csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #2010 Dátum: 2008. december 19. 18:47:56 pm » |
|
Egész csinos darabnak tűnik Kivülről tényleg szép. Bár a belseje.... Egyébként már régóta fenn van, és ha jól emléxem 400 -ról indult az ára, szal biztos van hibája bőven nem tudja eladni. Igen, az ilyen belsők engem se motiválnak....Vagy gyári, vagy valami nagyon szép egyedi! Hááát ja a belseje elég gááááz!!! De rendbe lehetne gyorsan kapni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #2011 Dátum: 2008. december 19. 18:54:44 pm » |
|
Tipikus béna faszkalap. Egyetlen apró mozzanat sem utal arra, hogy bármennyire is érezné a határokat vagy az autót. Ez kb az a tudás, amit egy jobb versenyző szervízcsapatának bármely tagja überel.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2012 Dátum: 2008. december 19. 20:22:26 pm » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik a Lütyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2013 Dátum: 2008. december 19. 20:27:37 pm » |
|
ÓÓÓ melegség öntötte el a szíííívemet megható de mit vakerolok (fordít=beszélek) bele hisz nem is ismerem! Jól van húzok is
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2014 Dátum: 2008. december 19. 20:28:46 pm » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik a Lütyi Nekem nem. Ma egy órán keresztül el kellett viselnem a hülyeségeit és a szagát egy irodában. Egyébként 2 ünnep között nem dolgozik, megígérte, hogy bekukkant, úgyhogy reszkessenek a faarcok!
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2015 Dátum: 2008. december 19. 20:30:24 pm » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik a Lütyi Nekem nem. Ma egy órán keresztül el kellett viselnem a hülyeségeit és a szagát egy irodában. Egyébként 2 ünnep között nem dolgozik, megígérte, hogy bekukkant, úgyhogy reszkessenek a faarcok! És akkor a másikba hogy hogy tud írni? Hogy rohadna le a keze a billentyűről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2016 Dátum: 2008. december 19. 20:32:28 pm » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik a Lütyi Nekem nem. Ma egy órán keresztül el kellett viselnem a hülyeségeit és a szagát egy irodában. Egyébként 2 ünnep között nem dolgozik, megígérte, hogy bekukkant, úgyhogy reszkessenek a faarcok! És akkor a másikba hogy hogy tud írni? Hogy rohadna le a keze a billentyűről... Milyen másikba?
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2017 Dátum: 2008. december 19. 20:33:38 pm » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik a Lütyi Nekem nem. Ma egy órán keresztül el kellett viselnem a hülyeségeit és a szagát egy irodában. Egyébként 2 ünnep között nem dolgozik, megígérte, hogy bekukkant, úgyhogy reszkessenek a faarcok! És akkor a másikba hogy hogy tud írni? Hogy rohadna le a keze a billentyűről... Milyen másikba? Hát a régi indexesre.. oda bezzeg van ideje... hogy szarna sünt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2018 Dátum: 2008. december 19. 21:16:45 pm » |
|
Ezt most küldték,gondoltam megosztom veletek.Igényes biztos nemcsak szép de van mögötte teljesítmény!!! Kb hány lóerö?
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2019 Dátum: 2008. december 19. 21:21:37 pm » |
|
Ezt most küldték,gondoltam megosztom veletek.Igényes biztos nemcsak szép de van mögötte teljesítmény!!! Kb hány lóerö? Szép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2020 Dátum: 2008. december 20. 05:29:26 am » |
|
Ezt most küldték,gondoltam megosztom veletek.Igényes biztos nemcsak szép de van mögötte teljesítmény!!! Kb hány lóerö? Olyan, mint Bubóé... nagy cucc Gyerünk. gyerünk! Harapjatok rá!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2021 Dátum: 2008. december 20. 12:24:32 pm » |
|
Ezt most küldték,gondoltam megosztom veletek.Igényes biztos nemcsak szép de van mögötte teljesítmény!!! Kb hány lóerö? Ez meg milyen szar kocsiban van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Höggenbukken
Vendég
|
|
« Válasz #2022 Dátum: 2008. december 20. 13:02:00 pm » |
|
Na, hallom a banda megint alkotott. Kitiltani valakit, mert a stílusa nem illik bele a kis rózsaszín közösségbe? Deja-vum van. (aki esetleg nem ismerné a deja-vu kifejezés jelentését, annak privátban szívesen elmagyarázom...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2023 Dátum: 2008. december 20. 13:03:52 pm » |
|
Na, hallom a banda megint alkotott. Kitiltani valakit, mert a stílusa nem illik bele a kis rózsaszín közösségbe? Deja-vum van. (aki esetleg nem ismerné a deja-vu kifejezés jelentését, annak privátban szívesen elmagyarázom...)
Így van. Ha nem tetszik, ne rontsd itt a levegőt, több marad nekünk. Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S_1.1
Vendég
|
|
« Válasz #2024 Dátum: 2008. december 20. 13:10:10 pm » |
|
Így van. Ha nem tetszik, ne rontsd itt a levegőt, több marad nekünk. Promega nahát aztán marha sokáig tart másik nikket reszelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2025 Dátum: 2008. december 20. 13:10:46 pm » |
|
Mi az a dézsávü? Lécci lécci ne privátban, magyarázd itt el, hogy mindenki lássa mennyire művelt vagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Höggenbukken
Vendég
|
|
« Válasz #2026 Dátum: 2008. december 20. 13:11:23 pm » |
|
Így van. Ha nem tetszik, ne rontsd itt a levegőt, több marad nekünk. Promega Nem adom meg ezt az örömöt. Sőt, ahányszor kitiltotok, annyiszor visszajövök, csak hogy ne legyetek nyugodtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2027 Dátum: 2008. december 20. 13:11:51 pm » |
|
Így van. Ha nem tetszik, ne rontsd itt a levegőt, több marad nekünk. Promega nahát aztán marha sokáig tart másik nikket reszelni. De ügyi vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Höggenbukken
Vendég
|
|
« Válasz #2028 Dátum: 2008. december 20. 13:13:16 pm » |
|
Mi az a dézsávü? Lécci lécci ne privátban, magyarázd itt el, hogy mindenki lássa mennyire művelt vagy... Neked nem magyarázom, mert tudom, hogy te tudod, csak kötekszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2029 Dátum: 2008. december 20. 13:14:22 pm » |
|
Így van. Ha nem tetszik, ne rontsd itt a levegőt, több marad nekünk. Promega Nem adom meg ezt az örömöt. Sőt, ahányszor kitiltotok, annyiszor visszajövök, csak hogy ne legyetek nyugodtak. Ugyan má döghús... most má kezdesz átcsapni ovodába...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2030 Dátum: 2008. december 20. 13:16:43 pm » |
|
Így van. Ha nem tetszik, ne rontsd itt a levegőt, több marad nekünk. Promega Nem adom meg ezt az örömöt. Sőt, ahányszor kitiltotok, annyiszor visszajövök, csak hogy ne legyetek nyugodtak. Rendben, ezt meg kellene beszélnünk egy sör/bor/jéger/szabadon választott pia mellett. Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2031 Dátum: 2008. december 20. 13:48:07 pm » |
|
na mivan mindenki leblokkolt? S1-et kirakták és visszatért,de attól még lehetne írni
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2032 Dátum: 2008. december 20. 14:28:50 pm » |
|
Csak a pontosítás végett. 1. S1 nem kitiltva lett, hanem 5 napra meg lett vonva a hozzászóláshoz való joga. 2. Nem a stílusa miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2033 Dátum: 2008. december 20. 14:32:27 pm » |
|
Csak a pontosítás végett. 1. S1 nem kitiltva lett, hanem 5 napra meg lett vonva a hozzászóláshoz való joga. 2. Nem a stílusa miatt. és ezt az 5 napot nem bírta a fórum nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2034 Dátum: 2008. december 20. 14:50:30 pm » |
|
Ha Ha ezt már sokan várták szerintem "Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől " tudom a köcsög idézeteim,de el kéne gondolkodni NEM Mindenkibe belekötni,kiforditani a szavait,basztatni,király de remélem elhúztok a vérbe a fórumról. Ha nem az azt jelenti,hogy szerettek itt lenni ergo (vagyis csak nektek)úgy is kéne viselkedni Választ privátban v.finoman fogalmazva mint ahogy én tettem úgysem maradtok nyugton
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #2035 Dátum: 2008. december 20. 15:01:04 pm » |
|
Így van. Ha nem tetszik, ne rontsd itt a levegőt, több marad nekünk. Promega nahát aztán marha sokáig tart másik nikket reszelni. Üdvözlünk téged itt a forumon CArtárs ,a taglistába csinálj bemutatkozást,hogy megismerjünk nyiss garázst az autódnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2036 Dátum: 2008. december 20. 15:29:58 pm » |
|
Kedves S_1, S_1.2, S_1.3 Rád/rátok is áll az ajánlatom a pia melletti megbeszélés lehetőségére.
Pet! A moderáció nem azért van, hogy legyen mit csinálnunk. A moderáció sajnos szükséges, mert sokan vannak, akik miatt nem átlátható, és emiatt _szerintem_ haszontalanná válik a fórum. Ezzel az erővel elég lenne a fórum helyett egy csetzoba, vagy az indexes fórum is...
Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2037 Dátum: 2008. december 20. 15:49:06 pm » |
|
Pet! Annyira beteg vagy
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2038 Dátum: 2008. december 20. 16:02:30 pm » |
|
Pet! Annyira beteg vagy vettem porto-i bort is de a sötr ütős valami extra , de hurva keveset hoztam magammak az abaj. majd iszok kólát kegfejlebb. holnap megyek haza vagyis infulunk. miutá elfogy a sör.-- hihi de ha elfogyakkor veszünk útkzben is .. na ne igyál annyit, hanem aludj, aztán nyomjátok hazafelé rendesen! barátnőd már tutira hiányol .
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Kox
Nem elérhető