Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3000 Dátum: 2008. augusztus 02. 21:21:18 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #3001 Dátum: 2008. augusztus 02. 21:50:54 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. 2008 július 30. budapest, w-vel kezdődő bmw kereskedés. szerelőmmel beszélgetek, mikor sok verda közül megakad a szemem egy M6-oson. őszintén szólva nem izgat fel, d nm egy szimpla darab volt. rajta négy iszonyat felnivel. mondja a srác, h délelőtt rakta fel őket, a négy felni gumi nélkül vmivel több mint 2 M volt. plusz gumi. nem egyszerű.. jön a tulaja kb öt perccel rá. srác bicepsze akkora volt, mint a combom másfélszer. az outfit meg volt... dünnyögök magamban, barátunk bazi nagy gázzal kicsapat (fekvőrend@r? leszarva.). kérdem na ez meg mit melózhat.. srác válaszol: nem tudom, lehet hogy favágó, egy k..va nagy baltát tart a csomagtartóban, és egy kisebbet az ülés alatt. biztos favágó ez nagyon jó! favágó! az ilye csávókkal szokott előfordulni ez: "Önnek három új üzenete érkezett!"
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3002 Dátum: 2008. augusztus 02. 22:05:32 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. 2008 július 30. budapest, w-vel kezdődő bmw kereskedés. szerelőmmel beszélgetek, mikor sok verda közül megakad a szemem egy M6-oson. őszintén szólva nem izgat fel, d nm egy szimpla darab volt. rajta négy iszonyat felnivel. mondja a srác, h délelőtt rakta fel őket, a négy felni gumi nélkül vmivel több mint 2 M volt. plusz gumi. nem egyszerű.. jön a tulaja kb öt perccel rá. srác bicepsze akkora volt, mint a combom másfélszer. az outfit meg volt... dünnyögök magamban, barátunk bazi nagy gázzal kicsapat (fekvőrend@r? leszarva.). kérdem na ez meg mit melózhat.. srác válaszol: nem tudom, lehet hogy favágó, egy k..va nagy baltát tart a csomagtartóban, és egy kisebbet az ülés alatt. biztos favágó ez nagyon jó! favágó! az ilye csávókkal szokott előfordulni ez: "Önnek három új üzenete érkezett!" Megvan erről a kocsiról az első fotó is?? Mert akkor a kép cime megváltozik: Önnek 7 új üzenete érkezett!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3003 Dátum: 2008. augusztus 03. 01:13:58 am » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. 2008 július 30. budapest, w-vel kezdődő bmw kereskedés. szerelőmmel beszélgetek, mikor sok verda közül megakad a szemem egy M6-oson. őszintén szólva nem izgat fel, d nm egy szimpla darab volt. rajta négy iszonyat felnivel. mondja a srác, h délelőtt rakta fel őket, a négy felni gumi nélkül vmivel több mint 2 M volt. plusz gumi. nem egyszerű.. jön a tulaja kb öt perccel rá. srác bicepsze akkora volt, mint a combom másfélszer. az outfit meg volt... dünnyögök magamban, barátunk bazi nagy gázzal kicsapat (fekvőrend@r? leszarva.). kérdem na ez meg mit melózhat.. srác válaszol: nem tudom, lehet hogy favágó, egy k..va nagy baltát tart a csomagtartóban, és egy kisebbet az ülés alatt. biztos favágó ez nagyon jó! favágó! az ilye csávókkal szokott előfordulni ez: "Önnek három új üzenete érkezett!" Megvan erről a kocsiról az első fotó is?? Mert akkor a kép cime megváltozik: Önnek 7 új üzenete érkezett!!! Lassan összeáll a kép Én csak a négy új üzeneteset ismertem (akkor ez szemből)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3004 Dátum: 2008. augusztus 03. 01:16:52 am » |
|
izgalmas vonalvezetésű a pálya ... színes gépparkkal. a bömös propeller kereke viszont faja.
Azokat a felniket én szívesen feltenném a nagyhalra. Pofásan néznek ki. Le is lennél tolva biztosan, hogy nem korhű..: ( Ebben tökéletesen igazad van,hogy nem korhű,de nekem ezerszer jobban tetszene az E23-ason,mint egy korabeli förelmesen ronda ötküllős AZEV ALU. Biztos van akinek ez tetszik,nekem nem. Speciel, ha valaki, hát én szarok a korhűségre.. )Nekem a háromküllős mittoménmilyen felniktől mozdul meg a gyomrom... Propeller felni okádék.. Az Azev ,Drift E12 -én BeCool! Bár jobb lenne egy kis peremmel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3005 Dátum: 2008. augusztus 03. 08:03:04 am » |
|
izgalmas vonalvezetésű a pálya ... színes gépparkkal. a bömös propeller kereke viszont faja.
Azokat a felniket én szívesen feltenném a nagyhalra. Pofásan néznek ki. Le is lennél tolva biztosan, hogy nem korhű..: ( Ebben tökéletesen igazad van,hogy nem korhű,de nekem ezerszer jobban tetszene az E23-ason,mint egy korabeli förelmesen ronda ötküllős AZEV ALU. Biztos van akinek ez tetszik,nekem nem. Speciel, ha valaki, hát én szarok a korhűségre.. )Nekem a háromküllős mittoménmilyen felniktől mozdul meg a gyomrom... Propeller felni okádék.. Az Azev ,Drift E12 -én BeCool! Bár jobb lenne egy kis peremmel Papírcsákó! Nem én fikáltam le az azeveket, bár nekem a nagyperemesek jönnek be igazán......
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3006 Dátum: 2008. augusztus 03. 09:05:48 am » |
|
Azokat a felniket én szívesen feltenném a nagyhalra. Pofásan néznek ki. Le is lennél tolva biztosan, hogy nem korhű..: ( Ebben tökéletesen igazad van,hogy nem korhű,de nekem ezerszer jobban tetszene az E23-ason,mint egy korabeli förelmesen ronda ötküllős AZEV ALU. Biztos van akinek ez tetszik,nekem nem. Speciel, ha valaki, hát én szarok a korhűségre.. )Nekem a háromküllős mittoménmilyen felniktől mozdul meg a gyomrom... Propeller felni okádék.. Az Azev ,Drift E12 -én BeCool! Bár jobb lenne egy kis peremmel Papírcsákó! Nem én fikáltam le az azeveket, bár nekem a nagyperemesek jönnek be igazán...... Papacsákó! ..tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3007 Dátum: 2008. augusztus 03. 09:33:29 am » |
|
Azokat a felniket én szívesen feltenném a nagyhalra. Pofásan néznek ki. Le is lennél tolva biztosan, hogy nem korhű..: ( Ebben tökéletesen igazad van,hogy nem korhű,de nekem ezerszer jobban tetszene az E23-ason,mint egy korabeli förelmesen ronda ötküllős AZEV ALU. Biztos van akinek ez tetszik,nekem nem. Speciel, ha valaki, hát én szarok a korhűségre.. )Nekem a háromküllős mittoménmilyen felniktől mozdul meg a gyomrom... Propeller felni okádék.. Az Azev ,Drift E12 -én BeCool! Bár jobb lenne egy kis peremmel Papírcsákó! Nem én fikáltam le az azeveket, bár nekem a nagyperemesek jönnek be igazán...... Papacsákó! ..tudom. Vazzeg! Akkor jó... )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3008 Dátum: 2008. augusztus 03. 10:14:14 am » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3009 Dátum: 2008. augusztus 03. 14:02:09 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3010 Dátum: 2008. augusztus 03. 16:34:54 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller.(és ezt 1000 emberből tudja 1 )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3011 Dátum: 2008. augusztus 03. 16:45:49 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller.(és ezt 1000 emberből tudja 1 ) Szerintem azért annyira nem bonyolult, elég ránézni az emblémára!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #3012 Dátum: 2008. augusztus 03. 21:01:56 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. Ezt sürgősen vond vissza szerintem. A Messer BF109-ben szerinted mi volt??? Hát nem BMW annyi szent. Azt a Focke Wulf-ba tették....meg még sok mást is, ahogyan a Daimler Benz motorjait is. A Daimler-Chrisler Airospace ma is működő cégről már nem is beszélek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #3013 Dátum: 2008. augusztus 03. 21:20:08 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. Ezt sürgősen vond vissza szerintem. A Messer BF109-ben szerinted mi volt??? Hát nem BMW annyi szent. Azt a Focke Wulf-ba tették....meg még sok mást is, ahogyan a Daimler Benz motorjait is. A Daimler-Chrisler Airospace ma is működő cégről már nem is beszélek. Chrysler lesz az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papilio
Vendég
|
|
« Válasz #3014 Dátum: 2008. augusztus 03. 21:41:20 pm » |
|
a hülye táblák gyűjteményébe:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #3015 Dátum: 2008. augusztus 03. 21:44:54 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3016 Dátum: 2008. augusztus 03. 23:01:02 pm » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller.(és ezt 1000 emberből tudja 1 ) Szerintem azért annyira nem bonyolult, elég ránézni az emblémára! Nekünk lehet... kitartok az előző állításom mellett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3017 Dátum: 2008. augusztus 03. 23:36:44 pm » |
|
Én leléptem sopronba... no net ,de Bogetalin találk! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3018 Dátum: 2008. augusztus 04. 08:08:44 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papilio
Vendég
|
|
« Válasz #3019 Dátum: 2008. augusztus 04. 08:18:19 am » |
|
Köszönöm! régóta keresem ezt színesben ! V. Tibi !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3020 Dátum: 2008. augusztus 04. 11:00:03 am » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. Ezt sürgősen vond vissza szerintem. A Messer BF109-ben szerinted mi volt??? Hát nem BMW annyi szent. Azt a Focke Wulf-ba tették....meg még sok mást is, ahogyan a Daimler Benz motorjait is. A Daimler-Chrisler Airospace ma is működő cégről már nem is beszélek. Ha már vadászgépekről beszélünk,példéul a Messerschid ME 262-ben meg BMW motor volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 04. 11:21:22 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #3021 Dátum: 2008. augusztus 04. 11:16:24 am » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. Ezt sürgősen vond vissza szerintem. A Messer BF109-ben szerinted mi volt??? Hát nem BMW annyi szent. Azt a Focke Wulf-ba tették....meg még sok mást is, ahogyan a Daimler Benz motorjait is. A Daimler-Chrisler Airospace ma is működő cégről már nem is beszélek. Ha már vadászgépekről beszélünk,példéul a Messerschid ME 262-ben bizony BMW motor volt.Szerintem BF109-ről volt szó.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3022 Dátum: 2008. augusztus 04. 11:18:45 am » |
|
Egy kis történelmi áttekintés. -Gustav Otto Otto Werke 1913 -Bayerischen Flugzrugwerke 1916 -Karl Rapp Rapp-motorenwerke 1915 -Bayerische Motoren Werke 1917 (A plakátok nem a cégek alakításakor készültek,későbbi dátumúak ! ) Az egyértelmű származás okán úgy gondolom nagyobb joggal illetei meg a BMW céget a légcsavarnak, mint emblémának a használati joga,valamint az erre utaló dolgok jobban kötődnek hozzájuk,mint a Mercedeshez. Amellett,hogy nem akarom a Mercedes cég sikereit lenézni,pláne nem becsmérelni !A Mercedes embléma három csúcsa a "földön-vízen-levegőben" jelentésével is tisztában vagyok. Arról viszont-mivel ez a márka egy-két jelentősebb gyártmányán kívül mindig is hidegen hagyott- -nincs tudomásom mikor kezdett el repülőgépeket gyártani. Ez nekem fehér folt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 04. 11:26:18 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3023 Dátum: 2008. augusztus 04. 11:20:45 am » |
|
milyen szerény méretekben lehet kapni... Suttyók 17"-ost nem gyártanak. Annál nagyobbat meg nem-igen tudnék felrakni a Cápira. Már,ha pont erre akarnék költeni egy rakat zsetont. De ez a veszély nem fenyeget. Hidd el nekem, ez nem állna jól cápának ha lenne neadjisten 500 SEC em arra feltenném. Ez a felni mercire való, azon szép máson bután áll. Snitzert se raknak józan eszűek Audira mondjuk... Na mindegy. Nem tudom,nekem tetszik. Ráadásul a BMW-nek legalább jogos is a reülőgép propeller. Hiszen összefügg a múltjával. A Mercedesnek semmi köze hozzá. Ezt sürgősen vond vissza szerintem. A Messer BF109-ben szerinted mi volt??? Hát nem BMW annyi szent. Azt a Focke Wulf-ba tették....meg még sok mást is, ahogyan a Daimler Benz motorjait is. A Daimler-Chrisler Airospace ma is működő cégről már nem is beszélek. Ha már vadászgépekről beszélünk,példéul a Messerschid ME 262-ben bizony BMW motor volt.Szerintem BF109-ről volt szó. Világos. Két típusról van szó,csak párhuzamként állítottam. Átjavítottam a félreérthető megfogalmazásomat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 04. 11:22:28 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #3024 Dátum: 2008. augusztus 04. 16:35:18 pm » |
|
Skacok! Egyik cimborám MÁV biztosítós volt, és most át akar menni valami másikba. Melyik az amelyiket javasolhatjuk nek, melyiket kerülje el nagy ívben? (szempontjai: olcsó legyen aránylag, de megbízható, fizzesse a kárt, ne szopassa az ügyfelet halálra)
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #3025 Dátum: 2008. augusztus 04. 16:41:29 pm » |
|
Skacok! Egyik cimborám MÁV biztosítós volt, és most át akar menni valami másikba. Melyik az amelyiket javasolhatjuk nek, melyiket kerülje el nagy ívben? (szempontjai: olcsó legyen aránylag, de megbízható, fizzesse a kárt, ne szopassa az ügyfelet halálra) K&H?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3026 Dátum: 2008. augusztus 04. 17:38:13 pm » |
|
Skacok! Egyik cimborám MÁV biztosítós volt, és most át akar menni valami másikba. Melyik az amelyiket javasolhatjuk nek, melyiket kerülje el nagy ívben? (szempontjai: olcsó legyen aránylag, de megbízható, fizzesse a kárt, ne szopassa az ügyfelet halálra) www.arkadiateam.huMa nézegettem én is. Beírja az adatait és minden biztosítótársaságra kiszámolja a fizetendő díjakat. Táblázatba foglalja és akár emailben el is küldi,onnan is megkötheted azt amelyik neked legjobban tetszik. Nekem a teherautómra a MÁV-hoz képest alig többet kell majd fizetnem a Genertelnél. www.genertel.huMÁV éves eddig B6-ban 38.452 Ft. volt Genertel B6-ra 39.182 Ft.-ot számolt ki nekem. Sok mindentől függ a dolog. Mennyi ideje van jogosítványod,hol laksz,mennyi idős vagy,van-e 14 év alatti gyermeked, milyen az autó,mikori évjáratú,........ Érdemes több oldalról közelíteni mert ugyanaz a biztosító adhat más és más árajánlatot, attól függően,hogy honnan közelítettél rá ! A sor eleje a Genertel biztosító 39.182 Ft.-tal. A sor vége a Signal biztosító 139.944 Ft.-tal ! ! ! Szerintetek akad majd olyan aki náluk köti meg ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 04. 17:57:51 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #3027 Dátum: 2008. augusztus 04. 17:40:34 pm » |
|
Mai képünk címe: Az automata váltó, és az elveszett vezetési élmény.
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3028 Dátum: 2008. augusztus 04. 17:45:49 pm » |
|
van sperr-ed? mértnem billen a kocsi? biztos csak állsz
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #3029 Dátum: 2008. augusztus 04. 17:46:18 pm » |
|
van sperr-ed? mértnem billen a kocsi? biztos csak állsz Van. Billen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|