Miki 24V
Nem elérhető
30/ 402 20 24
|
|
« Válasz #1860 Dátum: 2008. december 15. 21:29:12 pm » |
|
Dogmeat egyedül írt. Akkor miért triumvirátus?
|
|
|
Naplózva
|
E12 520/6 -1978 E12 520/6 -1979 E12 520/6 -1980 E28 525e
|
|
|
Höggenbukken
Vendég
|
|
« Válasz #1861 Dátum: 2008. december 15. 21:29:19 pm » |
|
Te, most tényleg nem rosszindulat (najó, egy kicsit.. ) Szóval tisztában vagy vele, mit jelent az a szó, hogy triumvirátus?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #1862 Dátum: 2008. december 15. 21:35:24 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél... Hmm, tényleg nem olcsó mulatság....Ez a kereteztetés nagyon tetszik.....Az ajánlat se nagyon rosz de 30 euró az 30 euró......Inkább nézegetem a gépen a kis felbontású képeket..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki 24V
Nem elérhető
30/ 402 20 24
|
|
« Válasz #1863 Dátum: 2008. december 15. 21:37:34 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél... Hmm, tényleg nem olcsó mulatság....Ez a kereteztetés nagyon tetszik.....Az ajánlat se nagyon rosz de 30 euró az 30 euró......Inkább nézegetem a gépen a kis felbontású képeket.. De milyen képet? Nincs kedvem 600 oldalt visszaolvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #1864 Dátum: 2008. december 15. 21:37:42 pm » |
|
Indy,02,Dogmeat tirátok gondoltam a triumvirátust ti megjöttök,és midjá feldobjátok a forum hangulatát csak hülyéskedtem ám nemám leoltotok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S_1
Vendég
|
|
« Válasz #1865 Dátum: 2008. december 15. 21:38:56 pm » |
|
Én azt vártam ebből az egészből (amire már kaptam ígéretet), hogy valaki tudja, melyik karosszériának mi a meghatározása.
ez például jó lesz? kupé:két illetve négy üléses, két ajtós, sport jellegű csukott karosszéria, amelynek ülései két sorban helyezkednek el, de a hátsó üléssor szűkített méretű. mondjuk hogy ontopic legyen az ember, e9 és e24. pont. e21 szerintem ebbe nem fér bele, 02 nem fér bele, e30 nem fér bele. Tökéletes... ez a kedvenc könyvem... csak ezzel egy bibi van... elkorcsosult az autógyártás azóta hogy ezeket a vázlatokat felrajzolták... És ez nem csak a külsőre vonatkozik... Akkor a merci még nem gyártott elsőkerekes A szart, meg terepjárót, meg a porsche sem... presztízs volt pl ez a két márka, ott volt a helyük ahol, a topon... és a VW sem erőlködött phaetonokkal meg minél nagyobb passatokkal, hanem tudta hogy neki a közepén kell maradnia, mert a top az nem az ő helyük... Szóval akkor még nagyjából meghatározhatóak voltak a kasztni elnevezések... A dízel kombi Jaguart kihagytad. van olyan. elsőkerekes. de voltak egészen érdekes megoldások is jaguar kombiban. ez például erősen odabasz a kommersznak: Ja és ez nem is kombi, hanem county... a képcímhez, ha lennél szíves egy pillantást vetni... jaguarban túl sok újat azt hiszem nem fogsz tudni mondani. valahol van egy képem egy xj40 (kocka xj) átmetélésről is, de azt sehol nem találom... Te miből gondolod hogy újat szeretnék mondani neked? Azért mert odaírtam faszságból hogy county? Mé nem az? Oda van írva a kép alá... Ugyan abból vaskalapos alomból vagy mint dogmeat haverod? fújd ki, hallod, fújd ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1866 Dátum: 2008. december 15. 21:39:19 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél...
Hello Tibi! There is several alternative. To send could by DHL, DIMEX, City Express.
Post servise DHL DIMEX City Express Cost (Euro) 94.5 76.69 48.6 Time delivering 3 2 – 4 4 – 6 Total (delivering+ tube+print) 114.4 96.6 68.55 Cost of our forces 30 30 30 Total cost for you 144.4 126.6 98.55
Box (tube) size 1 x 0.09 m, cost 6.05 Cost of print 14, size A0 (118.4 x 0.84 )
But in order to send this poster throw abroad we must take certificate from ministry of culture that this poster don’t have culture value!
Our forces we cost in 30 euro. In order to economize your money and our time we offer the following: you send by web money 30 euro, and then we send you scan of pictures with high quality. Further you print posters of any size and number. Please let know when receive a letter
Milyen skicc? Milyen orosz? Milyen Tibi ? A Tibi az én vagyok... A dénes meg feltett pár skiccet ide Nov 30-án amit a neten talált. Én írtam az oroszoknak akik rajzolják ezeket hogy mennyibe fájna A0 ás méretben, és a fenti levelet küldték...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #1867 Dátum: 2008. december 15. 21:39:34 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél... Milyen skicc? Milyen orosz? Milyen Tibi ? Még a múltkor belinkeltem néhány karikatúrát BMW-kről, és 02 írt a készítőknek, hogy küldjenek nagyfelbontású változatokat...Hopp, már Tibi is leírta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1868 Dátum: 2008. december 15. 21:40:42 pm » |
|
Én azt vártam ebből az egészből (amire már kaptam ígéretet), hogy valaki tudja, melyik karosszériának mi a meghatározása.
ez például jó lesz? kupé:két illetve négy üléses, két ajtós, sport jellegű csukott karosszéria, amelynek ülései két sorban helyezkednek el, de a hátsó üléssor szűkített méretű. mondjuk hogy ontopic legyen az ember, e9 és e24. pont. e21 szerintem ebbe nem fér bele, 02 nem fér bele, e30 nem fér bele. Tökéletes... ez a kedvenc könyvem... csak ezzel egy bibi van... elkorcsosult az autógyártás azóta hogy ezeket a vázlatokat felrajzolták... És ez nem csak a külsőre vonatkozik... Akkor a merci még nem gyártott elsőkerekes A szart, meg terepjárót, meg a porsche sem... presztízs volt pl ez a két márka, ott volt a helyük ahol, a topon... és a VW sem erőlködött phaetonokkal meg minél nagyobb passatokkal, hanem tudta hogy neki a közepén kell maradnia, mert a top az nem az ő helyük... Szóval akkor még nagyjából meghatározhatóak voltak a kasztni elnevezések... A dízel kombi Jaguart kihagytad. van olyan. elsőkerekes. de voltak egészen érdekes megoldások is jaguar kombiban. ez például erősen odabasz a kommersznak: Ja és ez nem is kombi, hanem county... a képcímhez, ha lennél szíves egy pillantást vetni... jaguarban túl sok újat azt hiszem nem fogsz tudni mondani. valahol van egy képem egy xj40 (kocka xj) átmetélésről is, de azt sehol nem találom... Te miből gondolod hogy újat szeretnék mondani neked? Azért mert odaírtam faszságból hogy county? Mé nem az? Oda van írva a kép alá... Ugyan abból vaskalapos alomból vagy mint dogmeat haverod? fújd ki, hallod, fújd ki. Kifújtam... most már jól vagyok... köszi a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1869 Dátum: 2008. december 15. 21:42:44 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél... Hmm, tényleg nem olcsó mulatság....Ez a kereteztetés nagyon tetszik.....Az ajánlat se nagyon rosz de 30 euró az 30 euró......Inkább nézegetem a gépen a kis felbontású képeket.. Az nem 30, hanem 144 EUR...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki 24V
Nem elérhető
30/ 402 20 24
|
|
« Válasz #1870 Dátum: 2008. december 15. 21:44:14 pm » |
|
Dénes, Tibi! Köszi, mostmár beugrott,hogy melyik rajzról van szó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #1871 Dátum: 2008. december 15. 21:45:50 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél... Hmm, tényleg nem olcsó mulatság....Ez a kereteztetés nagyon tetszik.....Az ajánlat se nagyon rosz de 30 euró az 30 euró......Inkább nézegetem a gépen a kis felbontású képeket.. Az nem 30, hanem 144 EUR... Akkor én valahogy rosszul értelmeztem a válasz második szakaszát.. Ezt: "But in order to send this poster throw abroad we must take certificate from ministry of culture that this poster don’t have culture value! Our forces we cost in 30 euro. In order to economize your money and our time we offer the following: you send by web money 30 euro, and then we send you scan of pictures with high quality. Further you print posters of any size and number. Please let know when receive a letter"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1872 Dátum: 2008. december 15. 21:52:22 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél... Hmm, tényleg nem olcsó mulatság....Ez a kereteztetés nagyon tetszik.....Az ajánlat se nagyon rosz de 30 euró az 30 euró......Inkább nézegetem a gépen a kis felbontású képeket.. Az nem 30, hanem 144 EUR... Akkor én valahogy rosszul értelmeztem a válasz második szakaszát.. Ezt: "But in order to send this poster throw abroad we must take certificate from ministry of culture that this poster don’t have culture value! Our forces we cost in 30 euro. In order to economize your money and our time we offer the following: you send by web money 30 euro, and then we send you scan of pictures with high quality. Further you print posters of any size and number. Please let know when receive a letter" Az összköltség 144 mire DHL el megérkezik Bp-re... az qrva sok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #1873 Dátum: 2008. december 15. 22:03:31 pm » |
|
d12enes feldobta múltkor ide azt a pár skiccet a kocsikról amit a neten talált... Szóval én leveleztem most az oroszokkal, és ezt a levelet kaptam... Nem olcsó multatság... és akkor még kereteztetni kell... akit érdekel, itt a levél... Hmm, tényleg nem olcsó mulatság....Ez a kereteztetés nagyon tetszik.....Az ajánlat se nagyon rosz de 30 euró az 30 euró......Inkább nézegetem a gépen a kis felbontású képeket.. Az nem 30, hanem 144 EUR... Akkor én valahogy rosszul értelmeztem a válasz második szakaszát.. Ezt: "But in order to send this poster throw abroad we must take certificate from ministry of culture that this poster don’t have culture value! Our forces we cost in 30 euro. In order to economize your money and our time we offer the following: you send by web money 30 euro, and then we send you scan of pictures with high quality. Further you print posters of any size and number. Please let know when receive a letter" Az összköltség 144 mire DHL el megérkezik Bp-re... az qrva sok... Hát az igen, elképesztően sok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #1874 Dátum: 2008. december 15. 22:57:41 pm » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm
|
|
|
|
S_1
Vendég
|
|
« Válasz #1875 Dátum: 2008. december 15. 23:06:20 pm » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #1876 Dátum: 2008. december 15. 23:08:00 pm » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki. ezt is megéltük. teljesen egyetértek .
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1877 Dátum: 2008. december 15. 23:12:40 pm » |
|
Látható elég jól a vonóhorog miatt rakták ferdén
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
S_1
Vendég
|
|
« Válasz #1878 Dátum: 2008. december 15. 23:17:01 pm » |
|
Látható elég jól a vonóhorog miatt rakták ferdén oké, de ez azért áll így, mert ez egycsöves dob, amire feltettek egy kurvanagy Y alakú véget. nem szép, na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #1879 Dátum: 2008. december 15. 23:20:13 pm » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki. tudom,de most öszintén mit csináljak vele?láttad sopronba közelröl,ez ilyen,igy rakták fel,meg asszem kicsit kinyultak a kiput tarto gumik,kilesznek cseréve,de nem most.jövöre müszakira ugyis kell venne vmi középdobot csövestöl mindenestöl,mert likas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #1880 Dátum: 2008. december 15. 23:22:21 pm » |
|
Látható elég jól a vonóhorog miatt rakták ferdén oké, de ez azért áll így, mert ez egycsöves dob, amire feltettek egy kurvanagy Y alakú véget. nem szép, na. nem én voltam aki felrakta,igy vettem,a horgot meg tuti nem szedem le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1881 Dátum: 2008. december 15. 23:23:52 pm » |
|
Látható elég jól a vonóhorog miatt rakták ferdén oké, de ez azért áll így, mert ez egycsöves dob, amire feltettek egy kurvanagy Y alakú véget. nem szép, na. nem én voltam aki felrakta,igy vettem,a horgot meg tuti nem szedem le azt akarja mondani, a kidörrentő maga ronda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S_1
Vendég
|
|
« Válasz #1882 Dátum: 2008. december 15. 23:26:52 pm » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki. tudom,de most öszintén mit csináljak vele?láttad sopronba közelröl,ez ilyen,igy rakták fel,meg asszem kicsit kinyultak a kiput tarto gumik,kilesznek cseréve,de nem most.jövöre müszakira ugyis kell venne vmi középdobot csövestöl mindenestöl,mert likas vegyél kompletten kétcsöveset, nagyságrendekkel jobban néz ki, mint ez. kell vele műteni picit, az előfordulhat, de ANNYIRA nem vészes. mondjuk én beszoptam, de fasznak állok neki este kompletten cserélni. meg ugye az enyémet egybehegesztették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #1883 Dátum: 2008. december 15. 23:30:46 pm » |
|
mennyibe fáj aza kétcsöves??? ha jol emlékszem nekem nincs gányolás v hegesztés az illesztéseknél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #1884 Dátum: 2008. december 15. 23:38:10 pm » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki. tudom,de most öszintén mit csináljak vele?láttad sopronba közelröl,ez ilyen,igy rakták fel,meg asszem kicsit kinyultak a kiput tarto gumik,kilesznek cseréve,de nem most.jövöre müszakira ugyis kell venne vmi középdobot csövestöl mindenestöl,mert likas Az enyém alatt szinte új rendszer van, 1 éve lett cserélve az egész, a dobok is teljesen jók...Ha esetleg érdekel, szólj és megegyezünk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S_1
Vendég
|
|
« Válasz #1885 Dátum: 2008. december 15. 23:45:04 pm » |
|
mennyibe fáj aza kétcsöves??? ha jol emlékszem nekem nincs gányolás v hegesztés az illesztéseknél
tizenhétrezer párszáz volt. öszességében nem sok, de ha tudom, hogyan járok vele, megcsináltam volna munkaidőben.
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #1886 Dátum: 2008. december 16. 00:04:42 am » |
|
*OFF (bocs!)
Valakinek nincs meg "A Vonat" című film?
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1887 Dátum: 2008. december 16. 00:15:54 am » |
|
*OFF (bocs!)
Valakinek nincs meg "A Vonat" című film?
Ment vhol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #1888 Dátum: 2008. december 16. 00:18:19 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Höggenbukken
Vendég
|
|
« Válasz #1889 Dátum: 2008. december 16. 09:12:13 am » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki. meg tegyél fel gyári vonóhorgot. Ladákra szokták ezt a borzalmat tenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|