Kicsit szusszanok ,most így a képek 3/4 énél, mondom feljövök. Volt értelme? Nem
Már megint ,csak a baszogatás. De így szeretlek titeket. ÁÁÁÁ mingyá ,hányok magamtól. Ilyet mondani?
Ahhoz képest, hogy elég "döcögősen" indult a szervezés, vagy is inkább a jelentkezés a talira, nagyon jó kis csapat gyűlt össze, most is! A számok önmagukért beszélnek! De nem akarok politizálni
Az első Bogetali is pár emberrel indult és mivé nőtte ki magát!? Mi összetehetjük a kezünket, hogy ez elsőre ilyen jól sikerült, és ennyi cápás tiszteletét tette, érdeklődését mutatta ki! Ezt köszönjük Nektek!
Szóval lesz jövőre is a Bogetali után, mint ráadás! Nem babérszerzésre törekszünk, nem is lehetne ,csak ,mint egy évvégi nagyobb buli zárásképp. Így tudnám behatárolni.
Egyenlőre ez ,csak a béta verzió volt, a teszt
Szerintem a helyszín ideális, a házikó No.1. Jövőre lehetne ittalvós, csak tény ,akkor előrébb szervezzük az időjárás végett! Nem mintha most nem lett volna istenes, de azért az esték, valljuk be, ilyenkor már hűvösebbek
Ittalvós? Hátigen, itt csak sátor. Bár ez elkerített részen lenne a ház kertjében. Kicsit tömegnyomorban, kiparcellázva, de szerintem életképes az ötlet (már ,csak az ivás véget). A parkolót meg lekeríttetni, hogy ne legyen kavarodás az offokkal! Ne kelljen kisszékekkel rohangálnom, ha elment egy cápis, hisz mindig akadt egy okos kinek pont az a hely kellett! Mikor meg szóvá tettem, hogy elnézést, de itt csak bmw-k állnak, s a fotó készítés kedvéért álljon arrébb, ne én legyek a bunkó, beképzelt bmw-s.
Még van egy két sarkalatos pont, de ezt szerintem bőven orvosoljuk. Amúgy azért is voltak annyian, mert pont akkor volt a szüreti bál is, csömör city ohion! De ezt hallottuk is a tóról
A buli:
Lidérc és Bubó mentek ki elsőként én később suhantam utánuk gixxerrel. Kaptam közben egy igen vicces telefont, mint tájékoztatást, hogy mi (ki) vár ránk. Stasis! Én csak egyet mondok! Gyere nyugodtan, nem zavarsz! Sőt még invitáltalak is Staffén keresztül, hogy nézz be, ha már itt vagy! Nyilvános terültet, szíved joga mit csinálsz!
De legalább annyi legyen benned, hogy köszönsz, ha rád köszönnek! Bubó 3x köszönt neked, én eccer intettem, másodszor meg jó hangosan "Szerbusz Uram!" ,mikor tőlem vagy két méterre álltál! Nincs ezzel semmi gond, de ha már eljössz, akkor legalább ennyi legyen benned! Ok a kocsik érdekelnek, de azoknak a kocsiknak vannak gazdáik is! Olyanok is, akik nem felejtenek!, ez tény. No ennyit erről, nem akarom ragozni.
A sarkon épp a cápabmwforum matricát vágtam rá a horgásztó táblára. Megyek vissza a gixxerhez, hol letámasztottam, erre mögöttem duda, azt "szevasz Indy!" Hát az államat kapargattam a földről.
Mi a f@sz, ki ez? Ámerikai nagy bácsi? 3.0 csi! ÁÁÁÁÁ. Kicsit dadogva kérdezem "ki vagy?", mert nem igen láttam a csillogó szélvédőn keresztül, de aztán a Sharkra jellemző, cuki mici sapkáról megismertem.
Még vagy 4x elküldtem melegebb éghajlatra, azt mondtam, hogy kövessen, bevezetem! Intettem Stasisnek a fotocellánál, ő úgy tett mintha, nem venne észre, de mikor az E9 odaért, hopp kamera elő!
A kocsit természetesen V.I.P. pozícióba elhelyeztük, majd vártuk az érkezőket! Voltak kerekedő szemek! Meg kell mondjam Shark, ezt nem is lehetett volna jobban! Írtad, hogy nem tudsz jönni 6-al. Jól van mondom, egye-fene, valami hulladék off. Nem hazudtál! nem tudtál hatossal jönni!
Nem sorolom fel az érkezőket, a fotók úgy is időrendi sorrendben követik egymást! Másodiknak Collins futott-be ,Johannával a nemes vaddal! Ezt viszont értékeltem! Sőt kellemeset csalódtam! Semmi, készülök a vizsgákra kamuduma, megígérem ,s ötödszörre is megjátszom, hogy lemondom. Semmi! Itt voltak! Wow!!! Ez már valami!
Kopasznak lekerült a halálfejes zászló! Fejlődik!
Mi jöhet még?
Örülök a rég nem látott fórum tagoknak is, hisz voltak jó páran kik eltűntek, magánéleti problémáik voltak, de itt jelenlétükkel emelték az est színvonalát! Itt nem Picre gondolok
No ez a másik! Nem értem ,hogy egy ilyen pasi mellé, hogy illik egy ilyen gyönyörű, intelligens hölgy ,mint Párod!? (Kit most sikerült megismernem) Most őszintén! Mit eszik rajtad?
Boginak köszönjük a reggeli takarítást, hisz mire megérkeztünk már minden csilli-villi!!!!!!!
(Mivel Picék ott aludtak.)
Graf! Tudom, hogy te voltál! Te törted le a wc tartály, lehúzó kallantyúját! Még egyszer meg ne merd tenni!
Reggel ezt is orvosoltam, valaki után.
De ez legyen a legkevesebb. Jobb, mint hányást takarítani.
Hányásig szerencsére nem fajult senki, bár Toira nem tettem volna egy 1000-est sem ,hogy hazaér. Közöltem, hogy hazaviszem, de mire ez a kijelentésem eljutott volna a gyakorlati megvalósításig, ő már elköszönt mindenkitől, s bőszen állt ki a v8-al. Nos amilyen finomkodva tette be érkezéskor, hogy le ne érjen a spoiler elől, olyan lendülettel is állt ki
Már láttam, hogy szedegetjük utána
De nem!
Sikerült! Kiérve a sóderes útra ,azért még megmutatta mit tud a babyeight (hidegen)
Ma nyugtáztuk, hogy a kocsi épségben áll a paradicsom utcában ,párjánál! Megnyugodtunk!
Sok esemény, mozzanat volt, mit kitudnék emelni, de sosem lenne vége. A legközelebbire el kell jönni!
Természetesen ,nincs buli koralos fagyi nélkül! Ezt Bentó prezentálta nekünk! Köszönjük!
Lélekben velünk voltál Mike!
Ha már nem volt a háttérben szétrohadó koralos hűtőkocsi, legalább ennyi örömöd legyen a képekben!
A mai nap megkoronázásakép találkoztam pár ,igen távoli fórumossal. Bár azt mondták, ne merjem leírni, hogy egy tagbaszakadt egyes golfal láttam őket! Persze erre is volt válasz! Ez ócsó!
Bmwdgy alias Mitju! Bubó 21-ével voltam így kiszúrtak
Kicsit fikáztuk Mikeit, mint közös téma, majd ők is istenhírével és én is!
No butítom a képeket, h. meglegyenek. Sajnos holnap lépek ism. 1 hétre, így még most ! Mit meg nem teszek értetek?
1-2 óra és fent vannak a picasan!
Még egyszer köszi mindenkinek a részvételt! Ki itt volt vagy telefonon küldte üdvözletét, ill lélekben velünk!