Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Dátum: 2006. június 11. 20:49:55 pm » |
|
No háj-bonyiláj minden érdeklődőnek. Idén ismét megtartom a talit. Remélem idén már többen tudnak csatlakozni, de nem kesergek majd ha ismét családias lessz a légkör. Lássuk a medvét:
2006.08.11.-12. Ez egy pénteki-szombati hétvége.
Péntek -18.00 gyülekező a cég telephelyén: Salgótarján Erdész út 24., térkép később. Későn érkezők elveszthetnek 1-2 gyertyakábelt:) -19.00 tábortűz melett finomságok sütése, "szolíd" mennyiségű pia elfogyasztása (ez a fő oka a 2 napos programnak gyk.:lehessen inni), töménytelen vidó és kép megtekintése kivetítőn, elhamarkodott fogadások megkötése, saját autó elvesztése:))) (Himitesó) -takarodó (remélem 3 előtt semmiképpen)
Szombat -10.00 ébredezés, üvegszemek bekormozása, gyujtások, karbik elállítgatása szigorúan titokban, esetleg reggeli. -11.00 igény esetén alkatrész börze és egymás kocsiainak megtekintése, lefotózása (miután hajnalban belerókáztunk...na jó ez viccnek is rossz) -13.00 laza túra a Mátrába ebéddel egybekötve Itt a vége fuss el véle.
Igény esetén 1-2 program természetesen beszúrható. Főnököm ismét támogatását adta a rendezvényhez, biztosít bennünket (és a kis családom részére), helyszínnel és egy hordó csapolt sörrel, valamint lesz pogi, húsok, kolbi egyebek, szponzored báj anyu!
Mindenkit sok szeretettel várok!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2006. június 11. 20:54:09 pm » |
|
No háj-bonyiláj minden érdeklődőnek. Idén ismét megtartom a talit. Remélem idén már többen tudnak csatlakozni, de nem kesergek majd ha ismét családias lessz a légkör. Lássuk a medvét:
2006.08.11.-12. Ez egy pénteki-szombati hétvége.
Péntek -18.00 gyülekező a cég telephelyén: Salgótarján Erdész út 24., térkép később. Későn érkezők elveszthetnek 1-2 gyertyakábelt:) -19.00 tábortűz melett finomságok sütése, "szolíd" mennyiségű pia elfogyasztása (ez a fő oka a 2 napos programnak gyk.:lehessen inni), töménytelen vidó és kép megtekintése kivetítőn, elhamarkodott fogadások megkötése, saját autó elvesztése:))) (Himitesó) -takarodó (remélem 3 előtt semmiképpen)
Szombat -10.00 ébredezés, üvegszemek bekormozása, gyujtások, karbik elállítgatása szigorúan titokban, esetleg reggeli. -11.00 igény esetén alkatrész börze és egymás kocsiainak megtekintése, lefotózása (miután hajnalban belerókáztunk...na jó ez viccnek is rossz) -13.00 laza túra a Mátrába ebéddel egybekötve Itt a vége fuss el véle.
Igény esetén 1-2 program természetesen beszúrható. Főnököm ismét támogatását adta a rendezvényhez, biztosít bennünket (és a kis családom részére), helyszínnel és egy hordó csapolt sörrel, valamint lesz pogi, húsok, kolbi egyebek, szponzored báj anyu!
Mindenkit sok szeretettel várok!!!!!!!!!!!!!
Ha anyagi lehetőségeim úgy alakulnak, és miért ne alakulnának úgy, akkor ott leszek! Remélem már az 535-el, főleg, hogy több autóm nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2006. június 11. 21:00:48 pm » |
|
Bárhogy is alakuljon az autóm,vagy az "új" autom,én is megyek az tuti! Boge: Gyógykör lesz???
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2006. június 11. 21:22:07 pm » |
|
Sabc
Miaz hogy több autó nincs??? Amúgy ez nem ekrül semmibe. Ki-ki azt hoz amit akar, ha semmit, nincs harag. Max benya kell, de az kell minden napra is.
Steffe Lesz, csak egybe legyen a kocsi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2006. június 11. 21:25:02 pm » |
|
Sabc
Miaz hogy több autó nincs??? Amúgy ez nem ekrül semmibe. Ki-ki azt hoz amit akar, ha semmit, nincs harag. Max benya kell, de az kell minden napra is.
Steffe Lesz, csak egybe legyen a kocsi!
Van az 535, de az darabokban, és van egy Passat, ami egyrészt nem autó, másrészt eladódik, amint kész az 535.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zso-e21
Vendég
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2006. június 11. 21:32:38 pm » |
|
Boge!
Én mindenképp szeretnék idén is ott lenni! Holnap felhívlak a horog ügyében!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2006. június 11. 21:39:52 pm » |
|
Boge!
Jobb vagy bal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2006. június 11. 21:45:00 pm » |
|
Boge!
Jobb vagy bal? Politizálunk-politizálunk? És mi van az etával???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2006. június 11. 21:46:47 pm » |
|
Boge!
Jobb vagy bal? Politizálunk-politizálunk? És mi van az etával??? Foxnak van etája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2006. június 11. 21:47:31 pm » |
|
Eladtad neki? Nem is tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2006. június 11. 21:50:14 pm » |
|
Boge!
Szeretnék-szeretnék, el kell jönni és kész. Holnap dumcsizunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2006. június 11. 21:50:57 pm » |
|
Mert nem is mondtuk még senkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2006. június 11. 22:02:18 pm » |
|
Mert nem is mondtuk még senkinek. Én tudtam,bebe!!! Csak a bünöző bácsi befenyitett én meg egyből benyomtem a sportszeletet!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2006. június 11. 22:04:28 pm » |
|
először nálam próbálkozott (az autója eladásával nyilván )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2006. június 11. 22:08:08 pm » |
|
először nálam próbálkozott (az autója eladásával nyilván ) De neked nem kellett a jó etakocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2006. június 11. 22:12:01 pm » |
|
először nálam próbálkozott (az autója eladásával nyilván ) De neked nem kellett a jó etakocsi. sok hátráltató oka is volt, tudod.. de azért azon az estén (mármint a tali estéjén, nem is máson ), jól lebeszélt fox, aztán másnap már viszi is.. no komment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2006. június 11. 22:13:20 pm » |
|
először nálam próbálkozott (az autója eladásával nyilván ) De neked nem kellett a jó etakocsi. sok hátráltató oka is volt, tudod.. de azért azon az estén (mármint a tali estéjén, nem is máson ), jól lebeszélt fox, aztán másnap már viszi is.. no komment Ilyen ez a popszakma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2006. június 12. 00:23:05 am » |
|
Dannert: Én téged? Sabcot próbáltam, hogy ne adja el, de az istennek sem akart kötélnek állni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2006. június 12. 08:24:20 am » |
|
Először is: Boge Tezstvérem! Én minden körülmények között ottan leszek. Minden körülmények között leiszom magam és semmilyen körülmények között nem beszélgetek autókról senkivel. Mondja meg a Makátsnak, hogy minden körülmények között operában voltam. Mondja meg a Makátsnak! De jól vigyázz ám, mert ha megteccik a fehérke motorja, még aznap átpakoljuk az enyimbe, ennek már hagyománya van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2006. június 12. 08:26:33 am » |
|
Uh, én most néztem meg, sajna nekem nem lesz jó az időpont, dehát nem lehet mindenkinek jó ;(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2006. június 12. 12:12:08 pm » |
|
Má hogyne mennék, addigra talán kész lessz a kocsi is. De most csak ásványvizet hozok, hehe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2006. június 12. 12:13:01 pm » |
|
Uh, én most néztem meg, sajna nekem nem lesz jó az időpont, dehát nem lehet mindenkinek jó ;(
Fox bakker, neked tavaly sem volt jó;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2006. június 12. 12:49:45 pm » |
|
Há basszus a nyár az ilyen, az ember 4órákat alszik, azt sem mindíg otthon, kezd minden betáblázódni teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2006. június 12. 14:10:05 pm » |
|
Boge!
Mennék, mint állat, de nem tudom, hogy milyen állapotban lesz addigra szegény E21em.
Nagyon megvernétek, ha offttopic autóval jelennék meg. Esetleg csatlakozom zso-e21-hez.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2006. június 12. 19:01:46 pm » |
|
Fox
Ne tegyél tönkre, addig van még 2 hónap, találj ki valamit!
Mike
Szeretettel várunk, bármivel is jössz.
Brain
Ásvánvíz mi???
Begi
Állok elébe:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2006. június 12. 19:04:55 pm » |
|
Most kapcsolok, ez a sinter eladta az etáját és még van pofája sírni. Ez tényleg egy kisstílű bűnöző:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2006. június 12. 19:10:45 pm » |
|
Most kapcsolok, ez a sinter eladta az etáját és még van pofája sírni. Ez tényleg egy kisstílű bűnöző:D
Sintér a nénikéd térdekalácsa. amúgyis az a pénz gyakorlatilag már el is van költve. Szted miből lesz belső a 35i-be, és miből lesz 220 lovas?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2006. június 12. 19:13:21 pm » |
|
Sintér a nénikéd térdekalácsa. amúgyis az a pénz gyakorlatilag már el is van költve. Szted miből lesz belső a 35i-be, és miből lesz 220 lovas? Gondolom egy újabb bűncselekményből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2006. június 12. 19:15:08 pm » |
|
Sintér a nénikéd térdekalácsa. amúgyis az a pénz gyakorlatilag már el is van költve. Szted miből lesz belső a 35i-be, és miből lesz 220 lovas? Gondolom egy újabb bűncselekményből... Te is tépj egy számot, és állj be a sorba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2006. június 12. 19:18:23 pm » |
|
Sintér a nénikéd térdekalácsa. amúgyis az a pénz gyakorlatilag már el is van költve. Szted miből lesz belső a 35i-be, és miből lesz 220 lovas? Gondolom egy újabb bűncselekményből... Te is tépj egy számot, és állj be a sorba! Nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|