csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #2880 Dátum: 2009. február 04. 13:36:52 pm » |
|
Szavrosz te 525i-t fogsz venni amint kaptál fizut, vagy istenuccse, megy a bontóba! Útba van a polcon!!
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2881 Dátum: 2009. február 04. 14:00:40 pm » |
|
[/quote] Pedig hozzám már jöhetnél! Na nem nekem, csak hozzám. [/quote] Fogok Petikém,fogok... [/quote] Csak ne laknánk egymástól olyan k.rva messze. Bp.XX.ker.-Érd Van vagy 25 Km-is.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2882 Dátum: 2009. február 04. 14:11:22 pm » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Igen-igen! Az egy CÁPA! Én értettelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2883 Dátum: 2009. február 04. 14:20:21 pm » |
|
Kell venni e30 333i-t az most olcsó és ritka délafrikait vagy építettet? a délafrikai az nem jobbkormányos? Igen jobbkormányos, csak azt onnan még haza is kell hozatni... különben tényleg jól néznek ki, szépek és egyben is vannak, kb 60000 rand az áruk ~ 4500 eur... most látom, hogy csak 85 és 87 között gyártották...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2884 Dátum: 2009. február 04. 14:22:43 pm » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Igen-igen! Az egy CÁPA! Én értettelek CÁPA, hol? Lehet, hogy van ott egy CÁPA is, de nem látom, mert elé állt egy zöld növendék cápika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2885 Dátum: 2009. február 04. 14:25:09 pm » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Igen-igen! Az egy CÁPA! Én értettelek CÁPA, hol? Lehet, hogy van ott egy CÁPA is, de nem látom, mert elé állt egy zöld növendék cápika. Inkább növendék, mint okleveles "nem cápa"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2886 Dátum: 2009. február 04. 14:36:20 pm » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Igen-igen! Az egy CÁPA! Én értettelek CÁPA, hol? Lehet, hogy van ott egy CÁPA is, de nem látom, mert elé állt egy zöld növendék cápika. Inkább növendék, mint okleveles "nem cápa" Ne bántsd 02-őt ! Ő a barátom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pic
Vendég
|
|
« Válasz #2887 Dátum: 2009. február 04. 14:54:38 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2888 Dátum: 2009. február 04. 15:07:06 pm » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Igen-igen! Az egy CÁPA! Én értettelek CÁPA, hol? Lehet, hogy van ott egy CÁPA is, de nem látom, mert elé állt egy zöld növendék cápika. Inkább növendék, mint okleveles "nem cápa" Ne bántsd 02-őt ! Ő a barátom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2889 Dátum: 2009. február 04. 15:11:47 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2890 Dátum: 2009. február 04. 15:19:18 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... igen fogsz tudni,csak nem fogsz tudni róla
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2891 Dátum: 2009. február 04. 15:20:21 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... Szerinted mennyire határozza meg a további életem , hogy te hugyozol a röhögéstől,és az ,hogy mennyi idős leszel akkor amikor én 63 vaut se
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2892 Dátum: 2009. február 04. 15:33:18 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... igen fogsz tudni,csak nem fogsz tudni róla Hogy rohadnál meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2893 Dátum: 2009. február 04. 15:35:43 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... Szerinted mennyire határozza meg a további életem , hogy te hugyozol a röhögéstől,és az ,hogy mennyi idős leszel akkor amikor én 63 vaut se VAU! VAU!! VAU!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #2894 Dátum: 2009. február 04. 16:07:47 pm » |
|
Nézzedmá az igénytelen állatját! Mit akar ezekkel a bontott szarokkal??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2895 Dátum: 2009. február 04. 16:15:54 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... igen fogsz tudni,csak nem fogsz tudni róla Hogy rohadnál meg... Á kedves,ez mutatja a szociális,és műveltségi szinted Idézlek:"hogy rohadnál meg" igen ez csak rád jellemző
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2896 Dátum: 2009. február 04. 16:36:52 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... igen fogsz tudni,csak nem fogsz tudni róla Hogy rohadnál meg... Á kedves,ez mutatja a szociális,és műveltségi szinted Idézlek:"hogy rohadnál meg" igen ez csak rád jellemző Hát persze ez így van, még szerencse hogy csak rám jellemző... Szarban is lennék ha olyan kis hétköznapi szürkeség lennék mint te vagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2897 Dátum: 2009. február 04. 16:46:36 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... igen fogsz tudni,csak nem fogsz tudni róla Hogy rohadnál meg... Á kedves,ez mutatja a szociális,és műveltségi szinted Idézlek:"hogy rohadnál meg" igen ez csak rád jellemző Hát persze ez így van, még szerencse hogy csak rám jellemző... Szarban is lennék ha olyan kis hétköznapi szürkeség lennék mint te vagy... Rohadnál,szarban egyre szebb,furcsa a kommunikációs készséged.Nem hiszem,hogy ez az iskolai mivoltodnak tudható be Tulajdon képpen ha szeretnél velem társalogni nem látom akadályát.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #2898 Dátum: 2009. február 04. 16:53:54 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2899 Dátum: 2009. február 04. 17:00:16 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... igen fogsz tudni,csak nem fogsz tudni róla Hogy rohadnál meg... Á kedves,ez mutatja a szociális,és műveltségi szinted Idézlek:"hogy rohadnál meg" igen ez csak rád jellemző Hát persze ez így van, még szerencse hogy csak rám jellemző... Szarban is lennék ha olyan kis hétköznapi szürkeség lennék mint te vagy... Rohadnál,szarban egyre szebb,furcsa a kommunikációs készséged.Nem hiszem,hogy ez az iskolai mivoltodnak tudható be Tulajdon képpen ha szeretnél velem társalogni nem látom akadályát. méltó utódja lettél Turbódénesnek!
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2900 Dátum: 2009. február 04. 18:18:42 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Jól van fiatalúr, nehogy megsértődj, tettem ördögöt. Szerintem egy cápa arra született, hogy menjenek vele nem arra, hogy nézegessék. Nehogy má te kérj elnézést tőle... szerintem meg mindegy hogy 63 évesen miben fog ülni, szarul fog kinézni így is meg úgy is... de ha eselteg 63 évesen egy cápában látom meg, akkor még körbe is hugyozom a röhögéstől... mondjuk én akkor már majdnem hetven leszek, de az most mellékes... És igen fogok tudni még hugyozni... igen fogsz tudni,csak nem fogsz tudni róla Hogy rohadnál meg... Á kedves,ez mutatja a szociális,és műveltségi szinted Idézlek:"hogy rohadnál meg" igen ez csak rád jellemző Hát persze ez így van, még szerencse hogy csak rám jellemző... Szarban is lennék ha olyan kis hétköznapi szürkeség lennék mint te vagy... Rohadnál,szarban egyre szebb,furcsa a kommunikációs készséged.Nem hiszem,hogy ez az iskolai mivoltodnak tudható be Tulajdon képpen ha szeretnél velem társalogni nem látom akadályát. Ebben a témában nem is akartam társalogni veled... te kezdted nem én... szóltam másnak, erre te belevau... tudod ahogy én szoktam... különben meg:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #2901 Dátum: 2009. február 04. 18:29:40 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2902 Dátum: 2009. február 04. 18:31:36 pm » |
|
Éppen most gondoltam rá hogy ez lesz belőle... Egyetértek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2903 Dátum: 2009. február 04. 18:34:12 pm » |
|
Éppen most gondoltam rá hogy ez lesz belőle... Egyetértek... Mekkora egy álszent f@sz vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2904 Dátum: 2009. február 04. 20:47:44 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva... Én is. Tanulj meg olvasni! Ja,abból indultam ki,hogy e21 323i(!!) 900 000ft-ért van a használtautó.hu-n,vizsga,zöldkártya,nagykerék,zene,szpojlerek,jó motor,pipec festés,amolyan fizess-égess állapotban.Hosszú hónapok óta,azért gondolom,hogy 750-ért azonnal odaadná a tulaj,ehhez képest csúnyán el van árazva szerintem/számomra,az 1.6-ról ne is beszéljünk. Hogy lehet egy utcai E21 et összehasonlítani egy homológ korabeli teljesen a-z -ig felújított 02-es versenygéppel? Akkor úgy látszik minden hol a világon el van árazva csak nálad nem, ugyanis minden hol nagyjából ennyi az ára... Most arról hogy 1.6 ne beszéljünk, mert ez mellékes hogy hány lóerős, itt nem erről van szó, lehet kapi 60 Le fiat 500 ast vagy steyer puch versenygépet is ennyiért... Persze az hogy te nem vennéd meg ennyiért és hogy a szemedben az autó az 300 Le-nél kezdődik, az még nem jelenti azt hogy nem lehet ennyi az ára... Hogy lehet,hogy lehet?Irtam:"SZERINTEM/SZÁMOMRA" Kövezzetek meg,én azért vennék 750k forintos BMW-t,hogy használjam(néha mint állat),hát perszehogy!Miért ne lehetne?A 323i-hez képest az 1.6 02 nyilvánvalóan satnya,megnézném én azt a 124 lóerőt ,szerintem igenis fontos,hogy hány lóerős/hengeres.nem kell,hogy 300lóerős legyen,pillanatnyilag a fentemlitett 323i-től is percekig verdesném ülőgumóimat a talajhoz!!És épphogy fele mint 300.Egyébként mi a jó abban a BMW-ben amivel nem lehet megelőzni egy agressziv távolságibuszt? :eusa_naughty:Vagy kell 1km hozzá?Tisztelem az öreg vasakat,a BMW-ket kiváltképp,de ha ennyi fizetőeszközt tolnék bele,a gépházzal kezdeném.Ilyen vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #2905 Dátum: 2009. február 04. 20:49:10 pm » |
|
Kell venni e30 333i-t az most olcsó és ritka délafrikait vagy építettet? a délafrikai az nem jobbkormányos? Igen jobbkormányos, csak azt onnan még haza is kell hozatni... különben tényleg jól néznek ki, szépek és egyben is vannak, kb 60000 rand az áruk ~ 4500 eur... most látom, hogy csak 85 és 87 között gyártották... Angliában is van belőlük, onnan meg lábon hazajön:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2906 Dátum: 2009. február 04. 21:05:13 pm » |
|
Ma ismét eltávozott az e12 lakatoshoz, negyedszerre is. Jól kiröhögték megint. Remélem hamarosan beindulhat a garázs. Viszont van most nálam egy 130i coupe, nagyon állat a gép, tényleg igazi élmény. Méghogy nem jó a kis autóba a nagy motor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2907 Dátum: 2009. február 04. 22:18:58 pm » |
|
Ma ismét eltávozott az e12 lakatoshoz, negyedszerre is. Jól kiröhögték megint. Remélem hamarosan beindulhat a garázs. Viszont van most nálam egy 130i coupe, nagyon állat a gép, tényleg igazi élmény. Méghogy nem jó a kis autóba a nagy motor... No végre, csak feltámad a gépsárkány!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|