rnie
Vendég
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 2007. július 19. 21:54:07 pm » |
|
Ha valakit el kell BP-ről vinni valamikor délután, klíma nélküli autóban még van hely:) Délelőtt valszeg lemegyek a V-tóra, 4-6 között tervezem az indulást, remélem nem maradok le mindenről:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 2007. július 19. 22:45:00 pm » |
|
sajna én sem tudok most lemenni  ... nem baj, majd legközelebb. ha gond lenne a megrendelt Mike-féle kaja-részem, akkor természetesen rendezem a számlám ... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 2007. július 19. 23:32:20 pm » |
|
sajna én sem tudok most lemenni  ... nem baj, majd legközelebb. ha gond lenne a megrendelt Mike-féle kaja-részem, akkor természetesen rendezem a számlám ...  Nehogy zugevő legyél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 2007. július 20. 05:59:17 am » |
|
Lütyő: Az elég korai nekem, még dolgozni is kell, meg a kocsit is csak később adom le a takaritóba.
Oké, akkor lent találkozunk. Gondolom már letalálsz:  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 2007. július 20. 08:23:19 am » |
|
Kollégák, sajnos én sem tuodk menni.  Gondoltam azért szólok, annak ellenére hogy nem is iratkoztam fel a listára. Jó szórakozást nektek!
|
|
|
Naplózva
|
hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse
|
|
|
Begi
Vendég
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 2007. július 20. 08:49:59 am » |
|
Bogebá, este hány fok lesz egy ezres skálán, csak azért, hogy megszorul-e a meleg ott, vagy lesz szélmozgás, esetleg fagyni fog-e mint tavaly? Ja, 20-as naptejjel mindenki kenje be a bal karját!!!  Anyósok a jobbjukat! Nem vicc, fél óra alatt ropogósra sül!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 2007. július 20. 09:47:43 am » |
|
Lütyő: Az elég korai nekem, még dolgozni is kell, meg a kocsit is csak később adom le a takaritóba.
Oké, akkor lent találkozunk. Gondolom már letalálsz:  ) Még motorral is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 2007. július 20. 10:04:33 am » |
|
SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek  Lehet mennénk mi is a talira
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Begi
Vendég
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 2007. július 20. 10:08:32 am » |
|
SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek  Lehet mennénk mi is a talira Szloviba nem kell útlevél, bármilyen okmány megfelel ami alkalmas a személyazonosság igazolására...de azt nem tudom, hogy egy ilyen csöpp gyerkőcnek mit kell felmutatnia. Anyakönyvi kivonat esetleg???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 2007. július 20. 10:09:25 am » |
|
SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek  Lehet mennénk mi is a talira Szloviba nem kell útlevél, bármilyen okmány megfelel ami alkalmas a személyazonosság igazolására...de azt nem tudom, hogy egy ilyen csöpp gyerkőcnek mit kell felmutatnia. Anyakönyvi kivonat esetleg??? Én is erre gondoltam... Lakcímkártyája van anyával egyező cimre akinek van útlevele is... + akvi kiv. Prbálom hivogatni a hivatalt de nem veszik fel... 
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Coroner
Vendég
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 2007. július 20. 10:54:08 am » |
|
Én már legszívesebben indulnék! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 2007. július 20. 10:58:44 am » |
|
SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek  Lehet mennénk mi is a talira Szloviba nem kell útlevél, bármilyen okmány megfelel ami alkalmas a személyazonosság igazolására...de azt nem tudom, hogy egy ilyen csöpp gyerkőcnek mit kell felmutatnia. Anyakönyvi kivonat esetleg??? Én is erre gondoltam... Lakcímkártyája van anyával egyező cimre akinek van útlevele is... + akvi kiv. Prbálom hivogatni a hivatalt de nem veszik fel...  A Pógár Jenő hivatalt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 2007. július 20. 11:11:12 am » |
|
Urak! Sajnos úgy intéződött, hogy pénteken nem, de szombaton tudok menni. Természetesen a megrendelt kaját én is rendezni fogom és felajánlom a közösbe. HA valaki úgy érzi, hogy megfelel egy szombati indulás, mechanikus légkondicionálós autó:((( és a társaságomat is elviseli, akkor nálam is van szabad hely. Azt hiszem be kell tankolni a hűtőtáskába, mert megpusztulunk. Péntekre mindenkinek jó bulizást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 2007. július 20. 12:58:50 pm » |
|
Bogebá, este hány fok lesz egy ezres skálán, csak azért, hogy megszorul-e a meleg ott, vagy lesz szélmozgás, esetleg fagyni fog-e mint tavaly? Ja, 20-as naptejjel mindenki kenje be a bal karját!!!  Anyósok a jobbjukat! Nem vicc, fél óra alatt ropogósra sül!!!! jah, hétfőn kécske-miskolc-szigethalom-kecskemét túrán jing-jang lett a kezem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 2007. július 20. 14:06:02 pm » |
|
Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
 |
« Válasz #345 Dátum: 2007. július 20. 14:13:03 pm » |
|
Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_) Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.  Sokáig jó,még melegben is.  Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
 |
« Válasz #346 Dátum: 2007. július 20. 14:25:05 pm » |
|
Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_) Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.  Sokáig jó,még melegben is.  Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamá jjjjjjjj, teeeee.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
 |
« Válasz #347 Dátum: 2007. július 20. 14:32:10 pm » |
|
Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_) Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.  Sokáig jó,még melegben is.  Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamá jjjjjjjj, teeeee. Igenis nyelvtantanárbácsy.  Megyek is és jukasztokk egyett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
 |
« Válasz #348 Dátum: 2007. július 20. 14:39:39 pm » |
|
Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_) Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.  Sokáig jó,még melegben is.  Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamá jjjjjjjj, teeeee. Igenis nyelvtantanárbácsy.  Megyek is és jukasztokk egyett.  Nem nyelvtantanár, csak bántja a szemem, na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopter
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #349 Dátum: 2007. július 20. 14:46:42 pm » |
|
Mindenkinek jó mulatozást, én sajnos most sem tudok menni. Meg messze is van és drága a benzin  Meg cápám sincs most éppen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BB
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #350 Dátum: 2007. július 20. 15:40:43 pm » |
|
Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_) Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.  Sokáig jó,még melegben is.  Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamá jjjjjjjj, teeeee. Igenis nyelvtantanárbácsy.  Megyek is és jukasztokk egyett.  Nem nyelvtantanár, csak bántja a szemem, na. Mi bántsa a szemed? 
|
|
|
Naplózva
|
E21 320/6 1982; F650ST 1997; E39 530d 2002; K1200R 2006
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #351 Dátum: 2007. július 20. 17:10:52 pm » |
|
Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_) Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.  Sokáig jó,még melegben is.  Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamá jjjjjjjj, teeeee. Igenis nyelvtantanárbácsy.  Megyek is és jukasztokk egyett.  Nem nyelvtantanár, csak bántja a szemem, na. Mi bántsa a szemed?  Há az zizzadcság 
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
stasis
Vendég
|
 |
« Válasz #352 Dátum: 2007. július 21. 17:45:56 pm » |
|
Mindjárt töltöm fel a képeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
 |
« Válasz #353 Dátum: 2007. július 21. 18:04:53 pm » |
|
Hali... FTPre?
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
stasis
Vendég
|
 |
« Válasz #354 Dátum: 2007. július 21. 18:10:01 pm » |
|
Hali... FTPre? Nem, egy nagy zip
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himizoli1
Moderátor
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #355 Dátum: 2007. július 21. 18:25:02 pm » |
|
Urak ! Köszönjük Bogenak a vendéglátást, Mike a kaját. és mindekinek aki ott volt. Nagyon jol éreztem magamat. u.i Házi feladtaként a paragrafus átnézése
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 21. 18:32:44 pm írta Himizoli1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #356 Dátum: 2007. július 21. 18:26:03 pm » |
|
Ezuton is szeretnék köszönete mondani mindenkinek aki a tali csapatát erősitette!! Minden fasza volt,király volt a hangulat,amig ki nem jött a rendőrség!!  Utána még jobb volt!!  Mert a törvény számit,igaz Zolka?  Boge ismét ezer köszönet a tali megszervezéséért!! Mike a köszi a fuvarért és a zsirkirály kajáért!!!  Kibaszott jó volt a hangulat,és kibaszott meleg is volt!!!  Ja és ezuton is köszönet Zolkának,Realdriftnek,Lütyinek a redvás cumóm szállitásáért! 
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
 |
« Válasz #357 Dátum: 2007. július 21. 18:31:52 pm » |
|
Ezuton is szeretnék köszönete mondani mindenkinek aki a tali csapatát erősitette!! Minden fasza volt,király volt a hangulat,amig ki nem jött a rendőrség!!  Utána még jobb volt!!  Mert a törvény számit,igaz Zolka?  Boge ismét ezer köszönet a tali megszervezéséért!! Mike a köszi a fuvarért és a zsirkirály kajáért!!!  Kibaszott jó volt a hangulat,és kibaszott meleg is volt!!!  Ja és ezuton is köszönet Zolkának,Realdriftnek,Lütyinek a redvás cumóm szállitásáért!  Egy kis ideig ugy volt hogy mégis leugrunk kiscsaládommal... de aztán mégsem...  Tök jó hogy jól éreztétek magatokat, várom a képeket. Ja és mi volt az a Yard dolog ?? 
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Coroner
Vendég
|
 |
« Válasz #358 Dátum: 2007. július 21. 18:32:36 pm » |
|
Tényleg nagyon jól összehangolt találkozó volt. Semmiben nem volt hiány: kaja, pia , "izgalom" , meg nekem egy kis rosszulét a végére  (Már jobban vagyok.  ) Ezer köszönet Bogenak a szervezésért! Steffe neked meg kösz az intézkedést az étterembe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #359 Dátum: 2007. július 21. 18:35:51 pm » |
|
Tényleg nagyon jól összehangolt találkozó volt. Semmiben nem volt hiány: kaja, pia , "izgalom" , meg nekem egy kis rosszulét a végére  (Már jobban vagyok.  ) Ezer köszönet Bogenak a szervezésért! Steffe neked meg kösz az intézkedést az étterembe! Uram ez csak természetes!!  Itthon lettünk volna akkor fölnyomtam volna a seggébe a kaját a tányérral együtt a köcsög pincérnek!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
|