stasis
Vendég
|
|
« Válasz #600 Dátum: 2007. október 02. 14:57:17 pm » |
|
jihaaaaaaaa, koszi! ennek mar van hangja is, horognek a sorhatok De tessék várni du. 5ig, még van 1 óra 5 perc a videóból, ameddig az egész felér update: még 22 perc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. október 02. 15:33:05 pm írta stasis »
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #601 Dátum: 2007. október 02. 16:36:59 pm » |
|
Elmúlt öt, próbálom megnézni a videót, de nekem hibát ír ki. Mit tegyek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #602 Dátum: 2007. október 02. 16:46:40 pm » |
|
Szia, Mi a hibaüzenet ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 2007. október 02. 16:52:28 pm » |
|
Szia, Mi a hibaüzenet ? Bezár gomb jelenik meg és Forduljon webes segítségért gomb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #604 Dátum: 2007. október 02. 16:56:27 pm » |
|
Szia, Mi a hibaüzenet ? Bezár gomb jelenik meg és Forduljon webes segítségért gomb. És 17 óra után kezdted letölteni a videót ? tehát 36 perc alatt letöltötted ? (ehhez minimum 8 mbit/s sebességü int. szolgáltatás kell)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #605 Dátum: 2007. október 02. 17:03:25 pm » |
|
Szia, Mi a hibaüzenet ? Bezár gomb jelenik meg és Forduljon webes segítségért gomb. És 17 óra után kezdted letölteni a videót ? tehát 36 perc alatt letöltötted ? (ehhez minimum 8 mbit/s sebességü int. szolgáltatás kell) 17 után kezdtem, de akkor ezek szerint még tölt. Mennyi idő mire letölti?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #606 Dátum: 2007. október 02. 17:09:02 pm » |
|
Szia, Mi a hibaüzenet ? Bezár gomb jelenik meg és Forduljon webes segítségért gomb. És 17 óra után kezdted letölteni a videót ? tehát 36 perc alatt letöltötted ? (ehhez minimum 8 mbit/s sebességü int. szolgáltatás kell) 17 után kezdtem, de akkor ezek szerint még tölt. Mennyi idő mire letölti? Ha 17 után kezdted letölteni, és a hdd-ról próbáltad megnyitni, akkor jónak kellene lennie. Mekkora fileméret, kb. 1394 000 kbyte vagy kevesebb ? A letöltési idő az internet kapcsolatod sebességétől függ, de azért kérdeztem, mert annyian töltitek a videót, hogy én itthon a 8 megás netemmel 1 óra 20 perc alatt töltöm most le, ha te pedig ezzel szemben 36 perc alatt töltötted le, akkor minimum 20 mbit/s netkapcsolatodnak kéne lennie, amit vidéken csak optikával (min. 300 ezer / hó), vagy 24 mbit/s adsl-lel (ezt tudtommal nincs bicsként) lehetne elérni. Szóval nézd meg a fileméretet, vagy várd meg, mig letöltöm, már csak 28 perc van hátra nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #607 Dátum: 2007. október 02. 17:14:48 pm » |
|
Szia, Mi a hibaüzenet ? Bezár gomb jelenik meg és Forduljon webes segítségért gomb. És 17 óra után kezdted letölteni a videót ? tehát 36 perc alatt letöltötted ? (ehhez minimum 8 mbit/s sebességü int. szolgáltatás kell) 17 után kezdtem, de akkor ezek szerint még tölt. Mennyi idő mire letölti? Ha 17 után kezdted letölteni, és a hdd-ról próbáltad megnyitni, akkor jónak kellene lennie. Mekkora fileméret, kb. 1394 000 kbyte vagy kevesebb ? A letöltési idő az internet kapcsolatod sebességétől függ, de azért kérdeztem, mert annyian töltitek a videót, hogy én itthon a 8 megás netemmel 1 óra 20 perc alatt töltöm most le, ha te pedig ezzel szemben 36 perc alatt töltötted le, akkor minimum 20 mbit/s netkapcsolatodnak kéne lennie, amit vidéken csak optikával (min. 300 ezer / hó), vagy 24 mbit/s adsl-lel (ezt tudtommal nincs bicsként) lehetne elérni. Szóval nézd meg a fileméretet, vagy várd meg, mig letöltöm, már csak 28 perc van hátra nekem. Köszi, akkor majd később megpróbálom újra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #608 Dátum: 2007. október 02. 18:09:57 pm » |
|
na re..szombathelyről.. végre találtam egy internet kávézót.. köszi boge párom nevében is..edzve van már az ilyenekhez.. collins.küldtem neked priviben üzit a tetőablak ügyben..megkaptad?nég nem vágom ezzt a forumozást 100% ..nem láttam visszajelzést..vagy rossz helyen néztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #609 Dátum: 2007. október 02. 18:26:01 pm » |
|
na re..szombathelyről.. végre találtam egy internet kávézót.. köszi boge párom nevében is..edzve van már az ilyenekhez.. collins.küldtem neked priviben üzit a tetőablak ügyben..megkaptad?nég nem vágom ezzt a forumozást 100% ..nem láttam visszajelzést..vagy rossz helyen néztem. megkaptam köszi. az elküldötteket nem menti el!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #611 Dátum: 2007. október 02. 18:56:52 pm » |
|
a képek lassan csordogálnak felfele. még ma este megnézhetőek lesznek. címet, stb-t majd írok. kis gond a tárammal, máshova kell feltöltenem. rajta vagyok a Zügyön. úgy néz ki menni fog, 12 % fenn van. linkelem ha letölthető
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #612 Dátum: 2007. október 02. 19:09:18 pm » |
|
Szia, Mi a hibaüzenet ? Bezár gomb jelenik meg és Forduljon webes segítségért gomb. És 17 óra után kezdted letölteni a videót ? tehát 36 perc alatt letöltötted ? (ehhez minimum 8 mbit/s sebességü int. szolgáltatás kell) 17 után kezdtem, de akkor ezek szerint még tölt. Mennyi idő mire letölti? Ha 17 után kezdted letölteni, és a hdd-ról próbáltad megnyitni, akkor jónak kellene lennie. Mekkora fileméret, kb. 1394 000 kbyte vagy kevesebb ? A letöltési idő az internet kapcsolatod sebességétől függ, de azért kérdeztem, mert annyian töltitek a videót, hogy én itthon a 8 megás netemmel 1 óra 20 perc alatt töltöm most le, ha te pedig ezzel szemben 36 perc alatt töltötted le, akkor minimum 20 mbit/s netkapcsolatodnak kéne lennie, amit vidéken csak optikával (min. 300 ezer / hó), vagy 24 mbit/s adsl-lel (ezt tudtommal nincs bicsként) lehetne elérni. Szóval nézd meg a fileméretet, vagy várd meg, mig letöltöm, már csak 28 perc van hátra nekem. Nekem 4 megás vonalam van,és azt irja 50 perc és lenn van!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #613 Dátum: 2007. október 02. 19:47:09 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. október 02. 19:57:54 pm írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #614 Dátum: 2007. október 02. 20:13:00 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs. ne rakj csillagot filenévbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #615 Dátum: 2007. október 02. 20:22:33 pm » |
|
Na, végignéztem a videót. A videózás nagyrészt saját munka, de stasisné és bivanbi is besegitett. És olyan lett, amit mindig is szerettem volna : részleteses dokumentáció, ami visszadja a tali hangulatát és történéseit. Egyébként kinek hogy tetszett az anyag ? Azért is jól eset most megnéznem a felvételt, mert nyugodt hangulatban tudtam megnézni, és nem kellett idegeskednem a tali szervezésével és a felmerült problémákkal kapcsolatban. Azt mostmár nyugodt fejjel mondhatom, hogy Boge és Steffe nagyon jó pályát épített. Steffenek amúgy is jár egy köszönöm, mert az utóbbi kb. 1 év talijait az ő kamerájával filmeztem le. Mi tünt még fel ? Begi, bocs hogy nem fogtam kezet, de amikor odadtam a dijadat, akkor vettem észre hogy össze vannak keveredve az oklevelek Aztán sok esetben hadartam, mint állat, ezt a szokásos taliszervezési idegeskedésnek tudnám be. Bömbölő előtt is megemelem a kalapom, főleg amiatt, hogy a nagytéres eseményeket milyen jól összehozta (segitők, szalagos lezárás, bóják, egész idő alatt zene, hangosítás). Boge, tesódnak mondd meg, hogy nagyon hálásak vagyunk az időmérés elvállalása miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #616 Dátum: 2007. október 02. 20:41:54 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs. ne rakj csillagot filenévbe kiszedtem, de így se jó. na mindegy, most fájlpostával küldöm át őket Neked, most van 35 %-nál. mégy negyed óra!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. október 02. 21:01:53 pm írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #617 Dátum: 2007. október 02. 21:02:07 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs. ne rakj csillagot filenévbe kiszedtem, de így se jó. na mindegy, most fájlpostával küldöm át őket Neked, most van 35 %-nál. Megjött, már húzom is le. Kérhetem majd az eredeti, nem lekicsinyített fotókat is filepostával ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #618 Dátum: 2007. október 02. 21:03:04 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs. ne rakj csillagot filenévbe kiszedtem, de így se jó. na mindegy, most fájlpostával küldöm át őket Neked, most van 35 %-nál. Megjött, már húzom is le. Kérhetem majd az eredeti, nem lekicsinyített fotókat is filepostával ? természetesen. valamelyik délután küldöm azt is. vagy kezdjem el most? még itt leszek a gépnél egy darabig..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #619 Dátum: 2007. október 02. 21:14:52 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs. ne rakj csillagot filenévbe kiszedtem, de így se jó. na mindegy, most fájlpostával küldöm át őket Neked, most van 35 %-nál. Megjött, már húzom is le. Kérhetem majd az eredeti, nem lekicsinyített fotókat is filepostával ? természetesen. valamelyik délután küldöm azt is. vagy kezdjem el most? még itt leszek a gépnél egy darabig.. Hát, ahogy időd engedi, természetesen most lenne a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #620 Dátum: 2007. október 02. 21:16:50 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs. ne rakj csillagot filenévbe kiszedtem, de így se jó. na mindegy, most fájlpostával küldöm át őket Neked, most van 35 %-nál. Megjött, már húzom is le. Kérhetem majd az eredeti, nem lekicsinyített fotókat is filepostával ? természetesen. valamelyik délután küldöm azt is. vagy kezdjem el most? még itt leszek a gépnél egy darabig.. Hát, ahogy időd engedi, természetesen most lenne a legjobb akkor hadd menjen egyszerre elmegy 690 MB?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #621 Dátum: 2007. október 02. 21:19:03 pm » |
|
a képeket innen tudjátok letölteni ha minden igaz kb. tizenöt perc múlva: http://cryzis.vmg.sulinet.hu/~salaczi/800*600_tarba.rar ha nem megy a letöltés írjatok. ha megjavul a tár.h akkor oda is felteszem a képeket. nem megy a letöltés, majd megnézem miért... bocs. ne rakj csillagot filenévbe kiszedtem, de így se jó. na mindegy, most fájlpostával küldöm át őket Neked, most van 35 %-nál. Megjött, már húzom is le. Kérhetem majd az eredeti, nem lekicsinyített fotókat is filepostával ? természetesen. valamelyik délután küldöm azt is. vagy kezdjem el most? még itt leszek a gépnél egy darabig.. Hát, ahogy időd engedi, természetesen most lenne a legjobb akkor hadd menjen egyszerre elmegy 690 MB? Annyi lett az összes kép ? Akkor inkább fussunk össze BP-n, ezen a héten. Meg tudod irni privátban, hogy mikor érsz rá ? Hozok cd-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #623 Dátum: 2007. október 02. 21:22:05 pm » |
|
Boge, Promega, balo77: A ti fotóitokat is elkérhetem ? Fotózott még más is ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #624 Dátum: 2007. október 02. 21:27:27 pm » |
|
átküldtem 800*600-ban mindent újra. elvileg most kellett volna megérkeznie kb két percben. három részletben nem jó ha átküldöm az eredeti méretben őket? ezen a héten nem tudnék ígérni semmit (sajnos)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #625 Dátum: 2007. október 02. 21:36:41 pm » |
|
stasis, a videó szerveréről milyen sebességgel lehet tölteni? esetleg ha többen töltenek osztódik a sebesség? esetleg az én netem haldoklik ... ? lényeg, hogy csak 55 kilóval jön ... ez így hat óra még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #626 Dátum: 2007. október 02. 21:39:21 pm » |
|
átküldtem 800*600-ban mindent újra. elvileg most kellett volna megérkeznie kb két percben. három részletben nem jó ha átküldöm az eredeti méretben őket? ezen a héten nem tudnék ígérni semmit (sajnos)! A filepostával 200 mega alatti file-okat célszerü küldeni. Hmm, esetleg négy, 180 megás .RAR file-ban átjöhetnek. Ne adjak inkább hozzáférést az ftp szerverhez privátban ? Egyébként megjött a filepostával a nagyobb .rar, kicsomagoltam a képeket, most kezdem a feltöltést a www.capabmw.hu/talalkozok oldalra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #627 Dátum: 2007. október 02. 21:42:03 pm » |
|
stasis, a videó szerveréről milyen sebességgel lehet tölteni? esetleg ha többen töltenek osztódik a sebesség? esetleg az én netem haldoklik ... ? lényeg, hogy csak 55 kilóval jön ... ez így hat óra még Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, Magyarország második legnagyobb internetszolgáltatójánál van, úgyhogy birnia kell. A szolgáltatódat már hivtad telefonon ? Ha chello-zol, akkor azért lehet lassú a neted, mert túllépted a havi forgalmi limitet, vagy valamilyen szerződésszegést követtél el (spam küldés, portscan, hálózati támadás, stb). Más szolgáltatónál is hasonló problémák lehetnek. Beszélj az ügyfélszolgálattal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. október 02. 21:50:08 pm írta stasis »
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #628 Dátum: 2007. október 02. 21:45:13 pm » |
|
átküldtem 800*600-ban mindent újra. elvileg most kellett volna megérkeznie kb két percben. három részletben nem jó ha átküldöm az eredeti méretben őket? ezen a héten nem tudnék ígérni semmit (sajnos)! A filepostával 200 mega alatti file-okat célszerü küldeni. Hmm, esetleg négy, 180 megás .RAR file-ban átjöhetnek. Ne adjak inkább hozzáférést az ftp szerverhez privátban ? Egyébként megjött a filepostával a nagyobb .rar, kicsomagoltam a képeket, most kezdem a feltöltést a www.capabmw.hu/talalkozok oldalra ok, az első megy is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #629 Dátum: 2007. október 02. 21:50:34 pm » |
|
átküldtem 800*600-ban mindent újra. elvileg most kellett volna megérkeznie kb két percben. három részletben nem jó ha átküldöm az eredeti méretben őket? ezen a héten nem tudnék ígérni semmit (sajnos)! A filepostával 200 mega alatti file-okat célszerü küldeni. Hmm, esetleg négy, 180 megás .RAR file-ban átjöhetnek. Ne adjak inkább hozzáférést az ftp szerverhez privátban ? Egyébként megjött a filepostával a nagyobb .rar, kicsomagoltam a képeket, most kezdem a feltöltést a www.capabmw.hu/talalkozok oldalra ok, az első megy is! filepostával ? rendben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|