steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5280 Dátum: 2009. január 11. 22:48:11 pm » |
|
Már megvettem korábban csak vártam, hogy megérkezzél. BSZNK! Kik basznak? Boldog születésnapot Steffi! Hát remélem engem senki,én meg a szomszéd csajt!! Köszi!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 10. 13:12:22 pm írta Promega »
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5281 Dátum: 2009. január 11. 22:55:53 pm » |
|
Csak,hogy tudja mindenki most lettem 28 éves!!! És innen kurvára nem köszöntöttek fel!! Mindenki bekaphattya!!! Szewasz ,wazze remelem azert nem dolsz a kardodba. Lessz meg hasonlo nap amikor tul vagy rajta de semmi kulonos nem tortent. Azert nem utolso sorban SOK BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK.
|
|
|
Naplózva
|
azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
20-260-22-26
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5282 Dátum: 2009. január 11. 23:10:39 pm » |
|
Csak,hogy tudja mindenki most lettem 28 éves!!! És innen kurvára nem köszöntöttek fel!! Mindenki bekaphattya!!! Szewasz ,wazze remelem azert nem dolsz a kardodba. Lessz meg hasonlo nap amikor tul vagy rajta de semmi kulonos nem tortent. Azert nem utolso sorban SOK BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK. SOK BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK sc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5283 Dátum: 2009. január 11. 23:21:48 pm » |
|
Steffe! Hogy legyen egy kis örömöd is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5284 Dátum: 2009. január 11. 23:30:29 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5285 Dátum: 2009. január 11. 23:36:07 pm » |
|
Na azért látom egy kis ösztönzés és eszébe jutok mindenkinek!! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!! steffe
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5286 Dátum: 2009. január 11. 23:47:38 pm » |
|
A lényeget kiemelem nektek : " Akit nem érdekel, hogy milyen rossz a levegő, az akár Zillel is mehet hétfőn munkába."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #5287 Dátum: 2009. január 11. 23:52:02 pm » |
|
Na azért látom egy kis ösztönzés és eszébe jutok mindenkinek!! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!! steffe Jóvan bammeg! Bódog szülinapot! Rúgjábe és nefürgyéle! Az asszony most biztos nem szid meg érte!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #5288 Dátum: 2009. január 11. 23:57:23 pm » |
|
Csak,hogy tudja mindenki most lettem 28 éves!!! És innen kurvára nem köszöntöttek fel!! Mindenki bekaphattya!!! Szülinapod alkalmából Te is bekaphatod.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5289 Dátum: 2009. január 11. 23:59:35 pm » |
|
Na azért látom egy kis ösztönzés és eszébe jutok mindenkinek!! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!! steffe Jóvan bammeg! Bódog szülinapot! Rúgjábe és nefürgyéle! Az asszony most biztos nem szid meg érte!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5290 Dátum: 2009. január 12. 00:00:56 am » |
|
Csak,hogy tudja mindenki most lettem 28 éves!!! És innen kurvára nem köszöntöttek fel!! Mindenki bekaphattya!!! Szülinapod alkalmából Te is bekaphatod. Az asszony mellét szivesen!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5291 Dátum: 2009. január 12. 00:01:13 am » |
|
Ezt még 02-től!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5292 Dátum: 2009. január 12. 00:02:26 am » |
|
Ezt még 02-től! Mindjárt hányok. Most ezt muszáj volt?
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5293 Dátum: 2009. január 12. 00:07:52 am » |
|
Ezt még 02-től! Mindjárt hányok. Most ezt muszáj volt? Te beszélsz itt arról ,hogy kap@a be és hasonlók, gondoltam ,csak plasztikusabbá teszem Na ne sírj! : Többet már nem dobok, mert tele lesz a tárhely
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #5294 Dátum: 2009. január 12. 02:56:38 am » |
|
nagyon bódogot a velencei fenegyereknek! Indy te meg ne rontsd ki a levegőt ezekkel a képekkel
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #5295 Dátum: 2009. január 12. 08:59:18 am » |
|
AZ újabb szülinapos révén szeretnék a közösség tudtára hozni valamit:
Sajnálatomra én annak is örülök, ha a saját szüleim - rokonaim születésnapjáról nem feletkezem meg, így kéretik megbocsájtani mindenkinek, hogy én ezekbe a születésnapos - névnapos dolgokba nem szoktam belemenni. Természetesen tiszteletem mindenki előtt - nem azért nem írok mert valakit nem bírok vagy bajom van vele.
Most jöhetne a kérdés, hogy amikor már valaki beírta és még 20-an utána írják hogy Boldog Születésnapot, akkor én miért nem? (Mert szerintem nem itt a helye.) Szerintem aki annyira jó ismerőse valakinek, hogy tudja mikor van a születésnapja, annak érdemesebb privátot küldeni. Talán az egy bensőségesebb dolog. És ezzel nem akarok senkit megbántani. Nincs semmi bajom azzal hogy a fórumon van köszöntve valaki, csak én nem így képzelem el a dolgot.
Boldog Születésnapot kívánok 2009-ben mindenkinek aki most, ez előtt, vagy az év további részében fogja ünnepelni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5296 Dátum: 2009. január 12. 09:08:09 am » |
|
Boldog Születésnapot kívánok 2009-ben mindenkinek aki most, ez előtt, vagy az év további részében fogja ünnepelni!
És névnapot nem?
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #5297 Dátum: 2009. január 12. 09:12:16 am » |
|
És névnapot nem? De-de. Bocsi! Meg Május 1-ét és Nov.7.-ét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5298 Dátum: 2009. január 12. 09:15:16 am » |
|
Csak,hogy tudja mindenki most lettem 28 éves!!! És innen kurvára nem köszöntöttek fel!! Mindenki bekaphattya!!! Boldog Szülinapot Steffe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Höggenbukken
Vendég
|
|
« Válasz #5299 Dátum: 2009. január 12. 10:15:41 am » |
|
És névnapot nem? De-de. Bocsi! Meg Május 1-ét és Nov.7.-ét. Április 4.-ét ki ne hagyd!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 10. 13:10:49 pm írta Promega »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5300 Dátum: 2009. január 12. 12:40:48 pm » |
|
Sajnálatomra én annak is örülök, ha a saját szüleim - rokonaim születésnapjáról nem feletkezem meg, így kéretik megbocsájtani mindenkinek, hogy én ezekbe a születésnapos - névnapos dolgokba nem szoktam belemenni. Természetesen tiszteletem mindenki előtt - nem azért nem írok mert valakit nem bírok vagy bajom van vele.
Most jöhetne a kérdés, hogy amikor már valaki beírta és még 20-an utána írják hogy Boldog Születésnapot, akkor én miért nem? (Mert szerintem nem itt a helye.) Szerintem aki annyira jó ismerőse valakinek, hogy tudja mikor van a születésnapja, annak érdemesebb privátot küldeni. Talán az egy bensőségesebb dolog. És ezzel nem akarok senkit megbántani. Nincs semmi bajom azzal hogy a fórumon van köszöntve valaki, csak én nem így képzelem el a dolgot.
Ez is jogos mit te mondasz, de ez is egy "családi" kör Már akinek Aki úgy érzi, bedobja.. aki úgy, hogy reagálni akar rá, megteszi. Tank fórumon is mindenki nyomatta a boldok újévet ,karácsonyt ,szülinapozást. Hidegen hagyott, én sem reagáltam rá, mert nem tartom érdemesnek, nem olyan a légkör. Steffe meg Steffe, had örüljön a paraszt! Ezzel nem arra célzok, hogy te ilyen lennél! Csak én ezt így fogom fel. Ez is egy vélemény.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 12. 12:45:53 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #5301 Dátum: 2009. január 12. 13:34:08 pm » |
|
Ez is jogos mit te mondasz, de ez is egy "családi" kör Már akinek Aki úgy érzi, bedobja.. aki úgy, hogy reagálni akar rá, megteszi. Tank fórumon is mindenki nyomatta a boldok újévet ,karácsonyt ,szülinapozást. Hidegen hagyott, én sem reagáltam rá, mert nem tartom érdemesnek, nem olyan a légkör. Steffe meg Steffe, had örüljön a paraszt! Ezzel nem arra célzok, hogy te ilyen lennél! Csak én ezt így fogom fel. Ez is egy vélemény. Ja-ja. No prob. Már régebben is akartam egy ilyen hozzászólást csak aztán elavultá vált az ötlet. Egyébként pont Steffe aki kb. a 3. ember a fórumon akivel eddig a legtöbbet találkoztam/beszéltem személyesen uh. pont rá annyira sem igaz hogy nem köszöntöm fel mint bárki másra. Én ezt az egészet csak azért írtam, hogy tudja mindenki: én nem azért nem írom be 21.-nek hogy Boldog Szülinapot mert bajom van az illetővel, hanem mert nem az én "stílusom".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5302 Dátum: 2009. január 12. 15:00:50 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5303 Dátum: 2009. január 12. 16:48:29 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #5304 Dátum: 2009. január 12. 17:20:17 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5305 Dátum: 2009. január 12. 18:17:38 pm » |
|
Nézem ezt a fost. Erre Durci megjelenik. "Szánalmas vagy! Mi a szar ez? Nem érdekel, h. 02 linkelte! bla-bla..." Kösz bazzeg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5306 Dátum: 2009. január 12. 18:43:59 pm » |
|
Nézem ezt a fost. Erre Durci megjelenik. "Szánalmas vagy! Mi a szar ez? Nem érdekel, h. 02 linkelte! bla-bla..." Kösz bazzeg! még jó, h a másik fórumot nem látta, ahol épp toi ismerőse felől érdeklődsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5307 Dátum: 2009. január 12. 19:05:53 pm » |
|
Nézem ezt a fost. Erre Durci megjelenik. "Szánalmas vagy! Mi a szar ez? Nem érdekel, h. 02 linkelte! bla-bla..." Kösz bazzeg! még jó, h a másik fórumot nem látta, ahol épp toi ismerőse felől érdeklődsz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 10. 13:10:05 pm írta Promega »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5308 Dátum: 2009. január 13. 06:59:59 am » |
|
Úgy néz ki, feloldották a szmogriadót. Érdekességképpen megemlíteném, hogy Szegeden is elég magas a szálló por koncentrációja, viszont nem korlátozzák a forgalmat,és a hét hátralevő felében ingyenes a tömegközlekedés....Hiába,no nem dolgozott ott aba botond....
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #5309 Dátum: 2009. január 13. 07:46:00 am » |
|
Úgy néz ki, feloldották a szmogriadót. Érdekességképpen megemlíteném, hogy Szegeden is elég magas a szálló por koncentrációja, viszont nem korlátozzák a forgalmat,és a hét hátralevő felében ingyenes a tömegközlekedés....Hiába,no nem dolgozott ott aba botond....
Mintha ez egy kicsit ember/lakosság-barátibb megoldás lenne mint a pesti NEM JÖHETSZBE! FIZESS A PARKOLÓ AUTÓDÉRT! VEGYÉL JEGYET *ZDMEG!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|