VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5520 Dátum: 2009. január 25. 19:54:28 pm » |
|
Csirke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5521 Dátum: 2009. január 25. 21:34:19 pm » |
|
No com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5522 Dátum: 2009. január 25. 22:51:44 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #5523 Dátum: 2009. január 25. 22:58:11 pm » |
|
Csirke nyííííííííííííííííííííííííííí
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #5524 Dátum: 2009. január 25. 23:02:32 pm » |
|
Azt hitte a drifter.hu matricától tud vezetni? Valamit nagyon elnézhetett a kismotorossal 1,6-1,8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5525 Dátum: 2009. január 25. 23:13:23 pm » |
|
Azt hitte a drifter.hu matricától tud vezetni? Valamit nagyon elnézhetett a kismotorossal 1,6-1,8 Nagyon dúrván összetört. 3man megsérültek benne. Szerintem örülhetnek, hogy túlélték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5526 Dátum: 2009. január 26. 09:56:03 am » |
|
Azt hitte a drifter.hu matricától tud vezetni? Valamit nagyon elnézhetett a kismotorossal 1,6-1,8 Nagyon dúrván összetört. 3man megsérültek benne. Szerintem örülhetnek, hogy túlélték. Bubó nem tudod az okot?mert nem látom a képen.Egy másik autóval ütközött,v.oszlop mert ami mellett pihen az egészségesnek tűnik. Tények:3-rom ember életét megmetette egy Bmw
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 10. 12:30:27 pm írta Promega »
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5527 Dátum: 2009. január 26. 10:11:17 am » |
|
Egely bizony azt is elmondja, hogy miért van az, hogy valaki úgy talál fel ilyen dolgokat hogy fogalma sincsen a fizikáról. Le is írja ennek az okát és véleményem szerint igaza is van. Egy doktorált, professzori címet szerzett vagy egy akármilyen elismert tudású fizikus bele van esve szakmájának "belső" csapdájába. Azokat a törvényeket elfogadja amiket eddig hoztak még akkor is ha nem minden esetben igazak.
Ez igaz az autószerelésre is. Az autószerelő meg sem próbál tákolni, mert úgy tanulta, hogy nem fog jól működni, a falusi birkapásztor meg megoldja. PL, a környék egyik legjobb VW szerelője tanult TV szerelő. Hozzá viszik azokat, amikkel a szakszervíz nem tud mit kezdeni. Ez így van. aki nagyon megtanul valamit, az nem tud elvonatkoztatni, beszükül a látóköre... Csak sajnos a mi iskolarendszerünkben sem az a fontos, hogy kombinálni, szintetizálni tudjon a gyerek, hanem, hogy szóról szóra visszamondja a tanár által leadott anyagot. Az meg már más kérdés, hogy szerintem Egely szerintem csak bohóc a támában. Az okos zseni a háttérben marad, csendben megcsinálja magának a kütyüt, és használja nagy megelégedéssel. Meg az is, hogy milyen misztikumot költenek egy-egy "csoda" kütyü köré, pl: víz-benzin keverék motorhajtóanyagkét történő használata: az elv tökegyszerű: a kipuff hulladékhőjével elgázosítják a keveréket, és azt beszívja a motor, illetve kell néhány katalizátor, és némi mágnesesség. Ehhez képest olyan szintű baromnságok is le vannak írva, hogy az első indításnál milyen irányba kell állnia a kocsi orrának, hogy a felhevült csőben megfelelően polarizálódjanak a fémolekulák... És innen válik hiteltelenné az egész, holott üzembiztosan működő dolog lehetne... Meg erről mindíg az jut eszembe, amit a Men in black-ben mondtak: Dezinformációt csakis hiteles médiában, az igazat pedig a bulvárujságokban kell nyilvánosságra hozni... Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5528 Dátum: 2009. január 26. 10:24:53 am » |
|
Ez így van. aki nagyon megtanul valamit, az nem tud elvonatkoztatni, beszükül a látóköre... Csak sajnos a mi iskolarendszerünkben sem az a fontos, hogy kombinálni, szintetizálni tudjon a gyerek, hanem, hogy szóról szóra visszamondja a tanár által leadott anyagot. Az meg már más kérdés, hogy szerintem Egely szerintem csak bohóc a támában. Az okos zseni a háttérben marad, csendben megcsinálja magának a kütyüt, és használja nagy megelégedéssel. Meg az is, hogy milyen misztikumot költenek egy-egy "csoda" kütyü köré, pl: víz-benzin keverék motorhajtóanyagkét történő használata: az elv tökegyszerű: a kipuff hulladékhőjével elgázosítják a keveréket, és azt beszívja a motor, illetve kell néhány katalizátor, és némi mágnesesség. Ehhez képest olyan szintű baromnságok is le vannak írva, hogy az első indításnál milyen irányba kell állnia a kocsi orrának, hogy a felhevült csőben megfelelően polarizálódjanak a fémolekulák... És innen válik hiteltelenné az egész, holott üzembiztosan működő dolog lehetne... Meg erről mindíg az jut eszembe, amit a Men in black-ben mondtak: Dezinformációt csakis hiteles médiában, az igazat pedig a bulvárujságokban kell nyilvánosságra hozni... Promega Élő példa a magyar politika...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 10. 12:30:05 pm írta Promega »
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5529 Dátum: 2009. január 26. 10:29:45 am » |
|
Élő példa a magyar politika... Azt ne keverjük ide! Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5530 Dátum: 2009. január 26. 17:22:32 pm » |
|
Indy&Tibi bácsi.Átzavartak ide jogosan,tehát kifejteném.Ki a faszom mondta,hogy a lila jobb he 2 jóbarát gratulálok na mondtam ilyet,vagy céloztam rá vagy utaltam na mi fasz. Akkor meg okosabban.Egy kitalált autónál ami be lett linkelve a 72-es ócska Leyland kukás autóm is többet ér,nem beszélve a a piaci áráról.Na hagggyuk má
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #5531 Dátum: 2009. január 26. 18:09:39 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5532 Dátum: 2009. január 26. 18:45:24 pm » |
|
Böngésztem a használt autót és a következő hirdetésem megragadt a szemem Itt kérnék segítséget a sok önjelölt Grécsi tanár úrtól,ugyanis nem értem nagy részét Leírás kezdhetném ugy, hogy szeretet,imádott fantasztikusan megkimélt,csak garázsban tartott 850esünket eladnánk mert:ellik a lepke,alá kell rakatni a házat,5év múlva gyermeket szeretnénk!AZ IGAZSÁG:nem költségmentes az autó,foglalkozni kell vele,de ezt az ára is tükrözi!ha komolyan érdekel egy olyan élmény autód lesz amitől besz*rnak az utcán, hogy mi lehet ez????a vezetési élménye egyszerüen ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!szóva l ha szeretnél egy lenyügöző autót akkor itt van!de mint a képek is mutatják NEM kenyérre kell a nóta,ezért ne is reménykedj, hogy 500ezerért hozzájutsz! A leglényegesebb amit nem értek a következő:ellik a lepke,alá kell rakatni a házat,5év múlva gyermeket szeretnénk! Ha 5 év mulva szeretnének utódot,miért már most árulja a csodaautót A mondat részben a kedvesére gondol mint lepke idióta barom. Kérek valakit valakiket fordítsák le.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5533 Dátum: 2009. január 26. 19:40:38 pm » |
|
Böngésztem a használt autót és a következő hirdetésem megragadt a szemem Itt kérnék segítséget a sok önjelölt Grécsi tanár úrtól,ugyanis nem értem nagy részét Leírás kezdhetném ugy, hogy szeretet,imádott fantasztikusan megkimélt,csak garázsban tartott 850esünket eladnánk mert:ellik a lepke,alá kell rakatni a házat,5év múlva gyermeket szeretnénk!AZ IGAZSÁG:nem költségmentes az autó,foglalkozni kell vele,de ezt az ára is tükrözi!ha komolyan érdekel egy olyan élmény autód lesz amitől besz*rnak az utcán, hogy mi lehet ez????a vezetési élménye egyszerüen ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!szóva l ha szeretnél egy lenyügöző autót akkor itt van!de mint a képek is mutatják NEM kenyérre kell a nóta,ezért ne is reménykedj, hogy 500ezerért hozzájutsz! A leglényegesebb amit nem értek a következő:ellik a lepke,alá kell rakatni a házat,5év múlva gyermeket szeretnénk! Ha 5 év mulva szeretnének utódot,miért már most árulja a csodaautót A mondat részben a kedvesére gondol mint lepke idióta barom. Kérek valakit valakiket fordítsák le. Először is Grétsy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5534 Dátum: 2009. január 26. 19:49:34 pm » |
|
Először is Grétsy... Még valami,különben megint te bele vau tényleg az a kényszerképzeted,hogy jópofa vagy.És akkor is GRÉCSI és tudod miért,mert nekem így tecccik. Légyszi ha bele du mindenbe,építő jelleggel a másik,a hibajavítóm aláhúzta pirossal láttam,direkt maradt úgy nem gyanús. És először önmagadon kellene kritikát gyakorolni Tibi bácsi v. nem úgy érzed.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5535 Dátum: 2009. január 26. 20:03:25 pm » |
|
Először is Grétsy... Még valami,különben megint te bele vau tényleg az a kényszerképzeted,hogy jópofa vagy.És akkor is GRÉCSI és tudod miért,mert nekem így tecccik. Légyszi ha bele du mindenbe,építő jelleggel a másik,a hibajavítóm aláhúzta pirossal láttam,direkt maradt úgy nem gyanús. És először önmagadon kellene kritikát gyakorolni Tibi bácsi v. nem úgy érzed. mást nem húzott alá? De bizony igen,de ne kezdjük a nyelvtan órát,mert nem jó a vége.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #5536 Dátum: 2009. január 26. 20:22:32 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pic
Vendég
|
|
« Válasz #5537 Dátum: 2009. január 26. 20:25:35 pm » |
|
Milyen komfortos lenne, ha betennék a kárpit alá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5539 Dátum: 2009. január 26. 20:46:38 pm » |
|
Szerencsétlen autók A zöld motorháztetős e-30 te voltál? Összességében jó volt,ami ótvar az a zene vagy valami hasonló,de erről nem te tehetsz Ja a Wartburgba milyen motor van nem tudod,meggyőző hangja van
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5540 Dátum: 2009. január 26. 20:49:22 pm » |
|
Szerencsétlen autók A zöld motorháztetős e-30 te voltál? Összességében jó volt,ami ótvar az a zene vagy valami hasonló,de erről nem te tehetsz Ja a Wartburgba milyen motor van nem tudod,meggyőző hangja van Piros Bmw szürke mocitetővel,az vagyok én wartburg? hát az kérlekszépen Waresz kasztni,iX 4x4 hajtás, 4398 ccm -es V8 BMW erőforrás,ami nagyjából a szélvédő alatt helyezkedik el a súlypont miatt a motortérbe meg csak a hűtő van kicsit megy,ő lett a bajnok,én nekem pedig az ezüstérem jutott...
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5541 Dátum: 2009. január 26. 20:57:31 pm » |
|
Akkor szürke,legyen,de a többi elemen a piros dominál. Na de a Warbi húúúú brutál,hát igen a v8. Gondolom valami amerikai pudva van benne. Mindegy a lényegen nem változtat. Na megyek megnézem a garázsod,nem vágtam,hogy te ennyire benne vagy
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #5542 Dátum: 2009. január 26. 21:11:46 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5543 Dátum: 2009. január 26. 21:44:55 pm » |
|
köszönöm Toi: Mondom BÉJEMVÉ
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5544 Dátum: 2009. január 26. 21:45:34 pm » |
|
Találós kérdés: *Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország? Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos!*
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5545 Dátum: 2009. január 26. 21:51:58 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5546 Dátum: 2009. január 27. 09:51:27 am » |
|
Először is Grétsy... Még valami,különben megint te bele vau tényleg az a kényszerképzeted,hogy jópofa vagy.És akkor is GRÉCSI és tudod miért,mert nekem így tecccik. Légyszi ha bele du mindenbe,építő jelleggel a másik,a hibajavítóm aláhúzta pirossal láttam,direkt maradt úgy nem gyanús. És először önmagadon kellene kritikát gyakorolni Tibi bácsi v. nem úgy érzed. Pont ezt a választ vártam... Ha már megkérdezted, nem úgy érzem, nincs is igazad... én már többször gyakoroltam önkritikát, már nem egyszer lefaszoztam magam, lehülyéztem magam, éppen ma reggel a pirosautós topicomban, sőt már azt is mondtam hogy rosszindulatú vagyok, etc... Még mit tegyek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #5547 Dátum: 2009. január 27. 09:59:51 am » |
|
Jézusom! Ekkora ótvar pályát. Ez nem rallysprint, hanem túlélőverseny.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #5548 Dátum: 2009. január 27. 10:27:24 am » |
|
Először is Grétsy... Még valami,különben megint te bele vau tényleg az a kényszerképzeted,hogy jópofa vagy.És akkor is GRÉCSI és tudod miért,mert nekem így tecccik. Légyszi ha bele du mindenbe,építő jelleggel a másik,a hibajavítóm aláhúzta pirossal láttam,direkt maradt úgy nem gyanús. És először önmagadon kellene kritikát gyakorolni Tibi bácsi v. nem úgy érzed. Pont ezt a választ vártam... Ha már megkérdezted, nem úgy érzem, nincs is igazad... én már többször gyakoroltam önkritikát, már nem egyszer lefaszoztam magam, lehülyéztem magam, éppen ma reggel a pirosautós topicomban, sőt már azt is mondtam hogy rosszindulatú vagyok, etc... Még mit tegyek? Mit tegyél? Idézlek "lefaszoztam,rosszindulatú" ugyan nem kell ez.Te pont leszarod ha basztatnak,lepereg. Visszatérve a kérdésedhez,szerintem maradj olyan amilyen idáig voltál.Azt csípem
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5549 Dátum: 2009. január 27. 11:09:20 am » |
|
Mit tegyél? Idézlek "lefaszoztam,rosszindulatú" ugyan nem kell ez.Te pont leszarod ha basztatnak,lepereg. Visszatérve a kérdésedhez,szerintem maradj olyan amilyen idáig voltál.Azt csípem Nem kellenek már a kis italozó gecik sem a végére...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 10. 12:28:00 pm írta Promega »
|
Naplózva
|
|
|
|
|