DonDr!ft
Nem elérhető
1981 E12 1JZ / 1980 E12 520 / 2000 E39 520d
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2007. június 10. 21:13:48 pm » |
|
somogyi hangszórók mennyibe kerülnek alaphangon előre és hátra?
Ha jól emléxem 8e volt egy pár... nem szólnak nagyot de nem is ez volt a cél... aha, na az egész baráti! köszönöm! Nincs mit... emlékeim szerint az Auchanban vettem... tavaly nyáron asszem... hehh mik nincsenek a madaras tecsóban! lényeg hogy nem nagy szám a cucc... ha teheted komolyabbat vegyél... nos akkor mégegy hülye kérdés! most nézem a somogyi oldalát és igazából nem nagyon vágom milyet érdemes... hogy őszinte legyek, azt sem tudom hogy kell őket elhelyezni (mély hátulra, magas előre?, erősítő csomagtartó?) fogalmam sincs... Erősítő: mehet a csomagtartóba, ülés alá stb. Mélyközép hangszóró: ajtóba Kis 'csipogó': műszerfal v. tükörháromszög Mély: csomagtartó :] Az összekötés nem nagy téma, ha majd ott tartasz, szólj segítünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2007. június 10. 21:18:12 pm » |
|
Szia! Első sorban kábelek.... RCA kábel a fejegység és az erölködő közé, vastag tápkábel az erősítőnek + biztosíték(!!!) ha már kábelezek akkor én vennék kicsit jobb kábeleket a hangszórónak, de lehet jó a gyári is.... A hangszóró a típusszámából ítélve 16 centis, biztos kell neki valami rögzítő alkalmatosság az ajtóba //kisebb panel, kiemelőgyűrű// ba van kábelezve az egész autó,tök igényesen, pontosan nem tudom milyen minőségű kábelekkel, de majd megnézem! mégmélyládához is megy a csomagtartóba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2007. június 10. 21:19:31 pm » |
|
Ha jól emléxem 8e volt egy pár... nem szólnak nagyot de nem is ez volt a cél... aha, na az egész baráti! köszönöm! Nincs mit... emlékeim szerint az Auchanban vettem... tavaly nyáron asszem... hehh mik nincsenek a madaras tecsóban! lényeg hogy nem nagy szám a cucc... ha teheted komolyabbat vegyél... nos akkor mégegy hülye kérdés! most nézem a somogyi oldalát és igazából nem nagyon vágom milyet érdemes... hogy őszinte legyek, azt sem tudom hogy kell őket elhelyezni (mély hátulra, magas előre?, erősítő csomagtartó?) fogalmam sincs... Erősítő: mehet a csomagtartóba, ülés alá stb. Mélyközép hangszóró: ajtóba Kis 'csipogó': műszerfal v. tükörháromszög Mély: csomagtartó :] Az összekötés nem nagy téma, ha majd ott tartasz, szólj segítünk és a kalaptartóba? mély
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DonDr!ft
Nem elérhető
1981 E12 1JZ / 1980 E12 520 / 2000 E39 520d
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2007. június 10. 22:00:50 pm » |
|
Ha jól emléxem 8e volt egy pár... nem szólnak nagyot de nem is ez volt a cél... aha, na az egész baráti! köszönöm! Nincs mit... emlékeim szerint az Auchanban vettem... tavaly nyáron asszem... hehh mik nincsenek a madaras tecsóban! lényeg hogy nem nagy szám a cucc... ha teheted komolyabbat vegyél... nos akkor mégegy hülye kérdés! most nézem a somogyi oldalát és igazából nem nagyon vágom milyet érdemes... hogy őszinte legyek, azt sem tudom hogy kell őket elhelyezni (mély hátulra, magas előre?, erősítő csomagtartó?) fogalmam sincs... Erősítő: mehet a csomagtartóba, ülés alá stb. Mélyközép hangszóró: ajtóba Kis 'csipogó': műszerfal v. tükörháromszög Mély: csomagtartó :] Az összekötés nem nagy téma, ha majd ott tartasz, szólj segítünk és a kalaptartóba? mély A linkelt szett összesen 5db hangszórót tatalmaz.... Szerintem Te a mélyközép hangszórókra gondolsz, azoknak az ajtóban a helyük! Ezek közép frekvenciás hangokat sugároznak.... A legszerencsésebb, ha hátulról csak a mély hangok jönnek, ugyanis a fülünk irányérzékenysége a mély tartományban igen rossz, így elvileg a nyomót bárhova rakhatod. Egy jól hangolt rendszernél nem fogod észrevenni hátulról egyáltalán jön hang Tehát lehetőleg hátra csak a mélynyomó kerüljön!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2007. június 10. 22:02:54 pm » |
|
Ha jól emléxem 8e volt egy pár... nem szólnak nagyot de nem is ez volt a cél... aha, na az egész baráti! köszönöm! Nincs mit... emlékeim szerint az Auchanban vettem... tavaly nyáron asszem... hehh mik nincsenek a madaras tecsóban! lényeg hogy nem nagy szám a cucc... ha teheted komolyabbat vegyél... nos akkor mégegy hülye kérdés! most nézem a somogyi oldalát és igazából nem nagyon vágom milyet érdemes... hogy őszinte legyek, azt sem tudom hogy kell őket elhelyezni (mély hátulra, magas előre?, erősítő csomagtartó?) fogalmam sincs... Erősítő: mehet a csomagtartóba, ülés alá stb. Mélyközép hangszóró: ajtóba Kis 'csipogó': műszerfal v. tükörháromszög Mély: csomagtartó :] Az összekötés nem nagy téma, ha majd ott tartasz, szólj segítünk és a kalaptartóba? mély A linkelt szett összesen 5db hangszórót tatalmaz.... Szerintem Te a mélyközép hangszórókra gondolsz, azoknak az ajtóban a helyük! Ezek közép frekvenciás hangokat sugároznak.... A legszerencsésebb, ha hátulról csak a mély hangok jönnek, ugyanis a fülünk irányérzékenysége a mély tartományban igen rossz, így elvileg a nyomót bárhova rakhatod. Egy jól hangolt rendszernél nem fogod észrevenni hátulról egyáltalán jön hang Tehát lehetőleg hátra csak a mélynyomó kerüljön!! aha, értem! köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2007. június 11. 09:05:59 am » |
|
Esztétika. Én nem föstenék ilyent Klausra,de szerintem eszményi a látvány.
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2007. június 11. 09:14:59 am » |
|
Erről mi a vélemény? Németesen túlfújt gumi.
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2007. június 11. 09:37:39 am » |
|
Erről mi a vélemény? Németesen túlfújt gumi. Ez nem németesen túl fújt, hanem idiótán felrakott sz@r. Ideges leszek ezektől, úgy hogy ilyet legközelebb úgy rakjál fel, hogy én ne lássam. Fogadjunk, hogy ez egy magyar kocsi.
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2007. június 11. 09:41:00 am » |
|
Erről mi a vélemény? Németesen túlfújt gumi. Ez nem németesen túl fújt, hanem idiótán felrakott sz@r. Ideges leszek ezektől, úgy hogy ilyet legközelebb úgy rakjál fel, hogy én ne lássam. Fogadjunk, hogy ez egy magyar kocsi. Természetesen az. Egy E30-as,M-es szélesítésekkel. Én nem akarok ilyent,sosem volt. Tényleg nem,ennyire nem. Eddig a legjobban " idiótán felrakott" az egy 9,5-es felnin a 255-ös volt,de az meg 8,5"-tól 10"-ig szerelhető. Én inkább a középutat választom. Nekem az teccik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2007. június 18. 20:52:26 pm » |
|
Ha jól emléxem 8e volt egy pár... nem szólnak nagyot de nem is ez volt a cél... aha, na az egész baráti! köszönöm! Nincs mit... emlékeim szerint az Auchanban vettem... tavaly nyáron asszem... hehh mik nincsenek a madaras tecsóban! lényeg hogy nem nagy szám a cucc... ha teheted komolyabbat vegyél... nos akkor mégegy hülye kérdés! most nézem a somogyi oldalát és igazából nem nagyon vágom milyet érdemes... hogy őszinte legyek, azt sem tudom hogy kell őket elhelyezni (mély hátulra, magas előre?, erősítő csomagtartó?) fogalmam sincs... Erősítő: mehet a csomagtartóba, ülés alá stb. Mélyközép hangszóró: ajtóba Kis 'csipogó': műszerfal v. tükörháromszög Mély: csomagtartó :] Az összekötés nem nagy téma, ha majd ott tartasz, szólj segítünk és a kalaptartóba? mély A linkelt szett összesen 5db hangszórót tatalmaz.... Szerintem Te a mélyközép hangszórókra gondolsz, azoknak az ajtóban a helyük! Ezek közép frekvenciás hangokat sugároznak.... A legszerencsésebb, ha hátulról csak a mély hangok jönnek, ugyanis a fülünk irányérzékenysége a mély tartományban igen rossz, így elvileg a nyomót bárhova rakhatod. Egy jól hangolt rendszernél nem fogod észrevenni hátulról egyáltalán jön hang Tehát lehetőleg hátra csak a mélynyomó kerüljön!! aha, értem! köszönöm a segítséget! Sziasztok. Nem szeretnék beleszólni az egészbe, de a tanácsok szerintem is nagyon helytállóak. Csak ha teheted próbálj több ládát ki, hogy melyik a leg odaillőbb a hangzáshoz (ráhangolva a rendszerre) és minden csatlakozást lelkiismeretesen forrassz. Ne sodord a vezetékeket, szálakat tedd össze és forraszd. Vezeték áramlási iránya is fontos.(NE PATKOLJ SEMMIT) Mrinden vezeték külön, táp, test, RCA, hangszóró. Táp,test, akkuhoz, És ha tudsz 15cm-re az erőlködőtőll rakj egy kondit 2.000.000 farádosat. Persze ha van munició, vagy legyen rá később helyed. TUTTI JÓ DOILOG!!! Próbálj meg ezüstöt szerezni tuti a dolog. Fontos milyen tartományban vágod a csipogókat a mélyközéptől!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2007. július 03. 19:50:39 pm » |
|
Lassan kész a motortér projektem, és meg lesz a króm ill. a polir. Rakok egy-két elemről majd képet föl ami meg lett dolgozva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2007. július 03. 20:05:31 pm » |
|
Lassan kész a motortér projektem, és meg lesz a króm ill. a polir. Rakok egy-két elemről majd képet föl ami meg lett dolgozva.
Én meg viszek majd egy két elemet, amit meg kellene dolgozni.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2007. július 03. 20:45:17 pm » |
|
Erről mi a vélemény? Németesen túlfújt gumi. Ez nem németesen túl fújt, hanem idiótán felrakott sz@r. Ideges leszek ezektől, úgy hogy ilyet legközelebb úgy rakjál fel, hogy én ne lássam. Fogadjunk, hogy ez egy magyar kocsi. Természetesen az. Egy E30-as,M-es szélesítésekkel. Én nem akarok ilyent,sosem volt. Tényleg nem,ennyire nem. Eddig a legjobban " idiótán felrakott" az egy 9,5-es felnin a 255-ös volt,de az meg 8,5"-tól 10"-ig szerelhető. Én inkább a középutat választom. Nekem az teccik. Ez a tipikusan 15" széles felni, 10"-os gumóval. Ki volt az az idióta, aki ezt divatba hozta??? Gyönyörű és hasznos is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2007. július 04. 07:42:23 am » |
|
Erről mi a vélemény? Németesen túlfújt gumi. Ez nem németesen túl fújt, hanem idiótán felrakott sz@r. Ideges leszek ezektől, úgy hogy ilyet legközelebb úgy rakjál fel, hogy én ne lássam. Fogadjunk, hogy ez egy magyar kocsi. Természetesen az. Egy E30-as,M-es szélesítésekkel. Én nem akarok ilyent,sosem volt. Tényleg nem,ennyire nem. Eddig a legjobban " idiótán felrakott" az egy 9,5-es felnin a 255-ös volt,de az meg 8,5"-tól 10"-ig szerelhető. Én inkább a középutat választom. Nekem az teccik. Ez a tipikusan 15" széles felni, 10"-os gumóval. Ki volt az az idióta, aki ezt divatba hozta??? Gyönyörű és hasznos is. Ez Nyugatnémetorszgbú indút. Az a helyzet hogy akinek teccik,az csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2007. július 04. 19:41:13 pm » |
|
No itt egy szelepdekni simogatva.
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2007. július 04. 19:44:13 pm » |
|
No itt egy szelepdekni simogatva. Zsilett!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2007. július 04. 20:06:21 pm » |
|
No itt egy szelepdekni simogatva. Egyszer érnék rá ennyire!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2007. július 05. 07:21:11 am » |
|
hát ezért nem találtalak benn a melóhelyen.... No itt egy szelepdekni simogatva.
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2007. július 05. 18:30:50 pm » |
|
No itt egy szelepdekni simogatva. Nagyon király! Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2007. július 05. 19:55:02 pm » |
|
hát ezért nem találtalak benn a melóhelyen.... No itt egy szelepdekni simogatva. Ja az emberkék melóznak én meg tolom a rongy korongot. Teszek még fel egy-két képet a projektből, csak előbb rögzitem őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2007. július 05. 21:05:17 pm » |
|
hát ezért nem találtalak benn a melóhelyen.... No itt egy szelepdekni simogatva. Ja az emberkék melóznak én meg tolom a rongy korongot. Teszek még fel egy-két képet a projektből, csak előbb rögzitem őket. Milyen rongy korongal nyomod?tehetnél fel róla egy képet! Én csak 2000 vízpapírral csináltam,mondták a korongot csak valahogy lemaradt!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2007. július 06. 18:57:00 pm » |
|
hát ezért nem találtalak benn a melóhelyen.... No itt egy szelepdekni simogatva. Ja az emberkék melóznak én meg tolom a rongy korongot. Teszek még fel egy-két képet a projektből, csak előbb rögzitem őket. Milyen rongy korongal nyomod?tehetnél fel róla egy képet! Én csak 2000 vízpapírral csináltam,mondták a korongot csak valahogy lemaradt! Nem én csináltam az CSAK POÉN volt, van egy öreg szaki aki krómozással és polirozással foglalkozik. Ő nála láttam amikor felpolirozta a deknit. Nagy állványos gép rajta kb. 50cm átmérőjű rongy korong. Jó egy órás meló volt kb. az egész. ui.: A krómozása hibátlan!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2007. július 06. 20:23:55 pm » |
|
hát ezért nem találtalak benn a melóhelyen.... No itt egy szelepdekni simogatva. Ja az emberkék melóznak én meg tolom a rongy korongot. Teszek még fel egy-két képet a projektből, csak előbb rögzitem őket. Milyen rongy korongal nyomod?tehetnél fel róla egy képet! Én csak 2000 vízpapírral csináltam,mondták a korongot csak valahogy lemaradt! Nem én csináltam az CSAK POÉN volt, van egy öreg szaki aki krómozással és polirozással foglalkozik. Ő nála láttam amikor felpolirozta a deknit. Nagy állványos gép rajta kb. 50cm átmérőjű rongy korong. Jó egy órás meló volt kb. az egész. ui.: A krómozása hibátlan!!! Köszi! Én a deknit jó két napig csináltam és nem maradt bőr az ujjamon!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2007. július 07. 23:01:49 pm » |
|
No még egy pár fotó a projektből.
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2007. július 07. 23:04:33 pm » |
|
és
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2007. július 07. 23:07:33 pm » |
|
Ja és még egy kicsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2007. július 08. 00:29:55 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2007. július 08. 06:35:37 am » |
|
Ja és még egy kicsi.
Mintha a tied is svájci lenne..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2007. július 08. 09:06:20 am » |
|
Ja és még egy kicsi.
Mintha a tied is svájci lenne.. Úgy bizony...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|