben "felerősödnének" a vágyak,ne habozzon felkeresni valami módon !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2936 Dátum: 2008. július 29. 12:10:59 pm » |
|
Én is vágyom rá, viszont nekem már 50%-os az arány. Én már akarom. Akarni azt máshol kell... Azzal is ott járok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2937 Dátum: 2008. július 29. 12:16:48 pm » |
|
Én is vágyom rá, viszont nekem már 50%-os az arány. Én már akarom. Akarni azt máshol kell... Azzal is ott járok Szerintem egy jó E23-at beszámítana. ÉN MEG ÁTVENNÉM TŐLE HASZNÁLNI. De akkor csak hegyesorrú,krómtükrös jöhet szóba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 29. 12:18:57 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2938 Dátum: 2008. július 29. 12:19:21 pm » |
|
Én is vágyom rá, viszont nekem már 50%-os az arány. Én már akarom. Akarni azt máshol kell... Azzal is ott járok Szerintem egy jó E23-at beszámítana. A JÓ-n van a hangsúly. Bobét, Gistiét, Agyasét vagy a Tiédet meg mégsem adhatom oda. Viszont egy 02-t fel tudok ajánlani érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2939 Dátum: 2008. július 29. 12:22:10 pm » |
|
Én is vágyom rá, viszont nekem már 50%-os az arány. Én már akarom. Akarni azt máshol kell... Azzal is ott járok Szerintem egy jó E23-at beszámítana. A JÓ-n van a hangsúly. Bobét, Gistiét, Agyasét vagy a Tiédet meg mégsem adhatom oda. Viszont egy 02-t fel tudok ajánlani érte Két khm,khm kevésbé jó is szóba jöhet,csak akkor az egyiket el kell bontanom alkatrésznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|