OKTÓBER 1. szombat
Helyszín: Indy family hacienda (Erről bővebben lentebb)
Érkezés 14:00-tól
Makacs félreértések sorozata végett nem sikerült megszerezni a csömöri tavon lévő vendégházat, a részletekbe most nem bocsátkozom.
Más időpontban kivitelezhető lenne, de mivel a nagy többség okt.1.-re lőtte be magát ,ehhez tartom is magam, így nálunk. Az "olcsóbenzinezők" kedvéért mondom, hogy nem kell nagy volumenű kitérőre gondolni, mert a tótól 2km-re lakunk, így akinek a továbbiakban is van rá affinitása kinézhet oda is. A kemény mag tudja a címet, akikkel pedig még nem találkoztam a lista alapján megírom nekik a pontos tájékozódási koordinátákat.
Aki pedig végképp eltévedt az ezen a számon bármikor elérhet : 20/3745144 De nem plázacica találkozót szervezek, így bízom benne, ezért nem fog hívni senki, már csak azért sem ,mert én 14:00-ig motoron leszek és nem fogom felvenni.
Mi várható? Baráti kellemes összejövetel ,gasztronómiai élvezetekkel. Az eső elől két 50 négyzetméteres tető gondoskodik a kertben.
Az arconpörgést kedvelőivel közlöm ez nem az a tali! Hangsúlyozom kellemes összejövetel! Ha valaki misikézik azt kivezettetem a hátsó kerti ajtón a hévsínek felé!
Ki mit, hogyan, merre? Nem vezetek be becsületkasszát, mert amennyi italt és sütit szoktatok hozni, majd a fele ránk marad, így nincs pofám
Mi álljuk a koszt ,kvártéjt.
Koszt: Bubó séf személyében babgulyás (kb. olyan du. 6 -ra lesz kész) az est folyamán pedig zsíros kenyér hagymával. Vega kaja nincs, nem buziskodunk! Kenyeret ne hozzatok, mert a pékárút megrendeljük!
Még 1x mondom italok és rágcsi amit ,ha akartok hozzatok.
Kvártéj: Ez mindig is egy sarkalatos kérdés, hisz ha iszunk akkor nem tudnunk vezetni. Sajnos nem egy diáktáborban vagyunk, mint Salgótarjánban, de sok jó ember kis helyen is elfér! Valamennyi fekhelyet tudunk biztosítani, de a keményebbek ,hozzanak azért sátrat-hálózsákot, ha úgy alakulna, vagy egy sofőrszolgálatost magukkal.
"Sajnos" a kerti tali kezdi kinőni magát, így a közeljövőben vannak más irányultságú tervek, de erről szintén később. A csömöri tó is szép, de a szállás ott sem biztosított, ill. nem egy elzárt területen vagyunk.
Gyerekekkel érkezőknek mondom, hogy a nappali átalakul játszóházzá (persze van amit csak a szemnek!). Plusz ,ha kevésnek bizonyulna az udvar a mellettünk épülő "ki mit tud" telep parcellázott részein még kitűnően kilehet használni a nagy tér nyújtotta lehetőségeket, hisz csak az utcák vannak még kész a maradék füves puszta. Ill. itt lehet kölcsön kocsit gyilkolni, próbálni, gumit égetni.
+ A fotózkodást is megejteni, már ha lenne ilyen a kocsikkal.
Sz.tem mindent elmondtam, ill. leírtam. De ha van kérdés keressetek bátran.
Estig elküldöm az új tagok számára a címet!
u.i.: Hölgyeknek a belépés tűsarokban!