VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #600 Dátum: 2009. június 15. 22:52:24 pm » |
|
Pikáns story Mivel kapcs szeretnél te most itt pikáns storykat hallani... Azt sajnálom nagyon hogy pont nem voltam ott mikor elmentek... Remélem lagzi jó volt:) Én sem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 15. 23:14:09 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #601 Dátum: 2009. június 16. 01:38:39 am » |
|
Collins,"ezek" csak irigykednek,a kérdés,hogy a hölgy miatt ,vagy a hatos miatt ,vagy mindkettő miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 16. 01:43:21 am írta mr.v12 »
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #602 Dátum: 2009. június 16. 09:32:22 am » |
|
szerintem mindkettő miatt hazafelé próbáltam tanítani bentot, de inkább a vezetésre koncentrált (bár az kétségtelenül látszott, hogy fogékony a dolog iránt... )
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #603 Dátum: 2009. június 16. 09:36:57 am » |
|
Reméljük Collinsné egyhamar nem olvas bele a fórumba olvassa a fórumot
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #604 Dátum: 2009. június 16. 10:19:52 am » |
|
Reméljük Collinsné egyhamar nem olvas bele a fórumba olvassa a fórumot Pedig pont el akartam kérni tőled a telszámát, ha mégis beleolvasna, és kidobna, akkor tudjak segíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #605 Dátum: 2009. június 16. 10:27:59 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #606 Dátum: 2009. június 16. 11:23:34 am » |
|
Jövőre kérni is fogom az autómata szorzó alkalmazását mint a Rallyban a turbószorzót
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #607 Dátum: 2009. június 16. 17:19:28 pm » |
|
Ja és Fox-köszi, hogy percenként átmentél a kivetítő előtt de leginkább a VPOP-nak, hogy képesek voltak felhívni szombaton a polgármestert, hogy eszébe ne juson odadani a területet, mert az még hivatalosan az övék. Ja hogy miért is? Mert ott már csak egy bakter van, aki őrzi a semmit, de határőrizet vagy bármi más hivatalos, az már nincs. Kösszi szépen fiúk, faszacsávók vagytok!!! Azért utólag is bocs mindenkitől, Miki24V mesélte másnap, hogy mi volt nem is emlékeztem, pedig nem szokott filmszakadásom lenni... A vpop nem én voltam. hát nem voltál semmi,ahogy vaksötétben rohangáltál napszemüvegben hát igen az nem semmi volt :Dláccik is a vidó felvételen is asszem ,meg amikor Boge mint Salgótarjáni láncfűrészes >:Dszínes napdózerral a szemén beállt táncolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #608 Dátum: 2009. június 16. 17:22:46 pm » |
|
Jövőre kérni is fogom az autómata szorzó alkalmazását mint a Rallyban a turbószorzót meg még mit nem >:Dzsák tizerzresnemkéne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #609 Dátum: 2009. június 16. 17:24:32 pm » |
|
mostmár aztán le lehet szállni a hatoskás történetekről mindenesetre bíztató, hogy a társaságnak ilyen élénk a fantáziája amúgy én akkor röhögtem, amikor mr.v12 odaállt tárcsát hajítani, és mondtam a lányoknak, hogy szerintem nem lesz olyan nagy a dobás, mint amekkora a dobó... hát... csúnyán benéztem (bocs mr! ) igen,az nagy volt úgy eldobta,mint más a teniszlabdát és ami még kemény volt amikor (azthiszem Pet) majdnem lefejezte Indy papát....földbe gyökerezett a lábam 1 pillanatra ezer bocsi. nem koncentrálltam eléggé, és be sem voltam b@szva.. legközeleb feldobom a marsra csak odáig >:Dén kidobom a világegyetemből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #610 Dátum: 2009. június 16. 17:26:53 pm » |
|
mostmár aztán le lehet szállni a hatoskás történetekről mindenesetre bíztató, hogy a társaságnak ilyen élénk a fantáziája amúgy én akkor röhögtem, amikor mr.v12 odaállt tárcsát hajítani, és mondtam a lányoknak, hogy szerintem nem lesz olyan nagy a dobás, mint amekkora a dobó... hát... csúnyán benéztem (bocs mr! ) igen,az nagy volt úgy eldobta,mint más a teniszlabdát és ami még kemény volt amikor (azthiszem Pet) majdnem lefejezte Indy papát....földbe gyökerezett a lábam 1 pillanatra huhh....azon én is meglepődtem de hát a sofőrök mácsak ilyen kegyetlenek igaz Pet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Barbi Đoll
Vendég
|
|
« Válasz #611 Dátum: 2009. június 16. 18:42:35 pm » |
|
Hát az össz ügyesség volt... de királyak vagyunk ennyi... Mondjuk nekem nagyon bejött a csomagtartón ülős módszer is.... Aztán meg kíváncsian várom hogy mi lesz jövőre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #612 Dátum: 2009. június 16. 19:19:56 pm » |
|
Hát az össz ügyesség volt... de királyak vagyunk ennyi... Mondjuk nekem nagyon bejött a csomagtartón ülős módszer is.... Aztán meg kíváncsian várom hogy mi lesz jövőre Ti miről is beszéltek? ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #613 Dátum: 2009. június 16. 19:32:34 pm » |
|
Kb 1 hónapig még itthon vagyok, illetve mobilizálható vagyok (utána megint big munkák lesznek) és össze kellene hozni valami bulit (hallod Indy!), mert elég sok pija megmaradt és mivel én nem vagyok alkesz, nem szeretném, ha megromlana.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #614 Dátum: 2009. június 16. 19:39:47 pm » |
|
Hát az össz ügyesség volt... de királyak vagyunk ennyi... Mondjuk nekem nagyon bejött a csomagtartón ülős módszer is.... Aztán meg kíváncsian várom hogy mi lesz jövőre Gondoltam viszek egy kis + színt a versenybe... A második kör viszont mikor 1 percünk volt csak az necces volt mert Szisanyi tolta neki rendesen hogy beérjünk én meg majdnem leestem... kapaszkodnom kellett a nyitható oldalablak fülébe és egy kézzel tartottam az edényt Mégegyszer köszönet Bogééknak a tuti taliért...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #615 Dátum: 2009. június 16. 19:41:04 pm » |
|
Kb 1 hónapig még itthon vagyok, illetve mobilizálható vagyok (utána megint big munkák lesznek) és össze kellene hozni valami bulit (hallod Indy!), mert elég sok pija megmaradt és mivel én nem vagyok alkesz, nem szeretném, ha megromlana. Csömöri tó mellett szívesen segítenénk elfogyasztani Gyújtunk egy grillt, sütünk rajta húst, közben néz a sok 2 és 4 szemű cápahal... Jah, meg lenne egy foltozgatott E30 is valószinüleg
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #616 Dátum: 2009. június 16. 19:46:03 pm » |
|
Kb 1 hónapig még itthon vagyok, illetve mobilizálható vagyok (utána megint big munkák lesznek) és össze kellene hozni valami bulit (hallod Indy!), mert elég sok pija megmaradt és mivel én nem vagyok alkesz, nem szeretném, ha megromlana. támogatom az ötletet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #617 Dátum: 2009. június 16. 19:55:12 pm » |
|
ja,majd elfelejtettem,megnéztem a vidó felvételt a taliról a felvonulás marha jo lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 2009. június 16. 20:12:23 pm » |
|
ja,majd elfelejtettem,megnéztem a vidó felvételt a taliról a felvonulás marha jo lett Mivel gyakorlatilag amikor működött a kamerád, a fejeden volt végig, érdekelne pár felvétel...
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #619 Dátum: 2009. június 16. 20:17:13 pm » |
|
ja,majd elfelejtettem,megnéztem a vidó felvételt a taliról a felvonulás marha jo lett Mivel gyakorlatilag amikor működött a kamerád, a fejeden volt végig, érdekelne pár felvétel... Nem csak Téged!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #620 Dátum: 2009. június 16. 20:19:10 pm » |
|
tömeg/féktárcsa tömeg arányban nagy valószínűséggel nyertem volna kiscsávó! Mintha mindenki egyforma tömegű féktárcsát kapott volna,nem? A saját tömegedért meg "küzdj" meg magad! De tény,ami tény,max Bencével indulhattam volna egy súlycsoportban,de az élet nem habostorta.
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
mikóE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #621 Dátum: 2009. június 16. 20:36:56 pm » |
|
Indy. Képek mikorra várhatóak?? Mivel sokat nem láttam a taliból, már majd benézem őket. Bogénak a nagyszerü tali szervezőnek és a többi forumtársnak küldök pár képet a gyüjteményemből!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikóE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #622 Dátum: 2009. június 16. 20:43:28 pm » |
|
Ezek méglemaradtak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 2009. június 16. 20:48:48 pm » |
|
Ezek méglemaradtak! Ebből az elsőt lehetne nagyobb méretben??? Csak amíg lementem, aztán lehet törölni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #624 Dátum: 2009. június 16. 20:54:59 pm » |
|
Ezek méglemaradtak! Ebből az elsőt lehetne nagyobb méretben??? Csak amíg lementem, aztán lehet törölni... látom valaki nem találta a helyét
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #625 Dátum: 2009. június 16. 20:57:14 pm » |
|
Ezek méglemaradtak! Ebből az elsőt lehetne nagyobb méretben??? Csak amíg lementem, aztán lehet törölni... látom valaki nem találta a helyét Mért álljak a sor végére, ha egyszer a cápák között érzem jól magam? Jövőre már remélem jó helyre állok, a mezőny első részébe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #626 Dátum: 2009. június 16. 20:58:34 pm » |
|
Ezek méglemaradtak! Ebből az elsőt lehetne nagyobb méretben??? Csak amíg lementem, aztán lehet törölni... látom valaki nem találta a helyét Mért álljak a sor végére, ha egyszer a cápák között érzem jól magam? Jövőre már remélem jó helyre állok, a mezőny első részébe ott fogsz állni,zászlóvivő lehetsz a 3-masok közt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #627 Dátum: 2009. június 16. 21:00:34 pm » |
|
Ezek méglemaradtak! Ebből az elsőt lehetne nagyobb méretben??? Csak amíg lementem, aztán lehet törölni... látom valaki nem találta a helyét Mért álljak a sor végére, ha egyszer a cápák között érzem jól magam? Jövőre már remélem jó helyre állok, a mezőny első részébe ott fogsz állni,zászlóvivő lehetsz a 3-masok közt Jah... Lehet, hogy csak egy üres kasztnival, de legalább majd löknek hátulról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 2009. június 16. 21:01:54 pm » |
|
Ezek méglemaradtak! Ebből az elsőt lehetne nagyobb méretben??? Csak amíg lementem, aztán lehet törölni... látom valaki nem találta a helyét Mért álljak a sor végére, ha egyszer a cápák között érzem jól magam? Jövőre már remélem jó helyre állok, a mezőny első részébe ott fogsz állni,zászlóvivő lehetsz a 3-masok közt Jah... Lehet, hogy csak egy üres kasztnival, de legalább majd löknek hátulról egyefene elhúzlak a tádéval,ha bírod a füstöt,és lesz rajta fék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #629 Dátum: 2009. június 16. 21:07:13 pm » |
|
Ezek méglemaradtak! Ebből az elsőt lehetne nagyobb méretben??? Csak amíg lementem, aztán lehet törölni... látom valaki nem találta a helyét Mért álljak a sor végére, ha egyszer a cápák között érzem jól magam? Jövőre már remélem jó helyre állok, a mezőny első részébe ott fogsz állni,zászlóvivő lehetsz a 3-masok közt Jah... Lehet, hogy csak egy üres kasztnival, de legalább majd löknek hátulról egyefene elhúzlak a tádéval,ha bírod a füstöt,és lesz rajta fék Majd olyan bevásárlókocsi kerekeket rakok a keretre, amin van az a kis rögzítőfék, amire csak rá kell lépni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|