gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #300 Dátum: 2008. augusztus 08. 09:09:18 am » |
|
Schönen Guten Tag aus Zürich für Alle! És mibe botlottam bele? Nem tudom miért csinált a teló a tábláról ilyen kicsi képet, mivel semmit nem változtattam a beállításokon, csak lőttem a képeket. Ez van. Auf Viederhören/sehen, etwas. Na most mi a f*sz van? Ez az E21 B6 ennyire közömbös vagy velem van valami gáz? Nem baj, csak hogy tudjam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #301 Dátum: 2008. augusztus 08. 09:56:21 am » |
|
Schönen Guten Tag aus Zürich für Alle! És mibe botlottam bele? Nem tudom miért csinált a teló a tábláról ilyen kicsi képet, mivel semmit nem változtattam a beállításokon, csak lőttem a képeket. Ez van. Auf Viederhören/sehen, etwas. Na most mi a f*sz van? Ez az E21 B6 ennyire közömbös vagy velem van valami gáz? Nem baj, csak hogy tudjam. Bassz, kurva jó az az e21B6...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #302 Dátum: 2008. augusztus 08. 10:43:39 am » |
|
Schönen Guten Tag aus Zürich für Alle! És mibe botlottam bele? Nem tudom miért csinált a teló a tábláról ilyen kicsi képet, mivel semmit nem változtattam a beállításokon, csak lőttem a képeket. Ez van. Auf Viederhören/sehen, etwas. Na most mi a f*sz van? Ez az E21 B6 ennyire közömbös vagy velem van valami gáz? Nem baj, csak hogy tudjam. Bassz, kurva jó az az e21B6... ...és tényleg!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #303 Dátum: 2008. augusztus 08. 10:57:17 am » |
|
oké. vágom. és igazatok van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #304 Dátum: 2008. augusztus 08. 11:24:44 am » |
|
Irgumburgum... nem besértődni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #305 Dátum: 2008. augusztus 08. 12:22:57 pm » |
|
Schönen Guten Tag aus Zürich für Alle! És mibe botlottam bele? Nem tudom miért csinált a teló a tábláról ilyen kicsi képet, mivel semmit nem változtattam a beállításokon, csak lőttem a képeket. Ez van. Auf Viederhören/sehen, etwas. Gim! Ez fantasztikus ez az Alpine E21! Különösen tetszik az a két kis ezüst csik a kipufogócsövek felett. Ez lehet, hogy hövédelmet szolgál, mikor vörösen izzik az egész rendszer, nehogy a lakk sérüljön?
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #306 Dátum: 2008. augusztus 08. 12:39:10 pm » |
|
Irgumburgum... nem besértődni!!! nem. nem szoktam. csak van benne igazság, hogy mit lehet ezen kommentálni. Szép és kész. Több kell ahhoz, hogy én besértődjek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #307 Dátum: 2008. augusztus 08. 12:40:22 pm » |
|
Schönen Guten Tag aus Zürich für Alle! És mibe botlottam bele? Nem tudom miért csinált a teló a tábláról ilyen kicsi képet, mivel semmit nem változtattam a beállításokon, csak lőttem a képeket. Ez van. Auf Viederhören/sehen, etwas. Gim! Ez fantasztikus ez az Alpine E21! Különösen tetszik az a két kis ezüst csik a kipufogócsövek felett. Ez lehet, hogy hövédelmet szolgál, mikor vörösen izzik az egész rendszer, nehogy a lakk sérüljön? Hiszed vagy sem, ez az egy dolog ami nekem is szemet szúrt. Ezen kívül viszont nagyon rendben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #308 Dátum: 2008. augusztus 08. 12:42:32 pm » |
|
Schönen Guten Tag aus Zürich für Alle! És mibe botlottam bele? Nem tudom miért csinált a teló a tábláról ilyen kicsi képet, mivel semmit nem változtattam a beállításokon, csak lőttem a képeket. Ez van. Auf Viederhören/sehen, etwas. Na most mi a f*sz van? Ez az E21 B6 ennyire közömbös vagy velem van valami gáz? Nem baj, csak hogy tudjam. Tudod ezzel úgy vagyok,mint a kóbor kutya a hentesüzlet előtt. Hiába látom és csorog a nyálam jól tudom,hogy semmi esélem arra,hogy ilyen autóm legyen. Hozzászólni nem tudok,csak a számat tátom. Ezért csak csendes magányomban szomorkodom,sírdogálok és törölgetem a könnyeimet.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #309 Dátum: 2008. augusztus 08. 12:46:54 pm » |
|
Sajnos nem tudok menni Salgótarjáni találkozóra,elég födhözragadt okok miatt. MINDENKINEK NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS BALASETMENTES AUTÓZÁST KÍVÁNOK !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #310 Dátum: 2008. augusztus 08. 12:49:15 pm » |
|
Sajnos nem tudok menni Salgótarjáni találkozóra,elég födhözragadt okok miatt. MINDENKINEK NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS BALASETMENTES AUTÓZÁST KÍVÁNOK ! Addig mi tartjuk a frontot és ellevelezgetünk egymással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #311 Dátum: 2008. augusztus 08. 16:37:27 pm » |
|
Schönen Guten Tag aus Zürich für Alle! És mibe botlottam bele? Nem tudom miért csinált a teló a tábláról ilyen kicsi képet, mivel semmit nem változtattam a beállításokon, csak lőttem a képeket. Ez van. Auf Viederhören/sehen, etwas. Gim! Ez fantasztikus ez az Alpine E21! Különösen tetszik az a két kis ezüst csik a kipufogócsövek felett. Ez lehet, hogy hövédelmet szolgál, mikor vörösen izzik az egész rendszer, nehogy a lakk sérüljön? Hiszed vagy sem, ez az egy dolog ami nekem is szemet szúrt. Ezen kívül viszont nagyon rendben van. Persze, nagyon feltünö, pláne a kép beállítása miatt. Nekem bejön, ha tényleg van funkciója. Ha nincs, akkor pedig: ABCUG!!!! Amúgy ezek ôrültek, még a hátsólámpa búrát is külön políroztatják? Jobban csillog mint a lakk!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 08. 16:39:15 pm írta csabE28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
attaq
Vendég
|
|
« Válasz #312 Dátum: 2008. augusztus 08. 18:50:42 pm » |
|
Egy naínak tűnő kérdés:Műszakin belekötnek ha az 1.6-os papírokhoz tartozó AF-es motor 6 hengeres?Mert ugye a forgalmiban nincs hengerszám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #313 Dátum: 2008. augusztus 08. 19:28:00 pm » |
|
Egy naínak tűnő kérdés:Műszakin belekötnek ha az 1.6-os papírokhoz tartozó AF-es motor 6 hengeres?Mert ugye a forgalmiban nincs hengerszám...
szerintem ez csak attól függ hova viszed... Van ahol mindenbe belekötnek van ahol meg lehet benne V12is akkor se
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
attaq
Vendég
|
|
« Válasz #314 Dátum: 2008. augusztus 08. 19:42:23 pm » |
|
Danke az infot....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #315 Dátum: 2008. augusztus 08. 19:46:48 pm » |
|
Danke az infot....
Tudom hogy sajna nem sokra mentél vele... csak a megfelelő helyet kell megtalálni meg a $-t rászánni és minden ok... Sajnos ez magyarország 2008...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #316 Dátum: 2008. augusztus 08. 21:25:19 pm » |
|
Egy jó szerelö aranyat ér - adott esetben. Ôk általában "mindent" le tudnak vizsgáztatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
attaq
Vendég
|
|
« Válasz #317 Dátum: 2008. augusztus 08. 21:44:58 pm » |
|
Köszönöm.A szerelőm sok mindent el tud intézni,félkész volt a futóművem,mikor vizsgázott a vas,de az ilyesmitől parázik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #318 Dátum: 2008. augusztus 09. 14:20:04 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #319 Dátum: 2008. augusztus 09. 14:21:37 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 2008. augusztus 09. 16:28:45 pm » |
|
Hello! Ezt a képet meg kell osztanom veletek! Gondolom a legtöbben már láttatok jobbkormányos E21 motorteret, de aki esetleg nem (mint pl én), annak ajánlom, hogy keresse az apró különbségeket! (mire rájöttem, hogy működik a fék... : )
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 2008. augusztus 10. 13:40:42 pm » |
|
ez meg egy e3 3.0. a szakállas bácsi meg az eddigi egyetlen tulajdonos, most nyolcvanegy éves, az autót újonnan vette, most is az övé.
Hát mi ez,ha nem igazi szerelem ? Gratulálok az úrnak. Remélem még sokáig örülhetnek egymásnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #322 Dátum: 2008. augusztus 10. 18:39:17 pm » |
|
Sziasztok! Örömmel jelentem be a td-m mellé érkezett egy E28 525ETA! Sajna nincs valami jó állapotban de majd teszünk róla! Bevallom öszintén a benzineshez nem értek,úgyhogy sokat fogok kérdezősködni,de elötte ahogy időm engedi olvasgatok itt a benzinesekről! A segítségeteket előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #323 Dátum: 2008. augusztus 10. 18:42:03 pm » |
|
Sajna csak ez a kép van egyenlőre! Ha esetleg valaki tud az autórol valamit vagy volt megnézni az ne folytsa magába a véleményét!
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 2008. augusztus 10. 19:07:56 pm » |
|
Sziasztok! Örömmel jelentem be a td-m mellé érkezett egy E28 525ETA! Sajna nincs valami jó állapotban de majd teszünk róla! Bevallom öszintén a benzineshez nem értek,úgyhogy sokat fogok kérdezősködni,de elötte ahogy időm engedi olvasgatok itt a benzinesekről! A segítségeteket előre is köszönöm! Ha ez is annyira szép lesz mint az "olajkályhád",akkor örülünk. A td-vel sok munkád volt,vagy így sikerült beszippantani ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #325 Dátum: 2008. augusztus 10. 19:24:51 pm » |
|
Sziasztok! Örömmel jelentem be a td-m mellé érkezett egy E28 525ETA! Sajna nincs valami jó állapotban de majd teszünk róla! Bevallom öszintén a benzineshez nem értek,úgyhogy sokat fogok kérdezősködni,de elötte ahogy időm engedi olvasgatok itt a benzinesekről! A segítségeteket előre is köszönöm! Ha ez is annyira szép lesz mint az "olajkályhád",akkor örülünk. A td-vel sok munkád volt,vagy így sikerült beszippantani ? Volt vele elég sok meló de csak most bomlik mert teljes felújításon,sőt restauráláson esik át! Azért vettem az etát mert már elvonási tüneteim voltak hogy nincs BMW!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 10. 19:31:54 pm írta tasi.misi »
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #326 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:04:35 pm » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:15:27 pm » |
|
Sziasztok! Örömmel jelentem be a td-m mellé érkezett egy E28 525ETA! Sajna nincs valami jó állapotban de majd teszünk róla! Bevallom öszintén a benzineshez nem értek,úgyhogy sokat fogok kérdezősködni,de elötte ahogy időm engedi olvasgatok itt a benzinesekről! A segítségeteket előre is köszönöm! Szia Misi! Gratulálok, látom nem tétlenkedtél.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 10. 20:16:59 pm írta bömbölő »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #328 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:15:48 pm » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Köszöntelek a női oldalról A végén még külön topikot nyitunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:18:18 pm » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Szia Ágica! Sűrgősen vedd rá Pet-et egy cápivásárlásra, talán hamarabb hazaér külföldről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|