Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #540 Dátum: 2009. június 14. 11:29:26 am » |
|
Sziasztok! nagy sirályság volt a tali,jóléreztem magam! Köszi Boge hogy idén is megszervezted,és előre is köszi hogy jövőre is meg fogod! A felvonulás is nagyon tetszett(buzi smart-os) Előre is köszönöm Indy édesapjának a rengeteg fotót amit készített! Hemilton! ménemnyomtadnekijobban? Nyomtam volna, de ígyis megbetegedett a gép hazafelé Alapjáraton folyamatosan világít az olajnyomás lámpa. Szerintem kiégettem belőle a trutymót, ami eddig jól tömített a szükséges helyeken. Lévén ez városi használatban lévő autó, nem sűrűn van így megforgatva. sajnálom de örülök hogy téged is megismerhettelek,és Hemiltonnét is,jövőre már a DSX-el gyertek Az lesz az igazi Cápatalálkozó számunkra, amikor életre kel a kis DSX Az 5. sebességgel már lehet, hogy tartom majd a "ne menjünk gyorsan" tempódat
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #541 Dátum: 2009. június 14. 11:51:44 am » |
|
Várjuk szeretettel a képeket!
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #542 Dátum: 2009. június 14. 12:27:02 pm » |
|
Ok... dolgozunk az ügyön
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #543 Dátum: 2009. június 14. 12:34:03 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #544 Dátum: 2009. június 14. 12:48:31 pm » |
|
Örülök, , hogy ott lehettünk! Köszönöm mindenkinek az együttlét örömét! Jó volt, nagyon jó ! http://picasaweb.google.co.uk/piokerz/Salgotali2009?feat=directlink
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #545 Dátum: 2009. június 14. 13:26:56 pm » |
|
Egy kis gyors átfutás/kedvcsináló...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #546 Dátum: 2009. június 14. 13:30:01 pm » |
|
..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #547 Dátum: 2009. június 14. 13:33:10 pm » |
|
.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #548 Dátum: 2009. június 14. 14:05:38 pm » |
|
yoooooooooooooooooooooooooooooo! hajrá a képszerkesztéssel! várjuk a többit is!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #549 Dátum: 2009. június 14. 15:00:49 pm » |
|
Sziasztok! nagy sirályság volt a tali,jóléreztem magam! Köszi Boge hogy idén is megszervezted,és előre is köszi hogy jövőre is meg fogod! A felvonulás is nagyon tetszett(buzi smart-os) Előre is köszönöm Indy édesapjának a rengeteg fotót amit készített! Hemilton! ménemnyomtadnekijobban? Nyomtam volna, de ígyis megbetegedett a gép hazafelé Alapjáraton folyamatosan világít az olajnyomás lámpa. Szerintem kiégettem belőle a trutymót, ami eddig jól tömített a szükséges helyeken. Lévén ez városi használatban lévő autó, nem sűrűn van így megforgatva. sajnálom de örülök hogy téged is megismerhettelek,és Hemiltonnét is,jövőre már a DSX-el gyertek Az lesz az igazi Cápatalálkozó számunkra, amikor életre kel a kis DSX Az 5. sebességgel már lehet, hogy tartom majd a "ne menjünk gyorsan" tempódat jah tényleg el is felejtettem hogy az e30 4sebességes
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #550 Dátum: 2009. június 14. 15:14:07 pm » |
|
Üdv mindenkinek! Hatalmas köszönet mindenkinek a nagyszerü taliert,Boge !!! Es ez uton is köszönöm a sok szavazatot,es ennek eredmenyet a ket elsö helyezetet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #551 Dátum: 2009. június 14. 15:21:53 pm » |
|
megérdemelted szép a vas nagyon!!!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
hemiltonné
Vendég
|
|
« Válasz #552 Dátum: 2009. június 14. 15:29:12 pm » |
|
Sziasztok! nagy sirályság volt a tali,jóléreztem magam! Köszi Boge hogy idén is megszervezted,és előre is köszi hogy jövőre is meg fogod! A felvonulás is nagyon tetszett(buzi smart-os) Előre is köszönöm Indy édesapjának a rengeteg fotót amit készített! Hemilton! ménemnyomtadnekijobban? Nyomtam volna, de ígyis megbetegedett a gép hazafelé Alapjáraton folyamatosan világít az olajnyomás lámpa. Szerintem kiégettem belőle a trutymót, ami eddig jól tömített a szükséges helyeken. Lévén ez városi használatban lévő autó, nem sűrűn van így megforgatva. sajnálom de örülök hogy téged is megismerhettelek,és Hemiltonnét is,jövőre már a DSX-el gyertek Köszi Mario(: Én is örülök ám!Abszolút pozitív volt!Életem első nagy autóstalálkozója, és várom már a 2010-est! Azon a két képen az a szőke liba csúnyán fest, kéretik csak a hátteret figyelni...Még képet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 14. 15:32:16 pm írta hemiltonné »
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #553 Dátum: 2009. június 14. 17:28:50 pm » |
|
el is felejtettem valamit! nagyon köszönjük az Indy családnak a pólókat! jó, hogy végre van fórumos póló is! kéretik nőit is csináltatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #554 Dátum: 2009. június 14. 17:40:03 pm » |
|
el is felejtettem valamit! nagyon köszönjük az Indy családnak a pólókat! jó, hogy végre van fórumos póló is! kéretik nőit is csináltatni... Nőiben is van, az domború elöl felül.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #555 Dátum: 2009. június 14. 20:08:00 pm » |
|
Ja, poló! Meglepinek szántuk, nem akartuk nagy dobra verni, ezért sem dobtuk fel fórumra. Meg azok kapjanak, akik méltóztattak is eljönni! Most, hogy lehullt a lepel, feldobjuk őket a fórumra. Mérettel, képpel, 2000 ft-os /lehúzós / árral. Azt ,ha valakinek kell ,rikkant. Raktáron már nincs, mert ugye az a 20-on valahány darab elfogyott. Ne offoljatok itt polóról (ha valakinek ilyen késztetése lenne), lesz rá topic! Thx. Ez nem neked szólt Coller!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #556 Dátum: 2009. június 14. 20:11:56 pm » |
|
XS-es vagy S-es ugye készül majd?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 14. 20:13:02 pm írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #557 Dátum: 2009. június 14. 20:51:32 pm » |
|
Tisztelt Nagyérdemű!!!
Én köszönöm Nektek, hogy személyetekkel és gépkocsitokkal emeltétek a találkozó színvonalát. Ha jó volt, akkor az Tőletek volt jó! Ez a legfantasztikusabb társaság az egész autós univerzumban!! Bár még nem beszéltem a tábor vezetőivel, nem hinném hogy bármi okuk is lenne a panaszra. Maximálisan kulturáltan szórakozni tudó társaságot ismerhettek meg a személyetekben. Külön köszönet a sok segítőnek! Remélem senkit nem hagyok ki!
Steffe-tulajdonképpen a jobb kezem volt, feláldozta minden idejét, csak hogy zökkenőmentesen menjen minden. Mike-kaja nagymester, intézkedett mindenben Bubó-szakács nagymester, szintén minden idéjeét feláldozta a jólakatás érdekében Indy, Lidérc és Indypapa-már hónapok óta együtt dolgoztak grafikákon és egyéb fontos részleten Trabencéné-órákig írogatott, adminisztrált Bento-köszönjük a bólyákat Bömbölő-köszönjük a szalagot, sajnos nem tudtuk használni:( Az össze korán érkező és későn menő-pakoltak, pakoltak, pakoltak MINDENKI-mert itt voltatok
Bocsánat, ha valaki kimaradt, szóljon és pótolom!!!
Jövőre is fogunk találkozni, ugyanitt pénteken és egy vadi új tervvel szombaton. Amúgy Fideszesen: gyertek el és hozzatok magatokkal még egy embert! Jövőre a szombat csak párosával tud majd működni!! +lepi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #558 Dátum: 2009. június 14. 21:43:27 pm » |
|
Én is szeretném megköszönni,hogy ez a tali létre jött.... Boge mester mindent megtett a jóhangulatért ,ami be is következett... Nekem különösen a szadomazo láncfűrészes-segbefakanalas leves tetszett... Nagyon szivesen a segitséget...egy öröm veled együtt melózni Boge.. Jövőre a sajátommal megyek,és nem a te a kocsidban élvezkedek,amiért utólagosan is köszönök egy rohadt nagyot,mert jó volt megint átérezni az e21 feelinget.. Nem tudom jövőre milyen programmal készülsz,fájdalommal ugyan(csak mert nem vehetek részt akkor a király feladatokon,nem lenne fair dolog,hogy a szervezők is beneveznek),de felajánlom segitésemet megint.... Amugy még jó,hogy az asszony nem jött mert biztos golyózott volna a szeme amennyit rohangáltam... Az alkaidás-szatyorfojtogatós felismerés is odabaszott,készültek is jó képek.....igaz Lütyesz??
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #559 Dátum: 2009. június 14. 21:58:40 pm » |
|
Ja és Fox-köszi, hogy percenként átmentél a kivetítő előtt de leginkább a VPOP-nak, hogy képesek voltak felhívni szombaton a polgármestert, hogy eszébe ne juson odadani a területet, mert az még hivatalosan az övék. Ja hogy miért is? Mert ott már csak egy bakter van, aki őrzi a semmit, de határőrizet vagy bármi más hivatalos, az már nincs. Kösszi szépen fiúk, faszacsávók vagytok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #560 Dátum: 2009. június 14. 22:01:37 pm » |
|
hagyd a picsába, így is jó volt! jövőre meg veretünk az idei helyett is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #561 Dátum: 2009. június 15. 01:01:36 am » |
|
XS-es vagy S-es ugye készül majd? Neked, latex, nagy dekoltázzsal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #562 Dátum: 2009. június 15. 01:15:39 am » |
|
Ötlet,kérés, igény, oldjátok meg bazze! A kategóriákat helyezéseket fel lehetne nyomni ide? Alk. felismerő, tárcsahajítás, legszebb, legsportosabb ...bla bla ? Belőlem már régóta kikívánkozik egy nagy blogolás a taliról, mit meg is teszek majd Győrött a nagy semmittevésben , de ezt a szervezők tudják pontosan! Jobb kéz! Hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #563 Dátum: 2009. június 15. 07:00:26 am » |
|
Kurva jó volt, köszönöm mindenkinek. Nem sorolok senkit, mindenki megtett mindent, amit lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #564 Dátum: 2009. június 15. 07:02:24 am » |
|
..és végre a hatoskám is fel van avatva, köszönhetően collinsnak... Ugye milyen jó regadó mentes kocsiban ..szni?
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #565 Dátum: 2009. június 15. 08:15:21 am » |
|
..és végre a hatoskám is fel van avatva, köszönhetően collinsnak... Ugye milyen jó regadó mentes kocsiban ..szni? Lehet abban valami amit Mike mond, ugyanis amikor Boge bejelentette, hogy parkoló stornó, Collinsék azonnal eltűntek a 6-ossal egy (jóindulattal) negyed órára , és közben valószínűleg végig a VPOP-ra gondolt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #566 Dátum: 2009. június 15. 09:01:14 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Barbi Đoll
Vendég
|
|
« Válasz #567 Dátum: 2009. június 15. 09:55:13 am » |
|
Hello mindenkinek! Feladtam inkognitómat és csináltam saját felhasználót Nagyon szeretném megköszönni ezt a hétvégét és először is DÉNESNEK! Mert ha nem hagyja egyszer bejelentkezve magát a laptopomon, na meg persze nem hív meg ide. Akkor sose ismerlek meg titeket!!! És ezt nagyon köszönöm neki hogy megtette De persze Nagyon nagy köszönet érte a szervezőbrigádnak is Remek kis hétvége volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 2009. június 15. 09:57:41 am » |
|
Üdv virtuálisan is. Azt hiszem kijelenthetem a közösség teljes egésze nevében, hogy nagyon örülünk, hogy megismerhettünk. Valami pikáns story esetleg?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 15. 21:41:07 pm írta collins »
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Barbi Đoll
Vendég
|
|
« Válasz #569 Dátum: 2009. június 15. 10:02:42 am » |
|
Pikáns story Mivel kapcs szeretnél te most itt pikáns storykat hallani... Azt sajnálom nagyon hogy pont nem voltam ott mikor elmentek... Remélem lagzi jó volt:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 15. 21:41:31 pm írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
|