Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #270 Dátum: 2008. május 03. 19:31:15 pm » |
|
Maximális gratula Nekik.
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #271 Dátum: 2008. május 03. 19:32:20 pm » |
|
Jó látni, hogy sokan voltunk.
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #272 Dátum: 2008. május 03. 19:33:32 pm » |
|
Most erre mit mondjak?
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 2008. május 03. 19:34:26 pm » |
|
Sziasztok! Gratula és Köszönet Viktornak és Segítőinek a szervezésért!!! Színvonalas Szervezés & Színvonalas helyszín, Bravó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #274 Dátum: 2008. május 03. 19:42:43 pm » |
|
Most erre mit mondjak? azt hogy fanatikus, mindenek előtt ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #275 Dátum: 2008. május 03. 19:53:43 pm » |
|
köszi mindenkinek a talit, aki hozzájárult, hogy ma ott legyünk aho, és úgy, ahogy! különösen ugye Viktornak! pár kép, amit lőttünk.. http://picasaweb.google.com/illes.salacz-ha valakinek kellene közülük eredeti minőségben, és méretben, akkor írjon privit, és átküldöm neki! --igen sokan voltunk kint a találkozón. azonban finoman szólva sem fizetett "tagdíjat" mindenki, aki eljött. aki "elvből" nem fizet, annak köszike!; akinek pedig ez eddig elkerülte volna eddig a figyelmét, vagy más oka volt -tök mindegy-, az a közérdekű/anyagiak topicban mindent megtalál, amire szüksége van a hozzájárulás átutalásához.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 03. 19:57:50 pm írta collins »
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Ric
Vendég
|
|
« Válasz #276 Dátum: 2008. május 03. 20:15:08 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fehércápa
Nem elérhető
320/6 1982/06
|
|
« Válasz #277 Dátum: 2008. május 03. 20:16:32 pm » |
|
Remek volt a tali, jó volt végre élőben is látni az itteni arcokat. Ami a szlalomot illeti, hát olyat én még nem csináltam soha... asszem ez látszott is Sikeresen hazaértünk megint, mostmár tényleg nem halasztom tovább a kuplungfelújítást.
|
|
|
Naplózva
|
20 521 44-82 Skype: timar.laszlo70
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #278 Dátum: 2008. május 03. 20:17:44 pm » |
|
Akkor egy kép tőlem is... Promega amint épp Diffit cserél a KMK-n Ja és üzenem Himizolinak hogy a 4.11es Diffi amit kért Viktornál átvehető...
|
Bence
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #279 Dátum: 2008. május 03. 20:18:05 pm » |
|
jaja, zersön lekközelebb is, eremélem már a gépjármqvemmel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #280 Dátum: 2008. május 03. 20:51:43 pm » |
|
Látom már kb 2 oldal tele van ezzel, de én is szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett bármilyen módon és részben a szervezésben. Nagyon színvonalas találkozó volt!
Képekhez majd én is tolok linket.
Reméljük ez lesz az etalon a további találkozókhoz!
üdv: gim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #281 Dátum: 2008. május 03. 20:52:20 pm » |
|
Jó látni, hogy jól éreztétek magatokat. Nagyon bánom, hogy nem tudtam kimenni, de majd legközelebb... Az a tudat vígasztal, hogy lesz még bőven tali.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 2008. május 03. 21:15:46 pm » |
|
Nagyon jó volt a tali! Jól éreztük magunkat. Köszönet mindenkinek aki részt vett benne és magában a szervezésében!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SikuE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 2008. május 03. 21:21:27 pm » |
|
Sziasztok én is sikeresen hazakeveredtem! Sajnálom h nem tudtam több emberkével megismerkedni, de hátha lesz még rá lehetőségem! Ja és persze nagyon jó volt látni ennyi cápát egy helyen! Szerény véleményem szerint az lett volna a legtutibb ha az "új" generációs BMW -k az épületen kívül helyezkedtek volna el, mert akkor mégtöbb szép cápi lett volna bennt egymás mellett. De azért így is nagyon jó volt! Jó éjt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 03. 21:25:34 pm írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cris M535
Vendég
|
|
« Válasz #284 Dátum: 2008. május 03. 21:57:43 pm » |
|
Sziasztok!!
Köszönöm a bronzérmes nap szépe helyezést mindenkinek aki rám szavazott!!! Jól éreztem magam jó volt látni ,hogy még van egy két szép állapotú megkimélt Cápa!!! Köszönet a szervezőknek!!!!
Üdv mindenkinek!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 2008. május 03. 22:49:07 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #286 Dátum: 2008. május 03. 22:53:44 pm » |
|
Én is köszönöm a lehetőséget ,hogy ott lehettem kis családommal együtt. Viktornak meg a főszervezésért ...ezalatt értem: hely, sponzorok, ajándékok ,fotocellás mérés (Colombo) és a többi miről nem tudunk. No de elég a fényezésből A lényeg: Még több ilyen talit.. Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. de ez nem az ungvári tuning , hifi, carstyleing kiállítás volt. Csak jó lett volna látni, ha ez egyesekben tudatosúl.... Befejeztem. Ennyi "bosszúságom" volt Ez nem Viktor hibája, ő sem foghatja mindenki kezét... Mégeccer mondom a félreértések végett: volt a tali. Bár egy embert én sem értettem meg, hogy mi és, hogy miért és itt és most.. (Boge mellékelt ábrát) ..de nem is akarok a témán lovagolni, sorry. Nálunk mi van ami hasznos lehetne? 900 db nagyfelbontású fénykép, fotós álltal készítve (Indy apu) ..királyak! Egy rakat slalom szinte minden 1 órányi 8mm-es video szallag ..Dondrift, ha kell! A képek megtekintéséhez, rikkantok majd egy barátomnak, hogy csináljon egy tárhelyet. Ide nem akarom "beszemetelni", mert meghallna a topic. De a legjobban annak örűlnék, ha valami menőbb informatikus forumtárs átvenné tőlem egy dvd-n és feldobná egy jó tárhelyre, mi nem kattog és érthető ! Nem ilyen ingyenes sufnira, az nekem is menne.... Bento? Te nem ilyesfélével fogl.? ..amúgy jók a fotóid
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 03. 22:56:38 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mitya
Mitya
Nem elérhető
Műanyagos
|
|
« Válasz #287 Dátum: 2008. május 04. 07:25:38 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
tel.sz.:06209163620
|
|
|
petie28
Vendég
|
|
« Válasz #288 Dátum: 2008. május 04. 07:34:03 am » |
|
Sziasztok látom igen klassz volt,sajnos nem lehettem ott mert nem tudtam megoldani a kutyám felügyeletét(meg van műtve), már nem sokáig,úgyhogy legközelebb én is leszek! Gratulálok minden létrehozónak a képekből ítélve igen csalogató! You tube-ra dobjatok képet,videót nagyon sokan azt hesszelik. Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #289 Dátum: 2008. május 04. 08:11:25 am » |
|
Szia Indy!!! Látom jó volt a tali! SAJNOS A BIZNISZ KÜLFÖLDRE SZÓLÍTOTT ÉS NEM TUDTUNK ELMENNI A TALÁLKOZÓRA DE A KÉPEKRE NAGYON KIVÁNCSIAK VAGYUNK!!! SZAMI MENT VÉGÜL??? MI VAN AZ AUTÓDDAL LEZÚZZTAD???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 04. 09:45:36 am írta csirke 325i »
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #290 Dátum: 2008. május 04. 08:14:04 am » |
|
Elnézést:
csak még annyit, hogy nem csak a szervezőknek de mindazoknak is köszönet akik a lebonyolításban résztvettek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #291 Dátum: 2008. május 04. 08:31:04 am » |
|
Én is köszönöm a lehetőséget ,hogy ott lehettem kis családommal együtt. Viktornak meg a főszervezésért ...ezalatt értem: hely, sponzorok, ajándékok ,fotocellás mérés (Colombo) és a többi miről nem tudunk. No de elég a fényezésből A lényeg: Még több ilyen talit.. Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. de ez nem az ungvári tuning , hifi, carstyleing kiállítás volt. Csak jó lett volna látni, ha ez egyesekben tudatosúl.... Befejeztem. Ennyi "bosszúságom" volt Ez nem Viktor hibája, ő sem foghatja mindenki kezét... Mégeccer mondom a félreértések végett: volt a tali. Bár egy embert én sem értettem meg, hogy mi és, hogy miért és itt és most.. (Boge mellékelt ábrát) ..de nem is akarok a témán lovagolni, sorry. Nálunk mi van ami hasznos lehetne? 900 db nagyfelbontású fénykép, fotós álltal készítve (Indy apu) ..királyak! Egy rakat slalom szinte minden 1 órányi 8mm-es video szallag ..Dondrift, ha kell! A képek megtekintéséhez, rikkantok majd egy barátomnak, hogy csináljon egy tárhelyet. Ide nem akarom "beszemetelni", mert meghallna a topic. De a legjobban annak örűlnék, ha valami menőbb informatikus forumtárs átvenné tőlem egy dvd-n és feldobná egy jó tárhelyre, mi nem kattog és érthető ! Nem ilyen ingyenes sufnira, az nekem is menne.... Bento? Te nem ilyesfélével fogl.? ..amúgy jók a fotóid én a google picasa-ra tenném fel, ahová collins is rakta a képeit, az műxik, érthető, tökjó
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
Iceman
Vendég
|
|
« Válasz #292 Dátum: 2008. május 04. 10:11:55 am » |
|
Sziasztok! Nagyon jó volt a Tali és nagyon jól éreztük magunkat!!! Életem első Szlalomversenyét is nektek köszsönhetem! Igaz, ezt még gyakorolnom kell! Köszönjük a szervezőségnek a Profi munkát! Mind a magam mind az e34club.hu nevében! Remélem lesz még ilyen rendezvény! Üdv.: Rábai Tamás (Iceman) www.e34club.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #293 Dátum: 2008. május 04. 10:20:32 am » |
|
Szia Indy!!! Látom jó volt a tali! SAJNOS A BIZNISZ KÜLFÖLDRE SZÓLÍTOTT ÉS NEM TUDTUNK ELMENNI A TALÁLKOZÓRA DE A KÉPEKRE NAGYON KIVÁNCSIAK VAGYUNK!!! SZAMI MENT VÉGÜL??? MI VAN AZ AUTÓDDAL LEZÚZZTAD??? Hát kár ,hogy nem gyüttél.. Szami nem volt.. És lezúztam a kocsim.. (képek szeretem,mert cápában )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #294 Dátum: 2008. május 04. 10:29:23 am » |
|
Köszönöm mindenkinek, hogy eljött, örülök hogy mindannyian jól éreztétek magatokat. Sajnos néhányan nem tartották be az igéretüket, így néhány program elmaradt, lehetett volna még jobb, de így is jó volt!
Mindenkinek köszönöm a segítséget aki részt vett a szervezésben!!! Akik nélkül nem jött volna létre: Durczika Bömbölő Promega Trabence+neje Indy (és egész családja) Lakatos Miki bácsi ! (02-es klub) Colombó barátom (időmérés) Imike E28
Ha valakit véletlenül kifelejtettem volna, azonnal jelezze és pótolom, természetesen nem szándékosan tettem, csak a fáradtság miatt történhetett!
...és a támogatók természetesen: AUTÓEXPÓ M1 Rack Autó Budaörs Láng Autó KFT Indit Trade KFT Sonax Oldtimer Perfekt KFT Mindenmotor magazin (Rnie)
Jó volt veletek! Köszi, Viktor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 04. 10:39:07 am írta BMWWWW »
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Ric
Vendég
|
|
« Válasz #295 Dátum: 2008. május 04. 10:36:07 am » |
|
Én is köszönöm a lehetőséget ,hogy ott lehettem kis családommal együtt. Viktornak meg a főszervezésért ...ezalatt értem: hely, sponzorok, ajándékok ,fotocellás mérés (Colombo) és a többi miről nem tudunk. No de elég a fényezésből A lényeg: Még több ilyen talit.. Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. de ez nem az ungvári tuning , hifi, carstyleing kiállítás volt. Csak jó lett volna látni, ha ez egyesekben tudatosúl.... Befejeztem. Ennyi "bosszúságom" volt Ez nem Viktor hibája, ő sem foghatja mindenki kezét... Mégeccer mondom a félreértések végett: volt a tali. Bár egy embert én sem értettem meg, hogy mi és, hogy miért és itt és most.. (Boge mellékelt ábrát) ..de nem is akarok a témán lovagolni, sorry. Nálunk mi van ami hasznos lehetne? 900 db nagyfelbontású fénykép, fotós álltal készítve (Indy apu) ..királyak! Egy rakat slalom szinte minden 1 órányi 8mm-es video szallag ..Dondrift, ha kell! A képek megtekintéséhez, rikkantok majd egy barátomnak, hogy csináljon egy tárhelyet. Ide nem akarom "beszemetelni", mert meghallna a topic. De a legjobban annak örűlnék, ha valami menőbb informatikus forumtárs átvenné tőlem egy dvd-n és feldobná egy jó tárhelyre, mi nem kattog és érthető ! Nem ilyen ingyenes sufnira, az nekem is menne.... Bento? Te nem ilyesfélével fogl.? ..amúgy jók a fotóid Engem ez egy kicsit "megfogott": Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. Szóval azért mert nem cápám van, még nem értékelem a cápabmw-ket és a cápabmw-seket?? Hmm..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #296 Dátum: 2008. május 04. 10:40:02 am » |
|
Én is köszönöm a lehetőséget ,hogy ott lehettem kis családommal együtt. Viktornak meg a főszervezésért ...ezalatt értem: hely, sponzorok, ajándékok ,fotocellás mérés (Colombo) és a többi miről nem tudunk. No de elég a fényezésből A lényeg: Még több ilyen talit.. Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. de ez nem az ungvári tuning , hifi, carstyleing kiállítás volt. Csak jó lett volna látni, ha ez egyesekben tudatosúl.... Befejeztem. Ennyi "bosszúságom" volt Ez nem Viktor hibája, ő sem foghatja mindenki kezét... Mégeccer mondom a félreértések végett: volt a tali. Bár egy embert én sem értettem meg, hogy mi és, hogy miért és itt és most.. (Boge mellékelt ábrát) ..de nem is akarok a témán lovagolni, sorry. Nálunk mi van ami hasznos lehetne? 900 db nagyfelbontású fénykép, fotós álltal készítve (Indy apu) ..királyak! Egy rakat slalom szinte minden 1 órányi 8mm-es video szallag ..Dondrift, ha kell! A képek megtekintéséhez, rikkantok majd egy barátomnak, hogy csináljon egy tárhelyet. Ide nem akarom "beszemetelni", mert meghallna a topic. De a legjobban annak örűlnék, ha valami menőbb informatikus forumtárs átvenné tőlem egy dvd-n és feldobná egy jó tárhelyre, mi nem kattog és érthető ! Nem ilyen ingyenes sufnira, az nekem is menne.... Bento? Te nem ilyesfélével fogl.? ..amúgy jók a fotóid Engem ez egy kicsit "megfogott": Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. Szóval azért mert nem cápám van, még nem értékelem a cápabmw-ket és a cápabmw-seket?? Hmm.. Nem erre gondolt, hanem a gumi égető arcokra! Indyt amúgy sem kell komolyan venni ő az aki mindig morog valamiért! Az örök elégedetlen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 04. 10:47:54 am írta BMWWWW »
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #297 Dátum: 2008. május 04. 10:56:20 am » |
|
Én is köszönöm a lehetőséget ,hogy ott lehettem kis családommal együtt. Viktornak meg a főszervezésért ...ezalatt értem: hely, sponzorok, ajándékok ,fotocellás mérés (Colombo) és a többi miről nem tudunk. No de elég a fényezésből A lényeg: Még több ilyen talit.. Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. de ez nem az ungvári tuning , hifi, carstyleing kiállítás volt. Csak jó lett volna látni, ha ez egyesekben tudatosúl.... Befejeztem. Ennyi "bosszúságom" volt Ez nem Viktor hibája, ő sem foghatja mindenki kezét... Mégeccer mondom a félreértések végett: volt a tali. Bár egy embert én sem értettem meg, hogy mi és, hogy miért és itt és most.. (Boge mellékelt ábrát) ..de nem is akarok a témán lovagolni, sorry. Nálunk mi van ami hasznos lehetne? 900 db nagyfelbontású fénykép, fotós álltal készítve (Indy apu) ..királyak! Egy rakat slalom szinte minden 1 órányi 8mm-es video szallag ..Dondrift, ha kell! A képek megtekintéséhez, rikkantok majd egy barátomnak, hogy csináljon egy tárhelyet. Ide nem akarom "beszemetelni", mert meghallna a topic. De a legjobban annak örűlnék, ha valami menőbb informatikus forumtárs átvenné tőlem egy dvd-n és feldobná egy jó tárhelyre, mi nem kattog és érthető ! Nem ilyen ingyenes sufnira, az nekem is menne.... Bento? Te nem ilyesfélével fogl.? ..amúgy jók a fotóid Engem ez egy kicsit "megfogott": Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. Szóval azért mert nem cápám van, még nem értékelem a cápabmw-ket és a cápabmw-seket?? Hmm.. Neharagudj Ric,ha félre érthető voltam próbáltam úgy fogalmazni, hogy ne is legyen sértő, de egyben érthető is legyen. Full nem rád gondoltam... szerintem neked teccik ez a közösség és át is látod miről szól! Ezért írtam ,ahogy írtam. + szerintem a museomos talin is kedves voltam veletek, meg most is Örülök ,hogy itt voltatok! Sajnos csirke barátom nem tudott eljönni (szintén) az E36 ával Látod.. másokkal is barátkozom ,ki nem cápás De Viktor tömören és röviden már elmondta, kikkel volt bajom. És máskor is jöttök pároddal (E36-al)! Ez parancs!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #298 Dátum: 2008. május 04. 10:57:37 am » |
|
Én is köszönöm a lehetőséget ,hogy ott lehettem kis családommal együtt. Viktornak meg a főszervezésért ...ezalatt értem: hely, sponzorok, ajándékok ,fotocellás mérés (Colombo) és a többi miről nem tudunk. No de elég a fényezésből A lényeg: Még több ilyen talit.. Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. de ez nem az ungvári tuning , hifi, carstyleing kiállítás volt. Csak jó lett volna látni, ha ez egyesekben tudatosúl.... Befejeztem. Ennyi "bosszúságom" volt Ez nem Viktor hibája, ő sem foghatja mindenki kezét... Mégeccer mondom a félreértések végett: volt a tali. Bár egy embert én sem értettem meg, hogy mi és, hogy miért és itt és most.. (Boge mellékelt ábrát) ..de nem is akarok a témán lovagolni, sorry. Nálunk mi van ami hasznos lehetne? 900 db nagyfelbontású fénykép, fotós álltal készítve (Indy apu) ..királyak! Egy rakat slalom szinte minden 1 órányi 8mm-es video szallag ..Dondrift, ha kell! A képek megtekintéséhez, rikkantok majd egy barátomnak, hogy csináljon egy tárhelyet. Ide nem akarom "beszemetelni", mert meghallna a topic. De a legjobban annak örűlnék, ha valami menőbb informatikus forumtárs átvenné tőlem egy dvd-n és feldobná egy jó tárhelyre, mi nem kattog és érthető ! Nem ilyen ingyenes sufnira, az nekem is menne.... Bento? Te nem ilyesfélével fogl.? ..amúgy jók a fotóid Engem ez egy kicsit "megfogott": Bár én szorítkoznék inkább a cápabmwsek meghívására + olyanokra ,aki ezt átlátja, értékeli (úgy is ,mint egy közösséget) . Nem mondok okokat, tudjuk miért.. Szóval azért mert nem cápám van, még nem értékelem a cápabmw-ket és a cápabmw-seket?? Hmm.. Nem erre gondolt, hanem a gumi égető arcokra! Indyt amúgy sem kell komolyan venni ő az aki mindig morog valamiért! Az örök elégedetlen! .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blueboi69
Vendég
|
|
« Válasz #299 Dátum: 2008. május 04. 11:09:04 am » |
|
Indy: ha Bp-i vagy akkor tundánk találkozni a dvd miatt? Fel tudnám tolni serverre az anyagot, ha gondolod! Üdv, a bmwklub.hu nevében is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|