TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2007. július 16. 10:18:00 am » |
|
Hát olyankor hívjál fel és kérdezzél!
Értettem! Köszönöm a lehetőséget. Te Zaki. Mikor lesz ténykép? Tiszta lik a Zódalam. Nyugi, nyugi. Vannak még megoldatlan rejtélyek, azokat kell mókolnom, nem kaptam még jó ihletet hozzá. Nem tetszik még az öszhang, dolgozom a dolgon. A kép igéret, meglesz. Jó. Én várok. Akármeddig. Remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lóránd
Nem elérhető
e23 732i
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2007. július 16. 23:17:19 pm » |
|
hello! nemtom hogy jó helyre írok de azért léci aki tud az segítsen : állítólag van a kocsiban klíma de én nem hiszem viszont van benne 1 vékony hűtő az alaphűtő előtt. a műszerfalam meg pont ilyen
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2007. július 17. 05:38:39 am » |
|
hello! nemtom hogy jó helyre írok de azért léci aki tud az segítsen : állítólag van a kocsiban klíma de én nem hiszem viszont van benne 1 vékony hűtő az alaphűtő előtt. a műszerfalam meg pont ilyen
Ha a kocsi klímás, akkor ez a müszerfal csak majdnem olyan mint a tied. A tieden van egy hópihét ábrázoló kapcsoló a felső nyomógombsor baloldali kapcsolója dupla és abból az alsó a klíma kapcsolója. Ez csak akkor igaz ha a klíma gyári beszerelésü, amennyiben a klíma utólagos akkor bárhol lehet egy bármilyen formáju kapcsoló amivel a kompresszort kapcsolod. Ha biztos akarsz lenni a dologban akkor nézd meg a motor menetirányszerinti jobb oldalán alul kell lenni a kompresszornak,ami egy nagy hengeralaku valami, amit a főtengelyről egy külön ékszíj hajt. Az hogy a hűtő elött van még egy hűtő az jó jel azt úgy hívják hogy klíma kondenzátor. Én ismerem a kocsidat, és a volt gazdáját is, ha ő azt mondta van benne akkor szerintem van benne, én sajnos nem emlékszem hogy van-e. Másik kérdésedre: egyszerübben kapsz választ a kérdéseidre, ha az teknikai segítség, autoreszelde topikba írod. Üdv. Viktor
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
E23 Vitamin
Vendég
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2007. július 17. 06:29:29 am » |
|
Köszi Viktor!!!
Bizony van benne!!! Hűtő is kompresszor is, csövezés is. A többire rá kell jönni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lóránd
Nem elérhető
e23 732i
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2007. július 22. 02:11:05 am » |
|
hello! éppen festés előtt állok és tudni szeretném hogy króm csikokat hogyan lehet leszedni hogy ne sérüljön meg+kéne nekem ablakokhoz gumitömítés mert mind száraz porhanyós
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2007. július 23. 11:23:42 am » |
|
üdv! kaptam szülinapomra egy Blaupunkt GTx 693 High Power hangszórópárt, beletettem, egyelőre ideigelenesen, merthogy nem fért be a kalaptartó két szélére, ezért egymás mellé kerültek középre... kérdés, hogy ez nem baj-e, nem gerjesztik-e egymást, mennyire tesz nekik rosszat? elég állatul szólnak egyelőre erősítő nélkül is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2007. július 23. 18:56:15 pm » |
|
Üdv Urak! Gondoltam szólok. Augusztus 18-án szombaton lesz egy Autó Hi-Fi baráti találkozó (tényleg Hi-Fi!!!! és nem cümcüm zene, meg a hasonló egy bittel megáldott IQbajnokokat várják a szervezők) Bicskére. Este 22 órakor pedig Kowalsky meg a Vega lép fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sixpack525i
Vendég
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2007. július 23. 20:14:37 pm » |
|
A svájciak miben különböztek (miről lehet megállapitani) Valószinüleg maradnak ki felszerelési tárgyak, én ezeket vettem eddig észre a 84"-es 520i-nkben: -EGR szelep(kipufogógáz visszavezetés) -Fűtött tükrök -Fűtött ablakmosófúvóka -zárfűtés -matrica az ablakon [/quote] Ebből az első és az utolsó igaz, a többi nem svájci specifikus. Mind van pl. az 535iben is, pedig az nem svájci. [/quote] Bazmeg! Az 535i, ez pedig egy 520i..Van egy kicsi különbség a felszereltségükben.. [/quote] A fekete etám is switzerland edition és se sperrdifi, se fűtött tükör, se fűtött spricni. Viszont fűtött ülés és klíma van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2007. július 23. 21:12:39 pm » |
|
üdv! kaptam szülinapomra egy Blaupunkt GTx 693 High Power hangszórópárt, beletettem, egyelőre ideigelenesen, merthogy nem fért be a kalaptartó két szélére, ezért egymás mellé kerültek középre... kérdés, hogy ez nem baj-e, nem gerjesztik-e egymást, mennyire tesz nekik rosszat? elég állatul szólnak egyelőre erősítő nélkül is!
Ezek ugye 3 utasok?! Nem emlékszem most pontosan, mi a méretük? Be is süllesztetted már a kalaptartóba? Milen a rédiód?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2007. július 23. 21:46:51 pm » |
|
Ezek ugye 3 utasok?! Nem emlékszem most pontosan, mi a méretük? Be is süllesztetted már a kalaptartóba? Milen a rédiód? 3 utasok bizony, 74.5 (ez volt a gatya) x 150.5 x 220.5 mm. be én, kivágtam dekopírfűrésszel a lyukakat de csak mert már eleve gány volt a kalaptartóm! most bent figyelnek, stabilak is, csak gány! majd megbatikolom, nemsokára!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2007. július 24. 19:53:39 pm » |
|
Ezek ugye 3 utasok?! Nem emlékszem most pontosan, mi a méretük? Be is süllesztetted már a kalaptartóba? Milen a rédiód? 3 utasok bizony, 74.5 (ez volt a gatya) x 150.5 x 220.5 mm. be én, kivágtam dekopírfűrésszel a lyukakat de csak mert már eleve gány volt a kalaptartóm! most bent figyelnek, stabilak is, csak gány! majd megbatikolom, nemsokára! Elöl mi a méret ami elférne? Milen geped van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2007. július 24. 23:16:19 pm » |
|
Ezek ugye 3 utasok?! Nem emlékszem most pontosan, mi a méretük? Be is süllesztetted már a kalaptartóba? Milen a rédiód? 3 utasok bizony, 74.5 (ez volt a gatya) x 150.5 x 220.5 mm. be én, kivágtam dekopírfűrésszel a lyukakat de csak mert már eleve gány volt a kalaptartóm! most bent figyelnek, stabilak is, csak gány! majd megbatikolom, nemsokára! Elöl mi a méret ami elférne? Milen geped van? e21-em van, nem tudom mekkora férne el elöl...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2007. július 25. 15:12:33 pm » |
|
Hali! Történet: a kocsim (E21) csomagtérajtajának bal hátsó sarkában volt egy matrica, melyet én nem odavalónak gondoltam. finom leszedtem, nem karmoltam meg a fényezést semmi. igen, de a ragasztóról valamennyi maradék rajta maradt. sajnos elfelejtettem, hogy alkohollal kéne letörölni meg egy vattával. viszont egy mosogatószivacs (nem dörzsike...) a kezembe akadt egy vödör langyos, szappanos vízzel. letöröltem vele, és nem mondhatom, hogy túlságosan dörzsöltem volna. vízzel áttöröltem, megszáradt. bár ne tette volna, ugyanis baromira bemattult a helyén a fényezés (ha kell teszek fel róla képet).
egy polír segítene? mit ajánlotok?
üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2007. július 25. 15:39:09 pm » |
|
Persze, semmi gond, ne aggódj! Ha nagyon durva akkor menj rá egy picit fogkrémmel, pamut rongyra nyomj egy kicsit és azzal körkörösen. ha kiszárad vizezd be! Utána bármilyen polírpasztával tükörre fényesítheted.
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2007. július 25. 18:17:42 pm » |
|
Köszi! Üvegre való polírpaszta jó lenne hozzá? amúgy a polírpasztát csak ráteszem, s ronggyal addig kenegetem amíg leszakad a karom?
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2007. július 25. 20:35:39 pm » |
|
Ezek ugye 3 utasok?! Nem emlékszem most pontosan, mi a méretük? Be is süllesztetted már a kalaptartóba? Milen a rédiód? 3 utasok bizony, 74.5 (ez volt a gatya) x 150.5 x 220.5 mm. be én, kivágtam dekopírfűrésszel a lyukakat de csak mert már eleve gány volt a kalaptartóm! most bent figyelnek, stabilak is, csak gány! majd megbatikolom, nemsokára! Elöl mi a méret ami elférne? Milen geped van? e21-em van, nem tudom mekkora férne el elöl... Előre lábhoz, ahol az E28 is van gyárilag elférne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
videospromega
Nem elérhető
Mostmár úszkálunk...
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2007. július 25. 20:44:35 pm » |
|
e21-em van, nem tudom mekkora férne el elöl...
Eredetileg 10x15 cm-es ováloknak van hely, a mélység ha jól emlékszem olyan 7-9 cm, elég karcsú, de sokmindenre elég lehet. Sajnos kitágítani sem lehet a helyet ott, mivel az ajtó előtti függőleges merevítés van útban... Promega
|
|
|
Naplózva
|
Promega
BMW 315 1982, alpinweiB (O==[][]==O)
Lassanként megjobbítom... nagyonlassanként
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #137 Dátum: 2007. július 25. 20:48:21 pm » |
|
Üvegre való polírpaszta jó lenne hozzá? amúgy a polírpasztát csak ráteszem, s ronggyal addig kenegetem amíg leszakad a karom? Üvegre való paszta biztos hogy nem jó, kimondottan autóra való kell. Ha nem metal akkor szines paszta, ha metál akkor kimondottan HARTWACHSPOLITUR FÜR METALLACKE lesz a megfejtés! A karleszakadás az stimmel!
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2007. július 25. 20:53:40 pm » |
|
Üvegre való polírpaszta jó lenne hozzá? amúgy a polírpasztát csak ráteszem, s ronggyal addig kenegetem amíg leszakad a karom? Üvegre való paszta biztos hogy nem jó, kimondottan autóra való kell. Ha nem metal akkor szines paszta, ha metál akkor kimondottan HARTWACHSPOLITUR FÜR METALLACKE lesz a megfejtés! A karleszakadás az stimmel! nem metál! autósboltban kapok, vagy benzinkúton? köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #139 Dátum: 2007. július 26. 02:57:24 am » |
|
Üvegre való polírpaszta jó lenne hozzá? amúgy a polírpasztát csak ráteszem, s ronggyal addig kenegetem amíg leszakad a karom? Üvegre való paszta biztos hogy nem jó, kimondottan autóra való kell. Ha nem metal akkor szines paszta, ha metál akkor kimondottan HARTWACHSPOLITUR FÜR METALLACKE lesz a megfejtés! A karleszakadás az stimmel! nem metál! autósboltban kapok, vagy benzinkúton? köszi! Hagyd békén majd ha jössz megoldjuk!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2007. július 26. 14:17:20 pm » |
|
Üvegre való polírpaszta jó lenne hozzá? amúgy a polírpasztát csak ráteszem, s ronggyal addig kenegetem amíg leszakad a karom? Üvegre való paszta biztos hogy nem jó, kimondottan autóra való kell. Ha nem metal akkor szines paszta, ha metál akkor kimondottan HARTWACHSPOLITUR FÜR METALLACKE lesz a megfejtés! A karleszakadás az stimmel! nem metál! autósboltban kapok, vagy benzinkúton? köszi! Hagyd békén majd ha jössz megoldjuk! igenis főnök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2007. július 28. 19:02:07 pm » |
|
e21-em van, nem tudom mekkora férne el elöl...
Eredetileg 10x15 cm-es ováloknak van hely, a mélység ha jól emlékszem olyan 7-9 cm, elég karcsú, de sokmindenre elég lehet. Sajnos kitágítani sem lehet a helyet ott, mivel az ajtó előtti függőleges merevítés van útban... Promega köszönöm, akkor majd valamit intézek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
easy
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2007. augusztus 09. 10:22:16 am » |
|
Van egy ilyen autórádióm, de sajnos nem müxik. http://www.claasi.de/img/bavdigmo.jpg Mivel gyári BMW rádió, Becker gyártmány 1985-ből való gondoltam bele rakom, tenne egy lapáttal a retro hangulatra, és eredeti alkatrész lenne még a rádió is. A semmi helyett legalább szólna valami a régi kenwood-ot ugyanis kilopták évekkel ez előtt. Bár ez csak rádió és még kazettát sem lehet belepaszírozni, de nem baj Szerintetek érdemes megjavíttatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2007. augusztus 09. 10:23:14 am » |
|
Van egy ilyen autórádióm, de sajnos nem müxik. http://www.claasi.de/img/bavdigmo.jpg Mivel gyári BMW rádió, Becker gyártmány 1985-ből való gondoltam bele rakom, tenne egy lapáttal a retro hangulatra, és eredeti alkatrész lenne még a rádió is. A semmi helyett legalább szólna valami a régi kenwood-ot ugyanis kilopták évekkel ez előtt. Bár ez csak rádió és még kazettát sem lehet belepaszírozni, de nem baj Szerintetek érdemes megjavíttatni? Ha leküldöd Pécsre akkor megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
easy
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 2007. augusztus 11. 13:26:10 pm » |
|
Íme a BMW Bavaria Rádió amiről írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 2007. augusztus 11. 17:33:39 pm » |
|
Szép. És ha megjavítjuk akkor már jó is lesz...
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #146 Dátum: 2007. augusztus 11. 19:39:25 pm » |
|
Szia Gisti. Gáz van rádiómmal és a hangszóróval tudsz segiteni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 2007. augusztus 12. 07:48:34 am » |
|
Szia Gisti. Gáz van rádiómmal és a hangszóróval tudsz segiteni??? Halihó! És mi a gáz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zakicorp
Vendég
|
|
« Válasz #148 Dátum: 2007. augusztus 12. 13:00:41 pm » |
|
Szia Gisti. Gáz van rádiómmal és a hangszóróval tudsz segiteni??? Halihó! És mi a gáz Adott a régi Blaupunkt rádióm és vettem hozzá új hangszórókat (Blaupunkt 2 utas gyári csak kicsit gyengébbek) amikor hangositom iszonyuan torzitanak. Szerintem kicsi a rádió végfoka és talán nem birja az egészet RCA kimenet ugye még nincs rajta, szerinted hangzsóró vezetékről megoldható egy erősitő? Vagy tudsz valami okosabbat tanácsolni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 2007. augusztus 12. 16:47:20 pm » |
|
Szia Gisti. Gáz van rádiómmal és a hangszóróval tudsz segiteni??? Halihó! És mi a gáz Adott a régi Blaupunkt rádióm és vettem hozzá új hangszórókat (Blaupunkt 2 utas gyári csak kicsit gyengébbek) amikor hangositom iszonyuan torzitanak. Szerintem kicsi a rádió végfoka és talán nem birja az egészet RCA kimenet ugye még nincs rajta, szerinted hangzsóró vezetékről megoldható egy erősitő? Vagy tudsz valami okosabbat tanácsolni??? Megnézzük és akkor kitaláljuk közösen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|