Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2009. január 15. 08:39:43 am » |
|
A BMW múzeumlátogatással kapcsolatban felmerült ötletek, kérdések számára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2009. január 15. 09:29:44 am » |
|
Érdekel valakit a téma? Mondjuk én előbb megnézem hogy kik is jelentkeznek, és csak utána döntök, hogy megyek e...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2009. január 15. 10:49:15 am » |
|
mikor mész a három hetes túrádra?
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2009. január 15. 11:18:53 am » |
|
mikor mész a három hetes túrádra? Szerintem most nem megyek, elég sok a meló... Ezért akarok menni munichbe, hogy kompenzáljam valamivel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2009. január 15. 11:41:50 am » |
|
Érdekel valakit a téma? Mondjuk én előbb megnézem hogy kik is jelentkeznek, és csak utána döntök, hogy megyek e... Rám számíthatsz ha te mészbiztos megyek.Csak azért,hogy szekáljalak Meg ezt a csákányos témát lezsíroznánk Amit most írok a lehető legjobb indulattal teszem.Nem féltékenység v. félrevezetés. Kétszer voltam a Bmw múzeumban a Magyar Bmw Autóklubbal. Első túra:nagyon nagy buli 2 napos jó cspat+szállás.A múzeumtól sokkal többet vártam,a régiekből kiállítva 02 turbo,Isetta,e-9 Batmobil,Forma 2,e-23,e-23 motorblokk,501,Dixi,e-21 Gruppe?, és ezekután csak az újak,és sok plakát.Volt egypár motor metszet,és ami érdekes volt számomra 16 hengeres csónak motor meg a csillag repülőgépmotor. A múzeum aulájában rengeteg modell,új szevízkönyv,ruházat,óra ékszer.Nagyon drágán A lényeg tetszett szép,hiányoltam a régi autók számát,de minden rendben volt.Fotózni nehéz,érdekesek a fényviszonyok.Mindez 96-ban történt. Második túra:szintén Bmw kulbbal,már az újgazdag nekem semmi sem drága csapattal.Szintén 2 napos,cak itt pluszba meghívták a klubbot a Mobile Tradicion múzeumba ezért mentem. Persze ez elmaradt nem a mi hibánkból.Lelombozódás irány a város.Nézelődés irigykedés,minimális vásárlás a részemről.Ebéd után vissza a múzeumhoz időre.Amit teljesen felújítottak. Az aula része ugyan az picit világosabb.Jegy megvesz,irány a körfolyosós tárlatnézés. Döbbenet,nézelődök a régieknek nyomát nem láttam mintha kiciánozták volna őket.Később megpill. egy 02-est na neki örültem a legjobban.Amúgy semmi,de szomorúság az igen.Én többet biztos nem megyek,ez történt 2004-ben.Ezért biztos nem. Ha sikerülne és mennétek,lehet más a leosztás.Ezek az én tapasztalataim.Nem biztos,hogy nem változtattak az autókon ill. az elrendezésen. Ha tehetitek a Mobile Traditiont nézzétek meg inkább.Valahol van prosim róla,és van ismerős aki volt.Csak áradozik róla.Van krómgép dögivel az újak kizárva. A múzemumtól gyalog megközelíthető. Mégegyszer jó szervezkedést és élményekben gazdag kintöltött napokat kívánok,minél több látnivalóval
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2009. január 15. 12:21:19 pm » |
|
Érdekel valakit a téma? Mondjuk én előbb megnézem hogy kik is jelentkeznek, és csak utána döntök, hogy megyek e... Rám számíthatsz ha te mészbiztos megyek.Csak azért,hogy szekáljalak Meg ezt a csákányos témát lezsíroznánk Amit most írok a lehető legjobb indulattal teszem.Nem féltékenység v. félrevezetés. Kétszer voltam a Bmw múzeumban a Magyar Bmw Autóklubbal. Első túra:nagyon nagy buli 2 napos jó cspat+szállás.A múzeumtól sokkal többet vártam,a régiekből kiállítva 02 turbo,Isetta,e-9 Batmobil,Forma 2,e-23,e-23 motorblokk,501,Dixi,e-21 Gruppe?, és ezekután csak az újak,és sok plakát.Volt egypár motor metszet,és ami érdekes volt számomra 16 hengeres csónak motor meg a csillag repülőgépmotor. A múzeum aulájában rengeteg modell,új szevízkönyv,ruházat,óra ékszer.Nagyon drágán A lényeg tetszett szép,hiányoltam a régi autók számát,de minden rendben volt.Fotózni nehéz,érdekesek a fényviszonyok.Mindez 96-ban történt. Második túra:szintén Bmw kulbbal,már az újgazdag nekem semmi sem drága csapattal.Szintén 2 napos,cak itt pluszba meghívták a klubbot a Mobile Tradicion múzeumba ezért mentem. Persze ez elmaradt nem a mi hibánkból.Lelombozódás irány a város.Nézelődés irigykedés,minimális vásárlás a részemről.Ebéd után vissza a múzeumhoz időre.Amit teljesen felújítottak. Az aula része ugyan az picit világosabb.Jegy megvesz,irány a körfolyosós tárlatnézés. Döbbenet,nézelődök a régieknek nyomát nem láttam mintha kiciánozták volna őket.Később megpill. egy 02-est na neki örültem a legjobban.Amúgy semmi,de szomorúság az igen.Én többet biztos nem megyek,ez történt 2004-ben.Ezért biztos nem. Ha sikerülne és mennétek,lehet más a leosztás.Ezek az én tapasztalataim.Nem biztos,hogy nem változtattak az autókon ill. az elrendezésen. Ha tehetitek a Mobile Traditiont nézzétek meg inkább.Valahol van prosim róla,és van ismerős aki volt.Csak áradozik róla.Van krómgép dögivel az újak kizárva. A múzemumtól gyalog megközelíthető. Mégegyszer jó szervezkedést és élményekben gazdag kintöltött napokat kívánok,minél több látnivalóval Most szerintem már más lehet a tészta az átépítés után... http://www.bmw-museum.de/home.php?language=DE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2009. január 15. 13:19:11 pm » |
|
Érdekel valakit a téma? Mondjuk én előbb megnézem hogy kik is jelentkeznek, és csak utána döntök, hogy megyek e... Nincs mit te gyík, ha már nem vetted a fáradságot, hogy levajazd Promival ezt a topicot Én komolyan gondolnám a részvételt, akár többed magammal! Egy két kép, máshonnan :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2009. január 15. 13:33:38 pm » |
|
Na most hogy ilyen ügyi vagy, kezdjük el írni hogy rajtunk kívül érdekel e valakit egy ilyen projekt..., mert ennek függvényében lehetne elkezdeni szervezni. Nagyjából kellene látni hogy hányan lennénk... 1. 02 2. Indy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2009. január 15. 13:47:22 pm » |
|
BMW múzeum látogatás 1. 02 2. Indy 3. Bubo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2009. január 15. 14:31:14 pm » |
|
BMW múzeum látogatás 1. 02 2. Indy 3. Bubo 4. Durci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2009. január 15. 18:21:51 pm » |
|
Nem lehetne,hogy olyan április közepén mennyünk?? Monnyuk ide nekem nem sok münchen!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2009. január 15. 18:27:01 pm » |
|
Nem lehetne,hogy olyan április közepén mennyünk?? Monnyuk ide nekem nem sok münchen!!
Időpontból még nincs konkrét úgy tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2009. január 15. 21:22:00 pm » |
|
Én is nagyon szívesen benne lennék! de még nem írom magam be, a listába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2009. január 15. 22:55:43 pm » |
|
Én szívesen megyek! Persze az időpont nem mindegy. Nekem legjobb valamikor júni-júli lenne, akkor úgyis kell mennem vizsgáztatni a vasat valahova passau környékére, onnan már érezni a hofbrauhaus szagát...
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2009. január 15. 23:07:24 pm » |
|
Én szívesen megyek! Persze az időpont nem mindegy. Nekem legjobb valamikor júni-júli lenne, akkor úgyis kell mennem vizsgáztatni a vasat valahova passau környékére, onnan már érezni a hofbrauhaus szagát... Van aki intézi a Műszakit mert haverom PAssau mellett lakozik
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2009. január 16. 00:02:18 am » |
|
Én szívesen megyek! Persze az időpont nem mindegy. Nekem legjobb valamikor júni-júli lenne, akkor úgyis kell mennem vizsgáztatni a vasat valahova passau környékére, onnan már érezni a hofbrauhaus szagát... Van aki intézi a Műszakit mert haverom PAssau mellett lakozik aha, a cég, ahol bérlem a verdát, mindent intéz, csak oda kell gurulnom köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2009. január 16. 00:04:48 am » |
|
BMW múzeum látogatás 1. 02 2. Indy 3. Bubo 4. Durci 5. Scses
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2009. január 16. 10:43:47 am » |
|
Gyerekek! Én úgy gonoltam, hogy még most Januárban, max febr. elején, mert én nem tudok sajnos előr e tervezni. Tavasszal általában már melósak a hétvégéim is, és előre kiszámíthatatlan... Tehát én sajnos most nem tudom azt mondani, hogy akkor március 21-23...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2009. január 16. 20:53:03 pm » |
|
Gyerekek! Én úgy gonoltam, hogy még most Januárban, max febr. elején, mert én nem tudok sajnos előr e tervezni. Tavasszal általában már melósak a hétvégéim is, és előre kiszámíthatatlan... Tehát én sajnos most nem tudom azt mondani, hogy akkor március 21-23...
A Y.M.C.A. kórusban való éneklése mióta számít munkának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2009. január 17. 08:32:13 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2009. január 17. 15:55:38 pm » |
|
Mindig is irigyeltem az olyanokat, kiknek a munkája a hobbyja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2009. január 17. 19:33:43 pm » |
|
Mindig is irigyeltem az olyanokat, kiknek a munkája a hobbyja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2009. január 18. 08:02:11 am » |
|
maradjunk a témánál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2009. január 19. 16:12:29 pm » |
|
maradjunk a témánál! Látom Promega írt a topicba. Bár már némi sejtéssel nyitottam meg a mondandóját illetően. Nem csalódtam : Off topic! Nem cikizlek, félre ne érts! Így helyes, csak hozzászólásaid 80% -a rendőri intézkedés. (sajnos) Amúgy látom, hogy az a bmw múzeum látogatás elég fakultatív jellegű lesz. Bár én nyáron kiakarok kocsikázni a (21-essel) Berthesgadenbe (Sasfészek), max akkor kitérő Münchenbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2009. január 19. 16:15:50 pm » |
|
majd ha Feri visszajön, megszervezi és segíthetsz neki akkor Indy!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2009. január 19. 16:22:55 pm » |
|
majd ha Feri visszajön, megszervezi és segíthetsz neki akkor Indy! Ez te most kijelentő módban írtad? Szerintem a végét egy kérdőjellel akartad zárni. Gondolom én, naivan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2009. január 21. 09:07:54 am » |
|
Ha marc vege elöttre szervezödik csatlakozom! apr-tol melo!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2009. január 23. 19:05:05 pm » |
|
időponttól függően én is jönnék, pontosabban mi is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2009. január 29. 20:27:43 pm » |
|
időponttól függően én is jönnék, pontosabban mi is
Valaki kb le tudná írni a várható költségeket?per főre. Kemény kiadásaink voltak/lesznek, így meg kell gondolnom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2009. január 29. 20:33:47 pm » |
|
Sajnos jelenleg úgy látom nem tudok menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|