Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 2008. február 19. 12:01:38 pm » |
|
Urak!E-12 első hangszóró mekkora méretű?Nos az a problémám, hogy van egy nagyon jó Hertz első szettem, de nem ovál, hanem 16-os...Arra gondoltam, hogy készítek egy konzolt amit a gyári rögzítéshez fogatok oda, a kárpitot rápakolom és mintha mi sem történt volna működik.Nem akarom szétvágni az autót, de a bontatlan dobozos szettemet, hasznosítani szeretném!Ötleteket, javaslatokat várok.
Sztem nem fér be a mágnes a hangszórólukba, kb akkora(ha nem egyezik ) a hangszóró nyílása,mint az E28-asnál..De a kápritot se tudom, hogy takarná be..
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
fehércápa
Nem elérhető
320/6 1982/06
|
|
« Válasz #361 Dátum: 2008. február 27. 22:11:29 pm » |
|
Urak!E-12 első hangszóró mekkora méretű?Nos az a problémám, hogy van egy nagyon jó Hertz első szettem, de nem ovál, hanem 16-os...Arra gondoltam, hogy készítek egy konzolt amit a gyári rögzítéshez fogatok oda, a kárpitot rápakolom és mintha mi sem történt volna működik.Nem akarom szétvágni az autót, de a bontatlan dobozos szettemet, hasznosítani szeretném!Ötleteket, javaslatokat várok.
Ilyen megoldáson már én is gondolkoztam, csak egy a baj hogy utánna én nem tudnám kinyítni a kesztyűtartót a konzoltól. Szóval előtte nézd meg te is jól, hogy jó lesz-e.
|
|
|
Naplózva
|
20 521 44-82 Skype: timar.laszlo70
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 2008. március 18. 09:22:25 am » |
|
Akkor estleg egy ilyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fehércápa
Nem elérhető
320/6 1982/06
|
|
« Válasz #363 Dátum: 2008. március 20. 19:12:23 pm » |
|
Akkor estleg egy ilyen?
Ja, E21-be nincs ám ennyi hely elől éppcsak elfér egy kisovál, sibedah lefolyócsőve is útban van. A Mac Audionak volt egy 13-as komponens szette ami kis beépítési mélységű volt. Az talán bemegy egy kis átalakítással de nagyon nyögvenyelősen. A magassugárzóját meg be lehet tenni a két felső kis levegőrács mőgé, és akkor nem is látszik.
|
|
|
Naplózva
|
20 521 44-82 Skype: timar.laszlo70
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #364 Dátum: 2008. március 21. 15:33:09 pm » |
|
Akkor estleg egy ilyen?
Ja, E21-be nincs ám ennyi hely elől éppcsak elfér egy kisovál, sibedah lefolyócsőve is útban van. A Mac Audionak volt egy 13-as komponens szette ami kis beépítési mélységű volt. Az talán bemegy egy kis átalakítással de nagyon nyögvenyelősen. A magassugárzóját meg be lehet tenni a két felső kis levegőrács mőgé, és akkor nem is látszik. Na ezé tettem a váltóbox panelbe vagy mibe /kép a topicomba/ és így befért két 2x90w-os 2 utas kör ..hangzásra mondták, hogy ez így nem jó. Aláírom, de még mindíg jobb ,mintha semmi nem lenne..a többi meg hátúl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 2008. március 22. 15:16:19 pm » |
|
Akkor estleg egy ilyen?
Ja, E21-be nincs ám ennyi hely elől éppcsak elfér egy kisovál, sibedah lefolyócsőve is útban van. A Mac Audionak volt egy 13-as komponens szette ami kis beépítési mélységű volt. Az talán bemegy egy kis átalakítással de nagyon nyögvenyelősen. A magassugárzóját meg be lehet tenni a két felső kis levegőrács mőgé, és akkor nem is látszik. Nekem ez van elöl, de nincs tetőablakom. http://sal.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=01.01.03.07&cikk=4297
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 2008. március 23. 10:15:23 am » |
|
Akkor estleg egy ilyen?
Ha van neked egy pár ilyened(hangszóró nélkül is tökéletes, úgyse lesz benne),akkor tudok rá valakit, akit érdekelnének. A szin mellékes..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lóránd
Nem elérhető
e23 732i
|
|
« Válasz #368 Dátum: 2008. március 29. 12:58:37 pm » |
|
erről tud valaki valamit?
|
|
|
|
BaltusE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 2008. március 30. 07:19:14 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sixpack525i
Vendég
|
|
« Válasz #370 Dátum: 2008. március 30. 10:51:43 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 2008. március 30. 11:08:48 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sixpack525i
Vendég
|
|
« Válasz #372 Dátum: 2008. március 30. 11:09:37 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 2008. március 30. 11:10:14 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved? Asszem megválok tőle..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sixpack525i
Vendég
|
|
« Válasz #374 Dátum: 2008. március 30. 11:11:13 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved? Asszem megválok tőle.. A hengerfej (vagy csak a veztengely) érdekelne. Ha adod külön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #375 Dátum: 2008. március 30. 11:13:27 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved? Asszem megválok tőle.. A hengerfej (vagy csak a veztengely) érdekelne. Ha adod külön... Ennyire még nem gondolkoztam bele, de elviheted egyben is akár teszkós áron. Méga motorvezérlőjét is adom hozzá,nekem úgyse jó a 3.2-höz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sixpack525i
Vendég
|
|
« Válasz #376 Dátum: 2008. március 30. 11:15:47 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved? Asszem megválok tőle.. A hengerfej (vagy csak a veztengely) érdekelne. Ha adod külön... Ennyire még nem gondolkoztam bele, de elviheted egyben is akár teszkós áron. Méga motorvezérlőjét is adom hozzá,nekem úgyse jó a 3.2-höz.. Nekem a veztengely, ami nagyon lényeges belőle, de akkor megbeszéljük. Egy pillantást tudsz majd az állapotára vetni? Haverom készülő versenyautójába kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #377 Dátum: 2008. március 30. 11:17:24 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved? Asszem megválok tőle.. A hengerfej (vagy csak a veztengely) érdekelne. Ha adod külön... Ennyire még nem gondolkoztam bele, de elviheted egyben is akár teszkós áron. Méga motorvezérlőjét is adom hozzá,nekem úgyse jó a 3.2-höz.. Nekem a veztengely, ami nagyon lényeges belőle, de akkor megbeszéljük. Egy pillantást tudsz majd az állapotára vetni? Haverom készülő versenyautójába kéne. Ránézhetek, de nem értek hozzá, bevallom férfiasan. Le fogom venni a szelepfedelet, és lefotózom jó nagy felbontásban, és átküldöm a mailodra.Vagy kicsábítalak érdre, és megnézed.. )Ha szombat reggel jössz, egyefene megnézheted a nagycápit is.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sixpack525i
Vendég
|
|
« Válasz #378 Dátum: 2008. március 30. 11:19:45 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved? Asszem megválok tőle.. A hengerfej (vagy csak a veztengely) érdekelne. Ha adod külön... Ennyire még nem gondolkoztam bele, de elviheted egyben is akár teszkós áron. Méga motorvezérlőjét is adom hozzá,nekem úgyse jó a 3.2-höz.. Nekem a veztengely, ami nagyon lényeges belőle, de akkor megbeszéljük. Egy pillantást tudsz majd az állapotára vetni? Haverom készülő versenyautójába kéne. Ránézhetek, de nem értek hozzá, bevallom férfiasan. Le fogom venni a szelepfedelet, és lefotózom jó nagy felbontásban, és átküldöm a mailodra.Vagy kicsábítalak érdre, és megnézed.. )Ha szombat reggel jössz, egyefene megnézheted a nagycápit is.. ) Az első kettő és utolsó két bütyök hegyét fényképezd le légyszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #379 Dátum: 2008. március 30. 11:24:07 am » |
|
E28 hátsólámpát szedett már szét valaki? Történetesen arra gondolok hogy egy remek állapotú,ámde repedt lámpát ki kell hajítani? A feszegetés nem vált be. Egyet már ropira törtem.(már eleve halott volt ) Felmelegítés? Egyéb ölet? Nem lehet szétszedni Én is próbáltam már. én is meg fogom póbálni, de egyelőre az E23-ba bújok bele..Jövő hétvégén már a motor is belekerül, és hajrá, jöhetnek az amperek...Szomorú, és egyben vidám napok jönnek: ) A 28as motorral mi a terved? Asszem megválok tőle.. A hengerfej (vagy csak a veztengely) érdekelne. Ha adod külön... Ennyire még nem gondolkoztam bele, de elviheted egyben is akár teszkós áron. Méga motorvezérlőjét is adom hozzá,nekem úgyse jó a 3.2-höz.. Nekem a veztengely, ami nagyon lényeges belőle, de akkor megbeszéljük. Egy pillantást tudsz majd az állapotára vetni? Haverom készülő versenyautójába kéne. Ránézhetek, de nem értek hozzá, bevallom férfiasan. Le fogom venni a szelepfedelet, és lefotózom jó nagy felbontásban, és átküldöm a mailodra.Vagy kicsábítalak érdre, és megnézed.. )Ha szombat reggel jössz, egyefene megnézheted a nagycápit is.. ) Az első kettő és utolsó két bütyök hegyét fényképezd le légyszi Oké. megpróbálok még ma sort keríteni rá..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #380 Dátum: 2008. március 30. 14:36:45 pm » |
|
Lütyő, Six ezzal az üggyel gó Privátba! Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 2008. március 30. 18:52:29 pm » |
|
Lütyő, Six ezzal az üggyel gó Privátba! Promega
oké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #382 Dátum: 2008. április 09. 07:50:31 am » |
|
Esetleg valaki tudja hogy a V:FUNK gomb mit csinál?
Az a szerepe,hogy gondolkozz rajta,hogy mi a szerepe. Bocsi.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 2008. április 09. 08:07:17 am » |
|
Ezért nem is olyan nehéz megoldani.
Igen..Ha valaki ragaszkodik a nosztalgia rádióhoz ám tegye..De mivel nekem sose lesz veterán kocsim, legfeljebb életkorban, így nem érzem szükségét, hogy a kossuthot és a petőfit hallgassam.. BMW BAVARIA ELEKTRONIC II. Állítólag 1985-ös. Még csak az ebédlőasztalon raktam össze,de rögtön a 88.1-re állítottam. 150 W-os JVC sugárzókkal (ezek volt a Trabantomban egy öreg Blaupunkttal) Szerintem szépen szóltak,pontosabban csak az egyik kimenete szól,még. Zeneileg is és hangerőileg is meg vagyok elégedve vele. Bár fogalmam sincs a zenei teljesítményéről,mert pont ott van lekopva a gyári matrica.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 09. 08:25:05 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #384 Dátum: 2008. április 09. 11:56:24 am » |
|
BMW BAVARIA ELEKTRONIC II. Állítólag 1985-ös. Még csak az ebédlőasztalon raktam össze,de rögtön a 88.1-re állítottam. 150 W-os JVC sugárzókkal (ezek volt a Trabantomban egy öreg Blaupunkttal) Szerintem szépen szóltak,pontosabban csak az egyik kimenete szól,még. Zeneileg is és hangerőileg is meg vagyok elégedve vele. Bár fogalmam sincs a zenei teljesítményéről,mert pont ott van lekopva a gyári matrica. Ha majd megjavul a másik oldal is, próbáld ki "rendes" 8ohm-os hangszórókkal is. Én ilyet használok mühelyrádiónak, 2x80W vidi hangfallal. Egyébként 2x20W-os a rádió. Mi a bajod ezekkel a JVC-kkel azon kívül,hogy régiek ? Ezzel a szintén nem tegnap készült Blaupunkttal, egész jól szóltak a Trabiban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 09. 11:58:45 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #385 Dátum: 2008. április 10. 15:46:35 pm » |
|
kéne kis segítség becker mexico electronic be797 bekötéshez, plusz nem tudom mi az a GAL regler dobozka a hátoldalán, van rajta egy kis 3állású kapcsoló is, szóval ha valaki tud valamit sikítson!
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #386 Dátum: 2008. április 10. 20:50:27 pm » |
|
kéne kis segítség becker mexico electronic be797 bekötéshez, plusz nem tudom mi az a GAL regler dobozka a hátoldalán, van rajta egy kis 3állású kapcsoló is, szóval ha valaki tud valamit sikítson! A bekötést a kép szerint biztos meg tudod csinálni. A GAL regler pedig a sebességfüggő hangerőszabájzás, ha bekötöd a kilóméteróra sebességjel kimenetére (blau), akkor ahogy gyorsul az autó ugy növeli a hangerőt. A kis háromállásuval az erősités mértékét lehet állitani, ezt majd kitapasztalod, de egy 6-osba szerintem elég az I-es . köszi! a sebességjel kimenetet hol találom, közvetlenül az órán, vagy jön le egy kábel? minden 6oson van, tehát tuti találok ilyet? hova kell kötni? ld. kép (egyiken lehúztam a GAL regler csatiját, a kis kéken (ami a GAL reglerből jön külön) BMW felirat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #387 Dátum: 2008. április 10. 21:14:52 pm » |
|
Annak a kis kéknek keresd meg az ellenpárját. Ott van a rádió vezetékeinél. (ha minden igaz akkor fekete-szürke v. fehér csíkkal)
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 2008. április 11. 10:44:50 am » |
|
Gisti , zsolt-E28 ! Intézem a magnóm lejuttatását valamelyiktekhez. Ahogy tudok konkrét lehetőséget szólok. Gondolom születésekor volt valami csatlakozója. Van hozzá ilyen csatitok ? A -ha jól emlékszem így hívják- TUEL aljzat mi célt szolgál ?
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #389 Dátum: 2008. április 11. 15:17:05 pm » |
|
Annak a kis kéknek keresd meg az ellenpárját. Ott van a rádió vezetékeinél. (ha minden igaz akkor fekete-szürke v. fehér csíkkal)
rádió beszerelve, kábelt nem találtuk.. konzultálunk pécsett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|