collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #900 Dátum: 2008. december 18. 14:29:07 pm » |
|
annyira már ismerem, hogy nem erre gondolt. hanem arra, hogy a gyakorlati tapasztalatoknak némiképp híján vagy.
soha nem tagadtam, hogy nem tudok szerelni.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #901 Dátum: 2008. december 18. 20:04:48 pm » |
|
annyira már ismerem, hogy nem erre gondolt. hanem arra, hogy a gyakorlati tapasztalatoknak némiképp híján vagy.
soha nem tagadtam, hogy nem tudok szerelni. nem arról van szó, hogy nem tudsz szerelni. hanem hogy nem látod a két ugyanolyan rendeltetésű részegység közt a különbséget. mondjuk vegyünk egy példát, vegyük a harmincnyolc éves jaguar0mat. az első futóműben nincs szilent. nincs. egyetlen darab sem. vagy gömbfej van, vagy tűgörgős csapágyazás, mindegyiknek külön zsítzógomb. ha a júzer mégse tartaná karban, kicserélsz két gömbfejet (de csak akkor, ha szarrá van kopva,mert egyébként hézagolható) vagy a négy lengőkarcsapágyat aztán kész, minden lógás megszüntetve. aztán jött az, hogy a zsírzópontokat elhagyták,mert legyen karbantartásmentesebb egy autó, jó oké. innentől ha valami lóg, akkor legyen benne szilent csere, vagy gömbfej csere. oké. aztán jött az, hogy a lengőkart egybegyártják a gömbfejjel, szilenttel, ha valami lóg, komplett lengőkar csere. aztán szerinted melyik lesz az olcsóbb megoldás? melyik fogja tovább bírni és melyikkel lesz olyan, hogy a huszonéves konstrukciókat a végletekig elhasználják, mert költséges a rendbehozatal? Sajnos jellemző módon,az ilyen "elpusztithatatlan" konstrukciókat gyártó cégek kerülnek olyan gazdasági helyzetbe-a tucatszart gyártó konkurencia miatt-hogy bezárnak,vagy el kell adják magukat valami giga konszernnek,majd arctalanná válnak. Az elnyűhetetlenség cimszó alá mindenképpen besorolnám még a w123-as benz-t. BMW-ből amit igavonónak használtam az az e32,big six-el,magam sem hittem amit kibirt.Nekem ő az elpusztithatalaság.
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #902 Dátum: 2008. december 18. 20:35:19 pm » |
|
"Elpusztithatatlan" konstrukció nálam idáig E-23 eteted itatod tisztogatod és meghálálja
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #903 Dátum: 2008. december 18. 20:36:39 pm » |
|
Volt E23 big six nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #904 Dátum: 2008. december 18. 20:39:46 pm » |
|
Nem tudok róla de ha igen hamar megcáfolnak
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Höggenbukken
Vendég
|
|
« Válasz #905 Dátum: 2008. december 18. 21:19:50 pm » |
|
Nemérted nem kötöszködök nem basz....lak csak fura vannak hibái ezt finoman lehet tálalni hiszen egy csoda ez a tipus amikor megjelent a konkurencia az időgépet kutatta,hogy az időbe előre majd vissza hogy legyen ellenautó!!! Azért ez így finom túlzás, de tény, hogy sikermodell volt. És minden tekintetben maga mögé utasította a nagy vetélytárs W124-est.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #906 Dátum: 2008. december 19. 10:51:50 am » |
|
tehát szerintetek a minőség jelentése a tartósság, megbízhatóság?
nem érkezett válasz. tehát?
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #907 Dátum: 2008. december 19. 10:53:27 am » |
|
És minden tekintetben maga mögé utasította a nagy vetélytárs W124-est.
nehezen bírom ki szó nélkül ezt a mondatot, de -most- sajnos egy BMW fórumon vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #908 Dátum: 2008. december 19. 23:30:45 pm » |
|
Igy készült,és igy megy.
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #909 Dátum: 2008. december 19. 23:45:20 pm » |
|
Igy készült,és igy megy. Igen, egész korrekt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #910 Dátum: 2008. december 23. 12:40:53 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #911 Dátum: 2008. december 23. 13:02:54 pm » |
|
remélem, hogy a brabus hamar odabassza majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #912 Dátum: 2008. december 23. 13:03:50 pm » |
|
remélem, hogy a brabus hamar odabassza majd Melyik brabus? Már foglalkozik autókkal is?
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #913 Dátum: 2008. december 23. 13:09:08 pm » |
|
remélem, hogy a brabus hamar odabassza majd Melyik brabus? Már foglalkozik autókkal is? Nem ez volt a kérdés... kérem a kérdésre szíveskedjetek válaszolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #914 Dátum: 2008. december 23. 13:39:53 pm » |
|
remélem, hogy a brabus hamar odabassza majd Melyik brabus? Már foglalkozik autókkal is? Nem ez volt a kérdés... kérem a kérdésre szíveskedjetek válaszolni... már hogy a f@szba érintene bárkit személyesen? viktor vezette volna? vagy indy reszelgette az m5-öt hogy jól menjen??
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #915 Dátum: 2008. december 23. 15:15:28 pm » |
|
remélem, hogy a brabus hamar odabassza majd Melyik brabus? Már foglalkozik autókkal is? Nem ez volt a kérdés... kérem a kérdésre szíveskedjetek válaszolni... már hogy a f@szba érintene bárkit személyesen? viktor vezette volna? vagy indy reszelgette az m5-öt hogy jól menjen?? Szeretek "szopni" tudod, de azért nem ennyire
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #916 Dátum: 2008. december 23. 20:29:23 pm » |
|
remélem, hogy a brabus hamar odabassza majd Melyik brabus? Már foglalkozik autókkal is? Nem ez volt a kérdés... kérem a kérdésre szíveskedjetek válaszolni... Lebuktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #917 Dátum: 2008. december 23. 20:35:52 pm » |
|
remélem, hogy a brabus hamar odabassza majd Melyik brabus? Már foglalkozik autókkal is? Persze,smart,meg ilyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #918 Dátum: 2008. december 23. 20:58:29 pm » |
|
Egy 25 éves nárai nő vesztette életét abban a BMW-ben, ami nyolc óra után a Szombathelyről Náraiba vezető erdős szakaszon ütközött fának. Nagyon vigyázzon mindenki magára ez a szomorú eset ma történt. 25 évesen fiatalon á örület
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #919 Dátum: 2008. december 23. 21:03:12 pm » |
|
Nem is a megengedett sebességgel haladhatott.
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #920 Dátum: 2008. december 23. 21:18:38 pm » |
|
Nézd ez az ő esetében már tök mindegy,igen jön az mi lett volna ha.Igazad van nem vitatom.A végeredmény élt 25 évet a család a barátok az ismerősök elvesztettek valakit aki biztosan pótolhatatlan.Megmarad nekik az emléke és sok sok akta amiből később statisztika lesz ennyi volt,számok tömegében végezte.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #921 Dátum: 2008. december 23. 23:16:33 pm » |
|
Nézd ez az ő esetében már tök mindegy,igen jön az mi lett volna ha.Igazad van nem vitatom.A végeredmény élt 25 évet a család a barátok az ismerősök elvesztettek valakit aki biztosan pótolhatatlan.Megmarad nekik az emléke és sok sok akta amiből később statisztika lesz ennyi volt,számok tömegében végezte. Aláírom, de a kocsi nem megy magától ,csak úgy az árokba, illetve nyílik szét egy fán.. erre utalt Gisti, mivel én is egyetértek. Ettől függetlenül részvét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #922 Dátum: 2008. december 24. 00:45:18 am » |
|
Egy 25 éves nárai nő vesztette életét abban a BMW-ben, ami nyolc óra után a Szombathelyről Náraiba vezető erdős szakaszon ütközött fának. Nagyon vigyázzon mindenki magára ez a szomorú eset ma történt. 25 évesen fiatalon á örület Úristen Hát ehez nem lehet mit hozzáfűzni Azzal viszont amit Gisti és Indy mond, teljesen egyetértek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #923 Dátum: 2008. december 24. 10:58:06 am » |
|
Toi! Csak, hogy értsd: nekem augusztus elején halt meg egy nagyon közeli barátom, úgy , hogy a kissebik fia vezetett és amásik is ott volt a kocsiban. Mindketten könnyű sérülésekkel megúszták de az édesanyjuk a helyszinen meghalt. A gyerek nem ment gyorsan de rutintalan volt és a kocsi árokbakerült majd fejreállt
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #924 Dátum: 2008. december 24. 11:29:58 am » |
|
Húúú ba....eg jézusom na erre sem tudok mit mondani.A halál mindíg értelmetlen,és mindíg rossz időben. Visszatérve a témához.Volt egy gyönyörű e-24 em.(98 ban történt)Október közepe ragyogó idő nem ködös enyhén borús.Enyhe lejtős út finom ívelt kanyarokkal 50-60 között gurulok kanyar előtt 4.be motorfékkel kb lelassultam 40-50 re és egy süni ballag át az úton. Kikerülő manöver finoman kormány jobbra igen ám nem lett volna gond,de volt egy kurvanagy kb 1 nm-nyi aszfalt hiány ezáltal nagy gödör. Az autót megdobta 2 pördülés és betonoszlopba bumm.Az oszlopot a benne levő körvasak és a vezeték tartotta.Egyből hívtam Viktort aki 2 perc alatt ott volt és mindenben segített,lerendezte a jardokat az elműt az autómentőst (azóta is áldom a nevét)Ja és no pia semmi. Ezzel azt szeretném mondani,hogy nem imerjük a körülményeket senki ne itélkezzen mások felett a tények ismerete nélkül.Nálam is először a jóindulatú nyugdíjasok jelentek meg egy se kérdezte meg jól vagyok segíthetnek á semmit. Ellenben biztos részeg (szonda megfúj semmi) ez nem jött be akkor drogozott ez se jött be. De az igazi poén a süni karcolás nélkül megúszta
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 24. 11:56:42 am írta collins »
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #925 Dátum: 2008. december 24. 11:58:10 am » |
|
most páran le fognak ugatni, de nem érdekel. nagy ívbe leszarom a sünt. nyáron én is így fogtam majdnem álló autót, mert két sünt meg akartam "menteni". centiken múlhatott a két sün, meg a két autó épsége is. inkább érzem magam egy napig szarul, mert elütöttem a sünt, minthogy nagyobb baj történjen. sarat nem kérek, karácsony van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #926 Dátum: 2008. december 24. 12:22:17 pm » |
|
most páran le fognak ugatni, de nem érdekel. nagy ívbe leszarom a sünt. nyáron én is így fogtam majdnem álló autót, mert két sünt meg akartam "menteni". centiken múlhatott a két sün, meg a két autó épsége is. inkább érzem magam egy napig szarul, mert elütöttem a sünt, minthogy nagyobb baj történjen. sarat nem kérek, karácsony van Majd a sünek megdobálnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #927 Dátum: 2008. december 24. 12:36:17 pm » |
|
Collins nem akarlak a szeretet ünnepén "sarat nem kérek"nem is kapsz.Nem a lényeget szűrted ki a mondanivalomból! Az,hogy egy süni miatt ezt tettem szerintem mérlegelés kérdése ez az én döntésem volt. De a lényeg,hogy a sok vén unatkozó fasz a tények ismerete nélkül megvádolva okoskodik maximális rosszindulattal.Mégegyszer úthiba süni.Ezekről nem tudtak hanem minden voltam csak fehérember nem. Ezzel a kis történetemmel akartam a tegnap meghalt 25 éves macsekot "megvédeni"ugyanis senki nem tud semmi konkrétumot az esetről mi történhetett,de véleményt alkotnak. Látszólag biztos nem 30-cal ment ez biztos.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #928 Dátum: 2008. december 24. 14:45:02 pm » |
|
Szeretem, de sajnos nem cápa:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #929 Dátum: 2008. december 25. 13:39:13 pm » |
|
Ja Ja nem cápa sem törpeharcsa sem csuka.... Remélem ebből nem lesz balhé)de ha beleülsz ilyet akarsz vezetni nem mást.Vagy esetleg a te tulajdonod?
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
|