02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2007. szeptember 05. 10:39:34 am » |
|
Viszont ha mindenki meg szeretné mutatni a tudását a szlalomon, akkor nem marad idő a túrára illetve a többi programra. Szerintem jelentkezést kellene hirdetni a szlalomra, nehogy tényleg mindenki megrohanja a pályát.
Le kellene mérni a pályát, kb mennyi idő alatt lehet végigmenni rajta. Azután csak jobban tudnánk mennyi lesz a szlalom időben. És nem vagyok benne biztos, hogy mindenki menne a szlalomra. Ez ügyben két próbléma van: - még senki nem jelezte, hogy tudna hozni bólyákat - imike szólt, hogy segitene a szervezésben, nos most kéne a teszteléshez, de még nem jött tőle válasz. Plusz lesz fejenként 200 pénz a veterán autó nézegetés, a pörgő forgós gyerekek meg ezt nem biztos, hogy díjazni fogják. Nem akarok bele szólni,de a pörgősforgós okossághoz kellenek más eszközök is mint kordon,meg placc. Ezt ne felejtsétek el. E nélkül pedig saját felelőségére pörög az illető,nem a Tiétekre. A másik meg az hogy milyen 200 forintot kell fizetni a milyen veterán autónézésért? Persze, főleg egy sperr kell hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2007. szeptember 05. 10:43:39 am » |
|
Viszont ha mindenki meg szeretné mutatni a tudását a szlalomon, akkor nem marad idő a túrára illetve a többi programra. Szerintem jelentkezést kellene hirdetni a szlalomra, nehogy tényleg mindenki megrohanja a pályát.
Le kellene mérni a pályát, kb mennyi idő alatt lehet végigmenni rajta. Azután csak jobban tudnánk mennyi lesz a szlalom időben. És nem vagyok benne biztos, hogy mindenki menne a szlalomra. Ez ügyben két próbléma van: - még senki nem jelezte, hogy tudna hozni bólyákat - imike szólt, hogy segitene a szervezésben, nos most kéne a teszteléshez, de még nem jött tőle válasz. Plusz lesz fejenként 200 pénz a veterán autó nézegetés, a pörgő forgós gyerekek meg ezt nem biztos, hogy díjazni fogják. Aki eljön, nem hiszem hogy gyorsulási versenyre számít. Szerintem. Nem hiszem, hogy a mazoizmus jellemző a gumifüstölőkre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2007. szeptember 05. 10:44:01 am » |
|
1000 bocsánat,közben figyelmesen végigolvastam a Ferenc által,és álltalad is leírtakat. Akor már értem,köszi. De Én tudok kordonnal is pörögni ha kell. Minden esetre Én amondó vagyok,ha valaki akar mindenáron pörögni,az saját felelőségére tegye. Ne a tiétekre. Vagy Ti tudjátok. A kordonpörgetésről majd tegyél fel képet légyszi. Ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2007. szeptember 05. 10:51:26 am » |
|
Bízom benne, hogy eléggé ki van hangsúlyozva: ÜGYESSÉGI SZLALOMVERSENY-ről van szó. Szerintem el kellene jutni arra a szintre, hogy ezekkel az autókkal már LEHET lassan is menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2007. szeptember 05. 10:55:44 am » |
|
Bízom benne, hogy eléggé ki van hangsúlyozva: ÜGYESSÉGI SZLALOMVERSENY-ről van szó. Szerintem el kellene jutni arra a szintre, hogy ezekkel az autókkal már LEHET lassan is menni.
Ebben és a kilátogató emberek felelősségérzetében Stasis kételkedik. Csakis azért sugalltam hogy szlalom a pörgés helyett, mivel fogalmam sincs, milyen szlalom lesz, és egy talis szlalomot sem láttam még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2007. szeptember 05. 11:19:58 am » |
|
Ebben és a kilátogató emberek felelősségérzetében Stasis kételkedik. Csakis azért sugalltam hogy szlalom a pörgés helyett, mivel fogalmam sincs, milyen szlalom lesz, és egy talis szlalomot sem láttam még. A jégpályán ezek szerint nem voltál kint. Aztán egy-egy találkozót láttam videón (van olyan is amit én vágtam) azon is nagyon jó pálya volt kiépítve. De a rendőrségi pálya sem kutya (felajánlották a segítségüket ők is pályaépítésben. Vajon ők is ettől félnek?). Szóval egy jó pálya a titka az egésznek szerintem. Persze nagy az isten állatkertje. Ez nem is baj, de a baj az, hogy nyitva maradt a kapu....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2007. szeptember 05. 11:28:01 am » |
|
Én úgy gondoltam, hogy odamegyek, felrakok hátulra két szar régi gumit, szanaszét fogom pörgetni meg forgatni addig amíg szét nem robban, fel le fogok randalírozni a kocsival, veszélyeztetni fogom az embereket, ha lehet akkor meg is fogok csúszni úgy, hogy a összetörjem valamelyikőtök kocsiját... szóval nekem nagyjából erről fog szólni az egész találkozó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2007. szeptember 05. 11:42:37 am » |
|
Én úgy gondoltam, hogy odamegyek, felrakok hátulra két szar régi gumit, szanaszét fogom pörgetni meg forgatni addig amíg szét nem robban, fel le fogok randalírozni a kocsival, veszélyeztetni fogom az embereket, ha lehet akkor meg is fogok csúszni úgy, hogy a összetörjem valamelyikőtök kocsiját... szóval nekem nagyjából erről fog szólni az egész találkozó...
Pfuh........... Már féltem hogy egyedül lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2007. szeptember 05. 11:42:54 am » |
|
Én úgy gondoltam, hogy odamegyek, felrakok hátulra két szar régi gumit, szanaszét fogom pörgetni meg forgatni addig amíg szét nem robban, fel le fogok randalírozni a kocsival, veszélyeztetni fogom az embereket, ha lehet akkor meg is fogok csúszni úgy, hogy a összetörjem valamelyikőtök kocsiját... szóval nekem nagyjából erről fog szólni az egész találkozó... Kemény gyerek vagy ám! Neon van a kocsid alatt??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2007. szeptember 05. 11:52:01 am » |
|
Rampát vigyek, hogy ugratni is tudj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2007. szeptember 05. 12:30:09 pm » |
|
Én úgy gondoltam, hogy odamegyek, felrakok hátulra két szar régi gumit, szanaszét fogom pörgetni meg forgatni addig amíg szét nem robban, fel le fogok randalírozni a kocsival, veszélyeztetni fogom az embereket, ha lehet akkor meg is fogok csúszni úgy, hogy a összetörjem valamelyikőtök kocsiját... szóval nekem nagyjából erről fog szólni az egész találkozó... Kemény gyerek vagy ám! Neon van a kocsid alatt?? Nem nem, éppen szerelés alatt, de addigra lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2007. szeptember 05. 12:34:41 pm » |
|
Rampát vigyek, hogy ugratni is tudj? Hozzál rámpát is persze...egy életre elveszem a kedveteket a találkozóktól... Na most lelépek innen... figyeljétek meg, holnapra nem lesznek itt ezek a hozzászólások... mert nagyon elkanyarodik a témától... ezt a poénkodást a chatszobában kell folytatni... csak egy a baj, hogy ez nem poénkodás... én halálosan komolyan gondolom az egészet...!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2007. szeptember 05. 12:38:15 pm » |
|
Rampát vigyek, hogy ugratni is tudj? Hozzál rámpát is persze...egy életre elveszem a kedveteket a találkozóktól... Na most lelépek innen... figyeljétek meg, holnapra nem lesznek itt ezek a hozzászólások... mert nagyon elkanyarodik a témától... ezt a poénkodást a chatszobában kell folytatni... csak egy a baj, hogy ez nem poénkodás... én halálosan komolyan gondolom az egészet...!!! A chatszobát én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2007. szeptember 05. 14:38:02 pm » |
|
Nem nem, én arra gondoltam, hogy besz*pjuk, ha jön 1-2 idióta, aki pörögni akar (itt nem igazán lehet, és nem is örülnék neki), és nem tudjuk őket megfegyelmezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2007. szeptember 05. 15:23:22 pm » |
|
Nem nem, én arra gondoltam, hogy besz*pjuk, ha jön 1-2 idióta, aki pörögni akar (itt nem igazán lehet, és nem is örülnék neki), és nem tudjuk őket megfegyelmezni.
Úgyis a normálisak lesznek többen.(vagy túl optimista vagyok?? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2007. szeptember 05. 15:31:26 pm » |
|
Úgyis a normálisak lesznek többen.(vagy túl optimista vagyok?? ) Majd nullakettest rájuk uszítjuk, törje össze az ő autóikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2007. szeptember 05. 15:34:19 pm » |
|
jelentkezési listát amúgy nem bővítjük, hogy tudjuk ki jön fixre?
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2007. szeptember 05. 15:50:42 pm » |
|
jelentkezési listát amúgy nem bővítjük, hogy tudjuk ki jön fixre?
Ez lett volna a következő kérés, mert az étteremnek is le kellene adni egy hozzávetőleges létszámot. Tehát harcra fel: Bömbölő+2 fő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2007. szeptember 05. 15:51:50 pm » |
|
Úgyis a normálisak lesznek többen.(vagy túl optimista vagyok?? ) Majd nullakettest rájuk uszítjuk, törje össze az ő autóikat. Mármint a normális emberek autóját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2007. szeptember 05. 15:53:04 pm » |
|
Úgyis a normálisak lesznek többen.(vagy túl optimista vagyok?? ) Majd nullakettest rájuk uszítjuk, törje össze az ő autóikat. Mármint a normális emberek autóját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2007. szeptember 05. 16:00:35 pm » |
|
Úgyis a normálisak lesznek többen.(vagy túl optimista vagyok?? ) Majd nullakettest rájuk uszítjuk, törje össze az ő autóikat. Mármint a normális emberek autóját? Bömbölő,ne haragudj,de nem volt egyértelmű. De akkor a szmájlijaid szerintem arra engednek következtetni hogy a sok nemnormális autót kellene be zúzni. Valamit ki kellene találni Nekik is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2007. szeptember 05. 16:04:30 pm » |
|
Úgyis a normálisak lesznek többen.(vagy túl optimista vagyok?? ) Majd nullakettest rájuk uszítjuk, törje össze az ő autóikat. Mármint a normális emberek autóját? Bömbölő,ne haragudj,de nem volt egyértelmű. De akkor a szmájlijaid szerintem arra engednek következtetni hogy a sok nemnormális autót kellene be zúzni. Valamit ki kellene találni Nekik is. Nem az autók a hibásak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2007. szeptember 05. 16:24:42 pm » |
|
Úgyis a normálisak lesznek többen.(vagy túl optimista vagyok?? ) Majd nullakettest rájuk uszítjuk, törje össze az ő autóikat. Mármint a normális emberek autóját? Bömbölő,ne haragudj,de nem volt egyértelmű. De akkor a szmájlijaid szerintem arra engednek következtetni hogy a sok nemnormális autót kellene be zúzni. Valamit ki kellene találni Nekik is. Nem az autók a hibásak. Hát ez teljesen igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2007. szeptember 05. 16:39:45 pm » |
|
Bömbölő+2 fő collins+1 fő
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2007. szeptember 06. 08:25:55 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2007. szeptember 06. 10:38:25 am » |
|
A baráti családias légkör mindenkinek meghozta a kedvét a talihoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2007. szeptember 06. 11:36:56 am » |
|
A baráti családias légkör mindenkinek meghozta a kedvét a talihoz. És ennek én igyam meg a levét? Akkor inkább sörözök Gistivel, úgyis lógok neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2007. szeptember 06. 13:04:37 pm » |
|
A baráti családias légkör mindenkinek meghozta a kedvét a talihoz. És ennek én igyam meg a levét? Akkor inkább sörözök Gistivel, úgyis lógok neki. Jó Jó Jó
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2007. szeptember 06. 13:14:02 pm » |
|
A baráti családias légkör mindenkinek meghozta a kedvét a talihoz. És ennek én igyam meg a levét? Akkor inkább sörözök Gistivel, úgyis lógok neki. Jó Jó Jó De ahhoz el is kell ám jönni, nem itt beszélni mindenféle képlékenységről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2007. szeptember 06. 14:19:38 pm » |
|
A baráti családias légkör mindenkinek meghozta a kedvét a talihoz. És ennek én igyam meg a levét? Akkor inkább sörözök Gistivel, úgyis lógok neki. Jó Jó Jó De ahhoz el is kell ám jönni, nem itt beszélni mindenféle képlékenységről. Ez igaz de azt az időpontot még meg is kell érni.... (épen és egészségesen)
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
|