gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #990 Dátum: 2009. január 10. 09:20:06 am » |
|
Boge! Színpadra! Nem hidraulikus, pneumatikus. Bár ezt konkrétan nem ismerem, de pályakocsiknál divat az emelő. A boxban az olajbúvár rádug egy levegő csövet a gyorscsatira, amitől a kocsi megemelkedik. ennyi. Nem bentről mahinál, mert a nagynyomású tartály cipelése túl nehéz lenne. Bár lehet hogy létezett ilyen is, de én még csak a külső csatissal találkoztam. Meg kell nézni egy-két pályaversenyt. Ott így oldják meg pl. kerékcsere - nem mint a F1-ben hanem ezzel a levegős rendszerrel. De itt nem árt ha nincs elrohadva a kocsi, mert ez konkrétan egylépcsős emelő. Amint megkapja a nyomást egyből emeli a maxra. Aztán csatlakozás megszűntet kocsi visszaesik a kerekekre és GO.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TotoE12
Vendég
|
|
« Válasz #991 Dátum: 2009. január 10. 11:52:04 am » |
|
Boge! Színpadra! Nem hidraulikus, pneumatikus. Bár ezt konkrétan nem ismerem, de pályakocsiknál divat az emelő. A boxban az olajbúvár rádug egy levegő csövet a gyorscsatira, amitől a kocsi megemelkedik. ennyi. Nem bentről mahinál, mert a nagynyomású tartály cipelése túl nehéz lenne. Bár lehet hogy létezett ilyen is, de én még csak a külső csatissal találkoztam. Meg kell nézni egy-két pályaversenyt. Ott így oldják meg pl. kerékcsere - nem mint a F1-ben hanem ezzel a levegős rendszerrel. De itt nem árt ha nincs elrohadva a kocsi, mert ez konkrétan egylépcsős emelő. Amint megkapja a nyomást egyből emeli a maxra. Aztán csatlakozás megszűntet kocsi visszaesik a kerekekre és GO. Na hát ezek nem voltak elrohadva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #993 Dátum: 2009. január 10. 16:18:43 pm » |
|
köszi! gyorsak a fiúk!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #994 Dátum: 2009. január 10. 23:17:03 pm » |
|
Boge! Színpadra! Nem hidraulikus, pneumatikus. Bár ezt konkrétan nem ismerem, de pályakocsiknál divat az emelő. A boxban az olajbúvár rádug egy levegő csövet a gyorscsatira, amitől a kocsi megemelkedik. ennyi. Nem bentről mahinál, mert a nagynyomású tartály cipelése túl nehéz lenne. Bár lehet hogy létezett ilyen is, de én még csak a külső csatissal találkoztam. Meg kell nézni egy-két pályaversenyt. Ott így oldják meg pl. kerékcsere - nem mint a F1-ben hanem ezzel a levegős rendszerrel. De itt nem árt ha nincs elrohadva a kocsi, mert ez konkrétan egylépcsős emelő. Amint megkapja a nyomást egyből emeli a maxra. Aztán csatlakozás megszűntet kocsi visszaesik a kerekekre és GO. Most őszintén Gim. Láttál már elrohadt pályagépet?? Úgy értem amit használnak és nem egy fészerben porosodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #995 Dátum: 2009. január 11. 09:54:44 am » |
|
Boge! Színpadra! Nem hidraulikus, pneumatikus. Bár ezt konkrétan nem ismerem, de pályakocsiknál divat az emelő. A boxban az olajbúvár rádug egy levegő csövet a gyorscsatira, amitől a kocsi megemelkedik. ennyi. Nem bentről mahinál, mert a nagynyomású tartály cipelése túl nehéz lenne. Bár lehet hogy létezett ilyen is, de én még csak a külső csatissal találkoztam. Meg kell nézni egy-két pályaversenyt. Ott így oldják meg pl. kerékcsere - nem mint a F1-ben hanem ezzel a levegős rendszerrel. De itt nem árt ha nincs elrohadva a kocsi, mert ez konkrétan egylépcsős emelő. Amint megkapja a nyomást egyből emeli a maxra. Aztán csatlakozás megszűntet kocsi visszaesik a kerekekre és GO. Most őszintén Gim. Láttál már elrohadt pályagépet?? Úgy értem amit használnak és nem egy fészerben porosodik. Humornak szántam. Tudom, hogy ezeknél az autóknál hamarabb jön el az egyéb okokból bekövetkező amortizáció (pl. TK) mint hogy megjelenjen az első rozsdafolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #996 Dátum: 2009. január 11. 12:28:45 pm » |
|
OK Igaz a könnyítés egy olcsó formája lenne, csak lassú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #998 Dátum: 2009. január 11. 15:36:41 pm » |
|
Indy na ez nem pite.Van aki így csinálja.Pénzért minden.Nekem is leesett az állam micsoda technika
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #999 Dátum: 2009. január 11. 22:40:03 pm » |
|
Azért nem minden ,csak a pénz, de nem árt ha van! Hát ez az a szint ahol sosem fogok tartani Milyen műhely (hangár). Erre mondom, hogy van értelme otthon is faragni, de van egy szint ami minimum Egyenlőre legyen egy nyamvadt féltetőm már nyáron. Nem tudok mit hozzáfűzni, irigylem a felszereltséget és a munkát is! Természetesen mentve az összes kép Thx Toto! Ha találsz még ilyet vagy ehhez hasonlót jöhet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TotoE12
Vendég
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 2009. január 11. 23:28:50 pm » |
|
Azért nem minden ,csak a pénz, de nem árt ha van! Hát ez az a szint ahol sosem fogok tartani Milyen műhely (hangár). Erre mondom, hogy van értelme otthon is faragni, de van egy szint ami minimum Egyenlőre legyen egy nyamvadt féltetőm már nyáron. Nem tudok mit hozzáfűzni, irigylem a felszereltséget és a munkát is! Természetesen mentve az összes kép Thx Toto! Ha találsz még ilyet vagy ehhez hasonlót jöhet! Elég régóta bújjuk a helyi bmws vagy bmw fan haverokkal a neten található átépítéseket, de amikor haverom rátalált erre, ezen mi is szétcsusztunk. Ehhez foghatót én még nem láttam.Én is elhültem teljesen. Természetesen ha találunk még ehhez foghatot, linkelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 2009. január 12. 00:17:51 am » |
|
Aztaqrva. Lehugyozom a bokám. (Bocs, most nem jutott más az eszembe.)
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 2009. január 12. 09:39:14 am » |
|
Azért nem minden ,csak a pénz, de nem árt ha van! Hát ez az a szint ahol sosem fogok tartani Milyen műhely (hangár). Erre mondom, hogy van értelme otthon is faragni, de van egy szint ami minimum Egyenlőre legyen egy nyamvadt féltetőm már nyáron. Nem tudok mit hozzáfűzni, irigylem a felszereltséget és a munkát is! Természetesen mentve az összes kép Thx Toto! Ha találsz még ilyet vagy ehhez hasonlót jöhet! Szerintem neked kb ez lenne való:
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 2009. január 12. 10:44:56 am » |
|
Tibi ez a régi kecód képe,szép igényes,de legalább jó volt az idő álltalában.Most már értem mitől ilyen a börszined.Elöször azt hittem cigó vagy,de azok nem csípik a krómhuszárokat.És így már világos a képet látván Csak azt nem értem a Mexikóiak Amerikába tartanak te mit keresel itt itt kurva hideg van ám télen
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 2009. január 12. 10:52:56 am » |
|
Tibi ez a régi kecód képe,szép igényes,de legalább jó volt az idő álltalában.Most már értem mitől ilyen a börszined.Elöször azt hittem cigó vagy,de azok nem csípik a krómhuszárokat.És így már világos a képet látván Csak azt nem értem a Mexikóiak Amerikába tartanak te mit keresel itt itt kurva hideg van ám télen Vissza kellett jönnöm... Hiányzott Gyurcsány meg Orbán, meg az egész politikai elit, meg az idegeskedések, stressz, betegségek, rosszkedv, depresszió...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 2009. január 12. 11:01:28 am » |
|
Vissza kellett jönnöm... Hiányzott Gyurcsány meg Orbán, meg az egész politikai elit, meg az idegeskedések, stressz, betegségek, rosszkedv, depresszió...
Ez nagyon találó. Úgy látom téged is átjárt a délamerika fíling.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 2009. január 12. 11:51:13 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 2009. január 16. 23:46:50 pm » |
|
A vizuális ingerhez:no comment A zene:ATB collides whit beauty http://www.youtube.com/watch?v=0twTJBxPmzM&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 2009. január 17. 18:03:28 pm » |
|
Nabummm, ez meg mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TotoE12
Vendég
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 2009. január 17. 18:52:16 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 2009. január 18. 10:48:58 am » |
|
Nabummm, ez meg mi? szerintem az Isetta utóda akar lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 2009. január 18. 18:31:43 pm » |
|
Emlékeim szerint valami C1 v. E1 .Az 1-es Bmw előfutára abból az idöből amikor a Z1 megjelent
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 2009. január 18. 18:33:16 pm » |
|
őszintén szólva a BMW kínálatában a Z1 az az autó, amit formára nem tudok hovatenni. valami hihetetlen béna vonásai vannak helyenként, de egy jópár tök jó ötlet is van benne.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 2009. január 18. 18:49:56 pm » |
|
őszintén szólva a BMW kínálatában a Z1 az az autó, amit formára nem tudok hovatenni. valami hihetetlen béna vonásai vannak helyenként, de egy jópár tök jó ötlet is van benne.
Jelentéktelen semmitmondó forma (szerintem)a Bmw páratlan motor és futóművével a jó és a rossz párban
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 2009. január 18. 19:08:18 pm » |
|
Nabummm, ez meg mi? Szégyenfolt?
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 2009. január 19. 16:15:45 pm » |
|
Inkább Z1 ,mint a Z4-ed!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 2009. január 19. 16:34:57 pm » |
|
Inkább Z1 ,mint a Z4-ed! Inkább Z8 a többi picike,bár ez se valami nagy.De az isten 507
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 2009. január 19. 16:42:36 pm » |
|
Inkább Z1 ,mint a Z4-ed! Inkább Z8 a többi picike,bár ez se valami nagy.De az isten 507 az 507 az igazi, aztan Z8, Z4, Z3, és a Z1 a maradék...ha olcsóbb lenne, mint a Z3, lehet, h vennék, de a mostani árfolyama vicc:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 2009. január 19. 16:55:59 pm » |
|
Inkább Z1 ,mint a Z4-ed! Inkább Z8 a többi picike,bár ez se valami nagy.De az isten 507 az 507 az igazi, aztan Z8, Z4, Z3, és a Z1 a maradék...ha olcsóbb lenne, mint a Z3, lehet, h vennék, de a mostani árfolyama vicc:) Tudod mit nem értek.Az 507-es időkben volt a Mercinek a 300 valami.Az ajtók felfele nyiltak. Collins nyugi Na azt favorizálták,nem értem miért,félretéve a márkanevet abszolult a Bmw formavilága visz mindent és meg kockáztatom,hogy a világon abban az időben a legszebb roadster volt mind külsőleg mind teknikailag
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
|