kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #2490 Dátum: 2009. január 12. 20:13:10 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2491 Dátum: 2009. január 12. 20:55:30 pm » |
|
Érdekel valakit az új múzeum meglátogatása? Én szívesn kimennék, nem tudom hogy hányan lennénk, de esetleg bérelhetnénk egy 9 személyes buszt. Én úgy számoltam, hogy üzemanyag az kb 30 ezer, kocsibérlés 15.000,-/nap, Szállás EUR 20,-/fő + belépő meg valami kaja. Elindulunk mundjuk egyik szombat délben, odaérünk vacsira, megiszunk valami sört egy csehóban, jól megveretjük magunkat a helyi erőkkel, másnap alszunk reggelig, 10 kor nyit, bemegyünk, ott vagyunk délutánig, utána meg haza, éjjelre itthon... Szerintem ha vagyunk 9 en és elosztjuk a dolgokat, akkor nem egy egetverő összeg... Jöhet a sav... yod Nyiss egy topikot neki, te gyík! Amúgy ketten már vagyunk Az van a szabályzatban leírva, hogy a moderátorok eldöntik hogy kell e vagy sem az adott téma... mit erőlködjek egyedül? Különben meg gyík vagy te bazdmeg Tibi moderátornak is olyan semmilyen vagy.Egyáltalán mivel érdemelted ki felmutattad a mehikói menekült igazolványod
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2492 Dátum: 2009. január 12. 21:31:13 pm » |
|
nekem csak a motor kellett volna, de ugy nem adta a kolega.
Én tudok neked adni M30B35-öt Ha esetleg érdekelne, még kipróbálható Dénes ha adod én is elfogadom,de csakis ha hibátlan Itt engedd meg,hogy ki javítsalak ELADNI szerintem így szeretted volna nem NEM! Ajándék Igen eladni szeretném Bár fájó szívvel Csak kérdem,hogyé mennek a big six-ek otthon,kompletten?
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #2493 Dátum: 2009. január 12. 21:48:55 pm » |
|
Én tudok neked adni M30B35-öt Ha esetleg érdekelne, még kipróbálható Dénes ha adod én is elfogadom,de csakis ha hibátlan Itt engedd meg,hogy ki javítsalak ELADNI szerintem így szeretted volna nem NEM! Ajándék Igen eladni szeretném Bár fájó szívvel Csak kérdem,hogyé mennek a big six-ek otthon,kompletten? 50-től 150-ig. Az első összegért kaphatsz egy ki nem próbálható, de kis szerencsével elfogadható állapotút, a másodikért pedig egy E32/E34 kipróbálhatót. Én az utóbbira szavazok, de ismerek olyat, aki 35-ért vett szart aminek az alja hibátlan, tesz rá egy fejet 20-ért és van 60 pénzért egy tökéletes motorja.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #2494 Dátum: 2009. január 12. 22:02:24 pm » |
|
Én tudok neked adni M30B35-öt Ha esetleg érdekelne, még kipróbálható Dénes ha adod én is elfogadom,de csakis ha hibátlan Itt engedd meg,hogy ki javítsalak ELADNI szerintem így szeretted volna nem NEM! Ajándék Igen eladni szeretném Bár fájó szívvel Csak kérdem,hogyé mennek a big six-ek otthon,kompletten? 50-től 150-ig. Az első összegért kaphatsz egy ki nem próbálható, de kis szerencsével elfogadható állapotút, a másodikért pedig egy E32/E34 kipróbálhatót. Én az utóbbira szavazok, de ismerek olyat, aki 35-ért vett szart aminek az alja hibátlan, tesz rá egy fejet 20-ért és van 60 pénzért egy tökéletes motorja. Hát igen, kb így mennek...Az biztos, hogy én benne hagyom, egy próbát megér mindenkinek de jó lenne azért tavasszal elpaszolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2495 Dátum: 2009. január 12. 22:03:35 pm » |
|
Én tudok neked adni M30B35-öt Ha esetleg érdekelne, még kipróbálható Dénes ha adod én is elfogadom,de csakis ha hibátlan Itt engedd meg,hogy ki javítsalak ELADNI szerintem így szeretted volna nem NEM! Ajándék Igen eladni szeretném Bár fájó szívvel Csak kérdem,hogyé mennek a big six-ek otthon,kompletten? 50-től 150-ig. Az első összegért kaphatsz egy ki nem próbálható, de kis szerencsével elfogadható állapotút, a másodikért pedig egy E32/E34 kipróbálhatót. Én az utóbbira szavazok, de ismerek olyat, aki 35-ért vett szart aminek az alja hibátlan, tesz rá egy fejet 20-ért és van 60 pénzért egy tökéletes motorja. Az baba,és hogy túródik vele az E21!
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2496 Dátum: 2009. január 12. 22:21:00 pm » |
|
Nincs valakinek esetleg képe big six-ről?E21 gépházban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2497 Dátum: 2009. január 12. 22:37:40 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
20-260-22-26
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2498 Dátum: 2009. január 12. 22:39:05 pm » |
|
Nincs valakinek esetleg képe big six-ről?E21 gépházban.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #2499 Dátum: 2009. január 12. 22:40:04 pm » |
|
Érdekel valakit az új múzeum meglátogatása? Én szívesn kimennék, nem tudom hogy hányan lennénk, de esetleg bérelhetnénk egy 9 személyes buszt. Én úgy számoltam, hogy üzemanyag az kb 30 ezer, kocsibérlés 15.000,-/nap, Szállás EUR 20,-/fő + belépő meg valami kaja. Elindulunk mundjuk egyik szombat délben, odaérünk vacsira, megiszunk valami sört egy csehóban, jól megveretjük magunkat a helyi erőkkel, másnap alszunk reggelig, 10 kor nyit, bemegyünk, ott vagyunk délutánig, utána meg haza, éjjelre itthon... Szerintem ha vagyunk 9 en és elosztjuk a dolgokat, akkor nem egy egetverő összeg... Jöhet a sav... Hasonlóképpen csináltuk, de a verekedést kihagytuk. Mi a vonatot választottuk, tök kulti volt, zabakocsival, meg ami kell. Teszkós volt a jegy és útközben minden körülöttünk utazót vagy lefárasztottunk a BMW témával, vagy megbotránkoztattunk egyéb, kevésbé szalonképes sztorikkal. Én ezt támogatnám a jövőben is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 12. 22:45:01 pm írta Boge »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2500 Dátum: 2009. január 12. 22:42:59 pm » |
|
Érdekel valakit az új múzeum meglátogatása? Én szívesn kimennék, nem tudom hogy hányan lennénk, de esetleg bérelhetnénk egy 9 személyes buszt. Én úgy számoltam, hogy üzemanyag az kb 30 ezer, kocsibérlés 15.000,-/nap, Szállás EUR 20,-/fő + belépő meg valami kaja. Elindulunk mundjuk egyik szombat délben, odaérünk vacsira, megiszunk valami sört egy csehóban, jól megveretjük magunkat a helyi erőkkel, másnap alszunk reggelig, 10 kor nyit, bemegyünk, ott vagyunk délutánig, utána meg haza, éjjelre itthon... Szerintem ha vagyunk 9 en és elosztjuk a dolgokat, akkor nem egy egetverő összeg... Jöhet a sav... Hasonlóképpen csináltuk, de a verekedés kihagytuk. Mi a vonatot választottuk, tök kulti volt, zabakocsival, meg ami kell. Teszkós volt a jegy és útköben minden körülöttünk utazót vagy lefárasztottunk a BMW témával, vagy megbotránkoztattunk egyéb, kevésbé szalonképes sztorikkal. Én ezt támogatnám a jövőben is. jajaja Úgy a király.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2501 Dátum: 2009. január 13. 07:08:13 am » |
|
Kedves Cápatársaim! A Budapesten drasztikussá vált szmoghelyzet további súlyosbításának elkerülése érdekében -rendszám korlátozási rendeletektől függetlenül- ezennel felfüggesztem mindennemű hidegindítási-kísérleteimet, és egyben Arankát az elkövetkező napokban kizárólag szavakkal, simogatással kényeztetem. Közlekedésre a BKV jármüveit veszem igénybe, ezzel próbálok a kialakult válságos helyzeten javítani. Kérem, aki megteheti csatlakozzon! Csab
Ugyan szép dolog amit írsz, de egy jól beállított benzinmotor vajmi kevéssé fokozza a porszennyeződést... Annál inkább, mert érdekes adatok közöltek az előbb: a legrosszabb eredmény a Nagytétényi úton volt, a legjobb a II.kerületben...Na ez rendesen bizonyítja,hogy marhára nem az autók miatt van a por...
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2502 Dátum: 2009. január 13. 07:10:40 am » |
|
TOTO!!!
Az említett E12:
3.5-ös motor van benne. Csömörön található, én már megnéztem. Ha jól emlékszem, olyan 300 környékén kéér érte a srác, csak akkor felnik le. De van egy csomó alkatrész. Gyári motor kerekek. stb. A két fotón u.a. a kocsi látható. Az egyiket én fotóztam ( a budaörsi taliképekben meg is találod). A másik meg a rákosi úti shell kút mögött készült. Ott szokott parkolni. Ha érdekel, küldöm a srác telszámát. Még eladó.
Ha jól láttam eg yaukciós oldalon, akkor az üléseket is árulja belőle...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2503 Dátum: 2009. január 13. 07:14:38 am » |
|
Kedves Cápatársaim! A Budapesten drasztikussá vált szmoghelyzet további súlyosbításának elkerülése érdekében -rendszám korlátozási rendeletektől függetlenül- ezennel felfüggesztem mindennemű hidegindítási-kísérleteimet, és egyben Arankát az elkövetkező napokban kizárólag szavakkal, simogatással kényeztetem. Közlekedésre a BKV jármüveit veszem igénybe, ezzel próbálok a kialakult válságos helyzeten javítani. Kérem, aki megteheti csatlakozzon! Csab
Már előttem írták páran, de te a benzines autóddal vajmi keveset szennyezel. Én már szennyeznék a dízellel, de egyrészt mivel kibaszott környezettudatos vagyok(véletlenül sem azért, mert jobb érzés a vényolccal közlekedni ), ezért nem használom a napokban, másrészt ha használnám, akkor is kevesebbet szennyeznék vele, mint egykét modern dízel, ami olyan füstöt köp gyorsításkor, hogy egy tintahal is megirígyelné. Juteszembe mikor láttátok utoljára, hogy ezt a mocskos várost takarítják? Mert én nagyon régen, és akkor is csak tessék-lássék. Aztán csodálkoznak, hogy nagy a por, amikor még a villamosok kereke alá is homokot szórnak. Homokot bazmeg... Eszem megáll. Miért nem lehet a villamos végére egy bazi nagy porszívót tenni, ami egyből fel is szívná, amit kiszórt? Agyrém ez. És akkor elkezdik az autósokat baszogatni, hogy sárgamatrica meg páratlanrendszám. Hát a faszom. Egyébként a családban 3 autó van az enyémekkel együtt, és mindegyiknek hatosra végződik a rendszáma, szóval 666, the number of the beast! Azért nincs a villamos mögött porszívó, mert esetleg beszívna egy pár cigicsikket is, és akkor mit csinálnának a sintakarítók???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2504 Dátum: 2009. január 13. 07:17:07 am » |
|
Én tudok neked adni M30B35-öt Ha esetleg érdekelne, még kipróbálható Dénes ha adod én is elfogadom,de csakis ha hibátlan Itt engedd meg,hogy ki javítsalak ELADNI szerintem így szeretted volna nem NEM! Ajándék Igen eladni szeretném Bár fájó szívvel Csak kérdem,hogyé mennek a big six-ek otthon,kompletten? 50-től 150-ig. Az első összegért kaphatsz egy ki nem próbálható, de kis szerencsével elfogadható állapotút, a másodikért pedig egy E32/E34 kipróbálhatót. Én az utóbbira szavazok, de ismerek olyat, aki 35-ért vett szart aminek az alja hibátlan, tesz rá egy fejet 20-ért és van 60 pénzért egy tökéletes motorja. Azt a manust én is ismerem szerinted?? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 2009. január 13. 07:33:27 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 2009. január 13. 09:41:16 am » |
|
TOTO!!!
Az említett E12:
3.5-ös motor van benne. Csömörön található, én már megnéztem. Ha jól emlékszem, olyan 300 környékén kéér érte a srác, csak akkor felnik le. De van egy csomó alkatrész. Gyári motor kerekek. stb. A két fotón u.a. a kocsi látható. Az egyiket én fotóztam ( a budaörsi taliképekben meg is találod). A másik meg a rákosi úti shell kút mögött készült. Ott szokott parkolni. Ha érdekel, küldöm a srác telszámát. Még eladó.
Ha jól láttam eg yaukciós oldalon, akkor az üléseket is árulja belőle... Hali, Küldd át légyszi privben a linket! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 2009. január 13. 09:45:20 am » |
|
TOTO!!!
Az említett E12:
Ha jól láttam eg yaukciós oldalon, akkor az üléseket is árulja belőle... Hali, Küldd át légyszi privben a linket! Köszi! Már nincs fennt: (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 2009. január 13. 09:53:26 am » |
|
TOTO!!!
Az említett E12:
Ha jól láttam eg yaukciós oldalon, akkor az üléseket is árulja belőle... Hali, Küldd át légyszi privben a linket! Köszi! Már nincs fennt: ( Köszi, hogy megnézted!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 2009. január 13. 11:35:59 am » |
|
TOTO!!!
Az említett E12:
Ha jól láttam eg yaukciós oldalon, akkor az üléseket is árulja belőle... Hali, Küldd át légyszi privben a linket! Köszi! Már nincs fennt: ( Köszi, hogy megnézted! Nincs mit! Képeket azért elmentettem róla,ha esetleg érdekelnek...De E32 ülések voltak benne, amiket árult..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 2009. január 13. 21:19:27 pm » |
|
Jaa... mélyen
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 2009. január 13. 21:30:37 pm » |
|
Inkább attól de veled mi van sör helyett portói bor ?
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 2009. január 13. 21:46:01 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 2009. január 14. 08:01:48 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 2009. január 14. 08:32:49 am » |
|
Nagyon meglepődnék ha ezt egy olyan valaki kapná aki nem az ismerőse vagy valakije ott valakinek... Szóval értitek...
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 2009. január 14. 09:11:38 am » |
|
Nagyon meglepődnék ha ezt egy olyan valaki kapná aki nem az ismerőse vagy valakije ott valakinek... Szóval értitek... Ez nem magyarország...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DonDr!ft
Nem elérhető
1981 E12 1JZ / 1980 E12 520 / 2000 E39 520d
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 2009. január 14. 12:21:00 pm » |
|
Üdv Mindenkinek Zoeterwoude-ból (NL). Lopom a netet Vettem cápás konyharuha akasztót. Hogy minek azt nem tudom, de megtetszett. Ja, a BMW Scene újságban van egy 1602-es. és a BMW TUNING-ban egy e21 318i meg egy e28 drift car..Tulajdonos :Alex Gräff :D majd ha othon leszek kaptok képeket-ha jól viselkedtek Most raktam le a Heineken gyárban és a g*cik nem adtak sört. Alex Gräffot ismerjük, volt nálunk is versenyezni 4.0 V8 van benne Ha van az újságról is kép, akkor szívesen belekukkantanék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 2009. január 14. 12:23:43 pm » |
|
Üdv Mindenkinek Zoeterwoude-ból (NL). Lopom a netet Vettem cápás konyharuha akasztót. Hogy minek azt nem tudom, de megtetszett. Ja, a BMW Scene újságban van egy 1602-es. és a BMW TUNING-ban egy e21 318i meg egy e28 drift car..Tulajdonos :Alex Gräff :D majd ha othon leszek kaptok képeket-ha jól viselkedtek Most raktam le a Heineken gyárban és a g*cik nem adtak sört. Alex Gräffot ismerjük, volt nálunk is versenyezni 4.0 V8 van benne Én még nem ismertem, de ez az ánc, cváj, policájos imidzs elég beteg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 2009. január 14. 21:16:04 pm » |
|
Gráf úr árulja a szuper td-jét a használtautón.Te Grafi azt nem értem,hogy amikor összetörted utána volt egy titokzatos vevőd.Visszamondta vagy mi http://www.hasznaltauto.hu/2651413_bmw_e28_1984
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 2009. január 14. 21:17:07 pm » |
|
igen, már írta, visszamondta.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
|