bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2010 Dátum: 2010. február 15. 21:10:24 pm » |
|
Gisti papa megelözött,az Isettät inkäbb nemkene cseszegetni,azt ne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #2011 Dátum: 2010. február 15. 21:13:27 pm » |
|
De nemis rég egy patika Dacia 1310-est néztem körbe, talán mert szeretem az autókat.
Nekem majd minden időseb patika autó tetszik, a korral megszépülnek. Egyszer még lehet, h egy Lanost is szépnek fogok látni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #2012 Dátum: 2010. február 15. 21:14:58 pm » |
|
Mr v12 csalódtam benned. Jézusom,egy hitvány e-30 at egy e-34 összehasonlítani Ha már hitványsági sorrend: Z1 e-30 e-36 Isetta Figy! Nem kenyerem a kötözködés nagy jól tudod de ez most kicsapta a biztosítékot! Mi neked az e30ban hitvány?? tudhatnád hogy az e30 formája határozta meg majd nem 2évtizedig a BMW-k fő irányvonalát látható is az erős rokonság az e34 e32vel tehát ha csúnyának tartod az e30at akkor valamely szinten az e34 sem tetszik neked.Volt e34em jó autónak tartom a mai napig nem tettem le róla hogy lesz még egy.Ettől függetlenül én nem hitványozom le ami nem tetszik. Csupán építő jelleggel írtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2013 Dátum: 2010. február 15. 21:19:59 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2014 Dátum: 2010. február 15. 22:33:01 pm » |
|
Na ne kezdjük, most már egymás fa@@át szopni és engesztelgetni a másikat! Az Isetta egy szar! ...pofonfa, pofonfa, pofonfa... iggen igenn!!!!! Rázd meg ráz meg ráz meg rázd meg rázd! Ha érik a pofon, rázd meg jól a fát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2015 Dátum: 2010. február 15. 23:00:08 pm » |
|
Na ne kezdjük, most már egymás fa@@át szopni és engesztelgetni a másikat! Az Isetta egy szar! ...pofonfa, pofonfa, pofonfa... iggen igenn!!!!! Rázd meg ráz meg ráz meg rázd meg rázd! Ha érik a pofon, rázd meg jól a fát! Egyetértek ! Annyit tennék hozzá,hogy tudomásom szerint az Isetta mentette meg a céget a pénzügyi csődtől,de nem esküdnék meg .
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2016 Dátum: 2010. február 15. 23:01:57 pm » |
|
az isetta tényleg nagyon jó... képzelem hogy nézhet ki kétszáz ezer autópálya kilométer után
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2017 Dátum: 2010. február 15. 23:04:47 pm » |
|
Najó de az isettát direkt városi melóbajárós kiskocsinak tervezték tökmás lemez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2018 Dátum: 2010. február 15. 23:19:50 pm » |
|
az isetta tényleg nagyon jó... képzelem hogy nézhet ki kétszáz ezer autópálya kilométer után Sehogy,ki az a hülye aki kimegy vele az autópályára ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #2019 Dátum: 2010. február 15. 23:27:11 pm » |
|
Először is olvasta valaki a topic címét?
Az Isetta egy szar. idióta olaszok találták ki robogó helyett. Kb annyiba nézhették, az akkori BMW gyárban, mint most a Mercinél a Smartot. Annyi szól az Isetta mellett, hogy az akkori csóringerek nem vehettek az árából normális autót használtan. Bár olyan környéken, ahol nem esik sok hó inkább egy motor.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2020 Dátum: 2010. február 15. 23:50:22 pm » |
|
Na,szép álmokat......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #2021 Dátum: 2010. február 16. 08:42:19 am » |
|
Toi bazz, most már muszáj vagyok írni: Á cápások nem értitek a művészetet.Csodálkoztok is,mé fekete fehér,jönnek a jó poénok,mint már írtam,a kép önmagáért beszél. No törpeharcsa,kis cápa,cápa,semmi túlzott króm,tiszta sportosan elegáns,a tervezés non plusz ultrája.Bár ti ezt sosem fogjátok érteni,érezni Minek provokálsz ki egy vitát, ha nem akarod vagy nem esik jól vitatkozni a témáról? Miért akarsz meggyőzni 100 cápabmw fant, hogy az E34 az isten? Oké, hogy ez az újabb BMW-k topik, de a capabmwforum.hu-n vagy, így tényleg nem értem mit vársz? Tudod, hogy nincs semmi bajom veled, tudod, hogy nekem is újabb bmw-m van és semmi bajom az E34-el sem, de én mégsem tépem a szám, hogy idenézzetek cápások, ugye, hogy a legjobb az E32-ő. Ha pedig direkt szítod a konfliktust, akkor ne sértődj meg, ha a többieknek más a véleményük és azt el is mondják. Peace!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 16. 09:40:47 am írta gim_e12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2022 Dátum: 2010. február 16. 09:36:05 am » |
|
Piece = darab Peace = béke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #2023 Dátum: 2010. február 16. 09:40:28 am » |
|
Na bazz, ez durva. Nem kicsit. Javítom. Vállalom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2024 Dátum: 2010. február 16. 09:53:16 am » |
|
Jól van,elég a magyarázkodásból.Mint már írtam "becsüld meg magad" ez nem tudom másképp mondani.Hidd el 1 percig nem fáj,hogy 2 millás autód van,főleg e-36. Az sem fájna,ha mellette lenne még 5 cápád.Az én autóm nem mérce,nem szempont,nem viselkedek sznobul,mert nincs mire,és ha te cápával jársz,pont nem érdekel. Azért írogatok,mert semmi nem történik ebben a szekcióban.Ezek szerint kár poénkodni,mert mindig vannak okoskák. Nézd meg,ha egy kis frissítés kell,mert alszik a fórum,jön Tibi és beindul.Így szép az egész Feldobtad megint a fekáliát, és aláálltál... Nem először...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #2025 Dátum: 2010. február 16. 09:56:00 am » |
|
Béke=Peace Béka=Frog Kézi raklapemelő=Béka Tehát, mostantól úgy is ki lehet békülni (vagy békálni), hogy kézi raklapemelő.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2026 Dátum: 2010. február 16. 10:09:47 am » |
|
Minnyán' jön valami X5 fan, és beleköt a cápásokba, meg az összes X5 előtti elavult ócskaságba... Mert az X5 a király, de azért szeretne egy X6ot, mert az még királyabb... Nekem erről ez jutott az eszembe...
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2027 Dátum: 2010. február 16. 10:21:33 am » |
|
Számomra ez a "van egy saját topicom, amiben azt csinálok, amit akarok, ezért lefikázom (ha poénból, ha nem) a fórumozók fanatizmusának a tárgyát" kimeríti a polgárpukkasztás fogalmát. Egy darabig mókás, lehet rajta nevetni, de az a baj, hogy alapvetően már CSAK ez a témád, és szerintem csak azért csinálod, mert senki nem ért veled egyet, és ez így számodra izgalmas. Valójában a többség azért van itt, mert ahogy a fórum nevében is benne van, a cápaBMW-k közül preferál bizonyos tipus(oka)t. Lehet, hogy mellette szereti valamelyik nylont is, nekik nyílt gondolom ez a topic. De szerintem a cápák fikázására van másik fórum is, ahol majd sokkal többen értenek veled egyet.
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2028 Dátum: 2010. február 16. 12:34:45 pm » |
|
le lettem szidva,az eredmény,végre történt valami.Saját szarom alá álltam,szar ügy.Komolyra fordítva,az ég világon semmi bajom bármelyik Bmw-vel. Jó az Isetta,meg a Z1,hát fura.Akinek viszont van,nyilván azért,mert tetszik neki.A másik,ha valakinek valami nem tetszik,priv lehet közölni,annó,sokat okoskodott S1 és talán Sabc,priv. lett rendezve,pontosan azért,hogy a reagálásomra mások ne írjanak,ezáltal,ne legyen telehányva mindennel az oldal. Ha már cápa,mert jött felőletek az észosztás,akkor e-23.Ha fikázni akarnám őket,nem ilyen finoman tenném.Végigjártam a cápa ranglétrát,szép emlékek,jó kis autók. Érdekes,a nejlont ha fikázzák,nem bánt,nem érint rosszul,pontosan azért,mert az enyém,és tetszik,vehettem volna cápát,ill. fordítva,a cápás vehetett volna nejlont,nyilván azért nem,mert neki nem tetszik,ennyi. Mivel ennyire haraptok a témára,kapjátok majd az ívet,aztán max ki leszek tiltva,sokak örömére
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #2029 Dátum: 2010. február 16. 13:03:06 pm » |
|
Érdekes,a nejlont ha fikázzák,nem bánt,nem érint rosszul,
Ehhez képest elég hamar eloltottál, mert be mert szólni a sok rozsdaboglyára:))))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2030 Dátum: 2010. február 16. 13:17:31 pm » |
|
Ehhez képest elég hamar eloltottál, mert be mert szólni a sok rozsdaboglyára:))))
Sajna nagy részük,az is,kár tagadni.De az átlag életkor 15-18 év.Amúgy ez vica verza a cápások is egy darabi nem teszik szóvá a krómhuszár,törpeharcsa jelzőket. Kell 1 kis provokáció,frissülés
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2031 Dátum: 2010. február 16. 15:14:56 pm » |
|
Sajna nagy részük,az is,kár tagadni.De az átlag életkor 15-18 év.Amúgy ez vica verza a cápások is egy darabi nem teszik szóvá a krómhuszár,törpeharcsa jelzőket. Kell 1 kis provokáció,frissülés Amíg a sor végére állsz egy talin, ezzel nincs is gond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2032 Dátum: 2010. február 16. 15:28:54 pm » |
|
Amíg a sor végére állsz egy talin, ezzel nincs is gond Ezt azért nem kellet volna... Most komolyan... szemembe szökött a könny...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #2033 Dátum: 2010. február 16. 16:19:21 pm » |
|
Kiglancoltam ma a vasat egyből jobb lett egy romos BMW is lehet szép
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2034 Dátum: 2010. február 16. 16:50:17 pm » |
|
333i?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #2035 Dátum: 2010. február 16. 16:59:30 pm » |
|
Persze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2036 Dátum: 2010. február 16. 17:47:08 pm » |
|
Szép lett,én is szeretnék 1 ilyet,csak a kettő fenntartása,már sok lenne
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2037 Dátum: 2010. február 16. 17:51:16 pm » |
|
Amíg a sor végére állsz egy talin, ezzel nincs is gond Attól függ,hogy honnan nézed a sor végét persze megszoktam,hogy a talikon is el kell különülnöm a cápikáktól,jogos is,mert az enyém felsőbb szintet képvisel Néha Gim mellé is félve állok,ráadásul a kamerás fasz is levegőnek néz,tényleg semmi keresnivalóm itt ez olyan szomorú
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2038 Dátum: 2010. február 16. 17:57:15 pm » |
|
Ezt azért nem kellet volna... Most komolyan... szemembe szökött a könny...
Tudományos kimutatások,és tesztek alapján,a Német Karl Hoffer nemi hovatartozást figyelő egyesület,több publikációjában kifejti,azt a tényt,miszerint a férfi nemű,ugyanakkor "meleg" embertársaink,sokkal érzékenyebbek,a női ill. férfi társaiknál. Ez természetesen a megváltozott szexuális,a saját nemükhöz való vonzódás váltja ki,ezáltal sokkal érzékenyebbek a behatásokkal szemben is.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2039 Dátum: 2010. február 16. 18:03:33 pm » |
|
Nyalizok 1 kicsit M Power,azért ezt nem nevezném hitványnak,csak lóvé legyen rá,ez szép.M3 akkor csak is e-30
|
750ia
|
|
|
|