ella
Vendég
|
|
« Válasz #360 Dátum: 2007. szeptember 25. 13:30:11 pm » |
|
[/img]Sajnos nem tudok menni,Ella ugyan útra kész,de bürokratikus okai vannak.Nem írom le mert hosszú lenne,de majdnem ráborítottam az asztalt a Zügyintézőre!Jó szórakozást!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #361 Dátum: 2007. szeptember 25. 13:35:24 pm » |
|
[/img]Sajnos nem tudok menni,Ella ugyan útra kész,de bürokratikus okai vannak.Nem írom le mert hosszú lenne,de majdnem ráborítottam az asztalt a Zügyintézőre!Jó szórakozást!!
Az nem megoldás és nem sok jóra vezet. legfeljebb leengeded a gőzt. ha igazán oda szertnél neki pakolni, akkor egy tipp. Intézd el máshol az ügyedet, aztán menj vissza és kérd meg, hogy nézze már meg jól van-e kitöltve amit vele akrtál kitöltetni. Garantáltan hülyét kap. Egyébként vannak itt a fórumon rutinos csókák akik esetleg tudnak segíteni, ha megosztod a problémádat velünk. Remélem sikerül elintézni a dolgot és itt köszönthetlek köztünk szombaton. ÚR ISTEN! Mindjárt szombat!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 2007. szeptember 25. 13:45:08 pm » |
|
02-es: Helyes, végre szét moderállak és a falho váglak:))))))))))))
Légyszive Boge a nevemben is szívd ki a vérét.............az utolsó cseppig. Úgy látom egy páran fenik rád a fogukat. Nagy baj lenne, ha én inkább a skodával mennék??? Szerintem eljutottál arra a szintre, hogy nálad már nem a gépjárműtipus számít. Ez így van... De ha szakadni fog az eső akkor tuti hogy azzal megyek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 2007. szeptember 25. 13:51:51 pm » |
|
Légyszive Boge a nevemben is szívd ki a vérét.............az utolsó cseppig. Úgy látom egy páran fenik rád a fogukat. Nagy baj lenne, ha én inkább a skodával mennék??? Szerintem eljutottál arra a szintre, hogy nálad már nem a gépjárműtipus számít. Ez így van... De ha szakadni fog az eső akkor tuti hogy azzal megyek... Intézem a jóidőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #364 Dátum: 2007. szeptember 25. 13:52:55 pm » |
|
Légyszive Boge a nevemben is szívd ki a vérét.............az utolsó cseppig. Úgy látom egy páran fenik rád a fogukat. Nagy baj lenne, ha én inkább a skodával mennék??? Szerintem eljutottál arra a szintre, hogy nálad már nem a gépjárműtipus számít. Ez így van... De ha szakadni fog az eső akkor tuti hogy azzal megyek... Intézem a jóidőt. Most szombatra is te intézted??
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 2007. szeptember 25. 13:54:25 pm » |
|
Légyszive Boge a nevemben is szívd ki a vérét.............az utolsó cseppig. Úgy látom egy páran fenik rád a fogukat. Nagy baj lenne, ha én inkább a skodával mennék??? Szerintem eljutottál arra a szintre, hogy nálad már nem a gépjárműtipus számít. Ez így van... De ha szakadni fog az eső akkor tuti hogy azzal megyek... Intézem a jóidőt. Most szombatra is te intézted?? Az időt igen, az időpontot nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 2007. szeptember 25. 13:55:39 pm » |
|
Srácok ! hétvégén nem dolgozom , így elmennék a talira. Volna valaki olyan kedves, hogy elvinne? Igérem próbálok józan maradni a lehetőségekhez képest köszike Örülök, hogy jössz és kiváncsian várjuk a történelem órát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 2007. szeptember 25. 14:48:07 pm » |
|
Srácok ! hétvégén nem dolgozom , így elmennék a talira. Volna valaki olyan kedves, hogy elvinne? Igérem próbálok józan maradni a lehetőségekhez képest köszike Örülök, hogy jössz és kiváncsian várjuk a történelem órát. tudom én a mohácsi vész időpontját , csak Fülekben valami rövidzárlat következtében 100 évvel kevesebbet mondtam, mint gondoltam . Zavarban voltál, meg tömeg is volt, meg külföldre lehet hogy hamarabb értek oda a törökök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
elvis
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 2007. szeptember 25. 17:46:45 pm » |
|
Cápa BMW Klub öszi találkozó, Bicske - 2007. szeptember 29.
1. collins + 2 fő - E21 2. Boge - E21 316 3. Gabes 635CSI 4. BMWWWW Viktor 99%, még nem tudom mivel. 5. Steffe (valaki mellé majd belopodzok!! ) 6. Bömbölő + 2 fő - E23 732i 7. Tasi.Misi (off autóval). 8. Bivanbi - E32 750Li 9. Stasis + Stasisné +1 fő (Bivanbivel megyünk) 10. Cápa635 (Forgács Attila) - E24 635 CSi 11. Begi - E29 12. Trabence 99,9% + esetleg Trabencéné esetleg egy csemete vagy valamilyen kombinációban ott leszünk... 13. 745iturbo 14. Imik-e-28 + 1 fő 15. BB + BBné (sajnos csak kb. 1-re érünk oda, mert délelőtt focizok és nem hagyhatom cserben a csapatot 16. Kanári + 1fő 17. CsabE28 - E28 v. E21 18. BolhaBMW - E23 19. Petya - E21 20. bento - e24 635 csi 21. sotee - E12 520i 22. Graf Spee - E28 - ha kész lesz addig a kocsim 23. Fox - E28 24. Himizoli 25. Realdrifte21 26. Balo77-E24 + 3 fő 27. Promega + "Promegáné" + 1 fő - bmw E21 28. Nullakettes 29. Betty, Elvis E28 520i
Talán eljönnek:
- zs_e24 - E24 - Noé Gergely - 1505 - Tibika - E24 - papilio ( jelenleg álnéven ) - rnie (ha korábban véget ér a de.-i programom és akkor is OFF verdával csak:( - miki_02+3Fő (80%) - insomniac +1 fő (ha az autó is úgy akarja, egyelőre nem úgy akarja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 2007. szeptember 26. 06:59:06 am » |
|
Srácok ! hétvégén nem dolgozom , így elmennék a talira. Volna valaki olyan kedves, hogy elvinne? Igérem próbálok józan maradni a lehetőségekhez képest köszike Örülök, hogy jössz és kiváncsian várjuk a történelem órát. tudom én a mohácsi vész időpontját , csak Fülekben valami rövidzárlat következtében 100 évvel kevesebbet mondtam, mint gondoltam . Zavarban voltál, meg tömeg is volt, meg külföldre lehet hogy hamarabb értek oda a törökök. ugye ezeket nem én mondtam ? bevallom őszintén még nem mertem megnézni a videót.... Nem, nem dehogy. Te ilyeneket nem csinálnál akkor sem ha tizen bíztatnak. A történelemtudásodat azonban felülmúlja a sátorállítási képességed. Jelentkezett már valaki aki mellé be tudsz ülni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 2007. szeptember 26. 08:40:01 am » |
|
Ez a parkoló már most tele van... Hol fogunk/tok megállni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 2007. szeptember 26. 08:54:28 am » |
|
Ez a parkoló már most tele van... Hol fogunk/tok megállni? Lesznek rejtett tartalékok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #372 Dátum: 2007. szeptember 26. 09:11:14 am » |
|
Ez a parkoló már most tele van... Hol fogunk/tok megállni? Szombaton remélhetőleg nem lesznek annyian, hogy ne férjünk el. Ha mégis, akkor ott van a novotel parkolója, majd megkérjük az érkezőket, hogy oda jöjjenek át: http://www.terkepbank.hu/show.asp?id=5CF87E01-8FF9-4C3F-8541-357774BED39FBudán nincs olyan benzinkút, ami közel van budaörshöz, jól megközelíthető, és nagy parkolója van, de a legkevésbé rossz ez a kút volt. Valamelyik nap majd lövök pár képet a Novotel parkolóról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #373 Dátum: 2007. szeptember 26. 12:25:29 pm » |
|
Más:
A kávézést majd a második helyszinen a parkoló lehet megejteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 2007. szeptember 26. 15:18:48 pm » |
|
Megcsináltam az okleveleket, már csak ki kell tölteni. Íme:
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #375 Dátum: 2007. szeptember 26. 17:42:49 pm » |
|
Hali ,sziasztok! "Cápa BMW nagymester" szólt, hogy lesz talitok.. Állítólag engem már többen ismernek, vagy is a kocsim Kakucsról, de én még senkit :/ Csatlakoznék hozzátok, szívesen elnéznék a talitokra..és 100% ,hogy tudok menni. Jómagam + párom.. Nagyjából végigfutottam a forumot, de majd max személyesen nyujtotok nekem egy "fejmosást" mi-hogyan műkodik nálatok.. Gondolom nem non profit szervezet vagytok tagdíj..stb. Én 02 BMW klub tag vagyok, de a cápaBMW.hu -val most ismerekedtem csak meg. Ok ..ez hiba ..tudom Kérdésem anyi lenne /magát a legelső program leírást végig olvastam..csak sajna nincs most idom a komplett forumot vissza nézni/ , hogy akkor végül hol lenne a tali? azt vágom hogy reggel kilenckor.. köszi Indy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #376 Dátum: 2007. szeptember 26. 17:50:53 pm » |
|
Hali ,sziasztok! "Cápa BMW nagymester" szólt, hogy lesz talitok.. Állítólag engem már többen ismernek, vagy is a kocsim Kakucsról, de én még senkit :/ Csatlakoznék hozzátok, szívesen elnéznék a talitokra..és 100% ,hogy tudok menni. Jómagam + párom.. Nagyjából végigfutottam a forumot, de majd max személyesen nyujtotok nekem egy "fejmosást" mi-hogyan műkodik nálatok.. Gondolom nem non profit szervezet vagytok tagdíj..stb. Én 02 BMW klub tag vagyok, de a cápaBMW.hu -val most ismerekedtem csak meg. Ok ..ez hiba ..tudom Kérdésem anyi lenne /magát a legelső program leírást végig olvastam..csak sajna nincs most idom a komplett forumot vissza nézni/ , hogy akkor végül hol lenne a tali? azt vágom hogy reggel kilenckor.. köszi Indy Szia Indy! Örülök hogy benéztél közénk. Szerintem mondhatom a többiek nevében is. A találkozó a BAH csomópontnál lévő benzinkút parkolójában lesz. Ha minden igaz akkor az egy OMV kút. Ha nagyon sok autó jön akkor még szó volt a Novotel hotel parkolójáról is. Sajna a kifelé vezető úton lévő benzinkutak nem jók mert a csapat Budaörs irányában halad majd, így nem kell kimenni a pályára. Várunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #377 Dátum: 2007. szeptember 26. 17:53:54 pm » |
|
Hali ,sziasztok! "Cápa BMW nagymester" szólt, hogy lesz talitok.. Állítólag engem már többen ismernek, vagy is a kocsim Kakucsról, de én még senkit :/ Csatlakoznék hozzátok, szívesen elnéznék a talitokra..és 100% ,hogy tudok menni. Jómagam + párom.. Nagyjából végigfutottam a forumot, de majd max személyesen nyujtotok nekem egy "fejmosást" mi-hogyan műkodik nálatok.. Gondolom nem non profit szervezet vagytok tagdíj..stb. Én 02 BMW klub tag vagyok, de a cápaBMW.hu -val most ismerekedtem csak meg. Ok ..ez hiba ..tudom Kérdésem anyi lenne /magát a legelső program leírást végig olvastam..csak sajna nincs most idom a komplett forumot vissza nézni/ , hogy akkor végül hol lenne a tali? azt vágom hogy reggel kilenckor.. köszi Indy na látom csak ide találtál üdv a fedélzeten!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #378 Dátum: 2007. szeptember 26. 17:57:00 pm » |
|
..oksa ..köszi ..08:30 ott leszek ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #380 Dátum: 2007. szeptember 26. 18:10:35 pm » |
|
Zoli, ez nagyon jó lett !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #381 Dátum: 2007. szeptember 26. 18:12:25 pm » |
|
Cápa BMW Klub öszi találkozó, Bicske - 2007. szeptember 29.
Gyülekező 8.30kor, Budapesten, a BAH csomópontnál lévő OMV kútnál.
1. collins + 2 fő - E21 2. Boge - E21 316 3. Gabes 635CSI 4. BMWWWW Viktor 99%, még nem tudom mivel. 5. Steffe (valaki mellé majd belopodzok!! ) 6. Bömbölő + 2 fő - E23 732i 7. Tasi.Misi (off autóval). 8. Bivanbi - E32 750Li 9. Stasis + Stasisné +1 fő (Bivanbivel megyünk) 10. Cápa635 (Forgács Attila) - E24 635 CSi 11. Begi - E29 12. Trabence 99,9% + esetleg Trabencéné esetleg egy csemete vagy valamilyen kombinációban ott leszünk... 13. 745iturbo 14. Imik-e-28 + 1 fő 15. BB + BBné (sajnos csak kb. 1-re érünk oda, mert délelőtt focizok és nem hagyhatom cserben a csapatot 16. Kanári + 1fő 17. CsabE28 - E28 v. E21 18. BolhaBMW - E23 19. Petya - E21 20. bento - e24 635 csi 21. sotee - E12 520i 22. Graf Spee - E28 - ha kész lesz addig a kocsim 23. Fox - E28 24. Himizoli 25. Realdrifte21 26. Balo77-E24 + 3 fő 27. Promega + "Promegáné" + 1 fő - bmw E21 28. Nullakettes 29. Betty, Elvis E28 520i 30. Indy + 1fő, E21
Talán eljönnek:
- zs_e24 - E24 - Noé Gergely - 1502 - Tibika - E24 - papilio ( jelenleg álnéven ) - rnie (ha korábban véget ér a de.-i programom és akkor is OFF verdával csak:( - miki_02+3Fő (80%) - insomniac +1 fő (ha az autó is úgy akarja, egyelőre nem úgy akarja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #382 Dátum: 2007. szeptember 26. 18:28:44 pm » |
|
Zoli, ez nagyon jó lett ! Köszi. Remélem a találkozó is ilyen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #383 Dátum: 2007. szeptember 26. 18:34:44 pm » |
|
térképen valaki el tudná küldeni a zsámbék (balra), bicske (jobbra) tábla koordinátáit? stasis azt fotóztad az útvonalban, és én ott csatlakoznék. mivel többé-kevésbé ismerem a környék útjait, ezért sejtem melyik lehet az (hol van), de mégsem vagyok benne biztos, és szombatig nem megyek arra. vaalmi támpontot tudnál adni? köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #384 Dátum: 2007. szeptember 26. 18:52:30 pm » |
|
térképen valaki el tudná küldeni a zsámbék (balra), bicske (jobbra) tábla koordinátáit? stasis azt fotóztad az útvonalban, és én ott csatlakoznék. mivel többé-kevésbé ismerem a környék útjait, ezért sejtem melyik lehet az (hol van), de mégsem vagyok benne biztos, és szombatig nem megyek arra. vaalmi támpontot tudnál adni? köszönöm
Collins! Szerintem az atábla Pátyon van a kereszteződésben. Biatorbágyon a viadukt alatti kereszteződésnél kell Páty felé menni és amikor beérsz Pátyra, koppanásnál lesz egy "T" elágazás. Ott áll ez a tábla, ha ki nem döntötték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #385 Dátum: 2007. szeptember 26. 19:02:52 pm » |
|
Collins! Szerintem az atábla Pátyon van a kereszteződésben. Biatorbágyon a viadukt alatti kereszteződésnél kell Páty felé menni és amikor beérsz Pátyra, koppanásnál lesz egy "T" elágazás. Ott áll ez a tábla, ha ki nem döntötték. aha, köszi! most azon gondolkozom, hogy jobban útba esne: jöttök végig az egyesen, én pedig budakesziről megyek rá az egyesre.. na gondolkozom ho ltudnék ott megállni, míg megjelen a cápasor meg van, kitaláltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. szeptember 26. 19:07:42 pm írta collins »
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #386 Dátum: 2007. szeptember 26. 19:12:49 pm » |
|
Köszönöm ..ennél részletesebben nem is lehetne a nyilak királyak voltak ...párom rommá röhögte magát rajta félre ne értsetek ,nem negatív értelemben.. Viktor! ..ez nem kérdés! E21-el jössz! L-jetronic vs K-jetronin
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #387 Dátum: 2007. szeptember 26. 19:46:51 pm » |
|
Collins! Szerintem az atábla Pátyon van a kereszteződésben. Biatorbágyon a viadukt alatti kereszteződésnél kell Páty felé menni és amikor beérsz Pátyra, koppanásnál lesz egy "T" elágazás. Ott áll ez a tábla, ha ki nem döntötték. aha, köszi! most azon gondolkozom, hogy jobban útba esne: jöttök végig az egyesen, én pedig budakesziről megyek rá az egyesre.. na gondolkozom ho ltudnék ott megállni, míg megjelen a cápasor meg van, kitaláltam Az útvonal fix, ezen már az utolsó pillanatban nem szeretnénk változtatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #388 Dátum: 2007. szeptember 26. 19:49:48 pm » |
|
Collins! Szerintem az atábla Pátyon van a kereszteződésben. Biatorbágyon a viadukt alatti kereszteződésnél kell Páty felé menni és amikor beérsz Pátyra, koppanásnál lesz egy "T" elágazás. Ott áll ez a tábla, ha ki nem döntötték. aha, köszi! most azon gondolkozom, hogy jobban útba esne: jöttök végig az egyesen, én pedig budakesziről megyek rá az egyesre.. na gondolkozom ho ltudnék ott megállni, míg megjelen a cápasor meg van, kitaláltam Az útvonal fix, ezen már az utolsó pillanatban nem szeretnénk változtatni. nem is kellene! de az nem jó, hogy x helyen becsatlakozom? lényegében annyi, h beállok a sor végére.. ha ennyire fontos, hogy az omv-től együtt menjünk, akkor odamehetek, de lusta vagyok, és így kényelmesebb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #389 Dátum: 2007. szeptember 26. 19:54:00 pm » |
|
Köszönöm ..ennél részletesebben nem is lehetne a nyilak királyak voltak ...párom rommá röhögte magát rajta félre ne értsetek ,nem negatív értelemben.. Viktor! ..ez nem kérdés! E21-el jössz! L-jetronic vs K-jetronin Az enyém a maga 429.000 megtett kilóméterével, eléggé gyengécske már szegény, nem alkalmas már versenyzésre. Na de lesz ez még így se!!! Egyszer majd...
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
|