Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3120 Dátum: 2008. augusztus 12. 15:52:33 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3121 Dátum: 2008. augusztus 12. 16:22:25 pm » |
|
Ne idegesked Nagy Fehér, mi majd akkor támadunk amikor Pet épp Angol ba, vagy olasz ba lesz. És akkor jöhetnek a hasonló finomságok, csak mindenből duplán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3122 Dátum: 2008. augusztus 12. 16:59:32 pm » |
|
Ne idegesked Nagy Fehér, mi majd akkor támadunk amikor Pet épp Angol ba, vagy olasz ba lesz. És akkor jöhetnek a hasonló finomságok, csak mindenből duplán. Akkor a dátumokat előre kérjük ! Beírjuk a naptárba.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3123 Dátum: 2008. augusztus 12. 17:06:10 pm » |
|
Ne idegesked Nagy Fehér, mi majd akkor támadunk amikor Pet épp Angol ba, vagy olasz ba lesz. És akkor jöhetnek a hasonló finomságok, csak mindenből duplán. Akkor a dátumokat előre kérjük ! Beírjuk a naptárba. Ágicát telefonhoz kérik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3124 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:00:11 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3125 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:02:32 pm » |
|
Nah pár napra majdan el kell mennem - túdom, hiányozni fogok - de majd gondolod rátok Doszpot Petya, Kondor Katka, M. Kiss Csabesz, Papp Gergusz......előadása közepette . Elég fárasztó lesz, de majdan szoríjjatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3126 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:03:52 pm » |
|
Máris visszavonulót fújsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3127 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:13:34 pm » |
|
Máris visszavonulót fújsz? Éééén??? Soha!! Csak szimpla kérdés vót höhö.......ne hogy má helyettem gondolkodjanak a fiatalok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3128 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:16:35 pm » |
|
Nah pár napra majdan el kell mennem - túdom, hiányozni fogok - de majd gondolod rátok Doszpot Petya, Kondor Katka, M. Kiss Csabesz, Papp Gergusz......előadása közepette . Elég fárasztó lesz, de majdan szoríjjatok Ez érdekes névsor, mit is csinálsz köztük, velük, nekik, mellettük, értük, stb... ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3129 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:29:08 pm » |
|
Nah pár napra majdan el kell mennem - túdom, hiányozni fogok - de majd gondolod rátok Doszpot Petya, Kondor Katka, M. Kiss Csabesz, Papp Gergusz......előadása közepette . Elég fárasztó lesz, de majdan szoríjjatok Ez érdekes névsor, mit is csinálsz köztük, velük, nekik, mellettük, értük, stb... ? Médiatáborba megyek - mondhatni tábor kiváltságosoknak ( bővebb infó: www.seta.hu - akit érdekel), ahol szerdától szombatig újságírós-rádiós-televíziós-kommunikációs előadásokat kell hallgatnom szó szerint egész nap 10-30 perces szünetekkel - médiás szakemberektől. De közben hála isten lesz más is: strandfoci, strandröpi !!!, paintball, geokessing, és egyéb nyalánkságok. Lehet fotóspályázaton is részt venni, bla bla bla. Aztán csak szombaton délután jutok haza hullafáradtan Alsóőrsről. Röviden. Tömören. Tábor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3130 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:47:23 pm » |
|
Nah pár napra majdan el kell mennem - túdom, hiányozni fogok - de majd gondolod rátok Doszpot Petya, Kondor Katka, M. Kiss Csabesz, Papp Gergusz......előadása közepette . Elég fárasztó lesz, de majdan szoríjjatok Ez érdekes névsor, mit is csinálsz köztük, velük, nekik, mellettük, értük, stb... ? Médiatáborba megyek - mondhatni tábor kiváltságosoknak ( bővebb infó: www.seta.hu - akit érdekel), ahol szerdától szombatig újságírós-rádiós-televíziós-kommunikációs előadásokat kell hallgatnom szó szerint egész nap 10-30 perces szünetekkel - médiás szakemberektől. De közben hála isten lesz más is: strandfoci, strandröpi !!!, paintball, geokessing, és egyéb nyalánkságok. Lehet fotóspályázaton is részt venni, bla bla bla. Aztán csak szombaton délután jutok haza hullafáradtan Alsóőrsről. Röviden. Tömören. Tábor. Én meg pont tegnap szidtam a médiát a Vita topikba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3131 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:56:45 pm » |
|
Nah pár napra majdan el kell mennem - túdom, hiányozni fogok - de majd gondolod rátok Doszpot Petya, Kondor Katka, M. Kiss Csabesz, Papp Gergusz......előadása közepette . Elég fárasztó lesz, de majdan szoríjjatok Ez érdekes névsor, mit is csinálsz köztük, velük, nekik, mellettük, értük, stb... ? Médiatáborba megyek - mondhatni tábor kiváltságosoknak ( bővebb infó: www.seta.hu - akit érdekel), ahol szerdától szombatig újságírós-rádiós-televíziós-kommunikációs előadásokat kell hallgatnom szó szerint egész nap 10-30 perces szünetekkel - médiás szakemberektől. De közben hála isten lesz más is: strandfoci, strandröpi !!!, paintball, geokessing, és egyéb nyalánkságok. Lehet fotóspályázaton is részt venni, bla bla bla. Aztán csak szombaton délután jutok haza hullafáradtan Alsóőrsről. Röviden. Tömören. Tábor. Én meg pont tegnap szidtam a médiát a Vita topikba Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3132 Dátum: 2008. augusztus 12. 21:57:24 pm » |
|
Nah pár napra majdan el kell mennem - túdom, hiányozni fogok - de majd gondolod rátok Doszpot Petya, Kondor Katka, M. Kiss Csabesz, Papp Gergusz......előadása közepette . Elég fárasztó lesz, de majdan szoríjjatok Ez érdekes névsor, mit is csinálsz köztük, velük, nekik, mellettük, értük, stb... ? Médiatáborba megyek - mondhatni tábor kiváltságosoknak ( bővebb infó: www.seta.hu - akit érdekel), ahol szerdától szombatig újságírós-rádiós-televíziós-kommunikációs előadásokat kell hallgatnom szó szerint egész nap 10-30 perces szünetekkel - médiás szakemberektől. De közben hála isten lesz más is: strandfoci, strandröpi !!!, paintball, geokessing, és egyéb nyalánkságok. Lehet fotóspályázaton is részt venni, bla bla bla. Aztán csak szombaton délután jutok haza hullafáradtan Alsóőrsről. Röviden. Tömören. Tábor. Én meg pont tegnap szidtam a médiát a Vita topikba áááá unatkozik otthon. semmi jó nincs a tv ben ezért megy nyaralni. Irigykedik a kamionos...Nah! Hadd pakoljak máááán....no
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3133 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:00:25 pm » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3134 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:17:11 pm » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! Nagyon szépen köszönöm! Közvetlen lyány vagyok én, sztem a fél bandával összebarátkozom . Csak először az a sok idegen.....tök izgulok. UI.: itt is csak jó arcokba ütközök folyamatosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3135 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:18:29 pm » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! Nagyon szépen köszönöm! Közvetlen lyány vagyok én, sztem a fél bandával összebarátkozom . Csak először az a sok idegen.....tök izgulok. UI.: itt is csak jó arcokba ütközök folyamatosan mert itt mindenki jóarc,kivéve 02-t,de neki amúgyse cápája van
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3136 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:18:45 pm » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! de csak lányokkal ismerkedj !! Jájjjj, de féltékeny leszen valaki, ha megtudja az ellentetjét. Nyugi, majd mesélek rólad is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3137 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:21:32 pm » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! Nagyon szépen köszönöm! Közvetlen lyány vagyok én, sztem a fél bandával összebarátkozom . Csak először az a sok idegen.....tök izgulok. UI.: itt is csak jó arcokba ütközök folyamatosan mert itt mindenki jóarc,kivéve 02-t,de neki amúgyse cápája van Mijezadiszkriminácijó? Mondjuk Indy ismeretterjesztő regényeiből derültek ki dolgok 02-ről.... - de hát ti ismeritek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3138 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:23:21 pm » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! de csak lányokkal ismerkedj !! Jájjjj, de féltékeny leszen valaki, ha megtudja az ellentetjét. Nyugi, majd mesélek rólad is bepakoltál már? meghát egy óra után sikeresen betuszkoltam minden fontosat....most már csak cipelni kell :S :S :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3139 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:43:57 pm » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! de csak lányokkal ismerkedj !! Jájjjj, de féltékeny leszen valaki, ha megtudja az ellentetjét. Nyugi, majd mesélek rólad is bepakoltál már? meghát egy óra után sikeresen betuszkoltam minden fontosat....most már csak cipelni kell :S :S :S Még jó, hogy van jogsim nehézpótkocsira.... hány bőröndöd lessz? Egy b****tt nagy sporttáska tele minden földi jóval. Még egyik csajénak kell vinnem hajszárítót - mintha a levegő meg a nap nem tenné meg a masina helyett, plusz fotógép, meg töltők,....etc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3140 Dátum: 2008. augusztus 12. 23:33:51 pm » |
|
Ja itt dolgozom...
Helikoptert vezetsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3141 Dátum: 2008. augusztus 13. 00:32:59 am » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! Nagyon szépen köszönöm! Közvetlen lyány vagyok én, sztem a fél bandával összebarátkozom . Csak először az a sok idegen.....tök izgulok. UI.: itt is csak jó arcokba ütközök folyamatosan mert itt mindenki jóarc,kivéve 02-t,de neki amúgyse cápája van De mi ennek ellenére,szeretjük 02-őt.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3142 Dátum: 2008. augusztus 13. 05:32:44 am » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! Nagyon szépen köszönöm! Közvetlen lyány vagyok én, sztem a fél bandával összebarátkozom . Csak először az a sok idegen.....tök izgulok. UI.: itt is csak jó arcokba ütközök folyamatosan mert itt mindenki jóarc,kivéve 02-t,de neki amúgyse cápája van De mi ennek ellenére,szeretjük 02-őt. Jeeeh! Éljen a szeretet és harmónia! hihi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nimroad
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3143 Dátum: 2008. augusztus 13. 06:10:17 am » |
|
Ja itt dolgozom...
Szia! Na és milyen az új munkahely ?
|
|
|
Naplózva
|
Csak a Capa BMW - BMW , a tobbi utanzat
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3144 Dátum: 2008. augusztus 13. 08:27:34 am » |
|
Hehe.....elhiszem.....olvastam is. Undorító dolgokat szoktak művelni. De remélem tudok hasznosítani ezekből valamit. Érdekel a média, de nem lennék mindenáron egy idióta. Mondjuk akadnak jóarcok is Kívánom, hogy ismerkedj meg legalább KÉT jóarccal. Na jó egy is elég. Jó táborozást! Nagyon szépen köszönöm! Közvetlen lyány vagyok én, sztem a fél bandával összebarátkozom . Csak először az a sok idegen.....tök izgulok. UI.: itt is csak jó arcokba ütközök folyamatosan mert itt mindenki jóarc,kivéve 02-t,de neki amúgyse cápája van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3145 Dátum: 2008. augusztus 13. 10:12:43 am » |
|
Ja itt dolgozom...
Szia! Na és milyen az új munkahely ? Szia! Nekem semmivel sincs bajom. Elvagyok kinnt. Ami picit nem tetszik : kisbusszal megyünk ki és jövünk haza. pl: 4 ember megy ki az azt jelenti, h 4 helyen kell megállni csomagok ki majd be és tovább... Nincs 1 autód, mindíg mást kapsz . Kezdéskor elmegy 2 nap a szervízbe rohangálással, de ha becsületesebb kollégától kapsz kocsit akkor ez elmarad. 60-70% ban rövidek a fuvarok áltag 200 km ....néha néha van hosszabb is 400-800 km es is. Amúgy minden okés. Szerencsére itt nem kell állandóan számolni, h mennyit fogyaszt a kocsi, mert nincs üzemanyagnorma. fogyaszt amennyit fogyaszt. tankolsz majd ha kezd kifogyóban lenni megint tankolsz. én azért kiszámoltam a fogyit a mercire ami 29 liter lett vegyes súlyterheléssel. sztem egész baráti... persze ehhez ésszel kell bánni a tempomattal és az autómataváltóval valamint a ponyvázást is rendesen kell csinálni. Az baj, hogy rövidek a kanyarok?? 2 hét odakint, 1 itthon? Vagy Ti minden héten haza tudtok jönni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nimroad
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3146 Dátum: 2008. augusztus 13. 12:24:04 pm » |
|
Ja itt dolgozom...
Szia! Na és milyen az új munkahely ? Szia! Nekem semmivel sincs bajom. Elvagyok kinnt. Ami picit nem tetszik : kisbusszal megyünk ki és jövünk haza. pl: 4 ember megy ki az azt jelenti, h 4 helyen kell megállni csomagok ki majd be és tovább... Nincs 1 autód, mindíg mást kapsz . Kezdéskor elmegy 2 nap a szervízbe rohangálással, de ha becsületesebb kollégától kapsz kocsit akkor ez elmarad. 60-70% ban rövidek a fuvarok áltag 200 km ....néha néha van hosszabb is 400-800 km es is. Amúgy minden okés. Szerencsére itt nem kell állandóan számolni, h mennyit fogyaszt a kocsi, mert nincs üzemanyagnorma. fogyaszt amennyit fogyaszt. tankolsz majd ha kezd kifogyóban lenni megint tankolsz. én azért kiszámoltam a fogyit a mercire ami 29 liter lett vegyes súlyterheléssel. sztem egész baráti... persze ehhez ésszel kell bánni a tempomattal és az autómataváltóval valamint a ponyvázást is rendesen kell csinálni. Az baj, hogy rövidek a kanyarok?? 2 hét odakint, 1 itthon? Vagy Ti minden héten haza tudtok jönni? a-a . 4 hét odakinnt 10 nap itthon régebben 1 kocsival volt 1 sofőr, volt hazafuvar is de már más világ van. én speciel utálom a rövid fuvarokat. kiszámoltam napi áltag 366 km-ert mentem múlt hónapban és van nálam vagy 20 CMR az a baj, h reggel mész 30-40 km-ert lerakod az előzőnap felvett árút, majd mész kb 50 km-ert felrakodsz, majd 200 km-re odébb lerakodsz és vége a munkaidődnek. én pl. szakszerűen, igényesen, szépen ponyvázok. ha fél órát vesz igénybe akkor felet-nem érdekel. De nekem a ponyvám úgy áll,mintha dobozossal mennék. Nem lobog a szélben, mint egy zászló, valamint a csatok öveit is visszahajtom bele a csatba, mert zavar ha lifeg vezetés közben.én ilyen vagyok, rossz ránézni az olyan pótkocsikra amelyeknek lobog a ponyvája a szélben és a csatok őveit is össze-vissza fújja a szél. e van . vannak teherautóvezetők és kamionsofőrök. én az utóbbihoz szeretnék tartozni. és melyik részén jártok Európának?
|
|
|
Naplózva
|
Csak a Capa BMW - BMW , a tobbi utanzat
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3147 Dátum: 2008. augusztus 13. 12:32:59 pm » |
|
Ja itt dolgozom...
Szia! Na és milyen az új munkahely ? Szia! Nekem semmivel sincs bajom. Elvagyok kinnt. Ami picit nem tetszik : kisbusszal megyünk ki és jövünk haza. pl: 4 ember megy ki az azt jelenti, h 4 helyen kell megállni csomagok ki majd be és tovább... Nincs 1 autód, mindíg mást kapsz . Kezdéskor elmegy 2 nap a szervízbe rohangálással, de ha becsületesebb kollégától kapsz kocsit akkor ez elmarad. 60-70% ban rövidek a fuvarok áltag 200 km ....néha néha van hosszabb is 400-800 km es is. Amúgy minden okés. Szerencsére itt nem kell állandóan számolni, h mennyit fogyaszt a kocsi, mert nincs üzemanyagnorma. fogyaszt amennyit fogyaszt. tankolsz majd ha kezd kifogyóban lenni megint tankolsz. én azért kiszámoltam a fogyit a mercire ami 29 liter lett vegyes súlyterheléssel. sztem egész baráti... persze ehhez ésszel kell bánni a tempomattal és az autómataváltóval valamint a ponyvázást is rendesen kell csinálni. Az baj, hogy rövidek a kanyarok?? 2 hét odakint, 1 itthon? Vagy Ti minden héten haza tudtok jönni? a-a . 4 hét odakinnt 10 nap itthon régebben 1 kocsival volt 1 sofőr, volt hazafuvar is de már más világ van. én speciel utálom a rövid fuvarokat. kiszámoltam napi áltag 366 km-ert mentem múlt hónapban és van nálam vagy 20 CMR az a baj, h reggel mész 30-40 km-ert lerakod az előzőnap felvett árút, majd mész kb 50 km-ert felrakodsz, majd 200 km-re odébb lerakodsz és vége a munkaidődnek. én pl. szakszerűen, igényesen, szépen ponyvázok. ha fél órát vesz igénybe akkor felet-nem érdekel. De nekem a ponyvám úgy áll,mintha dobozossal mennék. Nem lobog a szélben, mint egy zászló, valamint a csatok öveit is visszahajtom bele a csatba, mert zavar ha lifeg vezetés közben.én ilyen vagyok, rossz ránézni az olyan pótkocsikra amelyeknek lobog a ponyvája a szélben és a csatok őveit is össze-vissza fújja a szél. e van . vannak teherautóvezetők és kamionsofőrök. én az utóbbihoz szeretnék tartozni. Most mit sajnáltadod magad? Örülj neki hogy nem kell vámkezeltetned az árut meg okoskodni a hülyébbnél hülyébb fináncokkal... ezért napokat állni a határon meg a lerakón és közben nem tudsz menni a következő felrakóra, mert szopat a vámos amig le nem jár a munkaideje, meg telefonálgatni össze vissza... Mázlid van hogy most kezdted a szakmát és nem 30 éve.... ja, meg nem edével kell járnod meg liazzal vagy rabaval, meg örülj neki hogy van légkondid meg tempomatod meg extráid... meg kényelmes ágyad...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3148 Dátum: 2008. augusztus 13. 13:07:09 pm » |
|
Ja itt dolgozom...
Szia! Na és milyen az új munkahely ? Szia! Nekem semmivel sincs bajom. Elvagyok kinnt. Ami picit nem tetszik : kisbusszal megyünk ki és jövünk haza. pl: 4 ember megy ki az azt jelenti, h 4 helyen kell megállni csomagok ki majd be és tovább... Nincs 1 autód, mindíg mást kapsz . Kezdéskor elmegy 2 nap a szervízbe rohangálással, de ha becsületesebb kollégától kapsz kocsit akkor ez elmarad. 60-70% ban rövidek a fuvarok áltag 200 km ....néha néha van hosszabb is 400-800 km es is. Amúgy minden okés. Szerencsére itt nem kell állandóan számolni, h mennyit fogyaszt a kocsi, mert nincs üzemanyagnorma. fogyaszt amennyit fogyaszt. tankolsz majd ha kezd kifogyóban lenni megint tankolsz. én azért kiszámoltam a fogyit a mercire ami 29 liter lett vegyes súlyterheléssel. sztem egész baráti... persze ehhez ésszel kell bánni a tempomattal és az autómataváltóval valamint a ponyvázást is rendesen kell csinálni. Az baj, hogy rövidek a kanyarok?? 2 hét odakint, 1 itthon? Vagy Ti minden héten haza tudtok jönni? a-a . 4 hét odakinnt 10 nap itthon régebben 1 kocsival volt 1 sofőr, volt hazafuvar is de már más világ van. én speciel utálom a rövid fuvarokat. kiszámoltam napi áltag 366 km-ert mentem múlt hónapban és van nálam vagy 20 CMR az a baj, h reggel mész 30-40 km-ert lerakod az előzőnap felvett árút, majd mész kb 50 km-ert felrakodsz, majd 200 km-re odébb lerakodsz és vége a munkaidődnek. én pl. szakszerűen, igényesen, szépen ponyvázok. ha fél órát vesz igénybe akkor felet-nem érdekel. De nekem a ponyvám úgy áll,mintha dobozossal mennék. Nem lobog a szélben, mint egy zászló, valamint a csatok öveit is visszahajtom bele a csatba, mert zavar ha lifeg vezetés közben.én ilyen vagyok, rossz ránézni az olyan pótkocsikra amelyeknek lobog a ponyvája a szélben és a csatok őveit is össze-vissza fújja a szél. e van . vannak teherautóvezetők és kamionsofőrök. én az utóbbihoz szeretnék tartozni. Most mit sajnáltadod magad? Örülj neki hogy nem kell vámkezeltetned az árut meg okoskodni a hülyébbnél hülyébb fináncokkal... ezért napokat állni a határon meg a lerakón és közben nem tudsz menni a következő felrakóra, mert szopat a vámos amig le nem jár a munkaideje, meg telefonálgatni össze vissza... Mázlid van hogy most kezdted a szakmát és nem 30 éve.... ja, meg nem edével kell járnod meg liazzal vagy rabaval, meg örülj neki hogy van légkondid meg tempomatod meg extráid... meg kényelmes ágyad... persze tudom, h igazi kamionosok a 90 es évekig voltak, meg még a vámos korszakban.Akkor még meg is volt becsülve a szakma , mind erkölcsileg , mind anyagilag, sőt seftelni is lehetett jobban, mint most. Az ede és a rába ugyanaz nem ? Miért, most nem vagytok megbecsülve sem anyagilag, sem erkölcsileg?? (Szó ami szó, elég sok kamionos megy el külföldre, ennyire szar a helyzet idehaza?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3149 Dátum: 2008. augusztus 13. 13:29:07 pm » |
|
Ezt most kaptam! "Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy közterületfenntartó írja vadul a büntetocédulát. Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam: "Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idos állampolgárra is..." - de csak szerelte be az ablaktörlo alá az üzenetét. Akkor lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést, hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte oket. Ezután szarjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beeroltette az ablaktörlo alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja mirol. Akkor lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak. Mindez egyátalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot, hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi korunkban."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|