Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #360 Dátum: 2008. augusztus 11. 07:48:01 am » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Pet barátnője? én azt hittem őőőőő.... akkor az a sátrazás Lütyivel, nagy alkotói válság lehetett. "Remélem nem baj, hogy regisztráltam" ..Hát elég nagy baj Csak azért írtam ,hogy idetalálj Hehe Köszike, ari vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWFUN
Vendég
|
|
« Válasz #361 Dátum: 2008. augusztus 11. 08:42:13 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Nem holnap jössz ? Neem! Számtalan 'páciens' szorul kezelésre.. hehe Ne tessék önzőzni Na, már Ti is fórumon keresztül beszélgettek? Nem képes az msn-es kommunikációra...... (a "pill"-en kívűl mást nem látni) Má hogy a viharba ne. küldtem képet is . tényleg, átküldöm a tali képeit, csináld meg légyszi, h vmi 600kb alatti legyen én hülye vok hozzá..a mostani állapotában túl nagy és nem engedte feltölteni Hehe....a Reining-nél ilyet már nem tanítanak,mi? Gyereknap van, így felraktam ( Nincs mit, 1500,- ) Már nem . Azért kösz a képeket... Szeva Pet! Most nézem, hogy egy cégnél nyomjátok a bátyámmal, csak ő most épp DAF-fal mozog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 2008. augusztus 11. 08:44:52 am » |
|
Ha valakinek van olyan váltógombja ami fekete, és ott az embléma a közepén, akkor vevő lennék rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 2008. augusztus 11. 10:41:00 am » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Köszöntelek a női oldalról A végén még külön topikot nyitunk Hát az még egy kicsit korai lenne: Mrs. Durci, Pige, Agica és te. Még csak 4. De gyarapodtok és ez jó Lidérc, Apuchné (bocsi de nem tudom a nevét). Andi_Laci, Sellyke, akik még kapásból eszembe jutott. És akkor még nem beszéltem Johannáról Regusch
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 2008. augusztus 11. 10:47:50 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Parancsod számomra kérés . Autómata váltó Sajnos nincsen köpködős pofa. A nagyköbcenti nagy kasztni egyértelmű.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 12. 07:35:05 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 2008. augusztus 11. 10:52:40 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Botrányszagot érzek Hozom a rágcsát és a szürcsit. Várjuk a részleteket ! Ágica ne hagyd magad ! Pet "nyuszi vagy" ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 2008. augusztus 11. 10:58:59 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Botrányszagot érzek Hozom a rágcsát és a szürcsit. Várjuk a részleteket ! Ágica ne hagyd magad ! Pet "nyuszi vagy" ? nagyon finom sütit tud sütni...keddig hagyom magam Ez aztán a romantika.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 11. 11:01:08 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 2008. augusztus 11. 11:16:26 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Pet! Hozd ki Ágicát, itt jónéhány cápának bemutathatod! Rendben, de elötte kell egy cápát szereznem. Minden az Anyegin múlik. Egész pofás autók vannak a használtautón. http://www.hasznaltauto.hu/2097209_bmw_730_1983http://www.hasznaltauto.hu/2263783_bmw_e12_1979http://www.hasznaltauto.hu/2213403_bmw_728i_1980http://www.hasznaltauto.hu/2275896_bmw_733i_1978http://www.hasznaltauto.hu/2095045_bmw_728ia_1984
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #368 Dátum: 2008. augusztus 11. 11:54:26 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Botrányszagot érzek Hozom a rágcsát és a szürcsit. Várjuk a részleteket ! Ágica ne hagyd magad ! Pet "nyuszi vagy" ? nagyon finom sütit tud sütni...keddig hagyom magam Pet inkább egy lökött makihoz hasonlít hehe. Amúgy sütés terén most lenne mit pótolnom a szülinaposnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #369 Dátum: 2008. augusztus 11. 13:51:43 pm » |
|
gim!
nagyon állati ez az alpina!! helyileg hol fotóztad?
Zürich - Oerlikon (északi széle Zürich-nek). azóta sem láttam hasonlót. Egy-két 6os szemem sarkából, meg egy E28-ast, de az lepukkant állapotban volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 2008. augusztus 11. 14:54:25 pm » |
|
Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel
Elmész te a .... ABBA!!! (Ha valaki nem tudná, a fickó idehaza vásárolgat aprópénzért gyári állapotú 7-es cápákat! ) Hogy milyeneket? És a szerszámok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 11. 14:57:41 pm írta Gisti »
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #371 Dátum: 2008. augusztus 11. 16:53:51 pm » |
|
Köszi! Még nincs itthon majd ha vége az építkezésnek akkor hozom haza!
Akkor már értem miért nem láttam nálad. Mesélhetnél róla, ne legyél már ilyen szűkszavú. Lécci-lécci. Hali! Majd nyitok topikot,és ott mindent leírok,csak most nulla időm van fórumozni,meg még képeket is kell csinálnom!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #372 Dátum: 2008. augusztus 11. 16:56:29 pm » |
|
Sajna csak ez a kép van egyenlőre! Ha esetleg valaki tud az autórol valamit vagy volt megnézni az ne folytsa magába a véleményét!
kezdetben el akartam menni megnézni, ki tudja alapon, nameg közel is volt. aztán felrakta a képeket.. Hali! Szerintem nincsen olyan rossz állapotban ahogy a képeken kinéz! Csak az a baj hogy másfél évig állt egy fa allatt,és várta a szerető gazdiját!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 11. 17:00:54 pm írta tasi.misi »
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #373 Dátum: 2008. augusztus 11. 19:39:53 pm » |
|
Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel
Elmész te a .... ABBA!!! (Ha valaki nem tudná, a fickó idehaza vásárolgat aprópénzért gyári állapotú 7-es cápákat! ) Hogy milyeneket? És a szerszámok? Azok nem hiányoznak neki, mert úgy sem ért hozzá! ...megelékszik a kockára hajtogatott rongyocskával a motortérben!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 11. 19:43:59 pm írta Radyus »
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 2008. augusztus 11. 19:51:26 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Parancsod számomra kérés . Autómata váltó Sajnos nincsen köpőködős pofa. A nagyköbcenti nagy kasztni egyértelmű. Először is, Regushért elnézést kérek, hogy nem ugrott be a neve. Nade, igenis egy hetes legyen autómata, játszani ott vannak a kisebbek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #375 Dátum: 2008. augusztus 11. 20:37:26 pm » |
|
Bocs a minőségért - nincs nálam photoshop úgyhogy a jó öreg paint barátunkhoz fordultam. Nem tudtam megállni (meg volt egy kis időm) miután megláttam Steffe "alkatrészt keres" hírdetését.
Hát íme, a sniccer front spoiler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #376 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:04:48 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #377 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:08:04 pm » |
|
Ahol tudok segítek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #378 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:12:53 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Pet! Hozd ki Ágicát, itt jónéhány cápának bemutathatod! Rendben, de elötte kell egy cápát szereznem. Az e12 beige jól menne Hozzád, azt a bódét már úgy is megszoktad. Sztem tök szép és nem horror.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #379 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:22:54 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Pet! Hozd ki Ágicát, itt jónéhány cápának bemutathatod! Rendben, de elötte kell egy cápát szereznem. Az e12 beige jól menne Hozzád, azt a bódét már úgy is megszoktad. Sztem tök szép és nem horror. Nekem személy szerint nem tetszik....de csak a színe miatt. De ez csak az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #380 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:34:30 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Pet! Hozd ki Ágicát, itt jónéhány cápának bemutathatod! Rendben, de elötte kell egy cápát szereznem. Az e12 beige jól menne Hozzád, azt a bódét már úgy is megszoktad. Sztem tök szép és nem horror. Nekem személy szerint nem tetszik....de csak a színe miatt. De ez csak az én véleményem. Miért mi bajod a beige-el? tök jó szín. meg 79-es és jövőre lehetne rajta OT rendszám, ha egybe van és törődnék vele. Nekem a beige visszafogott, és nem vagány. Márpedig sztem egy bmw nézzen ki durván. De mondom, nekem nem oszt, nem szoroz. Te kocsid - te pénzed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:51:26 pm » |
|
pet még meg se vette, de már kritizálja..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #382 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:53:20 pm » |
|
pet még meg se vette, de már kritizálja.. nem isssss!! csak ténytfeltártam najó, véleményt nyílvánítottam, semmi több
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #383 Dátum: 2008. augusztus 11. 21:58:30 pm » |
|
amúgy jöhetnétek egyszer fehérvárra is talira. jó hely - van látnivaló, közel is van (főleg nekem ), meg mért ne. ( bocs, csak elmélkedtem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #384 Dátum: 2008. augusztus 11. 22:09:04 pm » |
|
amúgy jöhetnétek egyszer fehérvárra is talira. jó hely - van látnivaló, közel is van (főleg nekem ), meg mért ne. ( bocs, csak elmélkedtem) hahh....jóva....hnap télleg megváglak Amúgy mostmiva? nekem tetszik az ötlet , tarjánland sincs messzebb. amúgy meg nem is ismered a várost okoska!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWFUN
Vendég
|
|
« Válasz #385 Dátum: 2008. augusztus 11. 22:16:25 pm » |
|
Szeva Pet!
Most nézem, hogy egy cégnél nyomjátok a bátyámmal, csak ő most épp DAF-fal mozog.
Szeva! Múltkor én is DAF-fal voltam, 95-össel. Most Merci jutott. Idáig a "déli" csoportban voltam a dongeniben ami már Tilburg.. de hétvégén megyek vissza és az "északi"nál Kolhamban leszek. Bátyád merre nyomja? Üdv. Majd megkérdezem, és beírom a másik topicba, amit nem offolunk vele szét. De nekem észak rémlik.... Ja kicsi a világ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #386 Dátum: 2008. augusztus 11. 22:30:06 pm » |
|
Sajna, ti, bp-iek nem értékelitek annyira a vízpartot (mint Balaton, meg Velencei-tó), mint mi, akik közelebb lakunk, vagy bármi más szép helyet. Betondzsungelt láttok eleget sztem, annyi jó hely van a kikapcsolódásra. Amúgy meg SZERINTEM ilyen szempontból nem a magyarokkal van a gond......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #387 Dátum: 2008. augusztus 12. 00:28:36 am » |
|
Sajna, ti, bp-iek nem értékelitek annyira a vízpartot (mint Balaton, meg Velencei-tó), mint mi, akik közelebb lakunk, vagy bármi más szép helyet. Betondzsungelt láttok eleget sztem, annyi jó hely van a kikapcsolódásra. Amúgy meg SZERINTEM ilyen szempontból nem a magyarokkal van a gond......
Nekünk gárdonyban van nayaralónk, nem kell bemutatnod Steffe mindíg kötelező állomáspont, ha lemegyünk... csak a csajok nem szeretik ,mert akkor q.va sokat pofázunk Gárdonyba lehetne egy jó kis gasztronómiai ottalvós buli.. A babgulyást szigorúan Mike készítené!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #388 Dátum: 2008. augusztus 12. 07:32:16 am » |
|
Nekünk gárdonyban van nayaralónk, nem kell bemutatnod Steffe mindíg kötelező állomáspont, ha lemegyünk... csak a csajok nem szeretik ,mert akkor q.va sokat pofázunk Gárdonyba lehetne egy jó kis gasztronómiai ottalvós buli.. A babgulyást szigorúan Mike készítené!!!! Lássátok, lássátok, az ilyen helyek pedig a jók (fürcsi is ingyé - vagy nem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 2008. augusztus 12. 07:34:20 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Parancsod számomra kérés . Autómata váltó Sajnos nincsen köpőködős pofa. A nagyköbcenti nagy kasztni egyértelmű. Először is, Regushért elnézést kérek, hogy nem ugrott be a neve. Nade, igenis egy hetes legyen autómata, játszani ott vannak a kisebbek Te tudod Zolika. Te még józan vagy. Részemről a hátam közepére sem kívánom az autómata váltót. DE NEM AKAROK EBBŐL EGY ÚJABB VITÁT PROVOKÁLNI. Autómata pártiak csendben lesajnálhatnak és nevetgélhetnek rajtam ! Nem beszólni ! Zolika! Ha egyszer javíttatnod kell az autómatádat,majd könnyek szöknek a szemedbe. De ezt a legvadabb álmomban sem kívánom senkinek sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|