Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #3360 Dátum: 2009. március 19. 22:41:12 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
pic
Vendég
|
|
« Válasz #3361 Dátum: 2009. március 19. 22:44:11 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Nem 346l hanem 316i
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3362 Dátum: 2009. március 19. 22:47:02 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Nem 346l hanem 316i Hát persze. Biztos a 16i nyomatéka veszi fel a versenyt a 25d-vel.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #3363 Dátum: 2009. március 19. 22:49:40 pm » |
|
egyébként h gyorsul a 25d? a 20d százig nagyon szar... mondjuk utána kétszázig igen jót megy, teljesen mindegy, hogy abban az intervallumban hol tart épp..
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3364 Dátum: 2009. március 19. 22:57:20 pm » |
|
egyébként h gyorsul a 25d? a 20d százig nagyon szar... mondjuk utána kétszázig igen jót megy, teljesen mindegy, hogy abban az intervallumban hol tart épp..
A 25d 50-60-ig szar, utána 200-ig veri a bandát. Amikor kikaptunk valami mazsolát, és 70-80-ról kellett indulni előnyöm volt, mellesleg az E46 gyorsulás/végsebessége nagyon dízeles volt. 200-ig ment, mint a meszes, utána döcögött a 220 körüli végsebességig. Szerintem 20d volt, de ez csak tipp.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #3365 Dátum: 2009. március 19. 23:01:14 pm » |
|
akkor biztos.. kb 200-205-ig elmegy, utána viszont már tényleg nagyon nem dinamikus... de hát ez ilyen játék
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #3366 Dátum: 2009. március 19. 23:03:18 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #3367 Dátum: 2009. március 20. 00:00:53 am » |
|
ajaj, ennek nem lesz jóvége....nála időztek legtöbbet a vérellenség MERCEDES vezető dizájnerei !!!!!! ki lesz tiltva innen iziben !!!! Kép aláírás: Fogarasi-Benkő László, aki örült Erről csak annyit, ha úgyis eljön a "meg kívánok felelni a csajoknak" korszaka, úgyis borotválni fogja a szemöldöke között. Amúgy grat. Ezen én is gondolkodtam már egyébként, de az a baj, hogy félő, hogy akkor tökéletes lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #3368 Dátum: 2009. március 20. 00:05:02 am » |
|
akkor legyél főnök nagyon grat mégegyszer! mutattam pár embernek a blogod, ámuldoztak! viszont aki harmadik lett srác, a kék bmw-vel. az kb. egy az egyben egy cs! mikor utazol? ék remélem alakul Kössze, kössze. Hát a haramadik helyezett bömösnek valóban van egy CS utánérzete. Még nem tudni mikor megyek, hátra van még egy mocskos bürokráciai herce-hurca, papírok, munkavállalási, egyebek ... legkorábban június szerintem, ha minden klappol. Azér' majd küldjél képet a legújabb népmerciről, amelyik majd gyanúsan veséket visel majd a mája helyén is és cápaszerű orral jön a világra..... Ha nem írták volna le a nevedet, és arcilag kitakarnak, mint egy (merdzsós!) bűnözőt, akkor is beugrottak volna az ismerős vonalak az itt közzétett rajzaid alapján. Amúgy tényleg rendet rakhatnál már ott, évek óta nincs egy normális formatervük a fecske óta... Sok sikert! Haha. Remélem majd egyszer olyan pozícióba kerülök, hogy valóban tudok hatni egy következő modellre. Ja és köszönöm mindenkinek a gratulációkat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 20. 00:12:11 am írta fblacka »
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3369 Dátum: 2009. március 20. 00:09:07 am » |
|
3/4 4-kor Pécsett tankoltam tele az öreglányt 22h-kor ismét : 62 l ment bele mire megtelt közben megjártam Pestet és 517 km-t írt a napiszámlálója. Szeretem mert BMW és cápa. 8.3liter 100-on!!Nemsemmi!!! Gondolom tégla volt téve a gázpedál alá,azt nem tudtad nyomni neki,igy csak 70et ment a gép!!! Steffe... szerintem kicsit elszámoltál valamit... az 12 lityi százon mondjuk ez is teljesen elmegy 745Turbó esetében
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3370 Dátum: 2009. március 20. 06:26:26 am » |
|
3/4 4-kor Pécsett tankoltam tele az öreglányt 22h-kor ismét : 62 l ment bele mire megtelt közben megjártam Pestet és 517 km-t írt a napiszámlálója. Szeretem mert BMW és cápa. 8.3liter 100-on!!Nemsemmi!!! Gondolom tégla volt téve a gázpedál alá,azt nem tudtad nyomni neki,igy csak 70et ment a gép!!! Steffe... szerintem kicsit elszámoltál valamit... az 12 lityi százon mondjuk ez is teljesen elmegy 745Turbó esetében Ugy bizony! 11,9L Autopälyän 130-ig sikerült nekem is 11,de eddig ez volt a legalacsonyabb fogyim a papival!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3371 Dátum: 2009. március 20. 07:18:37 am » |
|
3/4 4-kor Pécsett tankoltam tele az öreglányt 22h-kor ismét : 62 l ment bele mire megtelt közben megjártam Pestet és 517 km-t írt a napiszámlálója. Szeretem mert BMW és cápa. Majd jól megmondják az okosok, hogy hazudol, mert többet KELL hogy egyen egy akkora kocsi...Nekem is megmondták, hogy a 735ia nem ehet a városi dugóban klímával,ötszeméllyel 13.9-et...pedig nem akart többet,én meg nem eröltettem.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3372 Dátum: 2009. március 20. 08:16:26 am » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Szerintem összeírták a típust meg a karosszériakódot. 3 as sorozat, 46 ugye mint E46, az L meg ugye keverhető i-l ha lefelejtik az i ről a pontot. Valami hasonlót tudok elképzelni, hogy kipattant a rendkívül okos buksijukból.
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3373 Dátum: 2009. március 20. 09:54:45 am » |
|
Kezdődik,de nem merek hozzászólni.Csatlakoznék Pichez ne szólj száj Osztom véleményed! És éljen az e34 a cápafórumon... Nem nem,az e-34 nem Bmw,inkább csirkeláb. És éljen a 02 a cápafórumon Kb ugyan annyira cápa Persze persze... csak egy bibi van a dologban, hogy én nem ajnározom szinte minden topicban a szaromat, úgy mint te azt a hulladékot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3374 Dátum: 2009. március 20. 11:46:20 am » |
|
Érdekes... Ezt valami szerbiai oldalról dobta ki, olyan teccik is meg nem is kategória.
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3375 Dátum: 2009. március 20. 11:52:03 am » |
|
Szerintem erre a kocsira nem valók azok a kerekek... de izlés kérdése... mondjuk a színe is érdekes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3376 Dátum: 2009. március 20. 12:55:50 pm » |
|
Szerintem erre a kocsira nem valók azok a kerekek... de izlés kérdése... mondjuk a színe is érdekes...
Nekem is az nem tetszik benne főleg. A szín az még elmenne. A díszlécek is jók leszedve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3377 Dátum: 2009. március 20. 14:29:52 pm » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 20. 14:39:32 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3378 Dátum: 2009. március 20. 14:46:58 pm » |
|
Akkor majd az én topicomat hanyagold....
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
papilio
Vendég
|
|
« Válasz #3379 Dátum: 2009. március 20. 14:50:27 pm » |
|
Akkor majd az én topicomat hanyagold.... Akkor majd a te topicodban lesz majagold ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3380 Dátum: 2009. március 20. 14:53:31 pm » |
|
1 probléma van. Amiket csinált az emberke, az a kocsi formáját egy dekát nem változtatta meg, nem is értem honnan veszed hogy neki nem jött be a forma, ha nem tetszene neki valszeg nem borított volna rá egy fél vödör lóvét hogy megcsinálja magának. Na mindegy ez az utolsó előtti mondatod eléggé vérszegény és értelmetlen. A többit tiszteletben tartom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #3381 Dátum: 2009. március 20. 17:17:08 pm » |
|
Kezdődik,de nem merek hozzászólni.Csatlakoznék Pichez ne szólj száj Osztom véleményed! És éljen az e34 a cápafórumon... Nem nem,az e-34 nem Bmw,inkább csirkeláb. És éljen a 02 a cápafórumon Kb ugyan annyira cápa Persze persze... csak egy bibi van a dologban, hogy én nem ajnározom szinte minden topicban a szar0mat, úgy mint te azt a hulladékot... Tudom,hogy nagyon kedvelsz,minden hozzászólásomat ima ként mormolod.De ki a tököm kért meg arra,hogy kommentáld azt,hogy mit mikor és hogyan istenítek. Ki vagy te,hogy ezt szóvá teszed. Tudom az e-34 a számodra nem Bmw.Tudomásul vettem már,és ne is változzon a véleményed.De te csak erölködsz,tömegautó (átlag 200/nap) nejlon stb.Igen igazad van,csak hanyagold a témát. Azért a saját autómat csak isteníthetem,az engedélyed nélkül. Mi lenne,ha lenne 1 ALPINA e-34 em.Na akkor unnád igazán.Úgyhogy szépen kérlek,bármennyire foglalkozol azzal miket írok,tartsd tiszteletben amit firkantok.Hátha tanulsz.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3382 Dátum: 2009. március 20. 17:31:28 pm » |
|
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3383 Dátum: 2009. március 20. 18:39:05 pm » |
|
Kezdődik,de nem merek hozzászólni.Csatlakoznék Pichez ne szólj száj Osztom véleményed! És éljen az e34 a cápafórumon... Nem nem,az e-34 nem Bmw,inkább csirkeláb. És éljen a 02 a cápafórumon Kb ugyan annyira cápa Persze persze... csak egy bibi van a dologban, hogy én nem ajnározom szinte minden topicban a szar0mat, úgy mint te azt a hulladékot... Tudom,hogy nagyon kedvelsz,minden hozzászólásomat ima ként mormolod.De ki a tököm kért meg arra,hogy kommentáld azt,hogy mit mikor és hogyan istenítek. Ki vagy te,hogy ezt szóvá teszed. Tudom az e-34 a számodra nem Bmw.Tudomásul vettem már,és ne is változzon a véleményed.De te csak erölködsz,tömegautó (átlag 200/nap) nejlon stb.Igen igazad van,csak hanyagold a témát. Azért a saját autómat csak isteníthetem,az engedélyed nélkül. Mi lenne,ha lenne 1 ALPINA e-34 em.Na akkor unnád igazán.Úgyhogy szépen kérlek,bármennyire foglalkozol azzal miket írok,tartsd tiszteletben amit firkantok.Hátha tanulsz. Mi lenne, mi lenne... ez egy felesleges kifejezés... De nincs és nem is lesz soha...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #3384 Dátum: 2009. március 20. 18:48:04 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Szerintem összeírták a típust meg a karosszériakódot. 3 as sorozat, 46 ugye mint E46, az L meg ugye keverhető i-l ha lefelejtik az i ről a pontot. Valami hasonlót tudok elképzelni, hogy kipattant a rendkívül okos buksijukból. az L nem a limousine-ra utal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3385 Dátum: 2009. március 20. 18:54:15 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Szerintem összeírták a típust meg a karosszériakódot. 3 as sorozat, 46 ugye mint E46, az L meg ugye keverhető i-l ha lefelejtik az i ről a pontot. Valami hasonlót tudok elképzelni, hogy kipattant a rendkívül okos buksijukból. az L nem a limousine-ra utal? Hát igen .... Trabinál...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3386 Dátum: 2009. március 20. 19:03:08 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Szerintem összeírták a típust meg a karosszériakódot. 3 as sorozat, 46 ugye mint E46, az L meg ugye keverhető i-l ha lefelejtik az i ről a pontot. Valami hasonlót tudok elképzelni, hogy kipattant a rendkívül okos buksijukból. az L nem a limousine-ra utal? Hát igen .... Trabinál... Nekem az universal elnevezés tetszik... de az nagyon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3387 Dátum: 2009. március 20. 20:01:01 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Szerintem összeírták a típust meg a karosszériakódot. 3 as sorozat, 46 ugye mint E46, az L meg ugye keverhető i-l ha lefelejtik az i ről a pontot. Valami hasonlót tudok elképzelni, hogy kipattant a rendkívül okos buksijukból. az L nem a limousine-ra utal? Hát igen .... Trabinál... Nekem az universal elnevezés tetszik... de az nagyon... Jaja az meg a kombi...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3388 Dátum: 2009. március 20. 20:08:30 pm » |
|
Kedves Cápás kollégák!
Szeretnék kis segítséget kérni... Jövő héten szombat vasárnapra előrehoztam (most már tuti az időpont) a későbbre betervezett tető bontást, mivel most egyéb okokból úgyis itthon vagyok .
Aki esetleg ráér és volna kedves segíteni nékem nagyon örülnék. Fizetni sajnos nem tudok de természetesen teljes ellátás az lesz. Úgy néz ki bográcsos Pacal lesz kumprival és szerintem egy kisebb bográcsban paprikás krumpi is mivel többek között én sem szeretem a pacalt Inni némi üdítő és alkoholmentes sör meg ásványvíz...
Előre is kösziHelyszín: Ágasegyháza (Kecskeméttől még kb 20km délre) Tel: 30 370 8577
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 20. 21:41:22 pm írta TraBence »
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
ma.lac
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3389 Dátum: 2009. március 20. 20:33:40 pm » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Úgy tudom hogy újabban a forgalmiba nem a kereskedelmi elnevezést írják be a típushoz,hanem a műbizonylatban szereplő típuskódot.(Ez olyan mitha pl a 190-es merciknél a típushoz a 201-es számot írnák,vagy vasorru audi 80-hoz B4-et) Ha emlékeim nem calnak akkor ez a kód egy 320D-volt
|
|
|
Naplózva
|
BMW E21 320 BMW e34 530iAV8 BMW K100RS Töyota Celica Supra 2.8i
|
|
|
|