TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2009. április 02. 20:33:37 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Mike-al beszéltük, hogy a szokásos legyen a menü. Tehát a lightos füstöscsülkös bablgyulyás. Boge és Bogené mit fog készíteni, azt még nem tudjuk. Az biztos mi Mike-al telifőzünk a bográcsot. nekem teccik a babgulyás ;)jó sok kartófen legyen benne ;Degy kérésem lehetne,ha lehet ne legyen csípős,mert nembííííííííírom ;)köszi Mike-t nem kell addig a közelébe engedni, amíg el nem készül, és akkor nem kúrja el, mint a feri.. ) A megoldás hogy mikor kész van a "cucc" el kell osztani és csak utána erősíteni be Nekem a multkor pont jó volt... Le a kalappal Bubó (de asszem akkor is utólag lett erős pistázva)
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2009. április 02. 21:05:43 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Eszem az a szenzibilis beledet!! Neked külön étek lesz: rántott falevél, szamócagyökér mártással, padlizsánszórásos, patiszon körettel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2009. április 02. 21:06:41 pm » |
|
Bassszamegbasszamegbassszameg! Már vagy két éve elhatároztam, hogy el kell jussak egy Salgótalira Bogéhoz és készítenem kell egy jóféle XPROVID múúvit az eseményről (biztos örülne a brigád). . . Nem is állna távol a profiltól mivel extrém sportokkal foglalkozunk, és tudtommal extrém ivászat nem távoli a csapattól Tintásan pedig elég jó formában szoktam lenni Eddig sajna mindig volt valami verseny, vagy forgatás a tali időpontjában és ez eléggé úgy tűnik, hogy idén sem lesz másként Nagy valószínűséggel Moszkvában leszünk, így még esély sincs rá, hogy "esteleugrungegypárórácskáranéhánysöritalerejéig" büdöspics@ba Moszkó veszélyes, gyere inkább ide
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2009. április 02. 21:23:21 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Eszem az a szenzibilis beledet!! Neked külön étek lesz: rántott falevél, szamócagyökér mártással, padlizsánszórásos, patiszon körettel Há mos mé??? Tavaly se finnyákodtam,megettem az étket!!! CSak a többieknek akartam segiteni... De itt már azt sem lehet....
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2009. április 02. 21:51:23 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Eszem az a szenzibilis beledet!! Neked külön étek lesz: rántott falevél, szamócagyökér mártással, padlizsánszórásos, patiszon körettel Há mos mé??? Tavaly se finnyákodtam,megettem az étket!!! CSak a többieknek akartam segiteni... De itt már azt sem lehet.... Te mindig finnyáskodsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2009. április 03. 00:54:08 am » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Mike-al beszéltük, hogy a szokásos legyen a menü. Tehát a lightos füstöscsülkös bablgyulyás. Boge és Bogené mit fog készíteni, azt még nem tudjuk. Az biztos mi Mike-al telifőzünk a bográcsot. nekem teccik a babgulyás ;)jó sok kartófen legyen benne ;Degy kérésem lehetne,ha lehet ne legyen csípős,mert nembííííííííírom ;)köszi Mike-t nem kell addig a közelébe engedni, amíg el nem készül, és akkor nem kúrja el, mint a feri.. ) A megoldás hogy mikor kész van a "cucc" el kell osztani és csak utána erősíteni be Nekem a multkor pont jó volt... Le a kalappal Bubó (de asszem akkor is utólag lett erős pistázva) Köszi, de Mike állította be. De rutinosan azt a pistit készítettem ki neki amelyikben kevesebb volt. Na meg volt félretéve nem csípős is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2009. április 03. 00:55:17 am » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Eszem az a szenzibilis beledet!! Neked külön étek lesz: rántott falevél, szamócagyökér mártással, padlizsánszórásos, patiszon körettel Szamócagyökér mártás jó lehet. Egyébként a rántott kelkáposztalevél az létezik és finom is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2009. április 03. 05:26:13 am » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Eszem az a szenzibilis beledet!! Neked külön étek lesz: rántott falevél, szamócagyökér mártással, padlizsánszórásos, patiszon körettel Szamócagyökér mártás jó lehet. Egyébként a rántott kelkáposztalevél az létezik és finom is. 2 hét sivatagi éhezés után talán ránéznék:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2009. április 03. 10:25:55 am » |
|
Én pártolom Mike csípős kajcsijait! Azért nem csak rajta múlott az az erőspityu. Amikor nem látta én is pakoltam rá Erős Pista Alap!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2009. április 03. 11:14:42 am » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Eszem az a szenzibilis beledet!! Neked külön étek lesz: rántott falevél, szamócagyökér mártással, padlizsánszórásos, patiszon körettel Szamócagyökér mártás jó lehet. Egyébként a rántott kelkáposztalevél az létezik és finom is. 2 hét sivatagi éhezés után talán ránéznék:) Fasírtkörettel talán előbb is.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2009. április 03. 11:16:39 am » |
|
Én pártolom Mike csípős kajcsijait! Azért nem csak rajta múlott az az erőspityu. Amikor nem látta én is pakoltam rá Erős Pista Alap!!! Ha éhes vagyok, megeszem erősen is, de alapból nem szeretem...Tehát azt hiszem nem lenne nagy kérés a magamfajta mimózabelűektől, ha miután elkészül, mindenki magának erősítse be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2009. április 03. 18:38:17 pm » |
|
Eddig 37-en vagyunk!! Alakul ez!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2009. április 03. 18:38:30 pm » |
|
osztom Bence és Lütyő véleményét,hogy miután elkészült a kaja,mindenki magának izesítse be én is mimózabelű vagyok,nembirom az erőset
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2009. április 03. 18:58:42 pm » |
|
Eddig 37-en vagyunk!! Alakul ez!!! hat igen,de ha jol latom meg nincs papa verda a talin! Viszont ha minden jol alakul akkor en kihuzom öket a päcbol!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2009. április 03. 19:28:09 pm » |
|
Eddig 37-en vagyunk!! Alakul ez!!! hat igen,de ha jol latom meg nincs papa verda a talin! Viszont ha minden jol alakul akkor en kihuzom öket a päcbol! Épp kérdezni akartam, nem-e jöttök... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2009. április 03. 20:04:31 pm » |
|
osztom Bence és Lütyő véleményét,hogy miután elkészült a kaja,mindenki magának izesítse be én is mimózabelű vagyok,nembirom az erőset Mimóza belű az,persze.Ilyen inséges időkben,nem illik válogatni.Azt esző ami van pont.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2009. április 03. 20:28:46 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 2009. április 03. 21:58:49 pm » |
|
osztom Bence és Lütyő véleményét,hogy miután elkészült a kaja,mindenki magának izesítse be én is mimózabelű vagyok,nembirom az erőset Mimóza belű az,persze.Ilyen inséges időkben,nem illik válogatni.Azt esző ami van pont. ínséges időben erőspistára se fussa
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2009. április 03. 22:00:56 pm » |
|
Sziaztok!Csatlakoznek a talihoz.En es valoszinü plusz egy fö.Ha lehetseges akkor fahaz.Majd le tudnatok irni pontosan hol is van ez mert meg nem jartam arra.Elöre is köszi
Odaírtalak a listára az átláthatóság végett.. Még mi se voltunk ott, a topic elejénél Boge leírta merre van, de szerintem többen fognak egy kupacban érkezni, biztos össze lehet hozni valami konvojfélét.. ..az olajkályhák a sor végén mennek természetesen... na majd tankolok bele étolajat,és mind mögém fogtok állni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #139 Dátum: 2009. április 03. 22:26:40 pm » |
|
Gistit várom nagyon, hogy lássam a listán!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2009. április 04. 12:40:49 pm » |
|
Bömbölő jönni fog, csak még nem írta fel Magát...illetve a családot, már ha Őket is hozza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki 24V
Nem elérhető
30/ 402 20 24
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2009. április 04. 15:07:29 pm » |
|
Eddig 37-en vagyunk!! Alakul ez!!! hat igen,de ha jol latom meg nincs papa verda a talin! Viszont ha minden jol alakul akkor en kihuzom öket a päcbol! Háát...ha a '88-as E32 papa verdának számít,akkor már van egy
|
|
|
Naplózva
|
E12 520/6 -1978 E12 520/6 -1979 E12 520/6 -1980 E28 525e
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2009. április 04. 17:09:07 pm » |
|
Eddig 37-en vagyunk!! Alakul ez!!! hat igen,de ha jol latom meg nincs papa verda a talin! Viszont ha minden jol alakul akkor en kihuzom öket a päcbol! Háát...ha a '88-as E32 papa verdának számít,akkor már van egy Persze, hisz Hetes.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2009. április 05. 14:35:12 pm » |
|
Egy kérdés. Előreláthatólag lesz jármű, amivel ki tudok majd menni a talira. De ha mégsem, akkor ki mellé lehetne esetleg majd betársulni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 2009. április 05. 15:59:21 pm » |
|
Egy kérdés. Előreláthatólag lesz jármű, amivel ki tudok majd menni a talira. De ha mégsem, akkor ki mellé lehetne esetleg majd betársulni?
Már írtam, hog yszerintem nálam lesz hely..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #145 Dátum: 2009. április 05. 17:28:49 pm » |
|
Simán beférsz,ha nem ciki neked a nejlon tucatautóm
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #146 Dátum: 2009. április 05. 17:42:22 pm » |
|
Simán beférsz,ha nem ciki neked a nejlon tucatautóm de ciki neki >:Dnehogymá tucatautóval menj Gráfi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 2009. április 05. 19:02:43 pm » |
|
Simán beférsz,ha nem ciki neked a nejlon tucatautóm Asszem Graf pénteken jönne..Úgyhogy vagy te is...... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 2009. április 05. 19:09:12 pm » |
|
Simán beférsz,ha nem ciki neked a nejlon tucatautóm de ciki neki >:Dnehogymá tucatautóval menj Gráfi meg a kis v8 amúgysem ér fel egy jókis olajkályhával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 2009. április 06. 21:50:19 pm » |
|
Gistit várom nagyon, hogy lássam a listán! Szeretném de még sok minden képlékeny.
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
|