Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3210 Dátum: 2008. augusztus 16. 13:15:26 pm » |
|
Ez három éve volt Fűzfőn. Folyamatosan szállítgattuk az érdelkődőket. Volt egy nagy üres füves rész,ott kergetőztünk egy GAZ 69-essel.
Léciléci szólj, ha legközelebb lesz ilyen Megkérdezem Jani komámat mikor lesz legközelebb valami rendezvény, ahová viszi Mighty Joe-t . Ha konkrét időpontot tudok,szólok. Köszi Biztos vagyok benne, hogy nem fogod elfelejteni. Részünkről tuti, hogy az egész család elmegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3212 Dátum: 2008. augusztus 16. 13:23:34 pm » |
|
Megérdemli mindkettő retek.. csatold magadra a pecabotot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3213 Dátum: 2008. augusztus 16. 14:11:01 pm » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 16. 14:51:30 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3214 Dátum: 2008. augusztus 16. 19:21:40 pm » |
|
szép,kár hogy má csak 1 van belőle!!!ha jol tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3215 Dátum: 2008. augusztus 16. 19:44:17 pm » |
|
Volt ma valaki a repülőnapon Kecskeméten, vagy jön holnap?
Jó időnk volt ma... sikerült némi képanyagot is készíteni... Bár az akksik szokásukhoz híven mindig a legrosszabbkor kezdetek behalni...
Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3217 Dátum: 2008. augusztus 16. 21:46:57 pm » |
|
Ezt már olvastam egyszer régebben, és akkor is kinyílt a kés a zsebemben!!!!!! "A tapolcai honállomás közbenjárása mellett ennek köszönhető, hogy a mozdony már kétszer megmenekült a lángvágótól, sőt, 1997-ben sor kerülhetett magánkézből finanszírozott külső és részleges belső felújítására is. A mozdony megvásárlását illetően alapítványunk tagjai már 1998. óta kapcsolatban álltak a MÁV-val. Az évek során ugyan számos akadályt kellett leküzdenünk, ám erőfeszítéseinket végül siker koronázta: 2001 novemberében megszületett a mozdony megvásárlásáról szóló szerződés. Mivel a mozdony eladása egy versenytárgyalás keretei közt történt, így alapítványunknak az eredeti várakozásokhoz képest igen magas árat, 8 125 000 Ft-ot kell fizetnie a mozdonyért. Ez többszörösen meghaladja azt az összeget, amennyiért hozzánk hasonló nyugat-európai vasútbarát társaságok szerezték be megőrizni kívánt járműveiket." ... nyolcmillió azért amit egyébként feldaraboltak volna!!! (Nem is idegesítem magam rajta tovább, ez amúgy sem a dühöngő rovat!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3218 Dátum: 2008. augusztus 16. 21:50:11 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3219 Dátum: 2008. augusztus 16. 21:56:04 pm » |
|
Ezt már olvastam egyszer régebben, és akkor is kinyílt a kés a zsebemben!!!!!! "A tapolcai honállomás közbenjárása mellett ennek köszönhető, hogy a mozdony már kétszer megmenekült a lángvágótól, sőt, 1997-ben sor kerülhetett magánkézből finanszírozott külső és részleges belső felújítására is. A mozdony megvásárlását illetően alapítványunk tagjai már 1998. óta kapcsolatban álltak a MÁV-val. Az évek során ugyan számos akadályt kellett leküzdenünk, ám erőfeszítéseinket végül siker koronázta: 2001 novemberében megszületett a mozdony megvásárlásáról szóló szerződés. Mivel a mozdony eladása egy versenytárgyalás keretei közt történt, így alapítványunknak az eredeti várakozásokhoz képest igen magas árat, 8 125 000 Ft-ot kell fizetnie a mozdonyért. Ez többszörösen meghaladja azt az összeget, amennyiért hozzánk hasonló nyugat-európai vasútbarát társaságok szerezték be megőrizni kívánt járműveiket." ... nyolcmillió azért amit egyébként feldaraboltak volna!!! (Nem is idegesítem magam rajta tovább, ez amúgy sem a dühöngő rovat!) én vasútbuzi is vagyok, nekem ne mond..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3220 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:03:41 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3221 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:05:27 pm » |
|
Ha lenne feles 1,6 MIlla $-om megvenném... Ahogy írja ennyit még vasáron is ér Jah és az árban benne van a telek is ami 3.4 Hektár ha jól emléxem
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3222 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:06:30 pm » |
|
Ezt már olvastam egyszer régebben, és akkor is kinyílt a kés a zsebemben!!!!!! "A tapolcai honállomás közbenjárása mellett ennek köszönhető, hogy a mozdony már kétszer megmenekült a lángvágótól, sőt, 1997-ben sor kerülhetett magánkézből finanszírozott külső és részleges belső felújítására is. A mozdony megvásárlását illetően alapítványunk tagjai már 1998. óta kapcsolatban álltak a MÁV-val. Az évek során ugyan számos akadályt kellett leküzdenünk, ám erőfeszítéseinket végül siker koronázta: 2001 novemberében megszületett a mozdony megvásárlásáról szóló szerződés. Mivel a mozdony eladása egy versenytárgyalás keretei közt történt, így alapítványunknak az eredeti várakozásokhoz képest igen magas árat, 8 125 000 Ft-ot kell fizetnie a mozdonyért. Ez többszörösen meghaladja azt az összeget, amennyiért hozzánk hasonló nyugat-európai vasútbarát társaságok szerezték be megőrizni kívánt járműveiket." ... nyolcmillió azért amit egyébként feldaraboltak volna!!! (Nem is idegesítem magam rajta tovább, ez amúgy sem a dühöngő rovat!) én vasútbuzi is vagyok, nekem ne mond.. "Elengedhetetlennek bizonyult a motor néhány alkatrészének (tömítőgyűrűk, hengerfej-tömítések, befecskendezők) azonnali cseréje. A pótalkatrészeket vagy új állapotban szereztük be (egy részüket a GM-EMD egyik európai forgalmazója, a skóciai Turner Diesel ingyenesen biztosította számunkra), vagy használt alkatrészek felújításával állíttattuk elő." Respect! Pedig állítólag Ők "skótok", nekünk meg a sajátunk!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 16. 22:08:10 pm írta Radyus »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3223 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:11:02 pm » |
|
Akárhogy is nézzük ez egy életmű..már aki értékeli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3224 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:13:37 pm » |
|
Ezt már olvastam egyszer régebben, és akkor is kinyílt a kés a zsebemben!!!!!! "A tapolcai honállomás közbenjárása mellett ennek köszönhető, hogy a mozdony már kétszer megmenekült a lángvágótól, sőt, 1997-ben sor kerülhetett magánkézből finanszírozott külső és részleges belső felújítására is. A mozdony megvásárlását illetően alapítványunk tagjai már 1998. óta kapcsolatban álltak a MÁV-val. Az évek során ugyan számos akadályt kellett leküzdenünk, ám erőfeszítéseinket végül siker koronázta: 2001 novemberében megszületett a mozdony megvásárlásáról szóló szerződés. Mivel a mozdony eladása egy versenytárgyalás keretei közt történt, így alapítványunknak az eredeti várakozásokhoz képest igen magas árat, 8 125 000 Ft-ot kell fizetnie a mozdonyért. Ez többszörösen meghaladja azt az összeget, amennyiért hozzánk hasonló nyugat-európai vasútbarát társaságok szerezték be megőrizni kívánt járműveiket." ... nyolcmillió azért amit egyébként feldaraboltak volna!!! (Nem is idegesítem magam rajta tovább, ez amúgy sem a dühöngő rovat!) én vasútbuzi is vagyok, nekem ne mond.. "Elengedhetetlennek bizonyult a motor néhány alkatrészének (tömítőgyűrűk, hengerfej-tömítések, befecskendezők) azonnali cseréje. A pótalkatrészeket vagy új állapotban szereztük be (egy részüket a GM-EMD egyik európai forgalmazója, a skóciai Turner Diesel ingyenesen biztosította számunkra), vagy használt alkatrészek felújításával állíttattuk elő." Respect! Pedig állítólag Ők "skótok", nekünk meg a sajátunk! De a mávnak már csak egy statisztikai adat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3225 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:18:31 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3226 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:29:34 pm » |
|
Ha lenne feles 1,6 MIlla $-om megvenném... Ahogy írja ennyit még vasáron is ér Jah és az árban benne van a telek is ami 3.4 Hektár ha jól emléxem Áááá, ez nagyon komoly!!! De mi a fenét kezdenél vele? Kell 200db V8-as blokk? (Ha évente fel tudsz újítani egy kocsit, akkor sem élnéd meg a végét! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #3227 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:52:05 pm » |
|
Az ember szimplán elmebeteg, bármit is gyűjtött. Szerintem az orvosoknak most sikerül rábeszélni, hogy adja el. Ez nem gyűjtés, hanem tékozlás. Ezekből az alkatrészekből, jobb kezekben szép autók épülnének, de ez az idióta összeharácsolt mindent és szemmel láthatóan hagyta szétrohadni. Jó az alkatrészeket relatíve kategorizálta. Sajnos van hasonló az ismerőseim között, csak az TV-ket gyűjt, századennyi területen, de kicsit szét van a családja.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3228 Dátum: 2008. augusztus 16. 22:53:35 pm » |
|
Jajja, akkor inkább 20 Grafi.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #3229 Dátum: 2008. augusztus 16. 23:05:54 pm » |
|
Az ember szimplán elmebeteg, bármit is gyűjtött. Szerintem az orvosoknak most sikerül rábeszélni, hogy adja el. Ez nem gyűjtés, hanem tékozlás. Ezekből az alkatrészekből, jobb kezekben szép autók épülnének, de ez az idióta összeharácsolt mindent és szemmel láthatóan hagyta szétrohadni. Jó az alkatrészeket relatíve kategorizálta. Sajnos van hasonló az ismerőseim között, csak az TV-ket gyűjt, századennyi területen, de kicsit szét van a családja. Johannával nekünk is van ilyen ismerősünk. Persze nem ekkora tételben, de kétjegyű szám mennyiségű Mercedes-szel, BMW-vel. Itt lenne az ideje meglátogatni, nincs e esetleg egy 02 valahol a susnyásban Ugyanakkor pedig tényleg beteg, aki ennyire "túllő" a célon. Viszont érdekelnének adatok, hogy mondjuk mennyi idő alatt szedte össze, mennyi pénzt költött erre a parkra összesen, stb.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3230 Dátum: 2008. augusztus 16. 23:14:45 pm » |
|
Jó példa, hogy ott rohadt évekig a Bécsi úton (vagy hol) a 02-es armada. Volt, aminek a küszöbénél magasabban volt a föld. És az ember ráadásul a csemegéket továbbra sem volt hajlandó eladni, csak a szemetet, amit évek alatt elrohasztott.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3231 Dátum: 2008. augusztus 16. 23:37:49 pm » |
|
Az ember szimplán elmebeteg, bármit is gyűjtött. Szerintem az orvosoknak most sikerül rábeszélni, hogy adja el. Ez nem gyűjtés, hanem tékozlás. Ezekből az alkatrészekből, jobb kezekben szép autók épülnének, de ez az idióta összeharácsolt mindent és szemmel láthatóan hagyta szétrohadni. Jó az alkatrészeket relatíve kategorizálta. Sajnos van hasonló az ismerőseim között, csak az TV-ket gyűjt, századennyi területen, de kicsit szét van a családja. ez bontó, nem magángyűjtemény!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3232 Dátum: 2008. augusztus 17. 06:50:39 am » |
|
Az ember szimplán elmebeteg, bármit is gyűjtött. Szerintem az orvosoknak most sikerül rábeszélni, hogy adja el. Ez nem gyűjtés, hanem tékozlás. Ezekből az alkatrészekből, jobb kezekben szép autók épülnének, de ez az idióta összeharácsolt mindent és szemmel láthatóan hagyta szétrohadni. Jó az alkatrészeket relatíve kategorizálta. Sajnos van hasonló az ismerőseim között, csak az TV-ket gyűjt, századennyi területen, de kicsit szét van a családja. Johannával nekünk is van ilyen ismerősünk. Persze nem ekkora tételben, de kétjegyű szám mennyiségű Mercedes-szel, BMW-vel. Itt lenne az ideje meglátogatni, nincs e esetleg egy 02 valahol a susnyásban Ugyanakkor pedig tényleg beteg, aki ennyire "túllő" a célon. Viszont érdekelnének adatok, hogy mondjuk mennyi idő alatt szedte össze, mennyi pénzt költött erre a parkra összesen, stb. Csupán 48 év alatt! Egyébként tényleg bontóként funkcionál! ...nekem elég lenne az a piros III-as Corvette! (De csak akkor, ha 7.4-es! )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 17. 06:53:31 am írta Radyus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3233 Dátum: 2008. augusztus 17. 07:21:23 am » |
|
[mikor mész hollandba??
Ilyen indiszkrét kérdésekre nem válaszolok, mert akkor még úgy ütemeznéd Ágica sütését, hogy megint ne jusson belőle. Höhö! Van még alapanyag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #3234 Dátum: 2008. augusztus 17. 07:40:28 am » |
|
Amúgy sziasztok újra, tegnap du. jöttem meg Ideje lenne már visszakapcsolódnom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3235 Dátum: 2008. augusztus 17. 10:17:07 am » |
|
Ezt már olvastam egyszer régebben, és akkor is kinyílt a kés a zsebemben!!!!!! "A tapolcai honállomás közbenjárása mellett ennek köszönhető, hogy a mozdony már kétszer megmenekült a lángvágótól, sőt, 1997-ben sor kerülhetett magánkézből finanszírozott külső és részleges belső felújítására is. A mozdony megvásárlását illetően alapítványunk tagjai már 1998. óta kapcsolatban álltak a MÁV-val. Az évek során ugyan számos akadályt kellett leküzdenünk, ám erőfeszítéseinket végül siker koronázta: 2001 novemberében megszületett a mozdony megvásárlásáról szóló szerződés. Mivel a mozdony eladása egy versenytárgyalás keretei közt történt, így alapítványunknak az eredeti várakozásokhoz képest igen magas árat, 8 125 000 Ft-ot kell fizetnie a mozdonyért. Ez többszörösen meghaladja azt az összeget, amennyiért hozzánk hasonló nyugat-európai vasútbarát társaságok szerezték be megőrizni kívánt járműveiket." ... nyolcmillió azért amit egyébként feldaraboltak volna!!! (Nem is idegesítem magam rajta tovább, ez amúgy sem a dühöngő rovat!) én vasútbuzi is vagyok, nekem ne mond.. én is indy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3236 Dátum: 2008. augusztus 17. 12:48:26 pm » |
|
Ha már az amerikai autóknál tartunk, ez a kedvencem: http://www.alomautokiallitas.hu/new/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=72Az Álomautó kiállításon láttam a Camponában. Engem lenyűgöztek a méretek és a töménytelen mennyiségű króm. Hol voltunk mi az 50-es években...! Én 1.5 órát ámúldoztam a kiállításon. Ott kb. 40 autó volt kiállítva. A Camponából már kiköltöztek mert nem fértek el, de érdemes megnézni, mert testközelben fogja fel az ember a méreteket. Egy nagyon rendes teremőr volt és sok autót kinyitott, megmutatott. Minden autó OT- s állapotban van! A web.oldaluk az gyalázatos!! Ne riasszon ez el benneteket, hogy megnézzétek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3237 Dátum: 2008. augusztus 17. 20:24:20 pm » |
|
Ha már az amerikai autóknál tartunk, ez a kedvencem: http://www.alomautokiallitas.hu/new/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=72Az Álomautó kiállításon láttam a Camponában. Engem lenyűgöztek a méretek és a töménytelen mennyiségű króm. Hol voltunk mi az 50-es években...! Én 1.5 órát ámúldoztam a kiállításon. Ott kb. 40 autó volt kiállítva. A Camponából már kiköltöztek mert nem fértek el, de érdemes megnézni, mert testközelben fogja fel az ember a méreteket. Egy nagyon rendes teremőr volt és sok autót kinyitott, megmutatott. Minden autó OT- s állapotban van! A web.oldaluk az gyalázatos!! Ne riasszon ez el benneteket, hogy megnézzétek! Voltunk mi is! Élmény, én is ajánlom mindenkinek! Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy -bár lehet őket utálni, de- nagyon értettek ahhoz, hogyan kell nagykanállal habzsolni az életet! Szívesen nőttem volna fel a 60-as 70-es évek amerikájában (az olajválság előtt), amikor még ilyen dinoszauruszok mászkáltak az utakon, és fénykorukat élték az autós mozik, autós kajáldák, stb. Az autók ugyan ma is megvehetők, de az az életérzés és szabadság (biztonság!) örökre eltűnt a süllyesztőben! ...itt van például az egyik örök kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1533224_lincoln_mark_1975 ,amit ha meg is tudnék venni, mi a fenét kezdenék vele itthon? (Folyton veszekednék, hogy két kocsi helyét foglalom el a parkolóban?)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 17. 20:39:25 pm írta Radyus »
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3238 Dátum: 2008. augusztus 17. 20:56:12 pm » |
|
Ahhoz elég egy Buzuki nöivezetős változata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3239 Dátum: 2008. augusztus 17. 22:25:30 pm » |
|
Akárhogy is nézzük ez egy életmű..már aki értékeli Qrva élet... Ott vannak a szép chargerek rohadnak szét pedig demegcsinálnék egyet abból is... az a kedvenc amcsi verdám nincs igazság...
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
|