BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #180 Dátum: 2008. szeptember 18. 18:41:50 pm » |
|
bácsi! pár commenttel feljebb tettem be! Küldd már át légyszi nekem valamilyen más formátumban, amit én is meg tudok nyitni!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #181 Dátum: 2008. szeptember 18. 18:47:56 pm » |
|
elküldtem!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #182 Dátum: 2008. szeptember 18. 19:31:32 pm » |
|
elküldtem!
én is kérném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 2008. szeptember 20. 19:14:46 pm » |
|
Én eddig bírtam.. még megvártam ,hogy Kox kocsijával a három részeg, húsevő állat visszatérjen. (Mike a sofőr, Kox és Gróf).. Nyugtáztam, hogy nem kenődtek fára, v. nem a helyi rend@rőrsre kell mennem értük. Remélem már több hülyeséget nem csinálnak..felügyeletet átadtam Bubónak ..bár az ő tekintete sem volt v.mi meggyőző Összességében amúgy jó volt, sz.tem.. családias. A kert tele volt és az utca is.. majd körmölök, vannak képek is.. de most szunya és (Bömbölő és Gisti figyelmébe ) Így megkésve szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek, az ottlakóknak, hogy elviseltek bennünket! Jó volt a kaja is, Mike és Bubó kitett magáért.Külön köszönet Mrs. Durcinak a nadrágért a lányomra. Ő másnap is akart menni.. ) Szóval télleg jó volt, remélem lesz még ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Himizoli1
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 2008. szeptember 22. 15:44:35 pm » |
|
KÉPEK!!! http://picasaweb.google.hu/indy.e21Most főleg apám kezében kattogott a gép az ő érdeme... Legalább páron, most rajta is vagyok Sok a profil kép.. sokan utálnak saját magukkal szembesülni, itt most megtehetik (Johanna ). Jó szórakozást! és a szokásos ízenlítő : Gratulálok a bulihoz! Sajnos nem tudtam jönni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #185 Dátum: 2008. szeptember 22. 16:52:14 pm » |
|
Végre itthon Örülök, hogy tetszett a buli nektek.... A sikeren felbuzdulva ,arra a korszakalkotó következtetésre jutottam , hogy ilyen főzőcskés, talponállos ..kerti összejövetelt fogunk még tartani. De van egy sokkal festőibb helyszínem, tőlünk 3 km-re a csömöri tó partján (mert kicsit kinőttük a kertet, utcát ) Képeket ,majd csatolok.. Kiépített bográcsolóval, faházzal, q.va nagy parkolóval, játszótérrel. Rendezvényekre adják ki.. furcsa mód még ismerős is ki kiadja Ja és ott a tó! Szerintem über alles, de majd meglátjátok. - kis létszám esetén meg marad a kert Promega felkeresett, hogy dobjuk külön topicba ezt a talit.. nem akartam neki ekkora vízhangot, de ha már úgy is lesz folytatás ..köszi Promega Terv: Minden év elején (tavasz) és végén (ősz) lenne egy.. úgymond szezonzáró és nyitó buli, mikor az időjárás még v. már barátságos Kaja, pia, éjszakázás.. ébredés Úgy ,hogy tavasszal ugyanígy!!! + köszönet mindenkinek ki eljött! + gondolt ránk!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 22. 16:56:45 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #186 Dátum: 2008. szeptember 23. 17:42:10 pm » |
|
Végre itthon Örülök, hogy tetszett a buli nektek.... A sikeren felbuzdulva ,arra a korszakalkotó következtetésre jutottam , hogy ilyen főzőcskés, talponállos ..kerti összejövetelt fogunk még tartani. De van egy sokkal festőibb helyszínem, tőlünk 3 km-re a csömöri tó partján (mert kicsit kinőttük a kertet, utcát ) Képeket ,majd csatolok.. Kiépített bográcsolóval, faházzal, q.va nagy parkolóval, játszótérrel. Rendezvényekre adják ki.. furcsa mód még ismerős is ki kiadja Ja és ott a tó! Szerintem über alles, de majd meglátjátok. - kis létszám esetén meg marad a kert Promega felkeresett, hogy dobjuk külön topicba ezt a talit.. nem akartam neki ekkora vízhangot, de ha már úgy is lesz folytatás ..köszi Promega Terv: Minden év elején (tavasz) és végén (ősz) lenne egy.. úgymond szezonzáró és nyitó buli, mikor az időjárás még v. már barátságos Kaja, pia, éjszakázás.. ébredés Úgy ,hogy tavasszal ugyanígy!!! + köszönet mindenkinek ki eljött! + gondolt ránk! Nem rossz ötlet. Én támogatnám. A kiadási díjat meg elosszuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #187 Dátum: 2008. szeptember 24. 10:00:20 am » |
|
Végre itthon ..... Nem rossz ötlet. Én támogatnám. A kiadási díjat meg elosszuk. Neked külön egyszemélyes kis csónakot biztosítunk, pont a tó közepéig tartó benzinkészlettel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 2008. szeptember 24. 14:14:38 pm » |
|
Végre itthon ..... Nem rossz ötlet. Én támogatnám. A kiadási díjat meg elosszuk. Neked külön egyszemélyes kis csónakot biztosítunk, pont a tó közepéig tartó benzinkészlettel És ha tud uszni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 2008. szeptember 24. 16:52:38 pm » |
|
Végre itthon ..... Nem rossz ötlet. Én támogatnám. A kiadási díjat meg elosszuk. Neked külön egyszemélyes kis csónakot biztosítunk, pont a tó közepéig tartó benzinkészlettel És ha tud uszni? Hiába. Ki van írva, hogy a tóban fürödni tilos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #190 Dátum: 2008. szeptember 24. 16:57:32 pm » |
|
Végre itthon ..... Nem rossz ötlet. Én támogatnám. A kiadási díjat meg elosszuk. Neked külön egyszemélyes kis csónakot biztosítunk, pont a tó közepéig tartó benzinkészlettel És ha tud uszni? Hiába. Ki van írva, hogy a tóban fürödni tilos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #191 Dátum: 2008. szeptember 24. 20:11:18 pm » |
|
Végre itthon ..... Nem rossz ötlet. Én támogatnám. A kiadási díjat meg elosszuk. Neked külön egyszemélyes kis csónakot biztosítunk, pont a tó közepéig tartó benzinkészlettel Legalább vízért nem kell a partra menni a vizipipához
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #192 Dátum: 2008. szeptember 24. 22:10:35 pm » |
|
Végre itthon Örülök, hogy tetszett a buli nektek.... A sikeren felbuzdulva ,arra a korszakalkotó következtetésre jutottam , hogy ilyen főzőcskés, talponállos ..kerti összejövetelt fogunk még tartani. De van egy sokkal festőibb helyszínem, tőlünk 3 km-re a csömöri tó partján (mert kicsit kinőttük a kertet, utcát ) Képeket ,majd csatolok.. Kiépített bográcsolóval, faházzal, q.va nagy parkolóval, játszótérrel. Rendezvényekre adják ki.. furcsa mód még ismerős is ki kiadja Ja és ott a tó! Szerintem über alles, de majd meglátjátok. - kis létszám esetén meg marad a kert Promega felkeresett, hogy dobjuk külön topicba ezt a talit.. nem akartam neki ekkora vízhangot, de ha már úgy is lesz folytatás ..köszi Promega Terv: Minden év elején (tavasz) és végén (ősz) lenne egy.. úgymond szezonzáró és nyitó buli, mikor az időjárás még v. már barátságos Kaja, pia, éjszakázás.. ébredés Úgy ,hogy tavasszal ugyanígy!!! + köszönet mindenkinek ki eljött! + gondolt ránk! eeeeeez király!!
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #193 Dátum: 2008. szeptember 24. 22:13:54 pm » |
|
csak legyünk legalább ennyien
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #194 Dátum: 2008. szeptember 25. 07:25:50 am » |
|
csak legyünk legalább ennyien Szuper !!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #195 Dátum: 2008. szeptember 25. 07:57:56 am » |
|
Végre itthon Örülök, hogy tetszett a buli nektek.... Úgy ,hogy tavasszal ugyanígy!!! eeeeeez király!! csak legyünk legalább ennyien Szuper !!!! még egyszer be ne linkelje v.ki !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #196 Dátum: 2009. február 17. 12:26:37 pm » |
|
"Figyelem: ebbe a témába legalább 120 napja nem írtak. Ha mégis válaszolni akarsz, kérlek fontold meg egy új téma indítását." Hát nem fontolom meg, juszt is írok! Tegnap előtt kivándoroltunk a csömöri tóhoz. Nehezemre esett > 2 km A kertipartyra való nagysikerü tekintettel folytatnánk ezt a hagyományt, de ez már egy teljesen nyitott buli lenne, helykorlátok nélkül (már csak a helyszínből adódóan is), minden cápabmwforumos és barátja részére. Természetesen a cél egy Viktor által összehozott buli lenne, de nekem erre most még nincs affinitásom. Jó lenne egy slalomos buli, méréssel, kupákkal ezt aláírom, de én ennyit tudok bevállalni jelenleg, ill. erre gondoltam, de akkor ki is fejteném. A képeket gondolom már végignyálaztátok. Ő lenne az emlegetett csömöri tó. Az M0-ról jó megközelíthetőségi lehetőséggel (csömöri lejárótól 1,5 km), de Pestről sem tragédia. Csömörről egy viakolorral kirakott út visz ki ide, ez kb. 600-700 m. Sajnos a végén már sóderos, de mindig túrják, így sima. (Én itt borultam meg a kékkel ). Miért is a tóra gondoltam? 1. Elég jól elkülönül a sok városi szartól, jól megközelíthető és "zöld"-ben vagyunk. 2. Elég nagy a parkoló, ha értelmesen állunk, gyerekeknek játszótér, van egy bérelhető bungaló (szerencsére van ismerős ez ügyben) ,hol lehet tárolni a kajákat egyebeket (ha netán ránk szakad az ég, de ne így legyen) + itt is lehet főzőcskézni. 3. Mindenki mehet arra, amerre lát > körbesétálni a tavat, "családi program" stb. Tömören röviden ennyi lenne. Mindenképpen jobb időre tervezném, 20 c.fok feletti időjárásnál! Már ,csak az esték miatt is. Most akkor ez milyen tali is lenne? Nem tudom. Szeretnék valami kaját (Előre is köszi Mike és Bubó ) , bár így nehéz , előre tervezni, hogy kire-mire, mennyi az annyi. Majd úgy is lesz lista, ki jönne + a slepp Jó lenne valami verseny, esetleg Bogeféle alkarészfelismerős témájú. Ottalvós? Hát erre sem tudok mit mondani. Nyilván aki iszik az marad is + úgy is este indul igazán a buli (a tapasztalatok ezt mutatják ). A másik "gondom", hogy ez nem egy zárt háztömb, kert, akármi, hanem nyitott, bár majd megpróbálom úgy intézni, hogy valami jelképes elkerítés lenne. Nem zavarhatunk el mindenkit ki jön a tóhoz és nem bmw-s, ez gondolom érthető, de ha ezt diszkréten, kulturáltan, érzékeltetve tesszük szerintem ez egy megoldás lehet. Már ,csak ha sátrakat verünk, sem hiányzik, hogy valaki bekolbászoljon hajnalba, ki nem közénk való. Ha verünk Ok ezek a legrosszabb lehetőségek, csak azért vázolom. Világítás van a parkolóban, és a házban 220 + víz, mosdó, mellékhelység ! Hirtelen ennyi ami az eszembe ötlött! Persze az egész még csak elmélet szintű. Jöhetnek vélemények ötletek. Tehát ez egy nagyobb cápabmw-s összeröffenés lenne, kajával meg mindennel amit hoztok, én nem kívánok felvonulásozni, vándorolni.. így mindenki szabad és azt csinál amit akar (a gyengébbek kedvéért: ésszerű határok között ) , nem lenne senki és semmi időhöz kötve, nem rohanunk...lazítunk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 17. 13:43:13 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #197 Dátum: 2009. február 17. 13:26:07 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 2009. február 17. 13:29:19 pm » |
|
Horgászni ? dehogynem, Bubó írta valahol, hogy van (vagy volt) benne egy sárga panda!
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #199 Dátum: 2009. február 17. 13:34:31 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #200 Dátum: 2009. február 17. 13:35:09 pm » |
|
Horgászni ? dehogynem, Bubó írta valahol, hogy van (vagy volt) benne egy sárga panda! Az a bányató... az arrébb van 2 km-el és Pesten Itt telepített halak vannak. Ha váltasz napi jegyet vagy mit és van engedélyed, vagy nem tudom mi kell hozzá, természetesen nyomulhatsz kopasz. Azért nyáron festőibb, s nem ilyen kopár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 2009. február 17. 13:40:01 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #202 Dátum: 2009. február 17. 13:41:53 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 2009. február 17. 13:51:07 pm » |
|
Logatni logathatsz csak jegfeljebb nem lessz kapas!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #204 Dátum: 2009. február 17. 13:55:19 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 2009. február 17. 14:01:50 pm » |
|
Akkor, ha jól értem erről a tóról van szó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 17. 14:23:36 pm írta Zottya »
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 2009. február 17. 14:03:25 pm » |
|
és nem erről a bánya tóról
|
Zoli
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #207 Dátum: 2009. február 17. 14:40:21 pm » |
|
Kopasz nagy fogásra ne gyúrj,nem nagy szám,próbálkoztam jó párszor.Ja bocsánat nagyon rossz horgász vagyok. A tó és környéke elég pazar,és elég tiszta.Télen nagy hidegben nagyon jó koritó És a legfontosabb,ha összejönne talán,megismerhetnénk Csömör és Árpádföld fényképről ismert cápa tulajait
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #208 Dátum: 2009. február 17. 14:55:36 pm » |
|
Szerintem nagyon jó ötlet, egy ilyen helyen rendezni Szívesen benne lennék. Kopasz! Ha eljutok én társulok hozzád, csak ne boruljak bele a tóba... (Nyéken esti horgászatnál sajnos előfordult, kicsit alapoztunk előtte a hideg miatt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|