Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2700 Dátum: 2009. január 26. 09:29:07 am » |
|
Már elég régóta hirdeti
Érdekes... pedig magyarrendszám minden van ejsze garázsos is, hogyhogy nem viszik el nem is értem... Ilyen feltételek között már 6 ost nem kapni ennyiért ez meg egy E9.
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2701 Dátum: 2009. január 26. 09:53:02 am » |
|
Már elég régóta hirdeti
Érdekes... pedig magyarrendszám minden van ejsze garázsos is, hogyhogy nem viszik el nem is értem... Ilyen feltételek között már 6 ost nem kapni ennyiért ez meg egy E9. Bassz... kurva jól néz ki, tényleg miért nem viszik el? Én miondjuk most látom először, eddig nem láttam a használtautón... mondjuk nekem az eredeti felnivel 100x jobban tetszik, mint ezzel a 16 os szaral...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2702 Dátum: 2009. január 26. 10:11:37 am » |
|
Na igen az autót régről "ismerem",még 6-os koromból.Anyám a Hungária kőrút és az Ajtósi D. sarkán dolgozott, ha jól emlékszem 96-97 környéke.Az autó akkoriban pipec nem gányolt volt,szép belsővel.Szerintem a fényezés szine nem eredeti,de jól áll neki. Van közös kép az enyémmel meg lett örökítve,nem találom bas...a meg.A mostani állapotáról fogalmam sincs. Ha lenne lóvém biztosan megnézném egész jó árat mond a manus.Ja annakidején beszéltem vele elég normális földön jár.A 95-ös Hajó gyári szigeten is kint volt (Bmw randevún) Mellékelek egy pár képet.Jánosi Imrének köszönet a képekért.Reklámot neki
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
ujjtibor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2703 Dátum: 2009. január 26. 10:15:25 am » |
|
Ma Csirkebácsival megnéztük ezt a 21-est, ha már itt van a szomszédban. http://www.hasznaltauto.hu/2691426_bmw_320_1976 Ha elbírsz vonatkoztatni a tulaj fellengzős dumáitól, még van is fantázia benne, de sajnos igazi paraszt tuning. .... Érdekessége, hogy még a sor 4-es ,2000-es M10 gyártmány. Bár ez a 83-as motorral duma.. most akkor ez ,hogy is van? elvileg a hengerfej pontosan megmondja. ha 2.0 van a HF-be öntve, akkor az, ha bármi más, akkor csak papírilag 20-as illetve a motorszámnak kellene 204V-vel kezdődnie. Ezeket néztétek? Promega Szerintem inkább a motorszámra kellene hagyatkozni, mivel az én gépemben is egy 1.8-as motor dohog M10 B20-as hengerfejjel. Sőt bontottam szét olyan B 16-os motort, melyen szintén 20-as hengerfej volt.
|
|
|
Naplózva
|
06-30-499-20-10 E 12 520, E 39 535. E 12 518 egyenlőre C vágányon
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2704 Dátum: 2009. január 26. 10:20:29 am » |
|
Na igen az autót régről "ismerem",még 6-os koromból.Anyám a Hungária kőrút és az Ajtósi D. sarkán dolgozott, ha jól emlékszem 96-97 környéke.Az autó akkoriban pipec nem gányolt volt,szép belsővel.Szerintem a fényezés szine nem eredeti,de jól áll neki. Van közös kép az enyémmel meg lett örökítve,nem találom bas...a meg.A mostani állapotáról fogalmam sincs. Ha lenne lóvém biztosan megnézném egész jó árat mond a manus.Ja annakidején beszéltem vele elég normális földön jár.A 95-ös Hajó gyári szigeten is kint volt (Bmw randevún) Mellékelek egy pár képet.Jánosi Imrének köszönet a képekért.Reklámot neki Hát ha a hirdetés szövegét nézzük akkor is ugyanannál az embernél volt és ha akkor szép állapotban volt, gyanús hogy most is így van legalábbis nemsokat romolhatott. Szerintem ennyiért jó áron hirdeti, s ha nem tévedek ehhez még több alkatrészt lehet találni mint 6hoz gondolok itt főleg kasztnielemekre. Ráadásul ritkább is, főleg ilyen állapotban, a papírokat nem is győzöm hangsúlyozni. Akinek van ennyije vegye meg!
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2705 Dátum: 2009. január 26. 11:55:43 am » |
|
Na igen az autót régről "ismerem",még 6-os koromból.Anyám a Hungária kőrút és az Ajtósi D. sarkán dolgozott, ha jól emlékszem 96-97 környéke.Az autó akkoriban pipec nem gányolt volt,szép belsővel.Szerintem a fényezés szine nem eredeti,de jól áll neki. Van közös kép az enyémmel meg lett örökítve,nem találom bas...a meg.A mostani állapotáról fogalmam sincs. Ha lenne lóvém biztosan megnézném egész jó árat mond a manus.Ja annakidején beszéltem vele elég normális földön jár.A 95-ös Hajó gyári szigeten is kint volt (Bmw randevún) Mellékelek egy pár képet.Jánosi Imrének köszönet a képekért.Reklámot neki Hát ha a hirdetés szövegét nézzük akkor is ugyanannál az embernél volt és ha akkor szép állapotban volt, gyanús hogy most is így van legalábbis nemsokat romolhatott. Szerintem ennyiért jó áron hirdeti, s ha nem tévedek ehhez még több alkatrészt lehet találni mint 6hoz gondolok itt főleg kasztnielemekre. Ráadásul ritkább is, főleg ilyen állapotban, a papírokat nem is győzöm hangsúlyozni. Akinek van ennyije vegye meg! Azért a tied mellett is jól nézne ki,igen de ez az átkozott pénz.A pénz nem boldogít.nem a fa...t nem. Ebben az esetben kifejezetten boldogítana
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2706 Dátum: 2009. január 26. 12:02:09 pm » |
|
Hát ha lenne ennyim én tuti megvenném de esély nincs rá. Aki meg azt mondja nekem hogy a pénz nem boldogít az mentálisan gyenge vagy egy f@sz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2707 Dátum: 2009. január 26. 12:24:51 pm » |
|
Hát ha lenne ennyim én tuti megvenném de esély nincs rá. Aki meg azt mondja nekem hogy a pénz nem boldogít az mentálisan gyenge vagy egy f@sz.
és a sex ..egy 3.0 cs-ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2708 Dátum: 2009. január 26. 12:34:09 pm » |
|
Engem nem boldogít... és tudom hogy egy f@sz vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2709 Dátum: 2009. január 26. 12:53:38 pm » |
|
és a sex ..egy 3.0 cs-ben Akkor is kell a pénz hogy megvedd, máskülönben mehetsz a bokorba cuccolni és az aljnövényzet ott nem annyira kényelmes és mámorító mint a kupéban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2710 Dátum: 2009. január 26. 12:54:26 pm » |
|
Engem nem boldogít... és tudom hogy egy f@sz vagyok... de te más vagy... Ezt tiszteletben is tarjuk, de nem kell mindig kihangsúlyozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2711 Dátum: 2009. január 26. 12:55:01 pm » |
|
Engem nem boldogít... és tudom hogy egy f@sz vagyok... Legalább vagy olyan önérzetes hogy bevallod Ezt becsülöm benned!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2712 Dátum: 2009. január 26. 15:24:24 pm » |
|
Engem nem boldogít... és tudom hogy egy f@sz vagyok... Na mi van belenéztél a tükörbe,hogy őszinte vagy végre.Vagy a piros autód csak replika és rájöttél,hogy fasz vagy. Megvetted 2 milláért,ráadásul dolcsiba és közben ér 2000-et. Ez a ciki
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2713 Dátum: 2009. január 26. 15:43:58 pm » |
|
Engem nem boldogít... és tudom hogy egy f@sz vagyok... Na mi van belenéztél a tükörbe,hogy őszinte vagy végre.Vagy a piros autód csak replika és rájöttél,hogy fasz vagy. Megvetted 2 milláért,ráadásul dolcsiba és közben ér 2000-et. Ez a ciki Ez van.. most pillanatnyilag ezt dobta a gép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2714 Dátum: 2009. január 26. 15:55:42 pm » |
|
Engem nem boldogít... és tudom hogy egy f@sz vagyok... Na mi van belenéztél a tükörbe,hogy őszinte vagy végre.Vagy a piros autód csak replika és rájöttél,hogy fasz vagy. Megvetted 2 milláért,ráadásul dolcsiba és közben ér 2000-et. Ez a ciki Mert a lila autó jobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2715 Dátum: 2009. január 26. 16:01:35 pm » |
|
Engem nem boldogít... és tudom hogy egy f@sz vagyok... Na mi van belenéztél a tükörbe,hogy őszinte vagy végre.Vagy a piros autód csak replika és rájöttél,hogy fasz vagy. Megvetted 2 milláért,ráadásul dolcsiba és közben ér 2000-et. Ez a ciki Mert a lila autó jobb? Ezt már nem mertem odalökni neki, pedig gondoltam rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #2716 Dátum: 2009. január 26. 16:11:28 pm » |
|
Elkanyarodtatok az eredeti témától! OFF-topic-ba kéretik folytatni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2717 Dátum: 2009. január 26. 16:26:11 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2718 Dátum: 2009. január 26. 16:55:30 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. B@szki azok a gumik... Úgy néznek ki mintha diagonálok lennének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
g
Nem elérhető
Az ördög jobb és bal keze
|
|
« Válasz #2719 Dátum: 2009. január 26. 17:23:09 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. Szerintem ezt hirdetik a használtauto.hu-n 550HUFért
|
|
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
BaltusE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2720 Dátum: 2009. január 26. 17:39:07 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. Szerintem ezt hirdetik a használtauto.hu-n 550HUFért Elég patikának néz ki...mondjuk szerintem M30-as motoros mert a kisebbeknek csak a katalizátoros verzió volt kétcsöves. Annak a dobja viszont nem gömbölyű. Tehát 25 vagy 28 vagy 35i. Vagy már nem a saját dobja és akkor az egész elméletem felborult
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
g
Nem elérhető
Az ördög jobb és bal keze
|
|
« Válasz #2721 Dátum: 2009. január 26. 17:44:17 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. Szerintem ezt hirdetik a használtauto.hu-n 550HUFért Elég patikának néz ki...mondjuk szerintem M30-as motoros mert a kisebbeknek csak a katalizátoros verzió volt kétcsöves. Annak a dobja viszont nem gömbölyű. Tehát 25 vagy 28 vagy 35i. Vagy már nem a saját dobja és akkor az egész elméletem felborult http://www.hasznaltauto.hu/2687756_bmw_528i_1982
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 26. 17:49:42 pm írta Dénes »
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
BaltusE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2722 Dátum: 2009. január 26. 18:04:23 pm » |
|
Azta...bézs patika belső,M30 kárpit,klímás konzol,ha ezt Six meglátja,megfejeli a monitort. Na ez már igen. Lehet helyénvaló az az 550...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #2723 Dátum: 2009. január 26. 18:10:32 pm » |
|
Azta...bézs patika belső,M30 kárpit,klímás konzol,ha ezt Six meglátja,megfejeli a monitort. Na ez már igen. Lehet helyénvaló az az 550... Az biztos, hogy szép darab! (így képekről) Csak ezt is le papíroztatni itthon.........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2724 Dátum: 2009. január 26. 19:42:13 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. Mié nem baszod ki a picsába má azt a szar műszerfaladat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2725 Dátum: 2009. január 26. 21:04:19 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. Szerintem ezt hirdetik a használtauto.hu-n 550HUFért Elég patikának néz ki...mondjuk szerintem M30-as motoros mert a kisebbeknek csak a katalizátoros verzió volt kétcsöves. Annak a dobja viszont nem gömbölyű. Tehát 25 vagy 28 vagy 35i. Vagy már nem a saját dobja és akkor az egész elméletem felborult Ájjjjjjj'!!!!!Nemrég fel lettem világositva,hogy az E28 NEM volt 25-tel!
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2726 Dátum: 2009. január 26. 21:17:45 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. Szerintem ezt hirdetik a használtauto.hu-n 550HUFért Elég patikának néz ki...mondjuk szerintem M30-as motoros mert a kisebbeknek csak a katalizátoros verzió volt kétcsöves. Annak a dobja viszont nem gömbölyű. Tehát 25 vagy 28 vagy 35i. Vagy már nem a saját dobja és akkor az egész elméletem felborult Ájjjjjjj'!!!!!Nemrég fel lettem világositva,hogy az E28 NEM volt 25-tel! ki mondta ezt neked? http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=&part=&kind=P&series=E28&body=Lim&model=525i&arch=1Már meg nem mondom ki volt,elhittem,Mégiscsak "ti" vagytok a cápa guruk,asszem a 2.7-re való átépitésről volt szó,ott értetlenkedtem,hogy mit görcsöl a kolléga 200 ccm-ért,b25 oszt kész,akkor mondták,hogy az nem volt az E28-hoz.
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2727 Dátum: 2009. január 26. 21:29:55 pm » |
|
Hagyjuk is a nem cápa E34- eket Két órája zúztam a szentmihályi úton, azt beért egy e28, pedig nem mentem lassan. Piros lámpa, Azsia centernél ablak le. Elirányítottam a forum irányába. Fiatal srác volt. Meg nem mondom milyen motor van benne, de tuti nem diesel, mert láttam mögötte. Most hozták Svájcból. Szerintem ezt hirdetik a használtauto.hu-n 550HUFért Elég patikának néz ki...mondjuk szerintem M30-as motoros mert a kisebbeknek csak a katalizátoros verzió volt kétcsöves. Annak a dobja viszont nem gömbölyű. Tehát 25 vagy 28 vagy 35i. Vagy már nem a saját dobja és akkor az egész elméletem felborult Ájjjjjjj'!!!!!Nemrég fel lettem világositva,hogy az E28 NEM volt 25-tel! ki mondta ezt neked? http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=&part=&kind=P&series=E28&body=Lim&model=525i&arch=1Már meg nem mondom ki volt,elhittem,Mégiscsak "ti" vagytok a cápa guruk,asszem a 2.7-re való átépitésről volt szó,ott értetlenkedtem,hogy mit görcsöl a kolléga 200 ccm-ért,b25 oszt kész,akkor mondták,hogy az nem volt az E28-hoz. jahogy. a 27i az m20 alapú, az e28 525 meg m30. ami nem volt e28ban, az az m20b25. M30B25?Nemááá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #2728 Dátum: 2009. január 26. 21:44:59 pm » |
|
M30B26
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
BaltusE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2729 Dátum: 2009. január 26. 22:29:46 pm » |
|
M30B26
a huszonhat az hogyan jön ki? Gondolom a rendszám és a gyermeteg elme szorzata...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|