| 
			| 

| rnie 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #330 Dátum: 2007. július 19. 21:54:07 pm » |  | 

Ha valakit el kell BP-ről vinni valamikor délután, klíma nélküli autóban még van hely:) Délelőtt valszeg lemegyek a V-tóra, 4-6 között tervezem az indulást, remélem nem maradok le mindenről:) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| fblacka 

Nem elérhető 

ejtsd: efbélacka

| 
								|  | « Válasz #331 Dátum: 2007. július 19. 22:45:00 pm » |  | 

sajna én sem tudok most lemenni    ... nem baj, majd legközelebb. ha gond lenne a megrendelt Mike-féle kaja-részem, akkor természetesen rendezem a számlám ...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #332 Dátum: 2007. július 19. 23:32:20 pm » |  | 

sajna én sem tudok most lemenni    ... nem baj, majd legközelebb. ha gond lenne a megrendelt Mike-féle kaja-részem, akkor természetesen rendezem a számlám ...  Nehogy zugevő legyél.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lütyő1 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #333 Dátum: 2007. július 20. 05:59:17 am » |  | 

Lütyő: Az elég korai nekem, még dolgozni is kell, meg a kocsit is csak később adom le a takaritóba.
 Oké, akkor lent találkozunk. Gondolom már letalálsz:  ) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Kox 

Nem elérhető 

Powered by rozsda

| 
								|  | « Válasz #334 Dátum: 2007. július 20. 08:23:19 am » |  | 

Kollégák, sajnos én sem tuodk menni.    Gondoltam azért szólok, annak ellenére hogy nem is iratkoztam fel a listára. Jó szórakozást nektek! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse |  |  | 
	| 
			| 

| Begi 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #335 Dátum: 2007. július 20. 08:49:59 am » |  | 

Bogebá, este hány fok lesz egy ezres skálán, csak azért, hogy megszorul-e a meleg ott, vagy lesz szélmozgás, esetleg fagyni fog-e mint tavaly? Ja, 20-as naptejjel mindenki kenje be a bal karját!!!    Anyósok a jobbjukat! Nem vicc, fél óra alatt ropogósra sül!!!! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #336 Dátum: 2007. július 20. 09:47:43 am » |  | 

Lütyő: Az elég korai nekem, még dolgozni is kell, meg a kocsit is csak később adom le a takaritóba.
 Oké, akkor lent találkozunk. Gondolom már letalálsz:  )Még motorral is.     |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TraBence 

Nem elérhető 

+36 30 370 85 77

| 
								|  | « Válasz #337 Dátum: 2007. július 20. 10:04:33 am » |  | 

SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek   Lehet mennénk mi is a talira |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Bence |  |  | 
	| 
			| 

| Begi 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #338 Dátum: 2007. július 20. 10:08:32 am » |  | 

SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek   Lehet mennénk mi is a taliraSzloviba nem kell útlevél, bármilyen okmány megfelel ami alkalmas a személyazonosság igazolására...de azt nem tudom, hogy egy ilyen csöpp gyerkőcnek mit kell felmutatnia. Anyakönyvi kivonat esetleg??? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TraBence 

Nem elérhető 

+36 30 370 85 77

| 
								|  | « Válasz #339 Dátum: 2007. július 20. 10:09:25 am » |  | 

SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek   Lehet mennénk mi is a taliraSzloviba nem kell útlevél, bármilyen okmány megfelel ami alkalmas a személyazonosság igazolására...de azt nem tudom, hogy egy ilyen csöpp gyerkőcnek mit kell felmutatnia. Anyakönyvi kivonat esetleg???Én is erre gondoltam... Lakcímkártyája van anyával egyező cimre akinek van útlevele is... + akvi kiv. Prbálom hivogatni a hivatalt de nem veszik fel...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Bence |  |  | 
	| 
			| 

| Coroner 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #340 Dátum: 2007. július 20. 10:54:08 am » |  | 

Én már legszívesebben indulnék!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #341 Dátum: 2007. július 20. 10:58:44 am » |  | 

SOS segítség kellene.... Kell e Útlevél 3és fél éves kölöknek   Lehet mennénk mi is a taliraSzloviba nem kell útlevél, bármilyen okmány megfelel ami alkalmas a személyazonosság igazolására...de azt nem tudom, hogy egy ilyen csöpp gyerkőcnek mit kell felmutatnia. Anyakönyvi kivonat esetleg???Én is erre gondoltam... Lakcímkártyája van anyával egyező cimre akinek van útlevele is... + akvi kiv. Prbálom hivogatni a hivatalt de nem veszik fel...  A Pógár Jenő hivatalt?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| bömbölő 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #342 Dátum: 2007. július 20. 11:11:12 am » |  | 

Urak!Sajnos úgy intéződött, hogy pénteken nem, de szombaton tudok menni. Természetesen a megrendelt kaját én is rendezni fogom és felajánlom a közösbe.
 HA valaki úgy érzi, hogy megfelel egy szombati indulás, mechanikus légkondicionálós autó:((( és a társaságomat is elviseli, akkor nálam is van szabad hely.
 Azt hiszem be kell tankolni a hűtőtáskába, mert megpusztulunk.
 Péntekre mindenkinek jó bulizást!
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| brain 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #343 Dátum: 2007. július 20. 12:58:50 pm » |  | 

Bogebá, este hány fok lesz egy ezres skálán, csak azért, hogy megszorul-e a meleg ott, vagy lesz szélmozgás, esetleg fagyni fog-e mint tavaly? Ja, 20-as naptejjel mindenki kenje be a bal karját!!!    Anyósok a jobbjukat! Nem vicc, fél óra alatt ropogósra sül!!!!jah, hétfőn kécske-miskolc-szigethalom-kecskemét túrán jing-jang lett a kezem   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| rnie 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #344 Dátum: 2007. július 20. 14:06:02 pm » |  | 

Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TurbóDénes 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #345 Dátum: 2007. július 20. 14:13:03 pm » |  | 

Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_)Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.   Sokáig jó,még melegben is.     Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #346 Dátum: 2007. július 20. 14:25:05 pm » |  | 

Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_)Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.   Sokáig jó,még melegben is.     Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamájjjjjjjj , teeeee.         |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TurbóDénes 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #347 Dátum: 2007. július 20. 14:32:10 pm » |  | 

Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_)Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.   Sokáig jó,még melegben is.     Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamájjjjjjjj , teeeee.        Igenis nyelvtantanárbácsy.   Megyek is és jukasztokk egyett.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #348 Dátum: 2007. július 20. 14:39:39 pm » |  | 

Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_)Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.   Sokáig jó,még melegben is.     Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamájjjjjjjj , teeeee.        Igenis nyelvtantanárbácsy.   Megyek is és jukasztokk egyett.  Nem nyelvtantanár, csak bántja a szemem, na.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| kopter 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #349 Dátum: 2007. július 20. 14:46:42 pm » |  | 

Mindenkinek jó mulatozást, én sajnos most sem tudok menni. Meg messze is van és drága a benzin   Meg cápám sincs most éppen   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BB 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #350 Dátum: 2007. július 20. 15:40:43 pm » |  | 

Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_)Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.   Sokáig jó,még melegben is.     Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamájjjjjjjj , teeeee.        Igenis nyelvtantanárbácsy.   Megyek is és jukasztokk egyett.  Nem nyelvtantanár, csak bántja a szemem, na.   Mi bántsa a szemed?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

E21 320/6 1982; F650ST 1997; E39 530d 2002;K1200R 2006 |  |  | 
	| 
			| 

| Gisti 
								Moderátor    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #351 Dátum: 2007. július 20. 17:10:52 pm » |  | 

Na, én lassan indulo, aki bújt-bújt:))) a Bombá!t, vizet és 3 sört még ki kell banyaszni a mélyhűtőből....  Kaját nem viszek, annyian mondták le, hogy remélem repeta is marad_)Azért egy-két Orosházi libamály konzervet tegyél el.   Sokáig jó,még melegben is.     Jó szórakozást mindenkinek aki eljut Boge Birodalmába.  Libamájjjjjjjj , teeeee.        Igenis nyelvtantanárbácsy.   Megyek is és jukasztokk egyett.  Nem nyelvtantanár, csak bántja a szemem, na.   Mi bántsa a szemed?  Há az zizzadcság   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

+36/70/77-97-815E23 745i
 E39 525d touring
 E46 320 Ci
 Triumph Herald 13/60
 Yamaha Fj 1200
 |  |  | 
	| 
			| 

| stasis 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #352 Dátum: 2007. július 21. 17:45:56 pm » |  | 

Mindjárt töltöm fel a képeket |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TraBence 

Nem elérhető 

+36 30 370 85 77

| 
								|  | « Válasz #353 Dátum: 2007. július 21. 18:04:53 pm » |  | 

Mindjárt töltöm fel a képeket
 Hali... FTPre? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Bence |  |  | 
	| 
			| 

| stasis 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #354 Dátum: 2007. július 21. 18:10:01 pm » |  | 

Mindjárt töltöm fel a képeket
 Hali... FTPre?Nem, egy nagy zip |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Himizoli1 
								Moderátor    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #355 Dátum: 2007. július 21. 18:25:02 pm » |  | 

Urak ! Köszönjük Bogenak a vendéglátást, Mike a kaját. és mindekinek aki ott volt. Nagyon jol éreztem magamat.  u.i Házi feladtaként a paragrafus átnézése    |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2007. július 21. 18:32:44 pm írta Himizoli1 » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| steffe 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #356 Dátum: 2007. július 21. 18:26:03 pm » |  | 

Ezuton is szeretnék köszönete mondani mindenkinek aki a tali csapatát erősitette!! Minden fasza volt,király volt a hangulat,amig ki nem jött a rendőrség!!   Utána még jobb volt!!   Mert a törvény számit,igaz Zolka?  Boge ismét ezer köszönet a tali megszervezéséért!! Mike a köszi a fuvarért és a zsirkirály kajáért!!!   Kibaszott jó volt a hangulat,és kibaszott meleg is volt!!!   Ja és ezuton is köszönet Zolkának,Realdriftnek,Lütyinek a redvás cumóm szállitásáért!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

steffe |  |  | 
	| 
			| 

| TraBence 

Nem elérhető 

+36 30 370 85 77

| 
								|  | « Válasz #357 Dátum: 2007. július 21. 18:31:52 pm » |  | 

Ezuton is szeretnék köszönete mondani mindenkinek aki a tali csapatát erősitette!! Minden fasza volt,király volt a hangulat,amig ki nem jött a rendőrség!!   Utána még jobb volt!!   Mert a törvény számit,igaz Zolka?  Boge ismét ezer köszönet a tali megszervezéséért!! Mike a köszi a fuvarért és a zsirkirály kajáért!!!   Kibaszott jó volt a hangulat,és kibaszott meleg is volt!!!   Ja és ezuton is köszönet Zolkának,Realdriftnek,Lütyinek a redvás cumóm szállitásáért!  Egy kis ideig ugy volt hogy mégis leugrunk kiscsaládommal... de aztán mégsem...   Tök jó hogy jól éreztétek magatokat, várom a képeket.  Ja és mi volt az a Yard dolog ??   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Bence |  |  | 
	| 
			| 

| Coroner 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #358 Dátum: 2007. július 21. 18:32:36 pm » |  | 

Tényleg nagyon jól összehangolt találkozó volt. Semmiben nem volt hiány: kaja, pia , "izgalom" , meg nekem egy kis rosszulét a végére    (Már jobban vagyok.    ) Ezer köszönet Bogenak a szervezésért! Steffe neked meg kösz az intézkedést az étterembe!  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| steffe 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #359 Dátum: 2007. július 21. 18:35:51 pm » |  | 

Tényleg nagyon jól összehangolt találkozó volt. Semmiben nem volt hiány: kaja, pia , "izgalom" , meg nekem egy kis rosszulét a végére    (Már jobban vagyok.    ) Ezer köszönet Bogenak a szervezésért! Steffe neked meg kösz az intézkedést az étterembe! Uram ez csak természetes!!   Itthon lettünk volna akkor fölnyomtam volna a seggébe a kaját a tányérral együtt a köcsög pincérnek!!!!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

steffe |  |  | 
	|  |